Cum să uiți pe cineva care îți place

Este greu să petreceți o oră sau chiar un minut fără să vă gândiți la acea persoană? Dacă credeți că lucrurile nu funcționează, atunci gândirea constantă despre el sau ea va aduce mai multă durere. Vestea bună este că, dacă încerci din greu, poți petrece mai mult timp să faci lucrurile care îți plac, să fii cu oamenii cărora le pasă și să te bucuri din nou de viața ta. Poate dura ceva timp, dar cu determinarea necesară, vei uita cum se uită într-un timp scurt.

pași

Partea 1
Schimbând gândurile tale

Imaginea cu titlul Ascultați pasul 4
1
Lăsați-vă emoțiile afară. Dacă vrei să uiți acea persoană, atunci primul lucru pe care trebuie să-l faci este să recunoști că ai sentimente puternice față de ea. Dacă nega tot ce înseamnă pentru tine, atunci vei păstra toate acele sentimente intense înăuntru, în loc să-i lași să plece. Ia-ți ceva timp să plângi, să vorbești cu un prieten apropiat despre asta, să recunoști cât de rănit ești și să-ți recunoști sentimentele.
 • Scrie ceea ce simți, dacă asta ajută. Dacă nu doriți să vă deschideți cu un prieten, deschiderea cu un jurnal vă poate face să vă simțiți mai bine.
 • Dacă vei fi supărat pentru o vreme, pentru că lucrurile nu s-au descurcat, este bine. Lăsați-i prietenilor să știe că vei fi trist pentru o vreme și nu te obligă să fii super sociabil dacă nu simți asta.
 • Având în vedere acest lucru, după câteva săptămâni sau așa, este timpul să nu mai plângem și să începem să avem o anumită interacțiune socială. Dacă vă petreceți mult timp singuri cu sentimentele voastre, vă veți simți mai rău.
 • Imaginea intitulată Gain Fat Step 5
  2
  Uitați furia și amărăciunea. Puteți avea multe motive să vă simțiți furioși. Poate că persoana asta te-a rănit. Poate că ați fost foarte siguri că lucrurile nu ar funcționa și nu au făcut-o. Poate că persoana a ieșit cu unul dintre prietenii tăi și te-ai simțit supărat pe amândouă. Aceste sentimente vor însoți în mod natural situația în care te afli, dar asta nu înseamnă că sunt sănătoși sau că vă pot ajuta să vă continuați viața.
 • Scrieți toate motivele pentru care vă simțiți supărat și supărat. Recunoașterea durerii dvs. este esențială pentru a o uita. Odată ce ați descoperit de unde provin toate sentimentele negative, puteți începe să le atacați unul câte unul.
 • Dacă intri în contact cu acea persoană, nu-i lăsați să vadă cât de supărat sau resentimental simți. Cel mai bun lucru pe care îl poți face este să acționezi complet indiferent, ca și cum ai avea mai multă grijă de ceea ce se întâmplă în viața ta. Dacă continuați să vă prefaceți indiferența, veți fi surprinși cât de repede veți începe să simțiți cu adevărat.
 • Imaginea intitulată Spune unui tip pe care îl iubești Pasul 10
  3
  Concentrați-vă pe cele mai grave calități ale acelei persoane. Nu te mai gândi la cât de atractiv, distractiv sau dulce e când a apărut în mintea ta. În schimb, el se concentrează pe tot ceea ce este în neregulă, pe sensul ciudat al modului sau pe capacitatea sa de a fi crud față de străini. Dacă vă ajută, faceți o listă cu toate aceste calități. Când vă aduceți aminte, gândiți-vă la toate aceste gânduri negative în locul celor pozitive. Acest lucru vă va ajuta să vă amintiți că, la urma urmei, nu sunteți o persoană minunată.
 • Dacă credeți că acea persoană este perfectă și nu vă puteți gândi la un singur lucru rău despre el sau ea, atunci ghiciți ce. Chiar nu o cunoști. Nu există o persoană perfectă și toată lumea are defecte.
 • Cu cât te gândești mai mult la toate aspectele negative, cu atât mai repede vei vedea că, la urma urmei, nu sunt unul pentru celălalt.
 • Imaginea intitulată Spune unui tip pe care-l placi Pasul 14
  4
  Amintiți-vă că meritați ceva mai bun. S-ar putea să credeți că voi și acea persoană ar fi cuplul cel mai perfect din lume, dar acest lucru nu este cazul. Dacă ar fi într-adevăr o pereche de cealaltă, acest lucru s-ar întâmpla, nu? Oricare ar fi motivul, lucrurile nu au funcționat între voi și este posibil pentru că sunteți prea buni pentru el sau ea. Acea persoană nu este sufletul tău sufletesc și odată ce îți dai seama de asta, vei putea găsi pe cineva care te merită.
 • Sigur că ați auzit toți prietenii tăi spunându-ți că merită ceva mai bun de multe ori, dar nu vei simți asta până nu-ți dai seama de tine.
 • Imaginea intitulată Spune unui tip pe care-l placi Pasul 9
  5
  Amintiți-vă cât de minunați sunteți. Dacă vă simțiți trist pentru că lucrurile nu au funcționat, probabil că trebuie să vă înveseliți. Probabil că sunteți dezamăgit de voi înșivă și nu sunteți demni să nu vă întâlniți cu acea persoană, dar aceasta este departe de realitate. Amintiți-vă cele mai minunate calități, concentrați-vă pe marii prieteni și oportunități în viață și amintiți-vă trăsăturile preferate ale personalității voastre. Păstrați-vă că sunteți o persoană minunată care merită numai cea mai bună și asta "cel mai bun" pur și simplu nu are nimic de-a face cu acea persoană.
 • Starea pozitivă este cheia aici. Dacă se concentreze pe toate lucrurile bune din viața ta și caracterul tău în loc de lucruri pe care le ai, atunci va fi capabil să-și continue viața mai repede decât ar fi dacă ai văzut doar cel mai rău în orice situație.
 • Partea 2
  Îndepărtarea acelei persoane din viața ta

