Cum să uiți un om

Nimeni nu a spus că uitarea unui om foarte important pentru tine a fost ușoară sau distractivă. Dar cu cât decideți mai repede că el nu are niciun rol în viitorul tău, cu atât mai repede o vei lăsa uitată, unde îi aparține. Pentru a uita un om, va trebui să vă oferiți timp pentru a vă vindeca, pentru a vă reaminti că sunteți mai bine în pace și că vă bucurați de căldura prietenilor și familiei. Dacă vreți să începeți să uitați un om astăzi pentru a vă putea continua viața, urmați pașii de mai jos.

pași

Partea 1
Aveți gânduri sănătoase

Imaginea intitulată
1
Acordați-vă timp să vă recuperați din relație. Dacă chiar vrei să uiți un om, primul lucru pe care trebuie să-l faci este să-ți dai timp să-l jeli. La fel de prost ca sună, cu cât recunoști mai devreme că ai nevoie de ceva timp singur pentru a reflecta asupra a ceea ce sa întâmplat și a trăi emoțiile, poți să avansezi mai repede. Indiferent dacă ați ieșit cu el sau v-ați plăcut foarte mult, va trebui să vă exprimați emoțiile și să recunoașteți că nu veți fi bine pentru o vreme.
 • Asta nu înseamnă că ești slab, deloc. De fapt, este nevoie de mult curaj să recunoști că nu ai prea multă putere.
 • Lăsați prietenii dvs. să știe că sunteți foarte afectați. Nu va fi necesar să vă prefaceți că sunteți fericit, pentru că vă va absorbi mai mult energia. Dacă nu vrei să pleci pentru o vreme, nu va fi nici o problemă. În timp ce nu ar trebui să vă plângeți de auto-mila, nu este nimic greșit să stați acasă câteva zile sau câteva săptămâni.
 • Dați-vă sentimentele pe foile unui ziar. Vă va ajuta să vă ocupați de emoțiile dvs. fără a trebui să le împărtășiți cu lumea.
 • Imaginea intitulată
  2
  Concentrați-vă pe trăsăturile negative atunci când vă gândiți la el. Când cineva încearcă să uite un om, va fi ușor să idealizeze situația și să-și imagineze că era un băiat complet frumos, amuzant, strălucitor și uimitor, în loc să se confrunte cu realitatea situației. Dacă încercați să o uitați, este foarte probabil că el este un ticălos sau că nu este pentru tine. Deci, data viitoare când vă gândiți la zâmbetul ei frumos, amintiți-vă toate lucrurile neplăcute pe care le-a spus sau le-a imaginat în acea haină de piele hidoasă pe care ea a insistat să o poarte.
 • Dacă este necesar, faceți o listă cu lucrurile oribile despre el. Luați-o cu dvs. și citiți-o când vă simțiți slabi.
 • Dacă într-adevăr crezi că este perfect, șansele sunt că nu știi bine după toate.
 • Imagine intitulată
  3
  Amintiți-vă de ce nu mai sunteți cu el. Există un motiv foarte bun pentru care nu mai sunt împreună. Poate că v-am înșelat, nu m-am interesat prea mult de tine, nu erai la fel de compatibil cum te-ai așteptat sau ai fost foarte îndrăgostit, dar nu puteai fi mai mult de zece minute împreună fără luptă. Oricare ar fi motivul, trebuie să fi fost unul foarte bun, așa că nu uitați că există o explicație excelentă de ce nu mai sunt împreună.
 • De fiecare dată când îți amintești că ai nevoie de ea, trebuie să ții minte toate vremile rele pe care le-ai împărtășit. Chiar vrei mai mult din ea?
 • Este ușor să te uiți la trecutul în culoarea trandafirului și să te convingi că cei doi au făcut potrivirea perfectă. De fapt, cu siguranță trăiau momente pentru nimic ideal, dar ar merge mână în mână, nu?
 • Imagine intitulată
  4
  Scapă de remușcări. Poate vă pare rău pentru un număr mare de motive. Poate că ai vrut să fii o prietena mai bună. Poate dorești că te-am anunțat că l-ai iubit foarte mult. Poate crezi că ești distant și de aceea și-a pierdut interesul. Indiferent de presupusul tău eroare, este foarte probabil că este doar în mintea ta și deși tu ai comis-o de fapt, acum este prea târziu să te întorci și să o rezolvi, deci nu-ți pierde timpul îngrijorându-te.
