Cum să uiți un băiat dacă el nu te place

Când sunteți în sfârșit gata să uitați de tipul pe care-l doriți, vă puteți întreba ce ar trebui să faceți în continuare. S-ar putea să știți la ce să vă așteptați după ce ați terminat prietenul sau ați divorțat, dar cum puteți obține o relație care nu a început niciodată? Cum te vei comporta când vei fi cu el și ce poți să-i spui prietenilor tăi? Cum veți face față sentimentului bolnav de respingere, chiar dacă în mintea voastră știți că meritați să fiți iubiți? Ați urmat deja primul pas: decideți să treceți mai departe. Luând puțin timp pentru tine și puțin timp pentru a scăpa de el vă va ajuta în călătoria voastră.

pași

Partea 1
Depășiți-l

Imaginea intitulată Balanța muncii și a vieții Pasul 2
1
Scapă de dorințele tale pentru el. Poate fi înfricoșător să lași ceva ce vrei, dar ar putea fi o ușurare. Inconștient, ați fost motivați să îl căutați, pentru că el a fost scopul vostru. Strivează conștient să nu mai cauți. S-ar putea să-l scrieți, să-i spuneți unui prieten sau chiar să faceți o mică ceremonie pentru dvs.
 • Luați în considerare punerea laolaltă a lucrurilor care vă fac să vă gândiți la el și să le păstrați într-o cutie, să le dați sau să le dați cuiva.
 • Odată ce spațiul dvs. privat este liber de amintiri, vă recomandăm să faceți o ceremonie de curățenie. Aprindeți niște tămâie de salvie și umblați în jurul camerei sau casei voastre.
 • Când o dorință pentru ea apare, nu-l aruncați sau să vă lipiți de ea. Recunoașteți cum vă simțiți, dar amintiți-vă că alegerea dvs. este să continuați.
 • Imagine intitulată Fii prieteni cu criza la mijlocul vieții Pasul 5
  2
  Pierderea strigă. Nu reprimați sentimentele de tristețe atunci când apar. Este complet natural și sănătos că te simți trist când simți ceva pentru cineva și lucrurile nu funcționează. Luați o săptămână sau câteva săptămâni pentru a plânge. Plânge dacă poți, pentru că dacă sentimentele tale te rănesc, în realitate ești rănit și mai bine o recunoști.
 • Ascultați muzică care vă permite să vă simțiți emoțiile.
 • Scrieți într-un jurnal în cazul în care aveți unul.
 • Dacă doriți, scrieți o scrisoare. Păstrați-l timp de una sau două săptămâni înainte de al vă da sau nu-i dați deloc. Scopul este să vă scoateți emoțiile.
 • Faceți o plimbare lungă în pace. Veți avea timp să vă gândiți și vă veți simți mai bine pentru exercițiul făcut.
 • Trebuie să știți când să vă opriți. Dacă te distanșezi de oamenii care te interesează și de a părăsi proiectele care te interesează, te superi prea mult.
 • Consultați-vă cu un terapeut dacă nu vă puteți întoarce la viața normală.
 • Imagine intitulată Fii prieteni cu criza la mijlocul vieții Pasul 1
  3
  Evaluați comportamentul acestora și al dvs. Ți-a dat speranță falsă prin faptul că te-ai comportat ca și cum ți-ar plăcea să-ți atrag atenția? L-ați căutat neobosit chiar și după ce v-ați spus că lucrurile nu vor funcționa? Au fost atât cinstiți și îngrijiți, cât și pe cineva care sa comportat prost? Dacă simțiți că v-ați comportat prost, cereți-mi scuze.
 • Dacă credeți că ați făcut o greșeală și că sunteți prieteni, considerați-i să le informați că vă simțiți răniți.
 • Puteți scrie o scrisoare sau un scurt e-mail dacă este prea dureros să discutați cu el în persoană.
 • Dacă nu sunt prieteni, este mai bine să nu comunici. Întrebați-vă ce ar fi cel mai bun pentru dvs. și urmați acea cale.
 • Imaginea intitulată Modificați-vă viața după ce ați făcut același lucru pentru un pas atât de lung 14
  4
  Amintiți-vă ce nu vă place despre el. Poate că nu era îndrăzneț sau că lua prea multă riscă. Poate că te-am întrerupt constant. Poate că te-ai îndrăgostit de ideea pe care ai avut-o despre acest băiat și nu despre băiatul însuși. Poate fi dificil să vezi persoana adevărată atunci când ești îndrăgostită.
 • Desigur, nu este necesar să-l demonizezi. Luați imaginea pe care o aveți pentru el cu pensete. Amintiți-vă că nu a fost niciodată perfectă: ați crezut doar că a fost.
 • Partea 2
  Concentrează-te pe tine însuți

