Cum să uiți un iubit sau o prietena

Ai terminat sau ai fost respins de o fată care ți-a zâmbit la prânz sau pe băiatul pe care l-ai închinat de anul trecut? Crezi că vor dura totdeauna, dar relația sa terminat? Citiți acești pași pentru a afla cum să o depășiți și să continuați.

pași

Imagine intitulată Fii frumoasă pentru prima zi a școlii Pasul 4
1
Țineți minte că atunci când veți ieși din toate acestea, veți fi o persoană mai bună, mai puternică, mai experimentată și veți ști că ați învățat din greșelile dvs.
 • Image cu titlul Deal cu o sora mai tanara`s Attack Step 7
  2
  Nu te grăbi să treci peste acea persoană așa de repede. Te-au rănit și, chiar dacă nu vrei să recunoști, probabil crezi că e cel mai rău lucru care ți sa întâmplat vreodată.
 • Imaginea intitulată
  3
  Ia-ți câteva zile și gândește-te la ce sa întâmplat, cum sa ajuns la capăt și dacă ai fi putut face lucrurile într-un mod mai bun. Ascultați să se simtă muzica buna, mananca (dar nu mânca prea mult), vizionarea de filme (nu comedii romantice, ei pot face sa te simti mai rau) alimente si separa ceva timp pentru a le puteți scrie sentimentele într-un jurnal sau în bucăți astfel încât să vă lăsați sentimentele să curgă. Puteți chiar să plângă, chiar dacă nu credeți că aceasta vă ajută să eliberați durerea. Faceți hobby-urile preferate, vopsiți, desenați, citiți, vizitați-vă prietenii sau discutați cu un prieten despre ce sa întâmplat.
 • Imaginea intitulată Actul se răcește atunci când aveți puțini prieteni Pasul 3
  4
  Asigurați-vă că ați înțeles de ce ați terminat și de ce nu puteți avea niciodată ceva cu persoana care vă place. Este important să reflectăm și să înțelegem.
 • Imaginea intitulată Navigați pe Internet noaptea (adolescenți sau copii) Pasul 4
  5
  Apoi, ștergeți orice amprentă pe care persoana a plecat-o. Ștergeți mesaje text, e-mailuri, orice notă jenantă pe care ați scris-o în jurnalul dvs. sau în cărțile școlare. De asemenea, poți să iei fotografiile celor doi împreună, să nu le ștergi complet, să le salvezi pentru memorie. Dar dacă simți că e mai bine să le arunci, fă-o. Este doar prima săptămână, deci probabil că veți fi plini de emoții și veți avea urcusuri și coborâșuri, un minut veți fi trist și veți fi bine. Poate că ești tristă pentru că au ajuns sau s-au supărat, pentru că acea fată nu ți-a dat timpul să vorbim cu tine sau nu ți-a dat niciodată șansa. Ștergeți-l din Facebook. E o pauză curată.
 • Imaginea intitulată Actul se răcește când tu`re Caught Step 3
  6
  Nu vă obișnuiți cu lucrurile. Nu gândiți de ce lucrurile au devenit așa de rău. Niciodată nu simțiți că ați distrus totul sau că nu veți găsi niciodată pe cineva special. Există mai mult de 6 miliarde de oameni în lume și băiatul sau fata ta perfectă poate apărea atunci când vă așteptați cel mai puțin. Luați în considerare ce sa întâmplat în relație, de ce relația cu partenerul dvs. nu va funcționa. Amintiți-vă de vremurile bune pe care le-ați avut și pe care le-ați împărtășit cu acea persoană, dar dacă partenerul vostru voia să dați mai mult decât ați fost pregătit, probabil că se va termina mai devreme sau mai târziu.
 • Imaginea intitulată Crearea unui plan de antrenament consistent pentru exerciții regulate Pasul 1
  7
  Încearcă lucruri diferite. Începeți un nou hobby, întâlniți noi prieteni. Niciodată nu știți că ați putea găsi persoana pe care ați dorit-o întotdeauna. Doar pentru că ultima ta relație sau capriciu nu a funcționat niciodată nu înseamnă că ești destinat singurătății sau că rămâi singur sau îți părăsești restul vieții.


