Cum să uiți persoana care vă place

Un proverb vechi spune că distanța face dragostea să crească, dar ceea ce nu spune este că prea multă distanță tinde să facă dragostea să iasă. Dacă vă place cineva și acea persoană nu vă simte la fel pentru dvs., poate fi foarte dificil de uitat și ar putea începe un ciclu lung de sentimente dureroase. Uitarea persoanei care vă place nu este niciodată ușoară, dar există câteva metode utile care vă vor ajuta să o uitați și să găsiți pe cineva mai bine pentru dvs.

pași

Metoda 1
Distras de persoana care vă place

Imagine intitulată Opriți-vă călătoresc pasul 1
1
Dă-te departe de el. Una dintre cele mai eficiente modalități de a vă ajuta să uitați persoana pe care o iubiți este să vă îndepărtați de ele. Reduce orice contact sau posibilitate de contact, astfel încât să îl puteți uita fără a păstra legătura rămășiței, care ar putea să vă facă trist sau să vă întăriți sentimentele pe care le aveți pentru el.
 • Distanta va fi dificila la inceput, dar practic este cea mai buna si va face procesul de uitare mai usoara si mai rapida.
 • Imaginea intitulată Stop Liceing Your Crush Pasul 2
  2
  Eliminați informațiile de contact și mesajele text de pe telefon. O modalitate de a vă asigura că nu veți avea niciun contact cu persoana care vă place este să eliminați informațiile de contact de pe telefon. De asemenea, luați în considerare ștergerea tuturor mesajelor text pe care le-ați trimis și păstrați. Îndepărtarea informațiilor nu numai că vă va împiedica să comunicați cu el într-un moment de slăbiciune, ci vă va împiedica să vă amintiți de fiecare dată când vă uitați la informațiile sale.
 • Dacă nu sunteți sigur că doriți să ștergeți complet informațiile, luați în considerare scrierea pe o bucată de hârtie pe care nu o veți vedea în fiecare zi și păstrați-o într-un loc sigur.
 • Trimiteți prin e-mail copii ale mesajelor dvs. text și apoi arhivați-le dacă nu sunteți gata să le ștergeți complet.
 • Țineți minte că, chiar dacă eliminați contactul, el nu vă poate elimina. Dacă vă contactați, puteți alege să nu răspundeți sau să trimiteți un răspuns scurt și prietenos.
 • Imaginea intitulată
  3
  Ștergeți-l în paginile rețelei sociale. Un număr mare de pagini de rețele sociale, cum ar fi Facebook și Instagram, implică o mai mare accesibilitate pentru oameni, chiar și pentru cei cu care nu doriți să comunicați. Prin eliminarea prezenței persoanei care vă place de conturile dvs. de social media, puteți reduce în continuare cantitatea de comunicare pe care o aveți cu ei.
 • Dacă sunteți îngrijorat doare pe el sau pe alții să pună la îndoială cauza motivele tale pentru incapacitatea de a urmări sau elimina din lista ta de prieteni pe site-urile de rețele sociale, în căutarea pentru o modalitate de a reduce ceea ce se poate vedea în aceste aplicații. De exemplu, pe Facebook puteți selecta opțiunea de a opri vizualizarea publicațiilor, ceea ce vă va permite să nu vedeți actualizările stării dvs.
 • Imagine intitulată Opriți-vă călărețul Pasul 4
  4
  Nu mai vorbi despre el și nu te gândi la el. Când vă place cineva, este firesc să vorbim despre ei și să vă gândiți mult la ele, dar acest lucru vă va întări doar sentimentele. Nerespectarea conștiinței în conversații și schimbarea activă a gândurilor atunci când vă gândiți la aceasta vă vor ajuta să o uitați mai repede.
 • Poate fi greu să nu mai vorbim în conversații, mai ales dacă au prieteni în comun, așa că nu încercați să vorbiți despre el sau să întrebați cum este foarte des. De asemenea, puteți evita conversațiile despre el.
 • Dacă trebuie să vorbiți despre el pentru a vă procesa gândurile și sentimentele, faceți-o, dar nu-l faceți obișnuit.
 • Imaginea intitulată
  5
  Întrebați-i pe prietenii tăi să nu mai vorbim. Dacă prietenii dvs. știu acea persoană care vă place, ar putea să o menționeze din când în când. Acest lucru va provoca numai să vă amintiți și poate împiedica capacitatea dumneavoastră de a uita, asa ca cere prietenii tăi să nu-l mai vorbim sau ai pus pe partea de sus a acesteia, dacă este posibil.
 • Este posibil să existe situații, în special în grupuri cu prietenii în comun, în care menționează numele persoanei care vă place. Pentru a uita mai repede, stai departe de aceste grupuri până vor vorbi despre altceva.
 • Imaginea intitulată Opriți călcarea pasului 6
  6
  Evitați să participați la locurile pe care le vizitează el sau prietenii săi. Dvs. și persoana care vă plac pot avea multe lucruri în comun, inclusiv prietenii, orele sau locul de muncă sau locurile dvs. preferate. Evitați situațiile în care riscați să vedeți acest lucru.
 • Dacă aveți cursuri împreună sau dacă lucrați în același loc, nu stați alături de el. Dacă sta lângă tine, poți spune ceva de genul "Îmi pare rău, dar am rezervat acest loc pentru Chris".
 • De exemplu, dacă vă plac aceleași restaurante, mâncați în locuri noi.
 • Imagine intitulata Stop Liceing Your Crush Pasul 7
  7
  Scapă de obiectele tangibile care te fac să-ți amintești. Îndepărtarea oricărui obiect care vă face să vă amintiți că vă va ajuta să o uitați. Trebuie să eliminați toate urmele acelei persoane, de pe telefon și rețelele sociale, pe fotografiile și alte amintiri pe care le aveți în casa dvs.
 • Puteți adopta o abordare treptată sau una imediată pentru a o elimina din viața voastră. Eliminarea tot ceea ce vă face să vă amintiți puțin câte puțin poate fi mai ușor emoțional, dar puteți, de asemenea, să scăpați de toate urmele din ea imediat. Făcând totul odată va fi foarte dificilă, dar poate accelera procesul de uitare.
 • Eliminați e-mailurile sau scapați de scrisorile, cărțile sau cadouri. Atașați la aceste lucruri te face să te agiți de sentimentele pe care le ai pentru el.
 • Eliminați toate fotografiile sau fotografiile pe care le afișează împreună.
 • Imaginea intitulată Opriți-vă călărețul pasului 8