 • Uită-te la asta așa: poate ați făcut unele greșeli, dar nu vă puteți întoarce și le puteți schimba. Amintiți-vă că ați trecut prin ceva, pentru că acum puteți învăța de la ei și puteți fi mai maturi și mai sensibili atunci când aveți o altă relație de dragoste.
 • Imaginea intitulată
  5
  Uitați de resentimente. Resentimentul este un alt sentiment negativ care te va face să te simți nefericit, supărat și fără compasiune. S-ar putea simți nemulțumit de sfârșitul relației, de felul în care te-a tratat sau de faptul că crezi că norocul tău este dezastruos și că nimic nu este corect. Știi unde te vor lua acele sentimente? Nicăieri. De aceea el aruncă resentimente de fiecare dată când se strecoară pe el.
 • Învățați să recunoașteți resentimentele. Ori de câte ori simțiți că se apropie, combinați-l cu cel puțin trei gânduri pozitive. Bineînțeles că vă puteți aminti ceva groaznic pe care l-ați făcut, dar combateți acest sentiment prin amintirea a trei lucruri incredibile și de neuitat pe care prietenii și familia dvs. le-au făcut în ultima vreme. Dacă încerci destul de mult, poți găsi întotdeauna ceva care te face fericit.
 • Imagine intitulată
  6
  Amintiți-vă că meritați pe cineva mai bun. Repetați-l ca și cum ar fi o mantră. Ar putea fi greu să uiți acel om, dar nu înseamnă că te merită. Ești o persoană minunată și merită cineva care te tratează ca pe o femeie unică, frumoasă și valoroasă, nu pe cineva care te tratează ca pe orice și te ignoră. Meriți pe cineva pe care nu încercați să o uitați. Chiar dacă credeți că ambele sunt unul pentru celălalt, când sunt mai separate, veți vedea că puteți obține unul mult mai bine.
 • Ar putea dura mult timp să vă dați seama că meritați pe cineva mai bun și chiar vă puteți simți ofensați sau deranjați dacă prietenii dvs. insistă asupra lui. Uneori nu vei putea să-ți dai seama ce merită până când ai o relație sănătoasă cu un tip demn de tine (evident, după ce ai revenit din prima).
 • Imaginea intitulată
  7
  Înveselește-te Dacă încercați să uitați un om, este posibil să nu vă simțiți ca o stea de rock. Poate crezi că ești urât, gras, prost, inutil sau plictisitor. Simtiti tot ce este perfect natural, dar nu inseamna ca este adevarat. Nu lăsați tot ce ia spus acel om să vă deprime și să vă amintiți să vă iubiți după propriile dvs. termeni.
 • Gândiți-vă la ceea ce v-ați iubit înainte de a vă întâlni. Poți să te întorci la asta? Faceți o listă cu calitățile dvs. preferate și le scoateți. Dezvoltați încrederea până când veți vedea că sunteți o persoană minunată, cu sau fără el.
 • Imaginea intitulată
  8
  Fii recunoscător pentru ceea ce ai. Dacă tocmai ați terminat o relație sau o situație complicată cu un băiat, atunci primul impuls probabil nu va fi recunoscător pentru ceea ce aveți. Cu toate acestea, aceasta va fi tocmai ceea ce vă va face să părăsiți această mentalitate negativă și să vă aduceți minte toate lucrurile minunate din viață. Faceți o listă mentală sau pe hârtie a tuturor lucrurilor pentru care vă simțiți recunoscători: pentru familia, prietenii, sănătatea, oportunitățile, mediul înconjurător, pisica ta. Foarte curând veți vedea că viața ta este fantastică, chiar dacă acel om nu se formează pentru ea.
 • Notați toate lucrurile pentru care trebuie să vă mulțumiți și creșteți lista de fiecare dată când vă gândiți la ceva nou. Continuați să o citiți de fiecare dată când trebuie să vă înveseliți. Veți vedea că va merita să trăiască fără el și în timp acesta va dispărea din memoria voastră.
 • Partea 2
  Scoate-o din viața ta

  Imaginea intitulată
  1
  Nu mai vorbi cu ea. Poate crezi că cel mai matur lucru este să-l vezi la petreceri, să-i trimiți mesaje text atunci când te gândești la ceva amuzant care-i amintește de el sau chiar să ia prânzul cu el o dată pe săptămână. În timp ce încercați să creați o prietenie după ce inima s-a vindecat poate fi recomandabilă, încercând să intrați în legătură cu ea atunci când sunteți încă rănită va prelungi durerea și vă va lua de două ori mai mult pentru a depăși pauza.
