Cum să-ți uiți prietena ta

Oricât de dureros ar putea fi o ruptură, consecințele emoționale ulterioare ar putea să distrugă într-adevăr viața unei persoane. Citiți acești pași pentru a învăța să uitați ex-iubita dvs. și pentru a vă pune viața în ordine.

pași

Metoda 1
Ai grija

Imaginea intitulată
1
Dă-ți timp Trecerea printr-o pauză dificilă este un lucru teribil. Ar fi bine dacă s-ar putea întâmpla într-o clipită, dar nu așa funcționează lucrurile. Îți place sau nu, vei avea nevoie de timp pentru a te vindeca. Acest ghid vă poate ajuta doar să vindecați răni și să accelerați puțin acest proces. Nu poți reduce decât puțin timpul necesar.
 • Imaginea intitulată
  2
  Folosește-ți spațiul personal Poate ai o casă sau ai doar o jumătate de cameră. Indiferent de situație, găsiți momente și locuri în care puteți fi singur cu gândurile voastre și le puteți lăsa să vină în mod natural. Când aveți propriul spațiu, nu aveți restricții asupra gândurilor voastre. Știind că ai un loc unde poți fi total sincer cu tine însuți, te vei ajuta să te ocupi de furia și de tristețea ta în alte zone ale vieții tale.
 • Dacă nu aveți spațiu suficient în casa dvs., încercați să vizitați un loc de joacă sau un loc de joacă din apropiere, într-un moment în care puțini oameni o folosesc. Găsiți un colț izolat și rămâneți acolo o vreme.
 • Dacă spațiul tău personal îți amintește de fosta ta iubită, o reorganizează. Îndepărtați sau ascundeți ceva care vă aduce în amintirea timpului petrecut împreună și dați întregii zone o nouă dispoziție, mutați mobilierul, schimbați decorarea, dați sau vindeți obiectele rămase.
 • Luați în considerare meditația ca o modalitate de a vă ajuta să rezolvați lucrurile din cap. Există mai multe metode de meditație, cea mai de bază este să stai și să respiri uniform, concentrându-te pe senzația fizică a corpului tău, până când gândurile devin mai clare și mai puțin copleșitoare.
 • Imaginea intitulată
  3
  Rezistati ispitei sa o numiti. Nevoia de a recâștiga contactul cu fostul dvs. poate fi foarte puternică, mai ales după relații lungi. Faceți tot posibilul pentru a vă rezista, deoarece va face lucrurile să se înrăutățească pe termen lung.
 • Încercați să țineți evidența tuturor timpurilor în care inițiați contactul cu fosta dvs. iubită. Ținerea la pista vă va aminti să o evitați.
 • Este mai complicat dacă fostul tău e cel care intră în contact cu tine. Cel mai bine este să o eviți cât mai mult posibil. Încercați să explicați că aveți nevoie de mai mult timp pentru ao depăși. Dacă îi pasă încă de tine, va face tot posibilul pentru a-ți respecta dorințele.
 • Dacă nu-ți respectă cererea, nu te supăra prea mult. De obicei, ea înseamnă că suferă și că nu are suficientă disciplină pe care o ai.
 • Imaginea intitulată 14164 4
  4
  Scrieți gândurile și emoțiile. Scrieți cât de mult sau cât de puțin doriți, dar scrieți ceva. Veți găsi adesea că, atunci când începeți să scrieți, nu vă puteți opri.
 • Nu vă faceți griji cu privire la calitatea scrisului dvs. Gramatica, alegerea cuvintelor și alte lucruri similare nu contează deloc.
 • Odată ce ați scris un discurs întreg, ardeți-l sau spargeți-l în bucăți și aruncați-l. Acest act de "trimite departe" Ce ați scris este un instrument psihologic puternic pentru a face față durerii.
 • Nu trimiteți, sau nu faceți planuri de a trimite scrierile voastre ex-voastră, nici măcar o scrisoare. Orice mișcare pe care o faceți față de ea, chiar și cu sentimente de amărăciune sau frustrare, este un pas în direcția greșită. Amintiți-vă că încercați să tăiați legăturile care le leagă - nu vă faceți rău.
 • Imaginea intitulată 14164 5
  5
  Scrieți așteptările și interesele. De fiecare dată când vă simțiți încrezători și suficient de liniștiți încât să nu trebuiască să dați frâu liber scrisului, încercați să enumerați talentele, hobby-urile, interesele, ambițiile și visurile voastre. Amintiți-vă cât de mult mai există în viața voastră, în afară de ex.
 • Organizați aceste articole așa cum doriți. Încercați să faceți liste comandate sau pur și simplu să desenați o rețea vastă de idei conectate.
 • Luați în considerare în mod special ceea ce vă excită cu adevărat sau vă interesează. Acum că sunteți singuri, aveți timpul și libertatea de a încerca lucruri noi.
 • Imaginea intitulată
  6
  Vorbește cu un confident. Dacă sunteți suficient de norocoși să aveți un prieten de încredere, vorbirea cu el (ea) poate fi o modalitate foarte bună de a descărca o parte din povara emoțională. Dacă nu aveți o persoană în care să aveți încredere să stați și să ascultați, luați în considerare plata unor sesiuni cu un terapeut.
 • Simțiți-vă absolut sigur că confidenta voastră este o persoană în care aveți încredere.
 • În acest moment sunteți foarte vulnerabili și un cuvânt obișnuit, adresat unei persoane greșite, s-ar putea întoarce împotriva ta și te-ar putea răni. Fă-ți clar că vrei ca aceste discuții să rămână confidențiale.
 • Metoda 2
  Refaceți-vă viața

