Cum să uiți un băiat care te folosește să faci sex

Veți avea dificultăți să uitați pe cineva care v-a folosit pentru a face sex. Va fi greu să accepți că probabil sentimentele tale nu corespund. Pentru a uita pe cineva, va trebui să începi prin limitarea contactului cu el. Nu-l mai suni și să-i trimiți mesaje și e-mailuri. Controlează-ți emoțiile și dă-ți puțin timp să jeli, dar ține minte că nu va fi vina ta dacă persoana nu ar vrea aceeași relație ca și tine. Poate că vroiai ceva diferit. În cele din urmă, păstrați ocupat adoptarea de noi hobby-uri și obiective, astfel încât să nu mai experimentați o situație negativă din nou.

pași

Partea 1
Limitați contactul

Imagine intitulată Treci la tipul care te folosește pentru sex Pasul 1
1
Nu mai comunica cu el. Dacă este evident că cineva vă folosește numai pentru a face sex, trebuie să încetați să comunicați cu el. Dacă s-ar dezvolta o relație mai serioasă, s-ar fi întâmplat deja în acest moment. Ar trebui să oprești orice contact cu el atunci când îți dai seama că nu vei obține ceea ce dorești din situație.
 • Nu-l vedeți la evenimente sociale, nu-i trimiteți mesaje sau îl sunați. Dacă simțiți tentația de a comunica cu el, ar trebui să faceți ceva singur sau să ieșiți împreună cu alt prieten. Ai putea fi de acord cu un alt prieten că vei comunica cu el ori de câte ori te simți tentat să vorbești cu băiatul ăsta.
 • În unele cazuri, ei nu pot înceta să comunice complet. De exemplu, este posibil să fie necesar să o vedeți dacă lucrați sau studiați cu ea. În acest caz, ar trebui să păstrați interacțiunile scurte și directe. Nu aveți conversații ocazionale.
 • Imagine intitulată Treci la tipul care te folosește pentru sex Pasul 2
  2
  Ignorați mesajele și apelurile de noapte. Dacă un băiat te folosește pentru a face sex, ți-ar putea trimite mesaje sau să te sune târziu noaptea. De exemplu, este posibil să primiți un mesaj la ora 1:00 a.m. în care te întreabă dacă încă ești treaz. Acesta va fi un semn că vrea să meargă în casa ta să facă sex, deci nu ar trebui să răspunzi la aceste mesaje. Dacă faceți acest lucru, acest lucru va prelungi doar situația, ceea ce va duce în cele din urmă la mai multă durere. Începeți prin ignorarea acestui tip de comunicare.
 • Dacă continuați să trimiteți acest tip de mesaj după ce l-ați ignorat pentru un timp, ar trebui să răspundeți la ceva de genul "Nu mai vreau acest tip de relație. Nu mai trimiteți mesaje. "
 • Dacă cineva este obișnuit cu un anumit comportament și primește o anumită răsplată, iar acest lucru nu mai funcționează de la un moment la altul, el va încerca, de obicei, mai mult timp înainte de a renunța. Va trebui să rămâi ferm, pentru că, cu timpul, vei uita de asta.
 • Imagine intitulată Treci la tipul care te folosește pentru sex Pasul 3
  3
  Tăiați toate persoanele de contact prin intermediul rețelelor sociale. Este posibil să aveți dificultăți la tăierea conexiunii prin intermediul rețelelor sociale. De multe ori, ne agățăm de cupluri au trecut prin mass-media, cum ar fi Facebook și Twitter- Cu toate acestea, cercetările indică faptul că activitatea online de revizuire a persoanei prelungi chinul. Blocați sau eliminați această persoană din rețelele dvs. sau cel puțin opriți să le urmați.
 • Uneori, veți fi foarte tentați să verificați rețelele sociale ale ex - totuși, acest lucru nu vă va face să vă simțiți mai bine, deci faceți tot ce este mai bine să evitați. Ori de câte ori vă simțiți ispitiți să vă verificați profilul, trebuie să vă amintiți că acest lucru va face să vă simțiți rău și să vă stricați eforturile să o uitați.
 • Este posibil ca uneori să nu aveți dorința de a vă vedea profilul. Dacă se întâmplă acest lucru, nu trebuie să vă chinuiți. Amintiți-vă că nimeni nu este perfect.
 • Puteți opri complet utilizarea rețelelor sociale până când vă veți simți mai puternic. Acest lucru poate fi util pentru a vă concentra pe alte activități și pentru a avea grijă de persoana dvs.
 • O altă opțiune este să eliminați aceste aplicații de pe telefonul dvs., ceea ce vă va lăsa doar opțiunea cea mai puțin convenabilă de a utiliza computerul.
 • Partea 2
  Controlează-ți emoțiile