  • Ștergeți numărul de telefon mobil dacă aveți unul. Dacă îl vedeți în același loc, fiți politicos, dar schimbați-vă calea doar pentru a vorbi cu el. Dacă puteți, evitați locurile unde știți că va fi.
 • Imaginea intitulată
  2
  De asemenea, el nu mai vorbește despre el. Poate crezi că ești pe drumul cel bun, pentru că nu vorbești cu el sau nu l-ai mai văzut de ceva timp, dar tot continuă să vorbești despre el, ceea ce nu te va ajuta să continui viața ta. Împărtășirea trăirilor cu un prieten apropiat va fi o mare ușurare, dar dacă tot ce faceți este să-l înjurați cu toată lumea, atunci nu veți fi aproape de obiectivul uitării.
 • Și dacă vă vedeți prieteni în comun sau oameni care îl cunosc, evitați tentația de al cere. Te va face bine?
 • Imaginea intitulată
  3


  Evitați tot ce vă amintește de el. Deși nu trebuie să abandonați totul în cazul în care totul vă amintește de acel om, încercați să evitați elementele care vă fac să vă gândiți la el și să vă faceți trist. Salvați CD-ul de muzică pe care vi l-a dat pentru ziua de naștere și evitați să mergeți la meciurile de fotbal, dacă știți că va fi prezent. Nu te duci la cafeneaua sau restaurantul tău preferat dacă tot ce faci este să-ți amintești de vremurile bune pe care le-ai petrecut acolo, ci să te duci la noi locuri.
 • Cunoașteți elementele care vă amintesc și dezvoltați un plan de evitare a acestora. Dacă este necesar, mergeți la școală într-un alt mod pentru a evita să vedeți unde au sărutat pentru prima oară.
 • Imaginea intitulată Uitați de un pas tip 12
  4
  Nu-l hărțuiți pe rețelele sociale. Evitați tentația de a vă da clic pe profilul dvs. de Facebook la fiecare cincisprezece minute pentru a vedea dacă cineva a postat o fotografie nouă cu dvs. cu brațul pe o altă fată, nu la fel de drăguță ca tine. Chiar dacă introduceți profilul dvs. Facebook, Twitter sau Instagram și vedeți comentariile dvs. plictisitoare despre performanța proastă a echipei dvs. de fotbal din acest sezon, văzând chipul său și citirea cuvintelor sale, vă va face mai greu să uitați.
 • Dacă nu puteți rezista impulsului de a vedea ce faceți de fiecare dată când porniți computerul, atunci ar trebui să încercați să nu intriți în rețelele sociale pentru un timp. Oricum, va fi sănătoasă, pentru că vă puteți clarifica și vă puteți concentra pe trăirea acum, în loc de a observa ceea ce fac ceilalți prieteni.
 • Imaginea intitulată
  5
  Scapă de lucrurile tale. Dacă aveți ceva care este al său, chiar dacă este nesemnificativ, returnați-o cât mai curând posibil. Puneți-l într-o cutie și lăsați-l la ușă. Lăsați-l în fața dulapului sau a mașinii. Dacă nu vreți să aveți vreun contact cu el, cereți-i unui prieten să facă acest lucru. Ați putea să-l aruncați, de fapt, de ce ar trebui să vă întoarceți puloverul preferat dacă v-a tratat cel mai rău? Cu privire la darurile pe care ți le-am dat: direct la coșul de gunoi.
 • Dacă doare mult pentru a scăpa de lucrurile voastre, întrebați un bun prieten să vă ajute.
 • Imaginea intitulată Uitați de un tip 14
  6
  Evitați-o în evenimentele sociale pentru un timp. În timp ce nu ar trebui să vă închideți pentru auto-mila dacă aceștia au aceiași prieteni sau cercuri sociale, ar trebui să încercați să nu mergeți la evenimentele sociale unde probabil sunteți. Bineînțeles că poți merge la petrecere sau la școală, dar dacă știi că stai de cealaltă parte a camerei, nu-l poți uita, nu-i așa? Faceți o pauză de la câteva săptămâni și ieșiți împreună cu prietenii atunci când nu este în jur. Dacă sunteți gata să vă reluați viața socială, căutați o cale de ao face fără a fi acolo.
