Cum să uiți un necredincios

Înșelăciunea este oribilă. Este, de asemenea, unul dintre cele mai trist lucruri de descoperit. Dar acest articol vă va învăța cum să uitați un infidel și cum să-l faceți gelos.

pași

Imagine intitulată Obțineți-vă peste un șofer Pasul 1
1
Înconjurați-vă cu cei mai apropiați prieteni. Te vor face să râzi și să te simți mai bine. De asemenea, vă va face să uitați că "cineva special".
 • Imagine intitulată Obțineți peste un șofer Pasul 2
  2
  Provocă gelozie. Flirt cu o altă persoană să-l facă să creadă "Geez! Cum aș putea să-i fac asta vreodată? Să crezi că uiți că te va face nebun.
 • Imagine intitulată Obțineți-vă peste un ștergător Pasul 3
  3


  Nu fii deprimat Te-au înșelat! Doare, dar dacă sunteți deprimat și arătați-i, atunci acea persoană se va hrăni cu asta. Și probabil te-am rănit mai mult.
 • Imagine intitulată Obțineți peste un șofer Pasul 4
  4
  Găsește pe altcineva. Nu veți uita niciodată acea persoană dacă nu vă îndrăgostiți de altă persoană. Dacă te îndrăgostești, vei începe în curând să uiți.
 • 5
  Acționează bine când ești în jur. Dacă sunteți în aceeași cameră, să se comporte prietenos și să salute sau să zâmbească. Veți observa că nu vă simțiți furioși cum credeați că vă simțiți.
 • sfaturi

  • Ultimul lucru pe care trebuie să îl cunoașteți este acesta: puteți crede că acea persoană a fost singura persoană. Te-a făcut fericit Te-a făcut să râzi. Te-a făcut să plângi Acum a dispărut. Chiar doare, dar vei vedea, vei uita acea persoană. Odată ce ați găsit o altă dragoste și sunteți departe de toată durerea prin care ați trecut, veți uita.

  avertismente

  • Dacă aveți gânduri de sinucidere, solicitați imediat asistență apelând la o linie telefonică gratuită disponibilă în orașul dvs. Lăsați-o pe cineva să știe despre durerea ta.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să rămâi calm când ești criticatCum să rămâi calm când ești criticat
  Cum să uiți o experiență umilitoareCum să uiți o experiență umilitoare
  Cum să ajuți pe alțiiCum să ajuți pe alții
  Cum să vă arăt că nu mai aveți nevoie sau dorițiCum să vă arăt că nu mai aveți nevoie sau doriți
  Cum să evitați gelozia atunci când persoana care vă place este întâlnirea cu dușmanul tăuCum să evitați gelozia atunci când persoana care vă place este întâlnirea cu dușmanul tău
  Cum să evitați geloziaCum să evitați gelozia
  Cum sa faci ca cinevaCum sa faci ca cineva
  Cum de a face un băiat vă observa chiar mai multCum de a face un băiat vă observa chiar mai mult
  Cum să identificați dacă prietenul dvs. vă placeCum să identificați dacă prietenul dvs. vă place
  Cum să nu te comporți ca un idiot atunci când ești aproape de persoana care îți placeCum să nu te comporți ca un idiot atunci când ești aproape de persoana care îți place
  » » Cum să uiți un necredincios

  © 2011—2020 ertare.com