  Imaginea intitulată Spuneți unui tip căruia îi placeți, când vă place prea mult Pasul 9
  1
  Nu mai vorbi despre el sau ea. S-ar părea foarte evident că ar trebui să încetați să mai vorbiți despre acea persoană dacă vreți să o uitați, dar șansele sunt că veți continua să vorbiți despre ea chiar dacă nu vă este bine. Nu trebuie să fii complet discursiv, dar va avea multă sens să eviți acea persoană și să nu vrei să vorbești cu el. Opriți trimiterea de mesaje text, apelați sau doar salutați. Cu cât încetați mai mult să o vedeți și să o ascultați, cu atât mai repede veți putea să o scoateți din viața voastră.
  • Dacă trebuie să fiți în același loc cu persoana respectivă, de exemplu, într-o clasă, ar trebui să fiți amabili și amabili fără a face un efort. Nu este nevoie să fii crud și asta nu te va face să te simți mai bine.
 • Imaginea intitulată Spuneți unui tip pe care îl iubiți Pasul 8
  2
  Nu mai vorbi despre acea persoană. Deși vorbesc cu prietenii apropiați despre uitare, vă poate ajuta să faceți acest lucru, dacă vorbiți despre asta fiecărei persoane pe care o întâlniți sau despre fiecare prieten în comun, atunci nu vă veți simți mai bine așa de repede. Nu trebuie să vă negați sentimentele, dar dacă continuați să o menționați, veți deschide rănile vechi și vă amintiți cât de mult te-a rănit.
 • Dacă aveți prieteni în comun, nu mai întrebați cum faceți. Cum te va face sa te simti mai bine?
 • Imagine intitulată Become Famous on Internet Pasul 1
  3
  Evitați această persoană în rețelele sociale. Dacă tocmai ați mers pe jos în Facebook, Instagram sau alte site-uri de rețea să o hărțuiască și a vedea că ea se întâlnește cu altcineva sau că fata din clasa ta de chimie, atunci ar trebui să ia o pauză de la rețelele sociale. Dacă vă place foarte mult Facebook, evitați tentația de a intra în profilul dvs. și de ao folosi pentru a păstra legătura cu oamenii care vă fac să vă simțiți bine. Văzând fotografii ale acelei persoane cu siguranță vă va face să vă simțiți mai rău, așa că opriți torturarea.
 • Setați o limită de timp (planificați să petreceți numai 15 minute pe zi pe Facebook). Dacă doriți să petreceți acel timp cu hărțuirea acelei persoane, atunci nu veți vedea ce îi pasă de oameni.
 • Imaginea intitulată Discuție cu oamenii Pasul 3


