Cum să-ți uiți ex-ul că încă mai iubești

Nu te mai gândi la o persoană care erau îndrăgostiți și că el a fost în dragoste cu tine este unul dintre cele mai dificile lucruri pe care trebuie să experiență în viață. Există mai multe sfaturi care vorbesc despre obtinerea de peste fostul tău partener, dar uneori este greu să știe cum să înceapă. Citiți mai departe pentru pas cu pas, în fiecare săptămână puteți bate fostul și de a lua mai departe cu viata ta.

pași

Metoda 1
Săptămâna 1

Imagine intitulată Obțineți peste o ex`re in Love With Step 1
1
Dă-ți puțin timp. Mai întâi ai nevoie de o perioadă în care tăiești toată comunicarea cu ex. Poate că e ultimul lucru pe care doriți să faceți, dar fiind cu acea persoana va afecta și nu ajuta să-l depășească. Dacă nu aveți prieteni în comun, nu văd acea persoană. Dacă aveți prieteni în comun, acesta va fi un pic mai dificil, pentru că veți auzi în mod constant numele ei în timp ce sunt cu ei. Oricum, poți face în continuare aceste lucruri pentru a limita comunicarea vă împărtășesc cu fosta ta. Nu trimiteți comentarii, mesaje sau e-mailuri. Nu începeți nici o conversație prin niciun mijloc de mesagerie instant. Elimină această persoană din lista de prieteni în toate rețelele sociale pentru a primi actualizări constante. Dacă acestea sunt prieteni în LiveJournal, scoateți-l deci va trebui să citiți intrările pe care scrie. Nu răspunde la apeluri și să răspundă la mesajele doar dacă este necesar și important. Dacă scrieți un comentariu, mesaj sau vorbește pentru unele mijloace de mesagerie instant, puteți răspunde, dar păstrează lumina conversație și nu fi prea prietenos. Nu întrebați-vă prietenii în întrebări frecvente legate de dvs. ex.
 • Imagine intitulată Obțineți peste o ex`re in Love With Step 2
  2
  Nu căutați ex. NICIODATĂ începeți să citiți comentariile sau mesajele dvs. ex. Încercați să nu verificați profilul dvs. pe Facebook pentru a vedea cât de înalt aveți în lista de prieteni. Te va face curios, dar nu vrei sa stii, te va face sa te simti mai rau.
 • Imagine intitulată Obțineți peste o ex`re in Love With Step 3
  3
  Ascundeți lucrurile care vă amintesc de acea persoană, cum ar fi scrisori, cărți, cadouri etc. Puteți să aveți fotografii în care acea persoană vine cu un grup de prieteni și cu tine, dar încercați să eliminați toate fotografiile în care voi doi mergeți singuri.
 • Imagine intitulată Obțineți peste o ex`re in Love With Step 4
  4
  Nu vă gândiți la întâlnirea acelei persoane dacă știți că nici unul dintre voi nu va fi sobru la acea petrecere. Nu face asta Nu încercați să discutați cu fostul dvs. în această perioadă, chiar dacă este foarte tentant, mai ales în această primă etapă.
 • Imagine intitulată Obțineți peste o ex`re in Love With Step 5
  5
  Alegeți câțiva prieteni cu care puteți vorbi despre ceea ce vă simțiți în legătură cu ex-ul și pauza. Asigurați-vă că nu vorbiți cu prietenii obișnuiți care sunt mai mulți prieteni cu fostul tău decât al tău.
 • Imagine intitulată Obțineți peste o ex`re in Love With Step 6
  6
  De-a lungul acestui proces, plânge când simți asta. Plânsul nu înseamnă că ești slab, este doar o modalitate de a obține ceea ce simți și câteodată este necesar.
 • Metoda 2
  Săptămâna 2

  Imagine intitulată Obțineți peste o ex`re in Love With Step 7
  1
  Recunoașteți întotdeauna cum vă simțiți. De acum, intreaba-te cum te simți în fiecare zi și să fie întotdeauna cinstit. De asemenea, eu sunt sincer cu prietenii care au ales să vorbească despre în Săptămâna 1. Nu există nici un motiv pentru a nega ceea ce simți pentru că începe să se gândească și a învins fostul atunci când într-adevăr nu au făcut și acest lucru poate aduce durerea pe care a simțit atunci când au tăiat pentru prima dată și trebuie să înceapă de la zero.
 • Imagine intitulată Obțineți peste o ex`re in Love With Step 8
  2
  Oamenii se îngrijesc. De acum înainte, trebuie să vă spuneți că există ALTE oameni care au grijă de tine, pentru că există.
 • Imagine intitulată Obțineți peste o ex`re in Love With Step 9
  3
  Nu încercați să dormiți cu alcool sau droguri. Dacă doriți să folosiți aceste lucruri cu prietenii sau pentru distracție, este bine. Dar NICIODATĂ nu începeți să le folosiți pe cont propriu și să scăpați de problemele dvs. Este foarte tentant, dar nu te va ajuta deloc.
 • Imagine intitulată Obțineți peste o ex`re in Love With Step 10
  4
  Nu vă opriți să mâncați sau să mâncați prea multca mecanism de coping. În timp, lucrurile se vor înrăutăți și vor duce la probleme mai grave.
 • Imagine intitulată Obțineți peste o ex`re in Love With Step 11
  5
  Ascultați muzica tristă. Da, aceasta va afecta și vă va aminti de fostul, dar, de asemenea, vă reamintesc că sunt mai mulți oameni care înțeleg cum se simte.
 • Metoda 3
  Săptămâna 3

