Cum să uiți fostul tău iubit

Dacă au trecut săptămâni, luni sau chiar ani de când te-ai despărțit de fostul tău iubit, dar tot ce faci este să te gândești la lucrurile pe care le-ai făcut împreună și vrei să fii cu el din nou, atunci e timpul să faci ceva serios să uiți de el și bucurați-vă din nou viața. Dacă vrei să uiți de fostul tău iubit, va trebui să tăiești toate legăturile care te leagă de el, să te bucuri de viața ta și să înveți că nu trebuie să îl compari cu nici un băiat pe care-l cunoști. Dacă doriți să știți cum să o realizați, urmați sfaturile următoare.

pași

Metoda 1
Modificați modul în care vedeți lucrurile

Imaginea intitulată
1
Dați-vă timpul necesar să suferiți. Este bine să ai un timp de doliu în care vei face tranziția pentru a face lucrurile înainte, pentru a-ți vedea prietenii și pentru a face ceea ce ai făcut înainte de a te separa. Dacă nu iei ceva timp să fii singur sau cu un prieten care te poate asculta și poți să te gândești la ceea ce ai împărtășit cu fostul tău iubit, nu veți putea să o rezolvați și nu veți putea să o uitați.
 • Este natural să vă simțiți trist și depresiv de ceva timp. Nu negi durerea pe care o simți înăuntru.
 • Dacă vrei să fii singur pentru o vreme, fă prietenii și familia să știe asta. Doar evitați să rămâneți singuri prea mult, dar vă puteți conecta cu sentimente negative care sunt inutile.
 • Imaginea intitulată
  2
  Nu te gândi doar la lucrurile bune pe care le-au împărtășit. Poți să te gândești la asta odată ce scapi de tot ce te face să te gândești la asta. De-a lungul timpului vor deveni amintiri bune, dar acum vă vor face să vă simțiți trist și pierduți. Încercați să evitați somnolența sau să vă întoarceți la momentele minunate pe care le-ați împărtășit.
 • Pe viitor le poți aprecia cu siguranță, când ai o anumită perspectivă asupra lucrurilor, dar nu acum.
 • Imagine intitulată
  3
  Reamintiți-vă de motivele pentru care au fost separate. În loc să vă gândiți la cât de fantastic a fost relația lor, gândiți-vă la vremurile rele pe care le-au împărtășit și amintiți-vă motivele pentru care relația nu a funcționat. Amintiți-vă argumentele, incompatibilitățile sau motivele care au condus-o la separare. Chiar dacă îi lipsește, repetați motivele pentru care această relație a fost întreruptă.
 • În timp ce nu ar trebui să fii obsedat de vremurile proaste pe care le-ai avut, poți echilibra sentimentele tale de fiecare dată când te duci la amintiri bune.
 • Imaginea intitulată
  4
  Nu te învinovăți Este firesc să reflectați asupra relației și a lucrurilor care nu au ieșit, dar să nu vă pierdeți timpul învinovindu-vă pentru ceea ce sa întâmplat. Chiar dacă simți că ai făcut o greșeală, nu te gândi la ce ai fi putut face. Acceptați că sa terminat și că nu puteți face nimic ca să fiți așa cum a fost.
 • Renuntarea la durerea ta este un pas important pentru a uita de iubitul tau. Dacă nu sunteți obsedat de ceea ce ați făcut și nu ați făcut, puteți înceta să vă gândiți la trecut și să începeți să vă gândiți la viitor.
 • Imaginea intitulată
  5
  Gândiți-vă la lucrurile bune care sunt în voi. Faceți o listă a ceea ce vă place despre dvs. Când terminați lista, faceți una cu cele mai rele lucruri despre dvs. Comparați-le și trageți concluzia că nu meritați și că separarea era necesară. Veți avea mult mai mult încredere în tine Știind că ex-ul tău e un nebun. Veți aprecia că ați fost separați de cineva care a avut foarte puține lucruri pe care un bărbat trebuie să vă însoțească pe măsură ce meritați.
 • Făcând o listă cu lucrurile care vă plac despre voi înșivă vă va ajuta să aveți mai multă încredere în voi, ceea ce este exact ceea ce aveți nevoie acum când treceți prin separare.
 • Imaginea intitulată
  6
  Gândește-te pozitiv. Deși menținerea unei atitudini pozitive poate părea ca ultimul lucru pe care doriți să-l faceți, dacă vă concentrați pe partea bună a separării, vă puteți bucura de viața mai rapidă și puteți ajusta perspectiva la realitatea pe care trebuie să o trăiți de acum înainte. Prindeți-vă negativitatea, plângerile și pesimismul și înlocuiți-le cu gânduri pozitive cu privire la lucrurile la care aspiră. Cât de mult vă bucurați de prietenii și familia dvs. și de toate motivele pentru care speranța este înainte.
 • De fiecare dată când îți dai seama că te gândești la ceva negativ, încercați să-l contrapuneți cu două gânduri pozitive.
 • Timpul petrecut cu oameni pozitivi vă va ajuta să vă simțiți mai pozitivi. Găsiți oameni care te fac să te simți bine despre tine și despre lume.
 • Faceți o listă cu toate lucrurile pentru care vă simțiți recunoscători. Acest lucru vă va face să vă simțiți confortabil și mult mai puțin fragil.
 • Metoda 2
  Ștergându-l din viața ta