  Imaginea intitulată
  1
  Stabiliți limite stricte. Faceți un efort conștient pentru a vă menține o limită constantă în jurul vostru, că ex-ul dvs. nu poate trece. Dacă sunteți încă în contact, clarificați că rupeți contactul pentru a lua timpul necesar vindecării. Spuneți-i să nu vă sune sau să vă trimită mesaje text, deoarece nu veți răspunde.
  • Nu este necesar să fii nepoliticos sau insultător atunci când spui asta. Cea mai bună cale este să fii politicos, dar îndepărtat, deoarece arată că nu o faci să te îngrădești cu ea.
  • Dacă vă întreabă cât durează această schimbare, spuneți-i că va dura cât este necesar. Nu există nicio modalitate de a stabili o dată strictă când puteți fi aproape de ea fără să vă simțiți supărat. Uneori e doar o lună sau două sau ar putea fi, în cel mai rău caz, pentru tot restul vieții tale.
  • Rămâi adevărat cuvântului tău. Nu apelați, nu trimiteți mesaje text, e-mailuri sau nu răspundeți dacă intri în contact, cu excepția cazului în care aveți motive de viață sau de moarte pentru a face acest lucru. Va fi dureros să vă dați seama că nu vă puteți baza pe voi niciodată din nou, dar că va fi mai bine pe termen lung.
 • Imaginea intitulată 14164 8
  2
  Modificați programul Dacă puteți, încercați să efectuați ajustări în programul dvs. pentru a evita să căutați mai mult decât este necesar.
 • Dacă lucrează împreună, întreabă-l pe șeful tău dacă îți poți schimba programul. Nu aveți nevoie să-i spuneți despre pauză, cereți doar o schimbare de schimbare.
 • Dacă aveți cursuri împreună, fiți politicoși în clasă, dar căutați modalități de a vă deplasa pe scaunul dvs. mai departe de al dumneavoastră.
 • Imaginea intitulata
  3
  Adăugați experiențe în viața dvs. Experimentează acele lucruri pe care ai vrut să le faci mereu. În afară de activitățile evidente (și costisitoare) cum ar fi călătoria și parașutismul, nu uitați să vă bucurați de cele mai simple lucruri cum ar fi vizitarea parcurilor orașului, să vedeți ce se întâmplă cu dvs. atunci când puneți o monedă pe trenuri karaoke sau găsiți cea mai veche piatră de mormânt în cimitirul local.
 • Punerea unei monede pe calea ferată nu va deraia, în caz că vă îngrijorează.
 • Imaginea intitulată
  4
  Acceptați hobby-urile și interesele. Umpleți-vă timpul liber cu progrese constante și victorii mici, în loc să vă scufundați în tristețea și în furia voastră. Utilizați ca ghid listele pe care le-ați făcut cu visele, interesele și talentele voastre.
 • Dacă ați visat vreodată să fixați o mașină, să scrieți o carte sau să faceți propriul dvs. vin, acum este momentul potrivit pentru a aborda aceste proiecte pe termen lung.
 • Dacă nu aveți nici un hobby pentru a trece timpul, de ce să nu luați o parte din copilărie? Nu este nimeni în jur să se distreze pentru că lucrați într-un model de scară, completează colecția de monede sau încercați să câștigați într-un joc video.