  4
  Evitați locurile în care probabil că persoana respectivă este. Deși nu trebuie să vă schimbați complet programul, dacă vreți să uitați cu adevărat, evitați toate locurile unde știi că îl puteți vedea. Nu mergeți la restaurantul preferat sau la cinema dacă credeți că veți fi acolo vineri seara. Dacă știți că veți merge la o petrecere și vă simțiți rău, atunci căutați ceva de făcut.
 • Asta nu înseamnă acea persoană "dorință" și că nu poți face nimic distractiv. Înseamnă doar că trebuie să o eviți pentru un timp până când vă veți simți mai bine.
 • Imaginea intitulată Începeți o conversație când nu aveți nimic de discutat despre pasul 2
  5
  Combinați rutina. Dacă doriți să ieșiți din viața voastră, atunci este timpul să schimbați lucrurile puțin. Ia un mic dejun diferit Faceți cunoștință cu un nou prieten la prânz în loc să fiți cu aceiași vechi prieteni. Alege un nou hobby. Conduceți la școală sau lucrați pe o altă rută. Cu toate că aceste modificări nu pot fi direct legate de acea persoană, faptul de a face un efort de a scăpa de gândurile pe care le angajează să-l poate ajuta să începeți să dați lumea în mod diferit și nu mă gândesc la tot ceea ce se învârte în jurul l.
 • Gândiți-vă la acest lucru: Există vremuri în ziua când vă gândiți mai mult la acea persoană? Dacă da, puteți face ceva diferit în acele vremuri pentru a vă ajuta să o uitați? De exemplu, dacă te uiți mereu pe fereastra de autobuz pe drumul spre casă și te trist despre gândurile ei, în căutarea unui album care va încuraja și asculta pe drum spre casă, astfel încât aceasta să devină o experiență pozitivă, mai degrabă decât o scuză să-și amintească.
 • Partea 3
  Urmăriți-vă viața