  Imagine intitulată Treci la tipul care te folosește pentru sex Pasul 4
  1
  Ia ceva timp pentru a-ți experimenta sentimentele. Nimănui nu-i place să se simtă rău după ce suferă o respingere - totuși, va fi imposibil să se recupereze din durere fără a se confrunta mai întâi cu un pic de negativitate. După întreruperea contactului cu acest băiat, ar trebui să faceți ceva timp pentru a vă experimenta sentimentele, în loc să le refuzați sau să le uitați.
  • Amintiți-vă că sentimentul trist din când în când este normal în viață. Oamenii vă pot spune să vă înveseliți sau să o uitați cu mult înainte de a vă pregăti.
  • Nu este nici o problemă să te simți tristă pentru o vreme. Opriți televizorul și eliminați orice altă distragere a atenției. Petreceți câteva minute pe zi doar pentru a vă simți sentimentele, fie ele bune sau rele. Acest lucru vă va permite să vă recuperați. Puteți scrie un jurnal sau vorbiți cu un prieten de încredere pentru a vă ajuta să asimilați aceste emoții. Va fi important să vă arătați respectul față de sentimentele voastre, deoarece acest lucru vă va ajuta să vă recuperați.
 • Imagine intitulată Treci la tip care te folosește pentru sex Pasul 5
  2
  Fii realist cu privire la tipul relației pe care au avut-o. Nu puteți uita acest băiat dacă nu acceptați tipul de relație pe care au avut-o. Dacă tot credeți că ați fost interesat de altceva decât de sex, acest lucru va prelungi doar perioada de tristețe. Recunoașteți faptul că v-a folosit (chiar dacă vă provoacă durere) și că nu vă poate da niciodată o relație serioasă.
 • După o respingere, oamenii au adesea gânduri nerealiste cu privire la importanța relației. S-ar putea să observați că credeți că totul ar fi mai ușor dacă nu v-aș fi respins. Amintiți-vă că nimic nu este perfect.
 • Ce s-ar fi întâmplat dacă ar fi avut o relație mai romantică? Chiar și așa, ar fi avut dificultăți și lupte și este foarte probabil că s-ar fi încheiat. Faptul este că acest tip era interesat doar de sex, și chiar dacă căuta altceva, poate că nu ar fi fost un cuplu foarte bun.
 • Imagine intitulată Treci la tipul care te folosește pentru sex Pasul 6
  3