 • Imaginea intitulată 14164 11
  5
  Stabiliți o rutină zilnică. Este important să aveți un program pe care să-l puteți întâlni pentru a obține maximum de timp. Începeți cu un program regulat de a dormi și unul să vă treziți dimineața și apoi să planificați mai mult sau mai puțin rutina dvs. de luni până vineri.
 • Asigurați-vă că aveți timp pentru igienă, exerciții fizice, teme și mese. Planificați o mulțime de timp liber pentru dvs.
 • Nu fiți prea stricți când vă planificați viața, sau puteți fi supărați când planurile dvs. sunt modificate. În schimb, aveți o idee de bază cu privire la cât timp fiecare parte din zi Ar trebui să am și o comandă regulată pentru acele părți. Mai mult decât atât, ar fi contraproductiv.
 • Imaginea intitulată
  6
  Explicați situația prietenilor în comun. Au auzit cealaltă versiune a evenimentelor, dar acest lucru nu este important. Ceea ce contează este că explicați pe scurt cum vă simțiți despre prietenii pe care îi împărțiți atât. Solicitați-i să fie atenți să nu vă invite când ex-ul dvs. este acolo și invers.
 • Nu cereți prietenilor dvs. să aleagă pe unul dintre voi sau pe celălalt "ia un meci" Este mic, crud și nedrept pentru ei. Dacă te iubesc pe tine și pe fosta ta iubită, e problema lor.
 • Imaginea intitulată 14164 13
  7
  Socializează mai mult cu prietenii tăi. Una dintre cele mai grele părți de a fi singură, se simte singură acum că nu ai pe cineva în apropiere, să-ți petreci timpul împreună. Reduceți impactul, petrecând mai mult timp cu ceilalți prieteni. Deși tu și fostul tău ați împărtășit mulți prieteni (în funcție de cât timp au fost împreună și cât de apropiați au fost), nu există niciun motiv pentru care nu le puteți vedea fără ea. Invită-i să petreacă timp cu tine și să creeze legături mai strânse cu ei.
 • Dacă luați inițiativa în loc să așteptați să fiți invitați, îi arătați prietenilor dvs. că vă pasă în continuare. În plus, veți avea un grad mai mare de control asupra locului de desfășurare și a acțiunilor întreprinse, ceea ce ar trebui să reducă șansele de a vă întâlni pe fostul dvs. sau cu ceea ce vă amintește de el.
 • Amintiți-vă că nu este nimic rău să le cereți să evite să le invitați pe amândoi în același timp. Știu doar tăieturi și nu-i cer să ia parte.
 • Încercați să apelați oameni care nu au văzut prea mult în ultima vreme. Ei vor dori să audă de la dvs. și este puțin probabil să vă întâlniți cu fosta ta iubită când sunteți cu prietenii care nu au frecventat împreună.
 • Imaginea intitulată
  8
  Arată-te deschis pentru a întâlni noi prieteni. Indiferent de vârsta sau poziția dvs. socială, dacă aveți timp să fiți alături de prietenii dvs., este foarte probabil că mai devreme sau mai târziu veți întâlni oameni noi. Fii drăguț și bun cu ei și poți să faci tot felul de conexiuni noi.
 • Pe lângă oferindu-vă mai multe oportunități de a scăpa de singurătate și fiind în jurul valorii de alții, este, de asemenea, un impuls mare pentru ego-ul tău să ne amintim că oamenii vor dori, chiar și în absența ex-prietena lui, și puteți întâlni oameni și de a face prieteni fără l.
 • Metoda 3
  Continuă și nu te uita înapoi