  Imaginea intitulată Deveniți o îmbunătățită
  1
  Ține minte că ești minunat. Erați o persoană unică și interesantă cu mult înainte ca opinia acestui tip să vă însemne ceva - cu cât vă amintiți mai mult și o puneți în practică, cu atât veți fi mai puternici și mai atrăgători. Trebuie să vă dați seama că faptul că el nu vă place nu are neapărat nimic de-a face cu voi. Atracția dintre două persoane este influențată de factori de timp, caracter, educație și factori care depășesc controlul dumneavoastră. Ceea ce o persoană simte pentru tine nu este o modalitate de a-ți evalua caracterul.
  • Faceți o listă cu lucrurile care vă plac despre voi înșivă. Ea include elemente mari și mici, realizări de grup, caracteristici de personalitate și talente.
  • Întrebați-vă ce credeți că puteți face și ce dificultăți ați depășit.
 • Imaginea intitulată Situați în noua dvs. Acasă Pas 5
  2


  Reînnoiți-vă Acum este un moment bun pentru schimbare. Renovați-vă acasă sau doar schimbați mobilierul din camera dvs. Faceți un nou hobby, înscrieți-vă pentru un loc de muncă voluntar, faceți o altă tăiere. Stăpânește o nouă abilitate: ia o clasă, gătești un fel de mâncare nouă sau faci ceva ce ai vrut mereu, ca un raft. Dacă aveți puțin bani în plus, cumpărați haine noi.
 • Adresați-vă prietenilor să facă activități cu dvs., dar, de asemenea, face ceva care vă va scoate din zona dvs. de confort. Vorbind cu oameni noi vă poate oferi energie.
 • Imagine cu titlul Îngrijire pentru tine în calitate de femeie Pas 5
  3
  Rămâi sănătos și aveți grijă Este normal să te simți rău pentru tine după ce lucrurile nu merg cu tipul pe care-l placi, dar nu e un sentiment plăcut. Grija pentru tine este o modalitate de a vă arăta că sunteți important și vă va face să vă simțiți mult mai bine. Exercițiu, mâncați și dormiți în mod normal. Ia terapie dacă te simți deprimat sau anxios.
 • Urmează o rutină sănătoasă în fiecare zi. Rămâi curat și îmbrăcați-vă bine, chiar dacă vă simțiți teribil, pentru că vă va face să vă simțiți mai bine.
 • Imaginea intitulată Modificați-vă viața după ce ați făcut același lucru pentru un pas atât de lung 36
  4
  Ieși cu cineva când ești pregătit. Nu este necesar să vă grăbiți, dar când simțiți că vă întâlnești cu cineva, faceți-o. Dacă credeți că de obicei vă place un anumit tip de băiat, ieșiți cu cineva diferit: poate că alegeți prost în câmpul sentimental pe baza unui model care nu funcționează cu adevărat pentru dvs. Dacă vă place întotdeauna elevii restanți și buni, acum oferiți ocazia unui introvertit și liniștit.
 • Amintiți-vă că întotdeauna este cineva pentru dvs. Într-un timp scurt, veți găsi băiatul care vă iubește.
 • Nu te grăbi să ieși cu cineva doar ca să uiți tipul pe care-l iubești sau că poți sfârși prin a rupe inima cuiva.
 • Este bine să ieși și să flirtezi. Nu te implici într-o relație serioasă cu cineva imediat, dar flirtezi puțin și chiar ai putea întâlni pe cineva neobișnuit dacă pare distractiv.
 • Partea 3
  Să se ocupe de el în medii sociale