  Imaginea intitulată
  1
  Scapă de tot ceea ce-l ții minte. Mai întâi, puneți toate lucrurile într-o cutie și le returnați imediat. În mod ideal, un prieten de-al tău ar trebui să-i ia, ca să nu fie nevoie să le vezi. Acest lucru vă va împiedica să vă atingeți lucrurile sau chiar să vă simțiți parfumul. Apoi, scapa de tot ceea ce iti aduce aminte de viata impartita (fotografii, muzica care ti-a dat si te face sa te gandesti, cadouri sau lucruri care au adus de la excursii pe care le-ai facut impreuna.
  • Ar putea să doare să știți că acestea sunt singurele lucruri pe care le-ați lăsat de la el, dar trebuie să vă amintiți și ce trebuie să faceți. Vă veți simți mai ușoare după ce faceți acest lucru și veți fi gata să faceți primul pas spre vindecare.
  • Dacă doriți cu adevărat să păstrați amintirile relației și să vă întoarceți la ele într-un alt moment, puneți-le într-o pungă afară din vedere: le puteți salva undeva unde nu verificați de obicei sau le duceți în casa unui prieten. Rezistați tentației de ao deschide pentru binele vostru.
 • Imaginea intitulată
  2
  Nu mai vorbi cu el. Chiar dacă credeți că vorbind cu el vă va face să vă simțiți mai bine, îi veți pierde mai mult și vă veți simți mai rău. De fiecare dată când auziți vocea ei, vă veți simți trist, regretabil, derutat și un amestec de alte emoții negative care nu au nimic de a contribui la viața voastră. Dacă nu trebuie să vorbiți cu el din motive logistice (de exemplu, ce să faceți cu apartamentul pe care l-au împărțit), ar trebui să încetați să vorbiți cu el și să-l vedeți complet.
 • Nu credeți că lucrurile mature ar fi să vă puteți întâlni la fiecare două săptămâni pentru a avea o cafea. Aceasta va provoca mai multă durere. Dacă el insistă că ar trebui să fie prieteni, spune-i că nu este o opțiune pentru tine. Poți să o faci mai târziu când ești gata și dacă vrei, dar înainte de asta trebuie să treacă mai multe luni sau ani.
 • Rezista tentatiei de a trimite mesaje text sau de a suna. Chiar dacă v-ați gândit la ceva care vă amintește de ea, reprimați-o.
 • Chiar dacă vrei să-l faci să simtă că-l văd sau nu nu contează pentru tine, evită să-l traversezi în locuri unde știi că poate fi.
 • Este mult mai greu să eviți să o găsești decât să te întâlnești ocazional din când în când, dar va fi mai bine pentru tine.
 • Imaginea intitulată
  3
  Petreceți timp departe de rețelele sociale. Dacă exul dvs. are o mulțime de activitate în rețelele sociale, sări peste Facebook, Twitter, Instagram sau alte site-uri unde puteți vedea ce face, gândindu-se sau spunând. Citirea afirmațiilor dvs. sau văzând fotografiile dvs. vă vor face nebuni și vă vor face să vă faceți griji cu privire la cât de repede ați progresat în viața dvs. sau să vă convingeți că pentru ceea ce spuneți sau că ați găsit deja o altă persoană.
 • Dacă nu puteți evita rețelele sociale, blocați-le. Vă puteți simți imatur să faceți acest lucru, dar este mai bine să vă petreceți orele și orele verificând profilul dvs. de pe Facebook.
 • Imaginea intitulată
  4
  Evitați să întrebați despre el. Chiar dacă aveți un milion de prieteni în comun, evitați să-l întrebați cum este (sau mai rău, întrebându-l dacă se întâlnește), pentru că asta te va face să vrei să te întorci cu el. Și dacă intrebi întotdeauna despre ce faci, probabil vei afla mai devreme sau mai târziu.
 • Dacă aveți mulți prieteni în comun, îi puteți cere să nu vorbească despre asta când sunteți cu ei. Deși poate părea o cerere extremă, ei o vor înțelege și vă veți simți mai bine.
 • Imaginea intitulată
  5
  Evitați să faceți lucrurile care vă fac să vă amintiți pentru o vreme. Dacă chiar vrei să uiți mai repede acest lucru și să îl elimini din viața ta, atunci ar trebui să nu mai faci lucrurile pe care ți le-a plăcut să le faci împreună, chiar dacă îți place să le faci singur. Dacă te-ai bucurat să mergi într-o călătorie împreună, nu călătorești pentru o vreme. Dacă vă plăcea să ascultați Rolling Stones, nu redați acea muzică pentru o perioadă prudentă.
 • Acest lucru include, de asemenea, mergi la mâncare în cazul în care au folosit pentru a merge împreună sau locuri în care au mers la. Fă tot ce-ți trebuie pentru a nu mai gândi la el și dorește să fie cu tine.
 • Cu timpul poți să faci din nou aceste lucruri, dar deocamdată e mai bine să găsești altceva pentru a-ți ocupa timpul.
 • Dacă tu și fostul tău erați dependenți de unele serii, încetați să le priviți și să vă faceți mai bine o carte bună de citit.
 • Desigur, nu trebuie să oprești să faci tot ce ți-a plăcut, doar pentru că te va ajuta să uiți de ea. Doar să vă dedicați dezvoltării unei noi rutine care nu te face să te gândești la ea tot timpul.
 • Imaginea intitulată
  6
  Modificați mediul Dacă vrei cu adevărat să iei din viața ta, atunci trebuie să transformi spațiile pentru a nu mai simți că e în aer. Schimbați mobilierul din camera dvs. sau apartamentul și aduceți niște plante pentru a purifica spațiul. Pune o nouă decorare pe perete. În felul acesta va fi mai ușor să uitați când o fotografie a prietenului tău a fost atârnată de acel cui.
 • Dacă într-adevăr trebuie să schimbi lucrurile în jurul tău, poți face o călătorie. Mergeți la un loc nou care nu are nimic de-a face cu asta vă va ajuta să ieșiți din viața voastră.