 • Dacă au același grup de prieteni, s-ar putea să fie matur și „să ia transformă“ pentru a merge cu ei pentru a vorbi despre ea va fi incomod, dar mai bine decât pentru a merge cu el și a simțit o lovitură de cuțit la inima de fiecare dată când te văd.
 • Imaginea intitulată
  7
  Schimbați mediul cât puteți de mult. Cu cât vă despărțiți mai repede de vechea schemă, puteți începe să o uitați mai repede. Modificați decorarea sau aspectul camerei dvs. Luați un weekend pentru a călători. Mergeți la o nouă cafenea din cealaltă parte a orașului. Încercați să mergeți într-un loc nou sau să simțiți că sunteți într-unul astfel încât mintea să poată fi organizată din nou și să puteți scăpa de obiceiurile din trecut.
 • Chiar ședința într-un alt loc în clasă sau luarea unui nou drum pentru a vă întoarce acasă vă va ajuta să vă întrerupeți gândirea.
 • Partea 3
  Găsiți pace pe cont propriu

  Imagine cu denumirea Uita de un tip 16
  1
  Petreceți mai mult timp cu prietenii și familia. Găsiți căldura celor care vă iubesc și vă considerați importanți. Când sunteți gata să ieșiți din nou sau cel puțin atunci când nu mai doriți să vă închideți în subsol pentru a asculta The Cranberries, dedicați-vă să petreceți mai mult timp cu cei dragi. Ajutați-o pe mama ta să facă treburi sau să meargă la filme cu cei mai buni prieteni ai tăi. Invitați un vechi prieten la masa de prânz. Nu trebuie neapărat să mergeți la o petrecere mare sau la o adunare mare de familie dacă este prea copleșitoare.
  • Începeți puțin câte puțin, căutați bunăstarea petrecerii timpului cu oamenii care vă cunosc cel mai mult și petreceți treptat mai mult timp cu cei dragi.
  • S-ar putea să vă gândiți că ar trebui să petreceți mai mult timp în a face viața socială decât de obicei. Excelent, dacă sunteți dispus, petreceți mai mult timp cu prietenii, așa că veți uita mai repede.
 • Imaginea intitulată
  2
  Petreceți mai mult timp după ce sunteți cel mai pasionat. Este simplu: cu cât petreceți mai mult timp ce faceți ceea ce vă place, cu atât veți fi mai fericiți. Poate că ați lăsat la o parte distracția preferată sau hobby-ul - poate că v-ați uitat visele. Ei bine, puneți-i înapoi în practică și începeți să dedicați mai multe ore, fie o piesă, un plan de a fi o actriță sau de a deveni un profesor. Veți vedea că foarte curând vă veți simți mult mai bine. Puneți-vă în ceea ce vă place și veți vedea cât de repede veți uita acel om.
 • Dacă nu aveți ceva despre care sunteți pasionat, va fi momentul ideal pentru găsi unul Utilizați o parte din timpul liber pentru a încerca ceva complet nou și pentru a descoperi un nou hobby care vă captivează.
 • Imaginea intitulată
  3
  Învață să-ți iubești singur timpul. S-ar putea să vă fie frică să vă petreceți timpul singur, deoarece credeți că vă va face să vă simțiți mult mai sensibili la tristețe și amintiri, dar va trebui să gândiți altfel. Dacă doriți să vă simțiți din nou complet, va trebui să vă evaluați timpul în loc să așteptați următorul angajament de asistență socială. În timp ce va fi planul pozitiv să fie un pic mai ocupată decât de obicei, dacă știi că a fi singur va face sa te simti trist, ar trebui să încercați să evalueze, se bucure de momentul în care ești singur și de a face exact ceea ce vrei, mai degrabă decât îngrijorătoare cu privire la aceasta.
 • Planificați să ieșiți singuri și să faceți ceva relaxant și distractiv. Luați o baie fierbinte, urmăriți-vă filmul preferat (pe care toată lumea îl consideră foarte drăguț) și bucurați-vă de posibilitatea de a decide exact ce doriți să faceți.
 • Nu-ți poți uita complet ex-ul sau nu găsești pe cineva nou până nu găsești cu adevărat pace cu tine însuți.