  8
  Plângeți și nu vă supărați. Uitarea persoanei care vă place este un proces dureros și este complet acceptat să vă jeliți relația pe care ați avut-o. Pe de altă parte, este, de asemenea, important să nu vă înfuriați cu acea persoană în acest proces, așa cum nu vă puteți controla sentimentele pentru acea persoană, ea nu-și poate controla sentimentele pentru dvs.
 • Recunoașteți că persoana dorită a fost cineva important în viața voastră. Chiar dacă nu au avut o relație romantică, încă mai aveți o relație cu ea. Este bine să te simți trist că l-ai pierdut.
 • Nu fi supărat cu persoana care vă place. Poate că nu știe că ai simțit ceva pentru el sau că te-ai afla într-o situație în care sentimentele tale nu pot corespunde. Nu te deranja cu el pentru ceva ce nu poate controla.
 • Există mai multe motive pentru care s-ar putea trebui să uite despre asta, de a avea o pasiune sau căsătorit, la opoziția de la părinții tăi și chiar ceva la fel de simplu ca, care este mult mai în vârstă decât tine. Toți aceștia sunt factori în care nu aveți mare control și pentru care nu vă puteți supăra.
 • Dacă aveți un timp foarte dificil în acest proces, puteți primi mereu îndrumări pentru a vă ajuta să vă ocupați de sentimentele dvs.
 • Imagine intitulată Opriți-vă călcarea pasului 9
  9
  Rețineți că veți găsi o altă persoană. Există mulți pești în mare și, în cele din urmă, persoana care vă place nu poate fi potrivită pentru dvs. Veți găsi pe altcineva care este minunat pentru dvs. și cu cât uitați mai repede persoana care vă place, cu atât mai receptivă va fi inima voastră pentru a găsi persoana potrivită.
 • Concentrarea asupra defectelor persoanei pe care o iubiți vă poate ajuta să o uitați și, eventual, să găsiți pe cineva mai potrivit pentru dvs.
 • Metoda 2
  Distráete

