Cum să uiți pe cineva pe care-l iubești

Toate lucrurile trebuie să ajungă la capăt: aceasta include și relațiile. Uitând pe cineva pe care-l iubești poate părea imposibil acum, dar nu-ți face griji, există o lumină la sfârșitul acestui tunel. Cu timpul și cu folosirea strategiilor corecte, durerea va începe să se diminueze și vă veți simți bine din nou.

pași

Partea 1
Externalizează totul

Imagine intitulată Obțineți pe cineva pe care îl iubești Pasul 1
1
Nu vă suprimați emoțiile. Weeps. Plângeți lacrimi vii. Veniți pe o pernă. El strigă obscenități la perete. În timpul etapelor inițiale, pentru a uita pe cineva, vă puteți simți mizerabil. Trebuie să acceptați aceste sentimente pentru a le elibera cu adevărat și pentru a vă continua viața.
 • Cercetările arată că anxietatea se poate prezenta în creier ca pe o adevărată durere. Studiile arată că creierul respondenților cu inima frântă seamănă cu creierul unei persoane cu abstinență de cocaină. Totuși, se pare că cea mai bună cale de a depăși lipsa de dragoste este de a depăși emoțiile.
 • Refuzul nu atinge nimic. Sentimentele rele nu pleacă doar pentru că le ignorați. În orice caz, ignorarea sentimentelor tale mărește riscul ca acestea să explodeze mai târziu.
 • Dacă sunteți tipul de persoană care are nevoie de o eliberare fizică, vă recomandăm să mergeți la o sală de gimnastică și să vă eliberați durerile într-o pungă sau într-un manechin.
 • Imagine intitulată Obțineți pe cineva pe care îl iubești Pasul 2
  2
  Rezistati ispitei de a recurge la furie. O parte din dvs. se poate simți cu adevărat furioasă. E bine, dar ar trebui să eviți distorsionarea sau ascunderea durerii cu furie. Mânia vă poate face să vă simțiți mai puțin vulnerabili, de fapt, probabil vă face să vă simțiți în control și vă oferă ceva pentru a vă direcționa energia. Cu toate acestea, singura modalitate de a vă depăși durerea și de a accepta situația actuală este să vă permiteți să simțiți celelalte emoții ascunse sub mânie.
 • Furia este o emoție secundară. Emoțiile ascunse sub suprafața furiei tale se pot simți ignorate, dezamăgite, folosite, neprietenoase și respinse. Toate aceste sentimente vă fac să vă simțiți vulnerabili, astfel încât să folosiți furia ca metodă de relaxare psihologică.
 • Pentru a afla ce este sub furia ta, ascultă-ți reflecția. Dacă te gândești: "Nimeni nu mă va iubi vreodată", ar putea simboliza sentimente de respingere sau de a fi neprietenos. Luați notă de gândurile dvs. pentru o zi pentru a determina ce alte emoții vă confruntați.
 • În plus, furia tinde să fie obsesivă. Dacă vorbești rău despre ex-ul tău sau despre persoana pe care o ții cu prietenii sau despre obsesie peste tot ceea ce persoana a făcut "gresit" cu tine, gândurile tale sunt încă umplute cu acea persoană în mod constant. Cu alte cuvinte, mânia vă va ține în locul dvs., în loc să vă permiteți să vă continuați viața.
 • Imagine intitulată Obțineți pe cineva pe care îl iubiți Pasul 3
  3
  Răsfățați-vă Cumpărați o cutie de ciocolată sau mâncați înghețată direct din recipient. Cumpărați acel portofoliu de mărci sau noul dispozitiv pe care l-ați avut în vizor de luni de zile. Vizitați spa-ul sau luați masa la noul cafenea pe care toți îl laudă. De vreme ce veți trece printr-un timp dificil, este posibil să aveți nevoie să vă răsfățați puțin pentru a vă ridica spiritele și asta este bine.
 • Oamenii adesea doresc alimente mângâietoare atunci când nu se simt așa de bine. Cercetările arată că indulgențele conștiente sunt, de obicei, inofensive, atâta timp cât nu le exagerați sau le neglijezi sănătății.
 • Acestea fiind spuse, trebuie să-ți stabilești limite pentru tine. Dacă ajungeți în datorie, veți ajunge cu o casă plină de gunoi sau veți primi 18 kg (40 de lire sterline), veți simți mai puțin mizerabil decât înainte. Răsfățați-vă, dar rămâneți la resursele dvs. și evitați comportamentele dăunătoare care sunt mai degrabă distrugătoare decât îmbogățite.