  Recunoașteți că nu a fost vina voastră. După respingere, este normal să vă petreceți ceva timp în ceea ce ați făcut "greșit". S-ar putea să vă gândiți la ceva de genul "De ce nu vrei să fii cu mine? Ce e cu mine? Încercați să ignorați aceste tipuri de gânduri. De fapt, există multe motive pentru care cineva s-ar putea să nu simtă dragoste romantică pentru o altă persoană. Este foarte probabil că asta nu are nimic de-a face cu tine.
 • Există multe motive pentru care un băiat ar putea să nu simtă un interes romantic pentru tine (și majoritatea nu sunt personale). Poate că ți-a plăcut și am fost atras de tine, dar m-am gândit că vei lua diferite căi în viață. Poate că nu este gata să se ocupe de o relație. Aș putea prefera un alt tip de femeie pentru o poveste de dragoste, iar altele pentru întâlniri ocazionale.
 • Indiferent de motiv, probabil că nu are nimic de-a face cu tine ca persoană. Ați putea să fi respins și alți oameni înainte și probabil că nu ați făcut-o pentru că a fost ceva în neregulă cu ei - ei nu au fost tipii voștri.
 • Poate fi util să o considerăm o experiență în călătoria vieții, nu ca ceva definitiv. Va fi mai ușor să vă ocupați de sentimente de regret dacă credeți că au un scop.
 • Imagine intitulată Treceți la tipul care vă folosește pentru sex Pasul 7
  4
  Identificați defectele. Uneori, ar putea fi util să vă amintiți ce ați disprețuit în legătură cu persoana în timp ce încercați să uitați o respingere iubitoare. Chiar și actul simplu de a accepta mici defecte poate să vă reamintească faptul că relația și băiatul nu au fost perfecte.
 • Reflectați asupra tuturor aspectelor acestei persoane care v-au deranjat. Poate că a vorbit prea mult despre el sau a răspuns la mesaje cu răspunsuri scurte, cu un singur cuvânt. Poate că nu le plăceau aceleași cărți sau filme.
 • De asemenea, vă puteți concentra asupra lucrurilor de o importanță mai mică. Poate că i-ai urât coafura sau nu i-ai tăiat niciodată picioarele.
 • Notați aceste detalii și le consultați frecvent. Puteți chiar să le plasați în oglindă sau într-un alt loc unde le puteți vedea frecvent. Acest lucru va fi util pentru a vă împiedica idealizarea relației.
 • Imagine intitulată Treci la tip care te folosește pentru sex Pasul 8
  5
  Repetați-vă sentimentele folosind termeni neutri. Dacă începeți să vă simțiți supărat, va trebui să scrieți aceste sentimente. Nu trebuie să ții resentimente. Puteți să reflectați asupra a ceea ce v-a deranjat, dar nu lăsați aceste sentimente să se transforme în gânduri amare și crude. Acestea ar trebui să devină factori neutri ai situației.
 • De exemplu, ați putea crede ceva de genul "Este un idiot, sunt prea bun pentru el". Reframează-l cu termeni neutri pentru a evalua mai realist situația. Ați putea crede că "era evident că căutam lucruri diferite și că urmărim diferite căi".
 • Partea 3
  Fii ocupat