  Imagine intitulată Obțineți peste o ex`re in Love With Step 12
  1
  Toată lumea și-a rupt inimile. Amintiți-vă că este inevitabil să vă rupeți inima. Toată lumea trebuie să treacă prin asta la un moment dat în viața lor. Repetați acest lucru în fiecare zi.
 • Imagine intitulată Obțineți peste o ex`re in Love With Step 13
  2
  Respectați decizia de a nu dori să fiți cu voi. Înțelegeți că ex-ul dvs. poate să aibă opiniile sale și să facă ce dorește, pentru că în cele din urmă este viața lui.
 • Imagine intitulată Obțineți peste o ex`re in Love With Step 14
  3
  Scrieți 4 liste - unul pe lucrurile pe care le urăsc acea persoană, unul dintre lucrurile pe care nu le puteau înțelege, unul dintre lucrurile care nu au mers între tine și de ce nu a fost menit să facă, și unul din lucrurile pe care Vrei un cuplu pe care nu l-ai avut cu fostul tău. În această etapă, aveți tendința de a aminti doar lucruri bune despre relația și care menține acea persoană la fel de perfect, mai ales în cazul în care inseamna mult pentru tine. Puneți această listă undeva unde puteți citi pentru a vedea ce ai fi putut face diferit sau în cazul în care totul a eșuat.
 • Imagine intitulată Obțineți peste o ex`re in Love With Step 15
  4
  Simțiți-vă mai bine Schimbați coafura, cumpărați haine noi, exercițiați, mâncați sănătoase etc. Amintiți-vă toate complimentele pe care le-au spus oamenii (inclusiv dvs. ex). Țineți minte că altcineva va vedea toate aceste lucruri bune în voi, la fel ca și dumneavoastră.
 • Imagine intitulată Obțineți peste o ex`re in Love With Step 16
  5
  Începeți să vizionați seriale TV sau lectură. Aceste lucruri vă ajută să vă lămuriți mintea și să vă duceți în altă lume.
 • Metoda 4
  Săptămâna 4

  Imagine intitulată Obțineți peste o ex`re in Love With Step 17
  1
  Nu lăsați durerea să vă supună viața. Dacă faceți acest lucru, va fi foarte dificil să vă depășiți relația. Este bine dacă se întâmplă acest lucru în primele săptămâni. Dar apoi recompune-te si realizeaza ca exista mai multe lucruri in viata decat relatia pe care ai avut-o.
 • Imagine intitulată Obțineți peste o ex`re in Love With Step 18
  2
  Depășiți durerea. Este mai ușor de zis decât de făcut, dar nu-ți pare rău pentru tine. Nu stați blocat în mizeria voastră. Urmăriți-vă viața cu toate astea.
 • Imagine intitulată Obțineți peste o ex`re in Love With Step 19
  3
  Nu vorbi rău de ex sau de vreun cuplu pe care l-ați avut. Poate ești foarte supărat, dar nu te duce departe.
 • Imagine intitulată Obțineți peste o ex`re in Love With Step 20
  4
  Dacă ex dumneavoastră are un nou partener, ACEPT IT. Fii fericit pentru ei, lasa-i sa aiba o sansa si nu incerca sa-ti ruineze relatia. Rețineți că este posibil ca ex-voastra să se comporte cu acea persoană pe care o purta cu dvs. Va răni, dar o acceptați.
 • Imagine intitulată Obțineți peste o ex`re in Love With Step 21
  5
  Nu încercați să provocați gelozie. Nu stați în fața altcuiva doar pentru a fi gelos, va fi foarte evident.
 • Imagine intitulată Obțineți peste o ex`re in Love With Step 22
  6
  STOP LISTENING cântece triste. Da, au ajutat pentru o vreme, dar începeți să ascultați melodii mai fericite.
 • Metoda 5
  Săptămâna 5

