Cum să uiți un băiat care a ajuns cu tine pentru un motiv prost

Ai terminat vreodată cu tine pentru ceea ce pare a fi un motiv stupid sau fără nici un motiv, cel puțin din punctul tău de vedere? Au folosit scuze precum "esti foarte tanar", "sunt confuz" sau "nu mai vreau o prietena acum"? Acest tip de pauză este dureros, dar îl puteți depăși și vă puteți ține capul în sus.

pași

Metoda 1
Fii blând cu tine

Imagine intitulată Obțineți peste un tip care v-a scos pentru un motiv Lame Pasul 1
1
Fii clar că scuza nu are nimic de a face cu ceea ce merită. A te disprețui pentru scuza de rupere este să lași gândurile negative să-și ia controlul. El a folosit o scuză pentru a încerca să iasă dintr-o relație în care nu mai voia să meargă, propriile motive, nu pentru că sunteți mai puțin sau pentru că nu meritați.
 • Imagine intitulată Obțineți peste un tip care v-a scos pentru un motiv Lame Pasul 2
  2
  Taci vocile de auto-recrimare. Când începeți să spuneți "Dacă a existat doar ..." este un semnal de oprire. Nimeni nu se poate întoarce la trecut sau se poate întoarce la scenarii diferite în care lucrurile s-ar putea să fi fost diferite dacă ați fi făcut doar anumite schimbări, vorbit altfel, fiți altcineva, indiferent de ce este, nu ajută deloc și este distructiv.
 • Imagine intitulată Obțineți-vă un tip care te-a scos pentru un motiv Lame Pasul 3
  3
  Lăsați-vă să plângă și să vă simțiți trist pentru o perioadă scurtă de timp. Este bine să plângi și să te simți rău temporar. Toată lumea trebuie să lase emoțiile lor. Cu toate acestea, nu te deranja de asta tot timpul - viata continua, schimbarea este inevitabila si "Baiatul viselor tale" nu te poate vedea cu acei ochi umflati.
 • Plang unde nimeni nu te vede, nu lasa pe curios sa te vada. Dacă plângi în public, vei simți că ești proastă. Dacă simțiți că veți rupe lacrimi în clasă, în fața prietenilor sau verișorilor, ieșiți rapid în baie, plângeți puțin, apoi spălați-vă fața și reveniți.
 • Metoda 2
  Găsiți suport

  Imagine intitulată Obțineți peste un tip care te-a concediat pentru un motiv Lame Pasul 4
  1
  Vizitați prietenii dvs. Puneți-vă prietenii în apropiere și petreceți mult timp cu ei. Discutați cu cei în care aveți cea mai mare încredere, dar nu ieșiți cu oameni dintr-un cerc mai larg de prieteni, cu scuza că ați rupt, pentru că puteți exagera și toată lumea se va simți rău. În schimb, permiteți tuturor să știți că sunteți liberi să vă petreceți timpul cu ei din nou și că sunteți la dispoziție să faceți orice activitate cu ei.
 • Imagine intitulată Obțineți peste un tip care v-a scos pentru un motiv Lame Pasul 5
  2
  Du-te la evenimente cu prietenii tăi dacă va fi acolo. Nu mergeți la evenimente numai atunci când știți că va fi prea. Spuneți-le prietenilor că sunteți îngrijorați de faptul că vă simțiți slabi în prezența lor, că veți spune sau veți face ceva pe care îl veți regreta și vă va cere să vă verificați din când în când.
 • Dacă aveți nevoie de un prieten pentru apelare rapidă, în cazul în care trebuie să vorbiți cu cineva când îi întâlniți întâmplător și simțiți că îi veți lua cu ei sau veți plânge în public.
 • Metoda 3
  Fostul ca prieten

  Imagine intitulată Obțineți-vă un tip care v-a eliminat pentru un motiv de șanț Pasul 6
  1


  Rețineți că, după ce ați terminat, dacă ex-ul dvs. de prieten este într-o zonă periculoasă. Pentru unii poate funcționa, dar pentru majoritatea cazurilor, este un câmp minat și, dacă tot crezi că nu prea vrea să se încheie cu tine și că scuzele lui pot fi corectate, îți pierzi timpul. Băieții nu părăsesc greu o relație cu intenția de a-și da seama mai târziu că au făcut o greșeală - ei iau o decizie și, dacă nu merge, continuați.
 • Imagine intitulată Obțineți peste un tip care v-a scos pentru un motiv Lame Pasul 7
  2
  Fii drăguț, dacă vrei, dar nu exagerează. Dacă acestea sunt văzute frecvent, depinde de dvs. dacă doriți sau nu să știți despre ele. Realitatea este că este convenabil să fii educat și să rămâi îndepărtat în același timp. O simplă "Bună, ce mai faci? Dar, un "Bună, mi-e dor de mine? Vreți să fiu lângă tine să vă dau sărutări? "Nu le va face vreun favor.
 • Un simplu zâmbet sau un salut este suficient dacă nu puteți vorbi cu el. Nu trebuie să știți că sunteți rupți înăuntru - pentru asta sunt prietenii voștri.
 • Imagine intitulată Obțineți peste un tip care te-a concediat pentru un motiv Lamei Pasul 8
  3
  Stai departe, cel puțin, cu cel puțin o săptămână înainte de a se vedea din nou ca "prieteni". Până atunci, se presupune că trebuie să vă puneți ideile în ordine. Dacă da, încearcă să vorbești cu amicul ei despre ceva mai puțin decât vechea ta relație. Nu-l apăsați - pur și simplu aveți scurte conversații, nu-l urmați peste tot sau loviți-l. Dați-i mai multe săptămâni și ei pot dezvolta o prietenie mai bună și mai platonică.
 • Metoda 4
  Lasati-l sa plece