 • Imaginea intitulată
  4
  Antrenează-te. Exercițiile vă vor crește endorfinele, nu vor adăuga la auto-mila dvs. și vă vor face să vă simțiți fericiți și sănătoși. Planificați-vă să faceți cel puțin 30 de minute pe zi, indiferent dacă mergeți la o cursă de yoga, alergați sau jucați baschet cu niște prieteni, astfel încât veți fi mai activi și veți uita mai repede.
 • Când ești ocupat, nu vei avea timp să te gândești la asta. Dacă stați toată ziua, va fi mult mai probabil că nu vă puteți opri să vă gândiți la acel om.
 • De asemenea, v-ați putea schimba rutina și ați putea exercita foarte mult cu un sport pe care ați vrut întotdeauna să-l încercați. Te-ai uitat la peretele rocilor de sala de gimnastica? Ați dorit întotdeauna să cunoașteți regulile tenisului? Încearcă ceva complet nou, așa că o vei uita.
 • Imaginea intitulată
  5
  Ieșiți din casă cât de mult puteți. Doar pentru a încerca să plecați în loc să stați și să urmăriți un maraton de Lege și Ordin, toată ziua vă va face să vă simțiți mai fericiți și sănătați. Respirati aer curat si simtiti ca soarele de pe fata dumneavoastra va fi mult mai bine decat simtiti lumina cuptorului cu microunde, nu? Chiar dacă nu vă simțiți deloc dispărut, forțați-vă să faceți asta. Du-te citiți în parc în loc de pat. Du-te la cantină pentru a avea ceașcă de după-amiază în loc să pregătești cafeaua acasă.
 • Dacă vreți să uitați un om, asigurați-vă că părăsiți casa cel puțin o dată sau de două ori pe zi.
 • Imaginea intitulată
  6
  Bucurați-vă de viața unică. Dacă doriți să o uitați, ar trebui să vă bucurați de a fi singur. Nu ieșiți și nu vă îmbătați cu prietenii să vă întoarceți acasă trist noaptea. Poți să bei și să mergi la petreceri atunci când simți că o faci, dar nu înainte, dar te vei simți mai rău. Flirtați, faceți o întâlnire ocazională sau pur și simplu petreceți împreună cu prietenii dvs. pentru o vreme. Toate acestea vă vor ajuta să o lăsați uitată.
 • Nu vă grăbiți să aveți o relație iubitoare cu prima pe care o vedeți, dar veți suferi din nou. Relațiile care servesc la obținerea cuiului nu au aproape niciodată un viitor.
 • Imaginea intitulată
  7
  Întoarce-te la iubirea unei persoane când ești gata. Când crezi că ai uitat cu adevărat, ești fericit să fii unică și să trăiești o viață plină și deliberată, va fi timpul să te deschizi din nou la iubire. Nu fi dezamăgit dacă durează luni sau chiar un an sau mai mulți pentru a-l uita și pentru a continua viața. Ar fi mai bine să ne ocupăm de sentimente decât să ne prefacem că nu există. Când sunteți gata să iubiți din nou, deschideți inima, aveți o atitudine pozitivă și fiți încântați de tot ce a pregătit lumea pentru voi.
 • Veți vedea că toată durerea pe care trebuia să o faceți pentru a uita că va fi meritat. Veți ști că veți fi o femeie mai puternică.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa lasi pe omul pe care il iubestiCum sa lasi pe omul pe care il iubesti
  Cum să vă gestionați emoțiileCum să vă gestionați emoțiile
  Cum să uiți ceva ce nu te poți schimbaCum să uiți ceva ce nu te poți schimba
  Cum să uiți o experiență umilitoareCum să uiți o experiență umilitoare
  Cum de a scrie o melodie pentru prietena sau prietenul tăuCum de a scrie o melodie pentru prietena sau prietenul tău
  Cum să înveți să ierțiCum să înveți să ierți
  Cum sa-ti calmezi nervii cand esti in apropierea baiatului care iti placeCum sa-ti calmezi nervii cand esti in apropierea baiatului care iti place
  Cum să vorbești cu cineva pe care l-ai înșelatCum să vorbești cu cineva pe care l-ai înșelat
  Cum să faci față unei prietene înșelătoareCum să faci față unei prietene înșelătoare
  Cum să uiți pe cineva pe care-l iubesti profundCum să uiți pe cineva pe care-l iubesti profund
  » » Cum să uiți un om

  © 2011—2020 ertare.com