 • Imagine intitulată Obțineți pe cineva pe care îl iubiți Pasul 4
  4
  Ascultați muzică S-ar putea să simțiți nevoia de a asculta muzică despre rupturi. Contrar opiniei populare, ascultând muzica tristă nu vă va face să vă simțiți mai rău. O astfel de muzică vă poate ajuta să simțiți că cineva vă împărtășește durerea și că nu sunteți singuri în ceea ce vă simțiți. De asemenea, dacă plângeți și cântați în cor, vă veți exprima emoțiile într-un mod sănătos. Când ați terminat, vă veți simți mai bine.
 • Este știut științific că ascultarea muzicii are efecte terapeutice. Acesta vă poate reduce ritmul cardiac și poate scuti de stres.
 • Imagine intitulată Obțineți pe cineva pe care îl iubiți Pasul 5
  5
  Permite-te să te simți amorțită. De-a lungul timpului, după ce vă dezbrăcați, vă puteți simți puțin amorțit sau "mort înăuntru". Nu fi alarmat Acesta este un răspuns perfect natural pentru mulți oameni.
 • Adesea, acest sentiment de amorțeală rezultă din oboseala pură. Plângerile și alte forme de emoție înaltă pot fi obositoare din punct de vedere mental și fizic. Ca urmare, după ce ați încheiat aceste cicluri de emoții, vă puteți simți prea obosit pentru a simți altceva.
 • Imagine intitulată Obțineți pe cineva pe care îl iubiți Pasul 6
  6
  Vorbește cu prietenii tăi. Umărul de susținere al unui prieten apropiat poate fi un instrument valoros pe care să depindem. Uneori vorbind despre sentimentele tale este o modalitate bună de a le ventila și de a merge mai departe. Un prieten vă poate ajuta să recunoașteți că ceea ce simțiți este normal. În plus, eliminarea tuturor frustrărilor în lumină ar putea să vă ajute să le înțelegeți mai bine și să le rezolvați.
 • Un prieten care vă poate sfătui poate fi o persoană bună cu care să vorbească, dar orice prieten care vrea să asculte ar trebui să poată să ajute puțin. Eliberarea emoțiilor poate fi la fel de importantă ca și stabilirea problemei la îndemână.
 • Imagine intitulată Obțineți pe cineva pe care îl iubești Pasul 7
  7
  Scrieți într-un jurnal. Dacă doriți să vă oferiți o pauză prietenilor sau nu aveți pe cineva cu care vă simțiți destul de confortabil să vorbiți, să vă scrieți mai bine sentimentele. Această practică vă poate ajuta, de asemenea, să eliberați și să vă aerisiți sentimentele conținute. Scrierea într-un jurnal are multe beneficii pentru sănătatea mintală. Ne ajută să ne clarificăm gândurile și sentimentele, să ne înțelegem mai bine, să minimizăm stresul, să rezolvăm problemele și să rezolvăm dezacordurile (scriind-le din punctul de vedere al unei alte persoane).
 • De asemenea, puteți utiliza jurnalul dvs. pentru a mărturisi sentimente sau evenimente pe care nu le simțiți suficient de curajoși pentru a le mărturisi altora.
 • Imagine intitulată Obțineți pe cineva pe care îl iubești Pasul 8
  8
  Limitați timpul petrecut în durere. Deși trebuie să vă permiteți să fiți trist, trebuie, de asemenea, să înțelegeți că există un anumit punct în care cel mai bun lucru pentru dvs. este să vă forțați să continuați. Nu este sănătoasă să lăsați relațiile eșuate să vă descurajeze să vă dezvoltați și să vă prosperi în alte zone ale vieții voastre. Dați-vă timp, dar nu ezitați să ieșiți din nou și să trăiți abundent din viața voastră.
 • Stabiliți o dată sau o perioadă de timp generală în avans. Oferiți-vă aproximativ jumătate din timpul pe care l-ați petrecut într-o relație cu fostul sau suspin pentru persoana care vă place. În acest timp, obțineți deprimat cât de mult aveți nevoie. Apoi continuați, chiar dacă totuși doriți să obțineți depresie.
 • Partea 2
  Tăiați legăturile