  Imagine intitulată Obțineți peste un tip care v-a scos pentru un motiv Lame Pasul 9
  1
  Respectați-vă suficient că nu doriți să faceți lucruri rele către ex-voastră sau flirtați în mod scandalos. Știi că este trist, dezamăgitor și dureros când nu te mai îngrijești de cineva după o relație foarte strânsă. Dar nu poți schimba persoana sau modul de gândire. Amintiți-vă că nu sunteți lecția pe care trebuie să o învețe - el știe deja ce dorește și încercând să-l "facă să vadă" nu este datoria voastră. Eliminați orice gânduri de răzbunare sau dovediți că sunteți irezistibil - veți confirma doar decizia.
 • Imaginea intitulată
  2
  Uită-te la lucrurile din perspectiva ta. Poate că te-a plăcut foarte mult, dar a fost confuz și nu e gata să se afle într-o relație - dacă da, cel puțin a avut curajul să-ți spună să mergi mai departe. Fiți atenți cu sentimentele voastre, el încearcă, de asemenea, să vă depășească. Și nu credeți că pentru că el nu a plâns, nu te-a uitat la tine sau nu te-a făcut griji, te-a uitat. Probabil încearcă, cât de mult poate, să se distragă de la a-și arăta emoțiile.
 • Imagine intitulată Obțineți peste un tip care v-a scos pentru un motiv Lame Pasul 11
  3
  Încercați să vă faceți o pauză pentru o vreme. Nu alerga dupa ce a pus intrebari sau sa-l imbratiseze. Doar zâmbește și salută acum. Bucurați-vă de prietenii, familia și hobby-urile voastre. Aduceți-vă obiective pentru viitor. Dacă vă simțiți mai rău și mai rău, mergeți într-o excursie și dobândiți o nouă perspectivă. Cu timpul, vă veți recupera și veți fi pregătiți să ieșiți cu cineva care este dispus să se afle într-o relație și să lase în urmă scuzele prostești.
 • sfaturi

  • Ascultați muzică, exersați, urmăriți câteva filme și faceți lucruri care te fac să te simți fericit și calm. Noile hobby-uri sunt întotdeauna bune pentru a vă distrage atenția.
  • Faceți o schimbare de aspect sau de tunsoare. Faceți ceva care vă va împiedica mintea și vă va face să vă simțiți foarte bine despre voi înșivă.
  • Fii bun cu familia și cu prietenii. Ați fost parte a acelei relații la acea dată - prin urmare, ei vor încerca să te facă să te simți mai bine și să ajuți puțin.
  • Prietenii tăi sunt acolo pentru tine, vorbește cu ei, dar nu vorbi tot timpul sau vor fi sătul.

  avertismente

  • Nu-l insultați niciodată. E copilaroasă și patetică și nu ești patetic, nu-i așa?
  • Nu o apăsați - luați lucrurile încet. Dacă nu vrei să fii prietenul tău, acceptă-l.
  • Nu fi rău cu ex-dvs., de asemenea, are sentimente.
  • Dacă încerci să-l impresionezi prea mult, el va crede că ești disperat.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să afli dacă se joacă cu tineCum să afli dacă se joacă cu tine
  Cum să obțineți ex-ul dvs. cu dvs. folosind fiziculCum să obțineți ex-ul dvs. cu dvs. folosind fizicul
  Cum să nu mai gândiți la relațiile anterioare ale prietenei voastreCum să nu mai gândiți la relațiile anterioare ale prietenei voastre
  Cum să-mi cereți scuze unui prieten de sex masculinCum să-mi cereți scuze unui prieten de sex masculin
  Cum să-mi cer scuze sincerCum să-mi cer scuze sincer
  Cum de a găsi o scuză pentru a vorbi cu tipul pe care-l placi (fete)Cum de a găsi o scuză pentru a vorbi cu tipul pe care-l placi (fete)
  Cum să înțelegi o prietena înșelătoareCum să înțelegi o prietena înșelătoare
  Cum să câștigi încrederea prietenei taleCum să câștigi încrederea prietenei tale
  Cum să-ți faci prietena voastră ex-te să te mai vreaCum să-ți faci prietena voastră ex-te să te mai vrea
  Cum sa faci fosta ta iubita sa se intoarca inapoiCum sa faci fosta ta iubita sa se intoarca inapoi
  » » Cum să uiți un băiat care a ajuns cu tine pentru un motiv prost

  © 2011—2020 ertare.com