  Imagine intitulată Obțineți peste o ex`re in Love With Step 23
  1
  Nu vă opriți să faceți lucrurile care vă plac deoarece vă amintesc de ex. Dacă începeți să aveți aceste limite, nu vă puteți bate pe ex.
 • Imagine intitulată Obțineți peste o ex`re in Love With Step 24
  2


  Repetați din nou și din nou că sunteți fericit pentru ex.
 • Imagine intitulată Obțineți peste o ex`re in Love With Step 25
  3
  Discutați cu prietenii sau cu oamenii de pe Internet despre cum au bătut prima lor dragoste și au găsit pe altcineva. Convinge-te că DA vei găsi pe cineva și te vei îndrăgosti din nou.
 • Imagine intitulată Obțineți peste o ex`re in Love With Step 26
  4
  Începeți să vedeți mai mulți dintre prietenii dvs. apropiați și familia dvs. Ieșiți cu ei, mergeți la noi locuri și încercați să vă faceți prieteni noi. Acest lucru vă va ajuta să vă clarificați mintea voastră.
 • Imagine intitulată Obțineți peste o ex`re in Love With Step 27
  5
  Faceți o listă cu obiectivele și lucrurile pe care doriți să le faceți, și începeți să lucrați la el. Îmbunătățiți-vă și deveniți persoana pe care ați dorit-o întotdeauna.
 • Metoda 6
  Săptămâna 6

  Imagine intitulată Obțineți peste o ex`re in Love With Step 28
  1
  Nu te compara cu ex la orice persoană nouă cu care te duci.
 • Imagine intitulată Obțineți peste o ex`re in Love With Step 29
  2
  Acceptați că sunteți mai bine fără dvs. ex. Cineva care te lasă nu merită suferința.
 • Metoda 7
  Săptămâna 7

  Imagine intitulată Obțineți peste o ex`re in Love With Step 30
  1
  Încercați să întâlniți mulți oameni noi - atât prietenii, cât și interesele de dragoste. Flirtați cu oameni noi, dar nu vă gândiți încă la ceva serios. Nu ieșiți cu cineva care nu vă place, pentru că este ceva foarte normal care se întâmplă când vă despărțiți de cineva. Flirtați, discutați și întâlniți interesele potențiale de dragoste înainte de a intra într-o relație. Ceea ce aveți nevoie este să întâlniți oameni noi fără intenții serioase. Compania este ceea ce aveți nevoie în acest moment. De asemenea, știe noi prieteni care sunt tocmai asta, prieteni.

  Metoda 8
  Săptămâna 8

  Imagine intitulată Obțineți peste o ex`re in Love With Step 31
  1
  Nu regretați că ați fost în această relație. Fii recunoscător pentru experiența și tot ce ai învățat de la ea.
 • Imagine intitulată Obțineți peste o ex`re in Love With Step 32
  2
  Faceți o listă de greșeli pe care nu ar trebui să le faceți în următoarea dvs. relațiesau lucrurile pe care le-ați învățat care vă vor ajuta cu următorul.
 • Imagine intitulată Obțineți peste o ex`re in Love With Step 33
  3
  Înțelegeți că sentimentele dvs. pentru această persoană nu pot fi niciodată complet șterse. Ai fost o dată foarte aproape de această persoană și ai fost îndrăgostit de ea. Dacă ai fi îndrăgostit de cineva, nu te poate opri văzând acea persoană ca doar un prieten sau cineva care nu înseamnă nimic pentru tine. Este foarte frecvente (și chiar mai mult în cazul în care a fost prima ta iubire) au întotdeauna un loc în inima ta pentru acea persoana. Trebuie să știi că acest lucru este bine, dar asta e ceea ce va fi întotdeauna doar un mic loc în inima ta. Nu suferi pentru asta.
 • Imagine intitulată Obțineți peste o ex`re in Love With Step 34
  4
  Dacă în acest moment nu vrei să fii prieten cu fostul tău, nu trebuie să fii. Petreceți-vă timpul petrecut distractiv, întâlnirea cu oamenii, îndeplinirea obiectivelor și continuarea vieții. Poate că nu ați depășit încă persoana respectivă, dar le acordați timp și o veți face.
 • Imagine intitulată Obțineți peste o ex`re in Love With Step 35
  5
  Cu toate acestea, dacă în acest moment doriți să fiți prieteni cu ex, citiți mai departe...
 • Metoda 9
  Săptămâni 9 și 10

  Imagine intitulată Obțineți peste o ex`re in Love With Step 36
  1
  În aceste săptămâni trebuie doar să vă simțiți bine, Rămâi ocupat și întâlniți oameni noi.
 • Imagine intitulată Obțineți peste o ex`re in Love With Step 37
  2
  Vorbește cu ex-partenerul tău și o salută, astfel încât începe să fie ușor pentru tine să o faci.
 • Metoda 10
  Săptămâna 11