 • Metoda 3
  Bucură-te din nou de viață

  Imaginea intitulată
  1
  Găsiți sprijin în familia dvs. Spre deosebire de prietenul tău, familia ta te va iubi întotdeauna și vei fi acolo pentru tine. Acum că sunteți separați, puteți petrece mai mult timp construind legăturile cu familia. Petreceți mai mult timp mâncând împreună cu familia, ajutându-vă să faceți lucruri în jurul casei și având discuții profunde cu părinții sau frații dvs. Acest lucru vă va face să vă simțiți mult mai bine cu privire la ruperea dvs. și să vă așteptați pentru viitor.
  • Dacă locuiți departe de familia dvs., puteți face efortul de a fi în contact cu ei. Petreceți timp la telefon, Skype sau trimiteți scrisori pentru ocazii speciale pentru a fi prezenți.
 • Imagine intitulata Uita de prietenul tau Ex Pas 14
  2
  Bucurați-vă de petrecerea timpului cu prietenii. Acest lucru vă va face să vă simțiți mai bine și să accelerați procesul de vindecare. Atât de rău cum vă simțiți după ce vă despărțiți, puțină distracție cu prietenii dvs. este remedia perfectă pentru a vă repara inima. Du-te cumpăra haine, du-te la filme și bucurați-vă de o conversație bună cu o sticlă de vin. Dacă vă gândiți la lucrurile de zi cu zi, cu siguranță vă veți face să vă simțiți mai bine, chiar dacă o veți realiza doar pentru câteva ore.
 • Spune-ți că nu trebuie să-ți faci griji despre fostul tău iubit tot timpul, acum ai timp să-ți petreci timpul cu prietenii tăi.
 • Deschide-te Discutați cu prietenii despre modul în care vă simțiți și vă bucurați de compania lor.
 • Amintiți-vă să vă distrați Dacă tot timpul petreceți cu prietenii pe care îi regretați pentru că vă lipsiți de prietenul dvs., va fi obositor pentru dvs. și pentru ei
 • De asemenea, puteți profita de acest moment pentru a vă face mai mulți prieteni cu oameni despre care nu știți prea multe despre. Dacă ți-a plăcut mereu acea fată care te studiază, poți să o inviți și să faci ceva împreună.
 • Imaginea intitulată
  3
  Păstrați agenda aglomerată. În timp ce ultimul lucru pe care doriți să îl faceți după separare este să vă ocupați, este cel mai bun lucru să vă depășiți separarea. Dacă sunteți blocat într-o cameră fără nimic de a face, veți petrece ore întregi întrebându-vă ce face prietenul tău. Dar dacă rutina ta este plină de activități, excursii și timp pentru a-ți face lucrurile, nu vei avea timp să regreți separarea.
 • Încercați să vă ocupați ziua, astfel încât să aveți cel puțin un lucru de gândit în fiecare zi. În acest fel, vă veți simți mult mai puțin descurajați.
 • Păstrarea agendei dvs. ocupată nu înseamnă să fii ocupat permanent și să nu ai timp să te oprești și să contempli. Trebuie să lași întotdeauna timpul să fii singur și să reflectezi, dar nu prea mult.
 • Imaginea intitulată
  4