  Imagine cu denumirea Be Happy Being Yourself Pasul 13
  1
  Înclinați-vă prietenii și familia. O modalitate bună de a uita despre acea persoană este să-și petreacă cât mai mult timp posibil cu cei cărora le pasă cel mai mult. Prietenii și familia dvs. au fost acolo în vremuri bune și rele și vor dori să vă facă să vă simțiți mai bine cu privire la situația sentimentală prin simpla însoțire. Deși rutina socială nu ar trebui să fie atât de strâns încât să nu lăsați un minut pentru tine, trebuie să facă un efort pentru a petrece mai mult timp cu cei dragi, astfel încât să puteți fi recunoscători pentru toate relațiile pozitive din viața ta, în loc de obsedată pentru una care nu a fost.
  • Nu mergeți singur în zilele de vineri sau sâmbătă sau veți dori să fiți cu persoana respectivă. În schimb, ieșiți împreună cu prietenii și veți avea parte de multă distracție că veți uita totul despre asta.
 • Imaginea intitulată
  2
  Fă ceea ce-ți place. Timpul petrecut în timp ce faci ceva care înseamnă mult pentru tine este o modalitate sigură de a șterge orice gânduri despre acea persoană din mintea ta. Ar trebui să vă petreceți mai mult timp în căutarea hobby-ului preferat, indiferent dacă rulează sau pictează, exersează, citește sau orice te face fericit. Poate crezi că ai multe lucruri de făcut pentru a face timp pentru lucrurile care contează pentru tine. Dacă este cazul, atunci faceți timp să vă scoateți ceva din viața voastră. Dacă vă angajați să vă găsiți pasiunea, atunci toate gândurile despre acea persoană vor dispărea.
 • Poate vă simțiți descurajați pentru că nu aveți multe lucruri care contează pentru dvs. Ar putea fi timp pentru a afla ce este pasiunea dvs., luând o clasă în afara zonei dvs. de confort, înscriindu-vă în fotografie, dansul în sala de bal, jucând sau cântând sau încercând doar ceva nou care vă poate face fericiți.
 • Imaginea intitulată
  3
  Bucură-te de timpul tău de singurătate. Deși petreceți timp cu prietenii și familia și faceți ceea ce vă place cel mai mult vă poate face să uitați acea persoană, dacă într-adevăr doriți să găsiți pace, atunci trebuie să vă simțiți confortabil petrecând timp cu persoana preferată: tu. Dacă al doilea nu faceți nimic este într-adevăr trist și supărat, atunci nu ați depășit acea persoană încă. Faceți întâlniri cu dvs. săptămânal și petreceți timp făcând lucruri pe care le placeți cu adevărat sau doar relaxați-vă și vizionați emisiunile TV preferate sau luați o baie lungă și caldă. Indiferent ce faceți, ceea ce contează este că vă bucurați cu adevărat de ceea ce faceți singur.
 • Nu lăsați planurile de ultim moment cu prietenii să vă împiedice timpul cu voi înșivă. Ar trebui să-ți apreciezi timpul cu tine ca și cum ar fi o întâlnire cu artistul tău preferat.
 • Imaginea intitulată Fii fericit să fii tu însuți Pasul 19
  4
  Ieșiți din casă. Nu te ascunde în peșteră a întunericului tău, gândindu-te la toate motivele pentru care relația ta nu a funcționat. În schimb, ieșiți și respirați aer curat. Pur și simplu ieșiți la soare și respirați aer curat, în loc să rămâneți acasă, vă va face să vă simțiți vii, energici și fericiți. Dacă trebuie să faceți ceva lucru, atunci nu vă ascundeți în cameră și mergeți la o cafenea sau un parc. Doar în jurul altor oameni, chiar dacă nu vorbiți cu ei, vă va face să vă simțiți mai fericiți și să vă gândiți mai puțin la trecut.
 • Asigurați-vă că părăsiți casa cel puțin o dată pe zi, chiar dacă urmează să meargă o jumătate de oră. A rămâne în interiorul unei zile întregi garantează că cineva se simte nemulțumit, indiferent dacă cineva încearcă să uite pe altcineva sau nu.
 • Imagine cu denumirea Be Feminine Step 11
  5
  Bucurați-vă de a fi singur Dacă vreți să depășiți trecutul, atunci nu vă puteți simți mizerabil și așteptați să vină cineva nou. Trebuie să fii fericit că ești pe cont propriu, să faci ceea ce te privește, să ieși cu prietenii și să flirtezi cu cineva, chiar dacă nu te duce nicăieri. Trebuie să apreciați libertatea pe care o oferă singurătatea dvs. și să știți că, deși datarea poate fi distractivă și satisfăcătoare, nu trebuie să vă determinați fericirea sau tristețea.
 • Dă-i timp. Poate dura săptămâni sau chiar luni, apreciați singurătatea, dar, odată ce ați făcut-o, veți vedea că nu aveați nevoie de acea persoană la urma urmei - ceea ce aveați nevoie era ideea acelei persoane care să vă ducă la fericire, dar, în cele din urmă, nu a fost răspunsul pe care îl căutați
 • Imagine intitulată Obțineți un băiat în școala de mijloc pentru a vă place Pasul 15
  6
  Pregătiți-vă pentru o nouă relație. Odată ce ați făcut totul corect, ați ajustat perspectiva, v-ați eliberat de gândurile care v-au legat și ați continuat cu viața voastră făcând lucruri care vă fac fericite, atunci vă puteți felicita pentru că ați uitat acea persoană. Ai văzut cât de mare este viața ta fără ea, cât de minunată ești și cât de norocoasă e să ai viața pe care o ai. Dacă ați depășit-o cu adevărat, atunci puteți începe să vă deschideți încet inima și să începeți să vă uitați la altcineva.
 • Dacă ați uitat cu adevărat, sărbătoriți-vă victoria și fiți încântați de toată dragostea care va veni.
 • sfaturi