 • Imaginea intitulată Acțiune mai inteligentă Pasul 2
  8
  Recuperați-vă securitatea. A fost încrederea ta în sine când te-au respins? Te-ai gândit că nu au fost suficient de bun pentru oricine altcineva sau crezi că așa cum ai pistrui, tipul ti-a placut, nu te lăsa, nici nu am vorbit pentru că nu ia plăcut felul cum te uiti? Asta nu înseamnă că pentru ceilalți nu ești drăguț! Toți oamenii sunt frumoși în felul lor, în interior și în afară. Băiatul sau fată care nu te-a ales este un PIERDER sau PIERDER și să-ți amintești mereu, tu e PREMIUL.
 • Imaginea intitulată Convingeți-vă pe părinți să vă lase să vă aflați într-o pagină de frumusețe Pasul 4
  9
  Obțineți obiceiul de a scrie ceea ce vă simțiți sau poate vă exprimați prin pictura. Aflați să jucați un nou instrument, nu veți ști niciodată dacă sunteți buni la ceva până când îl încercați. Faceți tot ce vă ajută să obțineți toate lucrurile care vă deranjează din minte.
 • Imagine cu denumirea Fii inteligent fără a fi nerăbdător Pasul 9
  10
  Obțineți o imagine nouă Ia-ti o tunsoare si mergi la SHOPPING. Poate vă puteți face o tăietură în stil bob, bangs sau franjuri pe lateral. Asigurați-vă că aveți grijă de dvs. și vă spălați la fiecare 2 sau 3 zile. Încearcă să te interesezi mai mult de moda. Căutarea unei imagini noi vă va ajuta să vă simțiți mai bine.
 • Imaginea intitulată Convingeți-vă pe părinți să vă lase un pas ferret 11
  11
  Nu-ți pare rău pentru tine. Cel mai rău lucru pe care îl puteți face este ca alții să vă fie rău pentru voi. Vei avea o persoană care este acolo pentru tine și să-ți spună totul, dar depresie jumătate din lume cu pauza ta tristă. Băieții din clasa ta sau din munca ta pot să-ți dea seama și să te simți rău pentru tine.
 • Imaginea intitulată Sugeți-vă profesorului în mod efectiv Pasul 10
  12
  Smiles. Arătați oamenilor că sunteți fericit și că zâmbetul este cel mai ușor lucru pe care îl puteți face pentru a atrage atenția oamenilor.
 • Imaginea intitulată Perioadă de trecere ca un pas teen 4
  13
  Ascultați muzică Muzica este absolut minunată pentru a depăși o pauză. Ascultați și veți putea să vă familiarizați cu versurile și ce înseamnă artistul sau trupa. Încercați să ascultați pop, R&B, indie, pop rock, electro, etc. Nimic deprimant ca My Chemical Romance sau Marilyn Manson.
 • sfaturi

  • Nu apelați și nu trimiteți mesaje text tot timpul. Mai ales persoana care vă place. Cesarea unei persoane să vină înapoi cu dvs. este cel mai patetic lucru pe care îl puteți face. Acea persoană nu este interesată de tine, care este scopul de a vrea un ratat care nu poate vedea cât de minunat și minunat esti. Mai devreme sau mai târziu, fostul dvs. partener se va simți deposedat de faptul că a dat drumul unei persoane la fel de specială ca tine. Aceste zvonuri sunt adevărate, nu le plac, deci EXISTĂ.
  • Încercați să zâmbiți în fiecare zi. Nu manifestați slăbiciune în fața lui sau a ei. Lucrul cu acea persoană sau de a fi în aceeași clasă poate fi destul de incomod. Nu vă deprimați în apropierea persoanei respective sau nu alerga atunci când îl vedeți să intre în același loc în care vă aflați. Uitați de el, urmați-vă călătoria. Nu uitați să întâlniți oameni noi.
  • Încearcă să nu te gândești "Cel puțin vom fi prieteni". Relațiile de prietenie nu funcționează în acest fel, te simti inconfortabil cu privire la aceasta, s-ar putea ca din nou, este ca punctul de plecare, faci lucruri stupide ca și cum cere să meargă atunci când există o lipsă clară de interes de la el sau ea.
  • Aflați că puteți depăși respingerea. Probabil că respingerea este mai rău decât să se termine. Când sunteți într-o relație, cel puțin cineva crede că sunteți distractiv, cool și atractiv, dar dacă ați fost respins, aveți îndoieli cu privire la faptul dacă veți fi sau nu suficient de bun pentru cineva. Întotdeauna credeți că merități și nu vă scăbiți niciodată.
  • Ține minte că o pierde.

  avertismente

  • Încercați să nu observați depășirea, există multe lucruri pe care le puteți face.
  • Primele câteva zile după despărțire pot fi dificile, deci fiți pregătiți pentru zilele oribile și triste.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să te ierți după ce i-ai rănit pe cinevaCum să te ierți după ce i-ai rănit pe cineva
  Cum să ne descurcăm când atât ca și același tip cât și pe cel care îi placeCum să ne descurcăm când atât ca și același tip cât și pe cel care îi place
  Cum să comunici cu un băiat după ce te-a respinsCum să comunici cu un băiat după ce te-a respins
  Cum să-i spuneți unui prieten care vă place că doriți să rămână prieteniCum să-i spuneți unui prieten care vă place că doriți să rămână prieteni
  Cum să nu mai gândiți la relațiile anterioare ale prietenei voastreCum să nu mai gândiți la relațiile anterioare ale prietenei voastre
  Cum să nu mai gândiți la elCum să nu mai gândiți la el
  Cum să evitați geloziaCum să evitați gelozia
  Cum să faci un băiat să cadă pe genunchi pentru tineCum să faci un băiat să cadă pe genunchi pentru tine
  Cum să faci un băiat să aibă o relație cu tine când are deja o relațieCum să faci un băiat să aibă o relație cu tine când are deja o relație
  Cum să faci față unui prieten lipicios sau unei prietene lipicioaseCum să faci față unui prieten lipicios sau unei prietene lipicioase
  » » Cum să uiți un iubit sau o prietena

  © 2011—2020 ertare.com