  Train-te. Deși poate părea oarecum absurd să exersați pentru a depăși o separare, vă veți simți mult mai bine dacă dezvoltați o rutină sănătoasă. Exercitiul de aproximativ 30 de minute pe zi poate avea beneficii fabuloase asupra mintii si corpului. Dacă sunteți hotărât să vă depășiți separarea, respectați zilele de antrenament.
 • Includeți aceste zile în planificarea săptămânii. Va fi o parte din activitățile care vă vor ține ocupați.
 • Nu faceți lucruri pe care le detestați. Găsiți o activitate pe care vă bucurați (cum ar fi jogging, yoga sau înot) și completați-o.
 • Imaginea intitulată
  5
  Ieșiți din casă cât de mult puteți. Ar trebui să eviți să fii blocat în casă cât de mult poți, chiar dacă pleci să fii singur cu tine. În loc să exersați pe banda de alergare, mergeți la o cursă la soare. În loc să vă faceți temele, mergeți la un bar pentru a vă simți mai puțin singuri. Luați tot ce puteți face afară și duceți-l într-un loc sau într-un loc în care vă puteți înconjura cu alți oameni.
 • Plasarea la soare și obținerea aerului proaspăt este o garanție pentru a vă simți mai puternic din punct de vedere mental.
 • Dacă veți vorbi la telefon cu un prieten, nu vorbiți într-o cameră întunecată, fără să vedeți soarele. Du-te afară cu telefonul și mergi în grădină. Veți avea câteva minute de soare în timp ce vorbiți.
 • Imaginea intitulată
  6
  Bucurați-vă de hobby-uri și interese. Nu lăsați separația voastră să vă împiedice să faceți ceea ce vă place. Doar pentru că sunteți trist că ați separat nu înseamnă că trebuie să vă opriți să faceți tot ce ți-a dat plăcere și înțeles vieții tale. Dacă v-ați plăcut să mergeți la orele dvs. de gătit în zilele de vineri, nu vă opriți. Dacă ți-a plăcut să pictezi în dimineața zilei de sâmbătă, continuă. Dacă nu mai faceți lucrurile care vă plac, vă veți simți mai rău.
 • S-ar putea să vă gândiți că tot ce v-am spus este prea dificil sau imposibil, dar continuarea a face lucrurile care te-au făcut fericiți va avea din nou același efect. Pretindeți-vă că vă conving. Veți vedea că vă veți bucura din nou ca și înainte.
 • Dacă nu faceți ceea ce vă place, veți uita cine sunteți. Amintiți-vă că ați fost o persoană de sine stătătoare înainte de a vă întâlni pe ex, și acum este timpul să vă puneți piesele împreună și să începeți înapoi.
 • Imaginea intitulată
  7
  Evitați să beți prea mult. În timp ce puteți avea un mic vin cu prietenii sau la o petrecere de aniversare, nu este cel mai bun moment să beți prea mult. Dacă beți alcool, vă veți simți fragil din punct de vedere emoțional, veți plânge și vă veți ruina noaptea și pe cea a tuturor celor care sunt cu voi. Chiar dacă sună puternic, ar trebui să eviți să bei prea mult până nu te simți stabil și nu o poți lua fără motive ulterioare.
 • Mulți oameni caută alcool în situații dificile, dar nu ajută pe nimeni. Dacă ați bea mult împreună cu prietenii, căutați alte activități pe care le puteți face împreună unde nu există băuturi alcoolice între ele.
 • Metoda 4
  Căutați pacea voastră interioară