  Imaginea intitulată 14164 15
  1
  Simte-te mândru de tine. Uită-te la viața ta, ai o agendă completă, hobby-uri interesante, prieteni buni și poate chiar un proiect de lucru pe termen lung. Ați făcut timp să rămâneți echilibrați și să vă rezolvați emoțiile și ați acționat ferm, dar etic, în tratarea legăturilor care te-au ținut împreună cu ex. Pe scurt, ați luat o grămadă murdară de sentimente, gânduri și speranțe și ați construit ceva frumos cu ei. Simți mândru
 • Imaginea intitulata
  2
  Păstrați distanța. Dacă începeți cu adevărat să vă simțiți bine din nou, ar trebui să vă simțiți din ce în ce mai puțin nevoia de a intra în contact cu ex. Nu încercați să vă lăudați sau să vă curățați viața nouă. Nu-i pasă și vei arăta ca un nebun. Realizările dvs. trebuie să fie o răsplată proprie.
 • Imaginea intitulată 14164 17
  3
  Continuați să continuați Este un sentiment minunat să te bucuri de viață din nou, dar nu este o scuză să nu-l mai îmbunătățești. Viata ta se imbunatateste doar daca vei continua sa dedici timp si efort pentru a face mai bine - daca nu o faci, se va sfarsi.
 • Nu vă gândiți la fericire ca pe un vârf pentru a ajunge și apoi să vă întoarceți în jos - gândiți-vă la ea ca la un premiu pe care l-ați câștigat și luați cu dvs. pentru restul călătoriei voastre.
 • Imaginea intitulată 14164 18
  4
  Evaluați-vă creșterea Acum că ați spart pauza și nu mai vedeți nici o culoare neagră, probabil că ați început să vă uitați din nou la alte femei. Acesta este momentul potrivit să vă gândiți din nou la relația trecută și să vă dați seama cât de mult ați crescut.
 • Vezi cum s-au schimbat valorile tale. După ce ați trecut printr-o pauză cu o clasă de femei, probabil că aveți o idee bună despre lucrurile pe care nu le-a plăcut personalitatea dvs. Aceasta înseamnă că probabil căutați femei cu o personalitate diferită, ceea ce înseamnă că ați învățat din trecut, un semn sigur de creștere personală.
 • Recunoașteți că vă cunoașteți mai bine ca niciodată. Te-ai uitat adânc în inima ta încercând să o înțelegi. V-ați recunoscut interesele și obiectivele și ați făcut altele noi. Pe scurt, vă cunoașteți mult mai bine decât înainte. Ca urmare, sunteți mai calm, încrezător și sigur de tine.
 • Gândește-te la ceea ce-ți folosești timpul acum și la ceea ce ar fi disprețuit, bătut sau înțeles greșit. Nu-ți ascunde acea parte a ta de la partenerul tău următor - te va iubi mai mult pentru sinceritatea și atitudinea ta neîngrădită.
 • Imaginea intitulată
  5
  Faceți cunoștință cu cineva nou. Odată ce ați ajuns în punctul în care puteți petrece o săptămână întreagă fără să vă faceți griji despre despărțire, este timpul să vă întoarceți pe piața de dating, dacă vă simțiți așa. Dacă o faci din râpă sau ai accepta prima femeie care dorește să apară, probabil că nu ți-ai depășit ex. Nu aveți nevoie de o prietena să vă simțiți valoros.
 • Arătați cele mai bune dintre voi. Ați învățat multe peste pauza, dar vei fi plăcut surprins de faptul că le-ați învățat, de asemenea, o mulțime de timpul petrecut cu fosta prietena: Odată ce ați acceptat cu adevărat pauză, veți găsi că ultima ta relație a fost o mină de aur de informații utile pentru a vă confrunta relația următoare. Acestea sunt câteva dintre lucrurile de bază care ar trebui să vă fie mai naturale decât înainte, când aveți o întâlnire:
 • O bună igienă deschide prima ușă. Țineți-l religios.
 • Zâmbiți și înveselește-te când vorbești cu ea.
 • Arătați-vă mândri de viața voastră. Femeile sunt atrase de un bărbat care pare complet, chiar dacă el este singur.
 • Fii ingenios. Un spirit inteligent va atrage o femeie care este interesată să vă acorde atenție.
 • Fii o companie bună. Nu fi timid în compania altor bărbați, încercați să fiți sociabili și entuziaști. Arătați că nu aveți de ce să vă temeți.
 • Imaginea intitulată 14164 20
  6
  Nu vă faceți griji prea mult. În termeni pur fizici, dacă vă plac, puteți merge cât de repede doriți, dar, din punct de vedere emoțional, este important să vă faceți timp pentru a întreprinde următoarea relație. Încheierea unei relații dăunează întotdeauna puțin, dar relațiile scurte rănesc mai puțin, dacă ați reușit să păstrați un cap răcoros.
 • Dacă credeți că lucrurile cum ar fi "ar putea fi indicată" sau în mod constant vorbiți despre asta tuturor, probabil ați trecut foarte repede, mai ales dacă au trecut doar câteva săptămâni sau luni. Faceți un pas înapoi și asigurați-vă că sunteți cu adevărat fericiți cu voi, în general, și nu doar cu faptul că aveți o nouă iubită. Mirele nu sunt instrumente pentru a vă valida viața.
 • Pe de altă parte, nu vă fie teamă de angajament. Dacă te-ai întâlnit cu o fată pentru câteva luni și începi să te simți mai atașat de ea, nu-l ascunde de ea sau de tine. Nu e nimic ciudat în legătură cu asta.
 • sfaturi

