Cum să uiți un băiat cu o prietena

Nu poți alege cu cine te îndrăgostești. Din păcate, uneori persoana cu care te îndrăgostești are deja o relație cu altcineva. Nu ar trebui să te simți vinovat dacă băiatul pe care-ți place are deja o prietena, dar va trebui să te confrunți cu situația într-un mod matur. În general, cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să mergeți înainte și să îl uitați, astfel încât nimeni să nu se rănească. Pentru a uita un tip cu o prietena, trebuie să înțeleagă situația, să ia măsuri pentru a merge mai departe și să încerce să nu mă gândesc la ea, astfel încât să puteți fi gata să se întâlnească pe altcineva în viitor.

pași

Partea 1
Analizați situația

Imagine intitulata Obtineti-o pe tipul care are o prietena Pasul 1
1
Determinați ce vă atrage spre el. Reflectați asupra a ceea ce v-a făcut să vă îndrăgostiți de el. Ar putea fi aspectul fizic, personalitatea dvs. sau o combinație a acestor factori. Poate că nici măcar nu te simți atras de el și există alte motive pentru care îl placi (ca moment vulnerabil în viața ta). Identificați-vă ce vă atrage de la el va fi primul pas să-l uitați.
 • Dacă găsiți cauza sentimentelor voastre, acest lucru vă va ajuta, de asemenea, să scăpați de vina pe care o puteți simți.
 • Imagine intitulata Obtineti peste tipul care are o prietena Pasul 2
  2
  Reflectați asupra sentimentelor voastre. Luați ceva timp pentru a reflecta asupra emoțiilor pe care le simțiți. Rețineți că sentimentele dvs. nu sunt rele sau greșite. Nu este nici o problemă să rămâi îndrăgostit de el, fiind supărat pe el sau ținând o pradă împotriva prietenei sale. Dacă reflectați profund asupra situației, acest lucru va fi util pentru a vă împiedica să acționați, permițându-vă să vă dați drumul departe de emoțiile voastre.
 • Scrieți sentimentele tale despre situația într-un jurnal.
 • Imagine intitulata Obțineți peste tipul care are o prietena Pasul 3
  3
  Acceptați realitatea. Încă mai puteți fi tentat să fiți cu el, dar va trebui să acceptați că trebuie să-l uitați, deoarece el are o iubită și nu tu. Uneori, va fi dificil să accepți, dar va trebui să o faceți pentru ao uita.
 • Rețineți că poate că în viitor nu veți mai avea o prietena. Acum nu poți fi cu el, dar asta nu înseamnă întotdeauna că nu o poți face în viitor. Chiar și așa, trebuie să continuați să vă îmbunătățiți propria viață.
 • Imagine intitulată Obțineți peste tipul care are o prietena Pasul 4
  4
  Du-te la prietenii tăi. Dacă aveți prieteni în comun, poate că nu este o idee bună să vorbiți cu ei. Discutați despre situația cu prietenii și familia de încredere. Ele pot să vă asculte și să vă dea părerea lor. Chiar dacă nu doriți să le cereți părerea, exprimarea gândurilor vă va ajuta să acceptați situația.
 • Partea 2
  Continuă

  Imagine intitulata Obtineti peste tipul care are o prietena Pasul 5
  1
  Opriți să flirtezi. Poate tipul ăsta nu se potrivește cu interesul tău, dar dacă flirtezi, ar trebui să-l oprești. Puteți să nu mai răspundeți la flirturi sau să le spuneți că acest comportament a început să vă deranjeze. Nicio problemă dacă întâmpinați dificultăți la oprirea flirtezării, dar rețineți că, în cele din urmă, acest lucru vă va provoca doar durerea, băiatul și prietena lui.
  • Să nu devii iubitul lui. Ați putea fi cu el în acest fel, dar va fi nedrept pentru toți cei implicați.
  • Chiar dacă oferiți să vă lăsați iubita pentru dvs., trebuie să determinați dacă acest pas ar merita.
 • Imagine intitulata Obtineti-o pe tipul care are o prietena Pasul 6
  2
  Nu te compara cu prietena lui. La un moment dat, s-ar putea să te întrebi de ce este cu prietena lui și nu cu tine - acestea vor fi gânduri nesănătoase. Nu te uita la fotografiile tale pentru a te compara cu ea. Ești o persoană unică și minunată, așa cum ești. Poate că tipul ăsta și tu nu ești destinat să fii împreună.
 • Dacă prietena ta este prietenul tău, încearcă să păstrezi prietenia fără să te superi pe ea pentru ceea ce simți.
 • Imagine intitulata Obtineti-o pe tipul care are o prietena Pasul 7
  3
  Experimentează tristețea. Probabil că aveți nevoie de ceva timp să uitați acest băiat. Nu simțiți că puteți fi fericit din nou foarte repede sau că puteți trece imediat. Plângeți, simțiți-vă trist sau chiar rămâneți în pat pentru o zi dacă aveți nevoie de ea. Dacă vă confruntați cu tristețe, acesta va fi singurul mod în care vă puteți simți cu adevărat mai bine mai târziu.
 • Dacă problema persistă mult timp, ar trebui să mergeți la un profesionist pentru a primi ajutor.
 • Imagine intitulata Obțineți peste tipul care are o prietena Pasul 8