  Imaginea intitulată
  1
  Bucură-te de a fi singur. Înainte de a putea scăpa de ex, trebuie să vă bucurați de singurătatea voastră. În timp ce ține ocupat și mai multe sau pentru a petrece timp cu prietenii sau familia va face sa te simti mai bine, trebuie să învețe, de asemenea, să se simtă confortabil cu situația actuală, și le să se simtă stând confortabil în casa ta cu o carte bună sau un film .
  • Stabiliți câteva obiective pe care doriți să le atingeți. Poate vrei să te antrenezi pentru a conduce un maraton, pentru a termina un roman sau pentru a învăța limba franceză. Găsirea activităților provocatoare și atingerea obiectivelor dvs. vă vor face să vă simțiți mai încrezători și să vă simțiți ca și cum ați petrece timpul cu voi înșivă.
  • Scrieți un jurnal Acest lucru vă va ajuta să reflectați ceea ce simțiți și să vă monitorizați progresul.
  • meditează. Aceasta este o activitate fantastică pe care o puteți face singur și nu numai că vă ajută să vă relaxați, dar și să vă simțiți mai concentrat și în controlul corpului. Meditația nu este o activitate de grup.
 • Imaginea intitulată
  2
  Căutați o nouă pasiune. Împreună cu lucrurile pe care le-ați plăcut înainte, puteți începe, de asemenea, o nouă activitate care vă face viața mai semnificativă și vă menține deschisă la noi modalități de a vedea lucrurile. Poate fi fotografia, poezia, scrisul sau orice altă activitate pe care ați încercat întotdeauna să o încercați, dar pentru care nu ați găsit niciodată timp.
 • Discutați cu prietenii sau membrii familiei care au o pasiune. Poate vă pot ajuta să găsiți o nouă activitate care vă face să vă simțiți mai bine.
 • Imaginea intitulată
  3
  Bucurați-vă de singurătate. În timp ce se poate simți că este imposibil să se bucure de becherie doar acum că te gândești la asta, ar trebui să se bucure de acest moment, atunci când nu ar trebui să vă faceți griji prea mult despre tot ce se poate face sau spune. Distrează-te, du-te dans cu prietenii, flirteaza cu baieti sau de a face lucruri pe care fostul tău nu a vrut să facă, cum ar fi ciclism du-te sau citit într-un bar.
 • Ascultă-ți prietenii unici. Ei vor ști ce să sugereze să te facă să te simți mai bine.
 • Bucurați-vă de drăguț când ieșiți. Nu trebuie să observați aspectul. Ai văzut ceva nou pe care nu l-ai fi folosit niciodată cu ex.
 • Imaginea intitulată
  4
  Nu începeți o relație până când nu sunteți gata. Cea mai mare greșeală pe care o puteți face în timp ce încercați să uitați de ex, este să ieșiți cu primul băiat pe care îl găsiți. S-ar putea crede că a fi cu un străin va ajuta să ieși de durere, dar tot ce faci este simțiți mai rău, pentru că se compară ex tot timpul pe ceea ce nu este mai bun decât el.
 • Nu numai că vei face vindecarea mai dificilă, dar și tu ai putea rani tipul pe care tocmai l-ai întâlnit.
 • Vei sti ca esti gata sa iesi cu cineva odata ce intalnesti un tip si esti incantat sa vorbesti cu el si vrei sa il intalnesti, fara sa te gandesti la fostul tau.
 • sfaturi