  Imagine intitulată Obțineți pe cineva pe care îl iubești Pasul 9
  1
  Evitați contactul inutil. Acest lucru înseamnă că nu sunați, nu trimiteți mesaje de poștă electronică și nu "accidental" bumping în persoana în cauză în timpul carierei de dimineață. Dacă doriți să uitați pe cineva, trebuie să puneți o distanță suficientă între ei pentru a vă oferi șansa de a vă vindeca.
  • Desigur, acest lucru poate fi dificil dacă lucrați sau aveți cursuri cu cealaltă persoană. În acest caz, cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să vă limitați interacțiunile la cele care sunt absolut esențiale pentru viața de zi cu zi. Nu trebuie să vă străduiți să evitați persoana pe care doriți să o uitați, dar nu trebuie să o căutați cu hotărâre.


 • Imagine intitulată Obțineți pe cineva pe care îl iubești Pasul 10
  2
  Opriți hărțuirea virtuală. Nu mai verificați Facebook, Twitter, blogul, Pinterestul sau orice alt cont social asociat acelei persoane. Observarea cu ceea ce face celălalt persoană în acest moment nu va face decât să vă îngreuneze să vă continuați viața.
 • Dacă nu puteți rezista tentațiilor de a hărțui conturile sociale ale obsesiei dvs. în timp ce acestea sunt încă prieteni sau adepți, eliminați sau opriți urmărirea persoanei în cauză.
 • Dacă acea persoană v-a dat vreodată acces la parolele dvs., rugați-le să le schimbe pentru a elimina tentațiile de a sui sau hărțui.
 • Imagine intitulată Ajunge peste cineva pe care îl iubești Pasul 11
  3
  Nu fiți intimă cu persoana în cauză. Aceasta se referă la intimitatea fizică și emoțională. Fiind cu această persoană te face să te simți confortabil și poate fi chiar convenabil, dar încă întrețesut emoțional cu un ex nu este o idee bună, deoarece va trebui să treci prin procesul de grieving după ce intimitatea se termină.
 • Nu dormiți cu un fost "pentru vechile zile" sau cădeți în capcana de a deveni "prieteni cu drepturi" cu persoana care vă place.
 • A dormi cu cineva pe care vrei să uiți este o idee proastă pentru ambele sexe, dar poate fi deosebit de înfricoșător pentru femei. Intimitatea fizică determină femeile să producă oxitocină, un hormon care declanșează sentimente de legătură și de afecțiune. În consecință, nu veți putea "scoate din sistem". În orice caz, vă veți simți mai atașat decât înainte de cealaltă persoană.
 • Intimitatea emoțională poate fi atât de periculoasă, chiar dacă ambele au fost intimate emoțional înainte. Acest tip de conexiune este la un nivel mai profund, ceea ce face mai dificilă separarea de persoana în cauză.
 • Imagine intitulată Obțineți-vă pe cineva pe care îl iubești Pasul 12
  4
  Scapă de orice amintire. Chiar dacă tăiați legăturile și evitați să comunicați direct cu persoana pe care doriți să o uitați, ar putea fi dificil să vă deplasați înainte dacă camera dvs. este plină de amintiri ale acelei persoane.
 • De obicei, cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să împachetați orice memorie și să o salvați până când veți avea ocazia să continuați. De asemenea, ați putea să returnați anumite lucruri celeilalte persoane (CD-uri, filme etc.) în loc să le aruncați.
 • În realitate, ar trebui să evitați aruncarea lucrurilor sau arderea dramatică a acestor amintiri dureroase într-un efort de a vă elibera, indiferent cât de disperat sunteți să uitați pe cineva. Odată ce ceva a dispărut, el dispare pentru totdeauna. Dacă regreți decizia de a arunca acel ceas scump sau de a arde un poster autografat de un cantaret preferat pe care l-ați văzut în concert cu fostul dvs., ați putea regreta mai târziu.
 • Imagine intitulată Obțineți pe cineva pe care îl iubești Pasul 13
  5
  Recondiționați când sunteți gata. Contrar a ceea ce ați putea crede, este posibil să fiți prieteni cu cineva pentru care ați avut odată sentimente. Dacă prietenia este imposibilă, atunci cel puțin ați fi în stare să restaurați suficient respect reciproc, astfel încât ambii să poată fi în aceeași cameră împreună fără să se uite unul la celălalt.
 • Nu te împinge să fii împăcat. Dacă nu reușiți să depășiți durerea și să vă împăcați, faceți lucrurile prea dificile, nu trebuie să le îndepliniți.
 • Doar începeți procesul după ce ați acceptat deja cum sunt lucrurile și nu mai aveți nici un atașament romantic față de persoana în cauză. Experții în relație sugerează că permiteți începerea procesului de doliu și luați un timp separat. Apoi, stai jos și discutați în mod sincer despre felul în care va lucra prietenia voastră.
 • Limitați eforturile dvs. Furnizați o mână prietenoasă o singură dată. Dacă o respingeți, acceptați că reconcilierea este imposibilă și continuați cu viața voastră.
 • Partea 3
  Trăiește-ți viața și mergi mai departe