  Imaginea intitulată
  1
  Utilizați persoanele care vă sprijină. Probabil că nu se simt foarte bine atunci când încercați să uitați această persoană importantă în viața ta, așa că este un moment bun pentru a întoarce la familia ta si prietenii tai, sau chiar relua relația cu ei. Persoanele care vă sprijină vă pot ajuta să uitați persoana pe care o doriți mai repede, puteți vorbi despre sentimentele dvs. sau chiar vă puteți distrage atenția cu activități distractive.
  • Prietenii și familia dvs. vă vor împiedica să adăugați la tristețe. Acestea vă pot oferi o distragere excelentă, făcând activități distractive cu dvs., care nu au nimic de-a face cu persoana care vă place.
 • Imagine intitulată Opriți călcarea pasului 11
  2
  Concentrați-vă pe dvs. și pe alte interese. Concentrați-vă pe voi în timp ce încercați să o uitați. Acest lucru te poate face sa realizezi ca nu simti nimic pentru el.
 • De exemplu, începeți să faceți exerciții sau să încercați o nouă activitate care să fie în formă, cum ar fi yoga, care vă va ajuta să vă concentrați mintea asupra altui lucru decât acelei persoane. Puteți lua, de asemenea, o clasă care vă va ajuta cu munca dumneavoastră.
 • Indiferent ce faceți, asigurați-vă întotdeauna că te face să te simți bine despre tine.
 • Imagine intitulată Opriți călcarea pasului 12
  3
  Încercați activități noi Este, de asemenea, un moment bun pentru a încerca noi activități care vă vor distrage atenția și vă vor face să nu vă gândiți la sentimentele voastre. Cu cât frecvența este mai mare cu care faceți ceva care vă distanțează de acea persoană, cu atât va fi mai ușor să o uitați.
 • De exemplu, poate ați vrut mereu să învățați să urcați. Această activitate nouă va necesita multă practică, ceea ce va face să aveți mai puțin timp să vă gândiți la persoana care vă place.
 • Imagine intitulată Opriți călcarea pasului 13
  4
  Faceți cunoștință cu oameni noi A ieși și a întâlni oameni noi care nu au nicio relație cu persoana ta de contact este o distragere bună și te va face să nu te gândești la sentimentele tale sau la persoana care îți place. Noii dvs. prieteni și cunoștințe vă pot face să petreceți mai mult timp distractiv decât ați petrecut cu persoana pe care o doriți.
 • Există multe modalități diferite de a întâlni oameni noi, cum ar fi un grup de jogging sau o oră fericită în locuri noi. Activitățile de grup sunt o modalitate excelentă de a întâlni oameni noi și de a vă distra, astfel încât să nu vă gândiți la persoana care vă place.
 • Imaginea intitulată
  5
  Luați în considerare flirtul sau întâlnirea cu o altă persoană. Este posibil să nu fiți gata să vă angajați complet la o relație cu o altă persoană, dar flirturile sau întâlnirile ocazionale vă pot ajuta, de asemenea, să uitați persoana care vă place mai repede. Acest lucru vă va îmbunătăți încrederea în sine și vă va distrage atenția astfel încât să nu vă gândiți la sentimentele pe care le aveți pentru persoana care vă place.
 • O flirte inofensivă poate fi bună pentru a vă ajuta să câștigați încrederea în sine și amintiți-vă că există și alți oameni cu care ați putea face o conexiune. Nu uitați să vă distrați și să nu luați lucrurile în serios.
 • sfaturi

  • Încercați să nu fiți nepoliticos pentru el. Dacă el este bun cu voi și vă salută, puteți răspunde cu bunătate. Dar nu mă lăsa să vorbesc mai mult cu tine.
  • Amintiți-vă că este bine să plângeți dacă vă simțiți trist. Veți găsi pe altcineva.
  • Evitați să vă supărați de persoana respectivă sau să o tratați ca "inamic". Nu poate controla cu cine se îndrăgostește, așa cum nu poți, și nu ar trebui să rănești pe cineva direct.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să acționați normal cu persoana care vă placeCum să acționați normal cu persoana care vă place
  Cum sa iubesti neconditionatCum sa iubesti neconditionat
  Cum să vă controlați sentimentele atunci când sunteți aproape de persoana care vă placeCum să vă controlați sentimentele atunci când sunteți aproape de persoana care vă place
  Cum să determinați dacă o relație pe distanțe lungi funcționeazăCum să determinați dacă o relație pe distanțe lungi funcționează
  Cum sa gasesti dragostea adevarata intr-o prietenieCum sa gasesti dragostea adevarata intr-o prietenie
  Cum sa eviti sa te indragostestiCum sa eviti sa te indragostesti
  Cum să-ți placă persoana care îți placeCum să-ți placă persoana care îți place
  Cum să faci pe cineva care nu te iubeșteCum să faci pe cineva care nu te iubește
  Cum de a face ca persoana care vă place să fie prietenul tăuCum de a face ca persoana care vă place să fie prietenul tău
  Cum să te descurci cu faptul că nu îți place persoana care îți placeCum să te descurci cu faptul că nu îți place persoana care îți place
  » » Cum să uiți persoana care vă place

  © 2011—2020 ertare.com