  • Poate vă puteți șterge numărul de telefon dacă vă ajută și, după ce faceți acest lucru, puteți vorbi cu prietenii pentru a face ceva împreună.
  • Dacă te-a înșelat sau te-a tratat rău în momentele rele ale relației și vrei să-i spui, planifică înainte. O conversație ideală va fi scurtă și concretă, dar cu intenția necesară de a vă anunța că ați fost rănit și vă simțiți eroarea.
  • Dacă apelați sau trimiteți mesaje după ce vă spuneți că totul este terminat, nu returnați apelurile. Asta vă va arăta că nu jucați niciun joc.
  • Când vă întoarceți lucrurile, cereți și dumneavoastră. Acest lucru vă va clarifica faptul că faceți o pauză și că nu doriți să fiți acuzați în trecut.
  • În cazul în care separarea a fost pe cale amiabilă și cred că poți fi prieteni, nu fi agresiv cu el, dacă ați găsit după separare, dar în cele din urmă șansele de a fi prieteni de acum.

  avertismente

  • Nu fi niciodată cu cineva care te face să te simți rău. Nu contează cât de multe ori îți ceri scuze sau să ceri iertare, amintiți-vă cum ai simțit ultima dată când ai flirtat cu o fată sau te-a chemat grăsime, și rezistă.
  • Dacă nu vă simțiți gata să vă confruntați, nu o faceți. Risci să fii înghețat fără să știi ce să faci și să te simți inferior, știind chiar că nu ești.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să facem față pierderii unui iubitCum să facem față pierderii unui iubit
  Cum să nu mai gândiți la relațiile anterioare ale prietenei voastreCum să nu mai gândiți la relațiile anterioare ale prietenei voastre
  Cum să nu mai gândiți la exCum să nu mai gândiți la ex
  Cum să arătați un fost partener care vă intereseazăCum să arătați un fost partener care vă interesează
  Cum să eviți fostul tău iubitCum să eviți fostul tău iubit
  Cum să eviți să te îndrăgostești de fostul tău iubitCum să eviți să te îndrăgostești de fostul tău iubit
  Cum de a-ți face fostul prieten vrea să se întoarcă cu tineCum de a-ți face fostul prieten vrea să se întoarcă cu tine
  Cum de a face un prieten să devină prietenul tăuCum de a face un prieten să devină prietenul tău
  Cum să faci față unui prieten lipicios sau unei prietene lipicioaseCum să faci față unui prieten lipicios sau unei prietene lipicioase
  Cum să ignori iubitul tău exCum să ignori iubitul tău ex
  » » Cum să uiți fostul tău iubit

  © 2011—2020 ertare.com