  • Evitați examinarea paginilor web și a rețelelor sociale ale acelei persoane. Nu întrebați prieteni în comun despre detalii despre viața lor. Nu este necesar să țineți evidența a ceea ce face. Aveți propria viață pentru a trăi.
  • Nu încercați să grăbiți procesul. Ești o ființă umană și e bine să te simți rănit din când în când.
  • Încredeți-vă că indiferent de ce faceți, amintirile vor disparea în timp.
  • Există mulți oameni din lume cu care vă veți bucura. Poate că această persoană era una dintre ele sau poate nu. Oricum, există mulți oameni, inclusiv cei pe care nu i-ați întâlnit încă, care sunt sau vor fi speciali pentru dvs. Este timpul să vă schimbați concentrarea asupra lor.
  • Dacă vă aflați lamentând, amintiți-vă: nu există nici un motiv să pierdeți timpul pentru cineva care nu vă poate vedea cât de special sunteți. Meriți mai bine.
  • Gândiți-vă că persoana respectivă nu a fost convenabilă pentru dvs. (nu a fost o potrivire bună, ați avut deja partenerul dvs., nu există chimie între dvs. etc.)

  avertismente

  • Nu vorbi despre el sau ea în spatele lui. Spunând lucruri rele despre ceilalți, vă va face să arătați rău, nu ei. În mod special, a spune lucruri rele despre alții în absență denotă ipocrizie.
  • Nu vă permiteți să vă lamentați și să fanteziți despre această persoană fără sfârșit, există și alte lucruri pe care le puteți face cu timpul.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să te ierți după ce i-ai rănit pe cinevaCum să te ierți după ce i-ai rănit pe cineva
  Cum să recunoști că cineva îți placeCum să recunoști că cineva îți place
  Cum să nu mai gândiți la relațiile anterioare ale prietenei voastreCum să nu mai gândiți la relațiile anterioare ale prietenei voastre
  Cum să nu mai gândiți la elCum să nu mai gândiți la el
  Cum să evitați gelozia atunci când persoana care vă place este întâlnirea cu dușmanul tăuCum să evitați gelozia atunci când persoana care vă place este întâlnirea cu dușmanul tău
  Cum să evitați geloziaCum să evitați gelozia
  Cum sa vorbesti cu un baiat daca esti foarte timidCum sa vorbesti cu un baiat daca esti foarte timid
  Cum de a face pe cineva să nu vă placăCum de a face pe cineva să nu vă placă
  Cum să-i faci pe cel mai bun prieten să recunoască că poate se îndrăgostește de tineCum să-i faci pe cel mai bun prieten să recunoască că poate se îndrăgostește de tine
  Cum să te ocupi de un prieten care este acum inamicul tăuCum să te ocupi de un prieten care este acum inamicul tău
  » » Cum să uiți pe cineva care îți place

  © 2011—2020 ertare.com