  Imagine intitulată Treci la tipul care te folosește pentru sex Pasul 9
  1
  Scrieți sentimentele voastre. Dacă doriți să vă ocupați, este mai ușor să faceți acest lucru după ce ați scăpat de sentimentele negative. Ia un stilou și hârtie și notează-ți sentimentele pentru o clipă în fiecare zi. Vă puteți concentra energia asupra unei alte activități odată ce ați exprimat ceea ce simțiți.
  • Faceți o listă a tuturor acțiunilor pe care le-ați făcut și care v-au dezamăgit. Puteți scrie ceva de genul "El nu mi-a ținut mâna în public" sau "El nu a vrut să mă referă la mine ca pe prietena lui".
  • Când ați terminat, ar trebui să mutați lista și să încercați să focalizați energia asupra unei alte activități.
 • Imagine intitulată Treci la tipul care te folosește pentru sex Pasul 10
  2
  Găsiți ceva de făcut. După o pauză, s-ar putea să observați că credeți că fiecare moment din ceea ce a mers prost și motivul. Poate fi utilă stabilirea de noi obiective. Acest lucru vă va ajuta să vă ocupați și să nu vă gândiți la el.
 • Va fi vital să realizați un echilibru între activități și distragere a atenției, odihnă și reflecție. Dacă vă gândiți prea mult la acest lucru, acest lucru vă poate cauza depresia, dar fuga vă poate împiedica să vă recuperați.
 • Gândește-te la ceva ce ai vrut mereu să faci. De exemplu, ați vrut mereu să învățați să funcționați corect? Puteți dezvolta o rutină de exerciții care vă învață cum să o faceți.
 • Oamenii sunt deseori obsedati de dragostea lor din trecut. Uneori, cel mai simplu mod de a depăși o obsesie este să o înlocuiți cu alta.
 • Imagine intitulată Treci la tipul care te folosește pentru sex Pasul 11
  3
  Ține mintea în prezent. Încercați să rămâneți în prezent, în loc să vă agățați de ceea ce sa întâmplat în trecut. În orice moment, ar trebui să vă păstrați mintea concentrată asupra a ceea ce simțiți și experimentați în prezent.
 • Încercați să vă bucurați de toate lucrurile mici din viața de zi cu zi. Ar trebui să vă bucurați chiar și de lucrurile simple cum ar fi mâncarea unui prânz minunat.
 • Dacă observați că vă gândiți la ex-voastră, trebuie să vă opriți și să gândiți ceva de genul "Acesta este trecutul. Mă voi concentra pe ceea ce fac și vă voi simți acum. "
 • Puteți utiliza tehnici pentru a vă întoarce la realitate și, astfel, să nu mai gândiți la ea și să reveniți la momentul prezent. Priviți în jur și menționați cinci lucruri pe care le vedeți, cinci culori sau cinci texturi. Închideți ochii și identificați ceea ce auziți sau miroși.
 • Imagine intitulată Treci la tip care te folosește pentru sex Pasul 12
  4
  Ai grija Îngrijirea personală este importantă - mai ales după ce v-a rănit cineva. Nu neglija obiceiurile obișnuite de a mânca sănătoși, de a-ți exercita și de a avea grijă de tine în general.
 • Păstrați igiena personală. Chiar dacă simți că stai în pat toată ziua, va trebui să te ridici, să te duci și să-ți speli dinții.
 • Rămâneți pe drumul cel bun cu exercițiile fizice. Dacă vă simțiți descurajați, ar trebui să reduceți intensitatea rutinei. De exemplu, faceți o plimbare rapidă în loc de jogging.
 • Mănâncă alimente sănătoase Fiind trist, s-ar putea să fiți ispitiți să faceți chef cu mâncare nesănătoasă, dar este puțin probabil ca acest lucru să te facă să te simți mai bine.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să oprești obsesia cu un femininCum să oprești obsesia cu un feminin
  Cum să te descurci cu un băiat care te abate greșitCum să te descurci cu un băiat care te abate greșit
  Cum să te ierți după ce i-ai rănit pe cinevaCum să te ierți după ce i-ai rănit pe cineva
  Cum să ne descurcăm când atât ca și același tip cât și pe cel care îi placeCum să ne descurcăm când atât ca și același tip cât și pe cel care îi place
  Cum să comunici cu un băiat după ce te-a respinsCum să comunici cu un băiat după ce te-a respins
  Cum să nu mai iubiți o persoană pe care nu o veți cunoaște niciodatăCum să nu mai iubiți o persoană pe care nu o veți cunoaște niciodată
  Cum sa nu mai iubesti un baiat pe care nu-l poti aveaCum sa nu mai iubesti un baiat pe care nu-l poti avea
  Cum să încep o relație cu un băiatCum să încep o relație cu un băiat
  Cum să fii într-o relație secretă cu cinevaCum să fii într-o relație secretă cu cineva
  Cum să evitați gelozia atunci când persoana care vă place este întâlnirea cu dușmanul tăuCum să evitați gelozia atunci când persoana care vă place este întâlnirea cu dușmanul tău
  » » Cum să uiți un băiat care te folosește să faci sex

  © 2011—2020 ertare.com