  1. Amintiți-vă: ați fost iubiți, sunteți iubiți și veți fi iubiți din nou. Aveți un loc în lumea din jurul vostru. Acest fapt rămâne neschimbat, indiferent de modul în care vă simțiți sau de ceea ce vă poate spune și ex.
  2. Timpul vindecă toate rănile, așa cum se spune, dar timpul bine petrecut le vindecă mai repede. Luați-vă timpul necesar pentru a vă reflecta asupra sentimentelor și pentru a le ordona, dar nu intrați în obișnuința de a se răzbuna în ele. Se străduiesc să aibă comportamente din ce în ce mai constructive.
  3. Urbanitatea este întotdeauna cea mai bună opțiune. Vor fi momente când va trebui să fii politicos cu fostul tău. Amintiți-vă că trebuie să acționați într-un mod care să vă puteți mândri mai târziu. Fii scurt și du-te la punct, dar cu bunătate și nu-ți arăți emoțiile.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să te confrunt cu singurătateaCum să te confrunt cu singurătatea
  Cum de a rezolva lucrurile cu un iubit care moareCum de a rezolva lucrurile cu un iubit care moare
  Cum să începi o viață nouă având un trecut negativCum să începi o viață nouă având un trecut negativ
  Cum să controlați gândurile negativeCum să controlați gândurile negative
  Cum să vă controlați gândurileCum să vă controlați gândurile
  Cum sa te fac fericitCum sa te fac fericit
  Cum să comandați casa dvs. cu metoda KonmariCum să comandați casa dvs. cu metoda Konmari
  Cum să nu mai gândiți la relațiile anterioare ale prietenei voastreCum să nu mai gândiți la relațiile anterioare ale prietenei voastre
  Cum să împiedicați partenerul să vă oprească din iubireCum să împiedicați partenerul să vă oprească din iubire
  Cum să-ți faci prietena voastră ex-te să te mai vreaCum să-ți faci prietena voastră ex-te să te mai vrea
  » » Cum să-ți uiți prietena ta

  © 2011—2020 ertare.com