  Imagine intitulată Obțineți-vă pe cineva pe care îl iubești Pasul 14
  1
  Ieși din casă. Walks. Mergeți într-o călătorie. Venture în necunoscut sau chiar aventura în familiar, dar puțin mai impresionant. Ideea este că va trebui să ieșiți din pat și să continuați fizic cu viața dvs., indiferent cât de mult doriți să petreceți o altă zi agățată în jurul valorii de a nu face nimic și să vizionați filme triste.
  • Intrați în formă Activitatea fizică este unul dintre cele mai bune lucruri pe care le puteți face în timp ce încercați să uitați pe cineva. Spre deosebire de asta, îngrijirea zilnică în scaun poate să te facă să te simți supărat față de tine.
 • Imagine intitulată Obțineți peste cineva pe care îl iubești Pasul 15
  2
  Ieșiți cu alți prieteni. Prieteni pot fi un mare ajutor pentru a uita pe cineva, chiar dacă este greu să plângi pe umeri. Când trebuie să te simți apreciat și distras, o noapte în oraș cu niște prieteni apropiați poate fi rețeta perfectă.
 • Prietenii dvs. ar putea, de asemenea, să aprecieze acest lucru, mai ales dacă ați petrecut mult timp neglijându-i în timpul relației dvs. sau când ați urmărit persoana care vă place.
 • Cu toate acestea, evitați să vă lăsați prietenii să vă forțeze să începeți noi romane înainte să vă simțiți pregătiți.
 • Imagine intitulată Obțineți pe cineva pe care îl iubești Pasul 16
  3
  Faceți cunoștință cu oameni noi Acest lucru poate părea prea dificil, dar poate avea și un impact mare asupra modului în care vă recuperați complet. Întâlniți oameni noi, permiteți-vă să vedeți că există și alții care ar putea să vă aprecieze și să vă iubească. În mod similar, s-ar putea să vă dați seama, de asemenea, că există și alte pești în mare.
 • Prietenii noștri lucrează la fel ca noile interese de dragoste. În orice caz, uneori prietenii noi pot fi chiar mai buni, deoarece eliberează presiunea tensiunilor romantice și vă permit să evitați distrugerile îngrozitoare.
 • Imagine intitulată Obțineți peste cineva pe care îl iubești Pasul 18
  4
  Te iubesti mai intai. Mai presus de toate, dați seama că meritați să fiți iubiți, indiferent de ceea ce poate gândi sau simți altcineva. Creați o listă de lucruri pe care le iubiți despre dvs.: zâmbetul, comentariile voioase, pasiunea pentru cărți etc. Asigurați-vă că cultivați părțile din tine pe care le iubiți cel mai mult ori de câte ori decideți să intrați într-o nouă relație.
 • Luați timp pentru a face lucrurile pe care le bucurați, mai ales dacă ați făcut mai puțin de aceste lucruri în timp ce ați fost cu fostul dvs. sau ați încercat să impresionați persoana care vă place.
 • Evitați să luați toată vina. Înțelegeți că lucrurile pur și simplu nu trebuiau să fie. Nu înseamnă că este vina dvs. sau că într-un fel nu meritați să fiți iubiți.
 • Imagine intitulată Obțineți pe cineva pe care îl iubești Pasul 17
  5
  Ia-ți timp Nu vă forțați niciodată să reveniți la mediul de întâlniri. Pur și simplu, când vei fi gata, vei fi. Luați o zi la un moment dat și aveți încredere în tine să știți când sunteți gata să iubiți pe cineva din nou.
 • Forțându-vă să aveți o relație în afara sexului obișnuit sau obișnuit, nu vă puteți face decât să vă simțiți mai rău, mai ales când vă dați seama că ați dat acest tip de intimitate unei persoane pe care nu ați dorit-o prea mult.
 • sfaturi

  • Sugestiile menționate mai sus sunt relevante pentru a uita atât persoanele cărora le place și persoanele cu care ați avut o relație.
  • Ceva important de reținut este că mișcarea înainte necesită timp. Fii ocupat și ai grijă de tine în mod regulat. Înainte de a ști asta, nu veți mai fi plâns, nemulțumit și nu vă gândiți atât de mult la persoană.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa lasi pe omul pe care il iubestiCum sa lasi pe omul pe care il iubesti
  Cum să uiți o fată care te-a rănit emoționalCum să uiți o fată care te-a rănit emoțional
  Cum sa iubesti pe altiiCum sa iubesti pe altii
  Cum sa iubesti neconditionatCum sa iubesti neconditionat
  Cum să înveți să ierțiCum să înveți să ierți
  Cum să-i spui unei fete că o iubești dacă nu ești sigur dacă te iubește și pe tineCum să-i spui unei fete că o iubești dacă nu ești sigur dacă te iubește și pe tine
  Cum să nu mai iubiți cel mai bun prieten al tăuCum să nu mai iubiți cel mai bun prieten al tău
  Cum să nu mai iubiți pe cineva care nu te iubeșteCum să nu mai iubiți pe cineva care nu te iubește
  Cum să-i arăți partenerului că într-adevăr o iubeștiCum să-i arăți partenerului că într-adevăr o iubești
  Cum să vorbești cu cineva pe care l-ai înșelatCum să vorbești cu cineva pe care l-ai înșelat
  » » Cum să uiți pe cineva pe care-l iubești

  © 2011—2020 ertare.com