  Imagine intitulată Obțineți peste o ex`re in Love With Step 38
  1
  Trimiteți un mesaj către ex spunându-i necondiționat că nu au vorbit mult timp și că vrei să fie prieteni, să vezi ce gândește el despre asta.
 • Imagine intitulată Obțineți peste o ex`re in Love With Step 39
  2
  Începeți să vă vorbiți pe MSN / AOL. Nu deveniți imediat prieteni.
 • Metoda 11
  Săptămâna 12

  Imagine intitulată Obțineți peste o ex`re in Love With Step 40
  1
  Vorbiți cu el mai mult și ieșiți împreună cu acea persoană dacă o fac împreună cu prietenii.
 • Imagine intitulată Obțineți peste o ex`re in Love With Step 41
  2
  Trimiteți mesaje, comentarii sau discutați mai multe despre MSN / AOL. Vorbește cu fostul tău, ca și cum ar fi fost ceva mai aproape decât au fost cu ceva timp în urmă.
 • Metoda 12
  Săptămâna 13

  Imagine intitulată Obțineți peste o ex`re in Love With Step 42
  1
  Se sugerează că numai cei doi ies, ca PRIETENI. Dacă acceptați, asigurați-vă că nu este ca o întâlnire, cum ar fi să mergeți la filme, să mâncați, să vizionați filme acasă sau pe plajă. Adunați-vă acasă pentru a juca jocuri video sau du-te la mall, mergeți la cumpărături etc.

  Metoda 13
  Săptămâna 14

  Imagine intitulată Obțineți peste o ex`re in Love With Step 43
  1
  Dacă sunteți deja prieteni prin acest punct, acceptați că modul în care aveți această prietenie va fi foarte diferit de atunci când ați fost împreună. Nu așteptați excursia cu voi peste tot, să vă vorbim în mod constant sau în fiecare weekend cu dumneavoastră.
 • Imagine intitulată Obțineți peste o ex`re in Love With Step 44
  2
  Dacă ex-ul tău are un interes nou, încearcă să vorbești cu el despre asta. Dacă tu și ex-ul tău sunteți deja prieteni, este timpul să începi să faci un efort și să întâlnești oameni care sunt importanți în viața ta. Dacă nu vă întâlniți cu acea persoană, nu încercați din nou, dar fiți drăguți cu asta. Nu știi niciodată, poate poți câștiga un nou prieten. .
 • Imagine intitulată Obțineți peste o ex`re in Love With Step 45
  3
  Nu fi lipicioasă Chiar dacă aveți un fel de prietenie acolo unde sunt mereu acolo una pentru cealaltă, nu credeți doar că va fi acolo, arată că aveți o viață proprie și că vă puteți descurca fără acea persoană.
 • sfaturi

  • Nu pierdeți din vedere imaginea de ansamblu.
  • Nu te uita niciodată înapoi, continuă!
  • Ține minte că ceva sa rupt. Amintiți-vă motivul și gândiți-vă.
  • Urmați câte un pas la un moment dat.
  • Rețineți că probabil că sunteți mai fericit dacă nu mai veniți cu voi. Fii la fel de fericit ca fosta ta și noua ta relație

  avertismente

  • Fii atent atunci când vrei să fii prieten cu fostul tău, pentru că poate sentimentele vin din nou.
  • Dacă aveți gânduri suicidare la un moment dat sau nu vă simțiți NICIODATĂ după 3 luni, căutați ajutor.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să vă creșteți copiii cu fostul dvs. partenerCum să vă creșteți copiii cu fostul dvs. partener
  Cum să accepți o pauzăCum să accepți o pauză
  Cum să-i spui ex-ului că nu vrei prietenia lorCum să-i spui ex-ului că nu vrei prietenia lor
  Cum să nu mai iubițiCum să nu mai iubiți
  Cum să nu mai gândiți la exCum să nu mai gândiți la ex
  Cum să arătați un fost partener care vă intereseazăCum să arătați un fost partener care vă interesează
  Cum să vă arăt că nu mai aveți nevoie sau dorițiCum să vă arăt că nu mai aveți nevoie sau doriți
  Cum să scapi de prietenii ipocrițiCum să scapi de prietenii ipocriți
  Cum de a alege un loc bun și cuvintele potrivite pentru a încheia o relațieCum de a alege un loc bun și cuvintele potrivite pentru a încheia o relație
  Cum sa eviti sa te indragostestiCum sa eviti sa te indragostesti
  » » Cum să-ți uiți ex-ul că încă mai iubești

  © 2011—2020 ertare.com