  4
  Petreceți un timp departe de el. La început, ar trebui să evite situațiile în care trebuie să fie aproape de el în caz contrar, ai putea vedea foarte tentat să flirteze cu el sau pentru a reaprinde pasiunea ta. Dacă aveți o clasă sau lucrați împreună, încercați să limitați cât mai mult timpul pe care îl petreceți lângă acest copil. Acest lucru vă va ajuta să continuați cu viața voastră.
 • Imagine intitulata Obtineti-o pe tipul care are o prietena Pasul 9
  5
  Acceptați-l ca prieten. După ce ați petrecut ceva timp, trebuie să determinați dacă doriți să continuați să faceți parte din viața dvs. Poate că nu este o idee bună dacă ai avut o aventură cu el. Dacă ar fi fost un prieten, ați putea încerca să mențineți prietenia. Începeți să petreceți timp cu el puțin câte puțin pentru a stabili dacă vă veți simți confortabil având o relație platonică.
 • Imagine intitulata Obtineti peste tipul care are o prietena Pasul 10
  6
  Taci toate contactele cu el. Dacă prietenia nu funcționează, nu există nici o problemă dacă vrei să o elimini din viața ta. Ștergeți-l din rețelele sociale și din telefon. Puteți fi prietenos dacă va trebui să vă petreceți timpul împreună, dar nu-l contactați dacă credeți că acest lucru ar fi vătămător pentru tine. Explicați-vă ce ați decis dacă întrebați.
 • Partea 3
  Nu te mai gândi la el

  Imagine intitulata Obtineti-o pe tipul care are o prietena Pasul 11
  1
  Antrenează-te. Exercițiul va fi grozav pentru dvs., fizic și mental. Acest lucru va fi potrivit pentru corpul vostru și vă va permite să vă concentrați asupra altui lucru. Endorfinele pe care le produce exercițiile fizice vor îmbunătăți, de asemenea, starea dumneavoastră de spirit. Alegeți metoda de exercițiu pe care vă bucurați cel mai mult. Ai putea să fugi, să practici yoga, să joci baschet sau chiar să te plimbi în parc.
  • Cereți unui prieten să facă exerciții fizice cu dvs.
 • Imagine intitulata Obtineti-o pe tipul care are o prietena Pasul 12
  2
  Adoptați un nou hobby. Dacă cunoașteți alte persoane și faceți noi activități, acesta va fi un mod minunat de a uita situația. Căutați modalități de petrecere a timpului liber, astfel încât să puteți avansa mai ușor. Alăturați-vă unei echipe sportive, înscrieți-vă pentru o clasă de artă sau voluntar în comunitatea dvs. Utilizați acest timp pentru a învăța și a practica ceva ce vă place.
 • Imagine intitulata Obtineti peste tipul care are o prietena Pasul 13
  3
  Planificați o zi în aer liber. Este bine să petreceți ceva timp reflectând, dar nu ar trebui să vă lăsați emoțiile să vă țină închise acasă. Planificați o călătorie în parc sau pe plajă sau mergeți la un muzeu. Puteți face chiar și ceva la fel de simplu ca să vă bucurați de un picnic în parc cu prietenii dvs.
 • Imagine intitulata Obtineti peste tipul care are o prietena Pasul 14
  4
  Faceți cunoștință cu alți tipi. Nu trebuie să faceți asta dacă încă nu vă simțiți gata. Cu toate acestea, dacă sunteți gata, modul cel mai eficient de a uita un băiat va fi căutarea unui altul. Ai putea să vorbești cu una din cursurile pe care le participi, să utilizezi un serviciu online de dating sau să ai un prieten să te prezinte pe cineva. Nu va trebui să continuați să discutați cu cineva care nu vă place și este normal să aveți nevoie de mai mult timp după ce ați încercat.
 • sfaturi

  • Puteți solicita ajutor profesional dacă aveți dificultăți în acceptarea situației.

  avertismente

  • Nu o apropii niciodata intr-un mod flirtatios. Chiar dacă el vă place și dvs., acest lucru va fi lipsit de respect față de oricine este implicat în situație.
  • Nu încercați să o terminați cu prietena ei. Este posibil ca situația să se termine prost, chiar dacă reușiți.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a scrie o melodie pentru prietena sau prietenul tăuCum de a scrie o melodie pentru prietena sau prietenul tău
  Cum să acționați dacă un băiat vă spune urâtCum să acționați dacă un băiat vă spune urât
  Cum să-ți faci prietenul să-și lase prietenaCum să-ți faci prietenul să-și lase prietena
  Cum să dai un răspuns unui băiat când te invită să ieșiCum să dai un răspuns unui băiat când te invită să ieși
  Cum să nu mai gândiți la relațiile anterioare ale prietenei voastreCum să nu mai gândiți la relațiile anterioare ale prietenei voastre
  Cum să aflăm dacă un băiat are deja o iubităCum să aflăm dacă un băiat are deja o iubită
  Cum să te îndrăgostești de o persoană bunăCum să te îndrăgostești de o persoană bună
  Cum sa gasesti o prietena daca esti un adolescent bisexualCum sa gasesti o prietena daca esti un adolescent bisexual
  Cum de a alege mireasa potrivitaCum de a alege mireasa potrivita
  Cum să-i faci pe băiatul tău să nu mai placă altă fatăCum să-i faci pe băiatul tău să nu mai placă altă fată
  » » Cum să uiți un băiat cu o prietena

  © 2011—2020 ertare.com