  Imaginea intitulată Acționați în fața unui prieten atunci când fac distracție de dvs. Pasul 5
  1
  Deviați un pic de la el, dacă puteți. Odată ce ați încetat să o doriți, aveți nevoie de timp pentru a trece. Cu cât trece mai mult timp, cu atât veți simți mai bine. Între timp, limitează-ți expunerea la el. Nu iesi cu el si nu incerca sa-l intalnesti prea mult. Acest lucru nu înseamnă că ar trebui să vă ascundeți, deloc, doar că ar trebui să evitați să interacționați cu el atunci când încă vă simțiți răniți.
  • Adu-ți un prieten când știi că îl vei întâlni. Nu putem întotdeauna să evităm oamenii pe care vrem să îi evităm. Dacă știți că uneori veți fi aproape de el, luați-vă prieteni care știu ce se întâmplă cu voi să vă susțină.
  • Păstrați optimismul. Nu este necesar să-l priviți cu supărare sau să-l tratați cu mâhnire. Când te simți bine, ai putea deveni prietenă. Doar educați și încercați să o evitați discret.
 • Imagine intitulată Împreună cu un introvert timid Pas 16
  2
  Petreceți mai mult timp prietenilor. Bineînțeles, poate veți avea nevoie de puțin timp singur, mai întâi, dar dacă o faceți tot timpul va face să vă simțiți ca și cum voi sunteți singura persoană din lume. Petreceți timp cu prietenii, ieșiți împreună cu ei noaptea și socializați atâta timp cât vă simțiți bine. Cu cât satisfaceți mai mult nevoile dvs. emoționale în altă parte, cu atât va avea mai puțin impact asupra dumneavoastră.
 • Dacă sunteți un bun prieten și toți prietenii dvs. sunt prieteni în comun, organizați excursii mai mici (doar unul sau două la un moment dat), astfel încât absența dvs. să nu pară evidentă.
 • Imagine intitulată Împreună cu un introvert timid Pasul 11
  3
  Fă-ți prietenii confidențiali. Păstrarea unei inimi frânte în privat poate face mai rău. Poate fi o ușurare pentru a vă spune ce se întâmplă cu cei mai apropiați și mai dragi prieteni. Nu aveți nevoie să vă spun tuturor și, probabil, mai bine, dacă nu, dar dacă aveți niște prieteni buni și rude care pot păstra această chestiune privată, ar putea fi de ajutor să le știu ce trece printr-un moment dificil emoțional.
 • Asigurați-vă că le-ați spus că ceea ce le veți spune este privat.
 • Întreabă-i să nu-l trateze pe băiat într-un mod diferit, cu excepția cazului în care el este un slob, desigur.
 • Imaginea intitulată Acționați în fața unui prieten când vă fac distracție Pasul 1
  4
  Ignorați bârfa. Dacă vorbesc oamenii, lăsați-i să facă acest lucru. Dacă există zvonuri nefondate, trebuie să știți că vor dispărea într-un timp scurt. Nu adăugați mai mult combustibil la zvonuri, deranjând-vă sau punându-vă în defensivă. În schimb, atunci când se confruntă curios, spune-le că nu cred că știu dreptul poveste, ridică sprâncenele și schimbă subiectul.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să-i spui prietenului tău cel mai bun ce-ți placeCum să-i spui prietenului tău cel mai bun ce-ți place
  Cum să-i spui iubitului tău că vrei să faci sexCum să-i spui iubitului tău că vrei să faci sex
  Cum să nu mai iubiți cel mai bun prieten al tăuCum să nu mai iubiți cel mai bun prieten al tău
  Cum să aflăm dacă un băiat are deja o iubităCum să aflăm dacă un băiat are deja o iubită
  Cum sa te indragostesti de o fata care are un prietenCum sa te indragostesti de o fata care are un prieten
  Cum să faci un băiat să cadă pe genunchi pentru tineCum să faci un băiat să cadă pe genunchi pentru tine
  Cum de a face un băiat vă observa chiar mai multCum de a face un băiat vă observa chiar mai mult
  Cum să faci un băiat să aibă o relație cu tine când are deja o relațieCum să faci un băiat să aibă o relație cu tine când are deja o relație
  Cum sa faci un baietel sa danseze cu tineCum sa faci un baietel sa danseze cu tine
  Cum să faci o fată să admită că te placeCum să faci o fată să admită că te place
  » » Cum să uiți un băiat dacă el nu te place

  © 2011—2020 ertare.com