Cum să uitați persoana despre care observați

Uitarea persoanei pe care o observați poate fi foarte dificilă. Nu există o soluție simplă, dar cu câțiva pași este posibil să lăsăm trecutul în urmă și să facem un pas către viitor. Obiectivul acestui articol este de a ajuta pe cei care au nevoie să uite pe cineva de genul asta.

pași

Metoda 1
Modificați-vă modul de gândire

Imagine intitulata Kiss a Boy pentru prima data Pasul 12
1
Întrebați-vă de ce vă agățați încă. Răspundeți cu sinceritate, de exemplu: "Ei bine, avem atât de multe vremuri bune împreună" sau "Cred că acea persoană este minunată". Indiferent ce este, răspundeți. Totuși, observați și ceea ce ignorați despre acea persoană: "El a venit mereu târziu", "el ma criticat întotdeauna". S-ar putea să vă dați seama că ceea ce credeți că este ideal nu era adevărat.
 • Dacă încercați să uitați pe cineva, există probabil câteva motive pentru care doriți să nu mai vă gândiți la acea persoană. Căutați unele dintre aceste motive și amintiți-vă de ce ar trebui să utilizați aceste motive pentru a uita.
 • Persoana cu care observați vă tratează regulat rău? Amintiți-vă că meritați ceva mai bun. Găsiți o modalitate de a crește stima de sine. Nu trebuie să te mulțumești cu cineva care te tratează prost pentru că crezi că merită.
 • Persoana pe care o observați are un alt prieten sau prietena? Persoanele cu un partener sunt interzise. Dacă persoana în cauză înșeală un partener cu dvs., de ce să nu vă înșelați?
 • Ați avut relații în trecut, dar nu au lucrat niciodată? Probabil vă simțiți loialitate față de persoană și vă este frică de ceea ce va fi viața fără el sau ea. Cu toate acestea, uneori este mai bine să recunoaștem că au avut un timp bun și să o lase la asta. Dacă sunt într-adevăr destinate să fie împreună, se va întâmpla într-o zi.
 • Există și alte circumstanțe, cum ar fi părinții, cei mai buni prieteni, distanța, vârsta etc., care fac relația impracticabilă? Dacă există circumstanțe pe care nu le puteți controla, încetați să încercați să luptați împotriva vieții și să vă concentrați asupra lucrurilor pe care le puteți controla. Meriți pe cineva minunat și practic și o veți găsi.
 • Imagine cu titlul Decorați dormitorul dvs. Pasul 1
  2
  Îndepărtați toate amintirile acelei persoane din viața de zi cu zi. Se spune că absența face inima mai multă plăcere. Ceea ce nu spun este că o mare parte a absenței determină distragerea inimii. În cazul tău, este bine!
 • Verificați camera și eliminați toate fotografiile, scrisorile și referințele persoanei pe care doriți să o uitați. Dacă aveți un jurnal în care scrieți despre persoana respectivă, începe o nouă cu totul nouă. Încercați să nu scrieți despre cele de mai sus.
 • Eliminarea este diferită de distrugere. Dacă nu doriți ca persoana să devină o parte din viața dvs. din nou, nu distrugeți obiectele sau amintirile asociate cu el sau cu ea. Când sunteți mai în vârstă și sunteți obsedat de cineva care vă place și care vă corespunde, va fi distractiv să vă amintiți.
 • Imaginea intitulată Spune unui tip pe care îl iubești Pasul 10
  3
  Joacă un joc de asociere. Un joc de asociere este un nume mare pentru joc, care implică păcălirea creierul până când pune persoana într-o categorie care este greșit sau o categorie pe care nu le place. Pe termen scurt, acest lucru vă va ajuta să vă gândiți la părțile persoanei care nu vă place, în locul părților pe care le obsedați.
 • Trucul pentru jocul de asociere este să te gândești la ceva rău când te gândești la persoană. Care este primul lucru care vă vine în minte când vă gândiți la persoana pentru care observați? Probabil ceva bun, nu? În schimb, încercați să vă gândiți la ceva rău.
 • Persoana nu sa îmbăiat niciodată, a fost arogantă sau îngrozită, a folosit prea mult machiaj, nu a terminat ceea ce a început, a jucat cu tine etc. Concentrați-vă asupra a ceea ce, în opinia dvs., a fost cel mai grav al persoanei. Nu fiți rău, ci puneți-vă în cap, pentru ca ori de câte ori să vă gândiți la el sau la ea, gândiți-vă la ceva rău întâi.
 • Metoda 2
  Crearea de noi oportunități

  Imaginea intitulată
  1
  Dobândiți un nou hobby. Dacă sunteți încă obsedat de persoană, s-ar putea să fie pentru că vă dați minții prea mult timp liber. Nu este oribil, dar, probabil, vă oferă prea multe oportunități de a visa. Dobândește un nou hobby, intră în ceva ce știi că te face fericit și te ții ocupat sau exploră ceva nou!
  • Luați în considerare de învățare sau drumeții, surfing, ceramică, călărie, biologie marină, moda, fotografie, scris, grădinărit, inline patinaj pe gheață sau, modelare, meșteșugurile, ciclism, alergare, rafting, amenajare a teritoriului, sah, arhitectura, camping, robotică scrimă. Tot ceea ce iti iti mentine activ va servi. Nu vă faceți griji în privința imaginii, faceți doar ceea ce vă excită.
  • Voluntari. Voluntariatul este important deoarece vă arată tot ce aveți. Te obligă să îți dai seama că ai privilegiul de a avea o problemă atât de mică (încercați să uitați pe cineva pentru care observați).
 • Imagine intitulată Ajutați un prieten deprimat Pasul 17
  2
  Înclinați-vă pe prietenii dvs. Prietenii tăi sunt acolo ca să te ajute împotriva tuturor cotelor. Îți dau sfaturi și un umăr care să te ajute. Ieși cu prietenii tăi, fii fericit cu ei. Nu rămâneți încuiat în camera dvs., izolat de oamenii care vor să vă fie aproape.
 • Imagine cu titlul Ascultați pasul 5Bullet2
  3


  Vindeți, dacă este necesar. Nu trebuie să o faceți într-un mod fizic sever, ci să faceți totul pentru a arăta că nu vă mai pasă. Uneori, puteți să o realizați pur și simplu fiind voi înșivă. Încetați să încercați să impresionați persoana, dacă obișnuiți. Mai degrabă începe să facă lucrurile tu vrei sa faci, cum sa poarte haine care iti place foarte mult, sa practice un sport care iti place, sa asculti muzica care iti place, etc.
 • Imaginea intitulată Manipulați straturile lungi la un pas pentru aeroport 1
  4
  Mergeți într-o călătorie. Nu este necesar să fi departe, dacă nu este practic. Mulți oameni au nevoie de timp "reinventați-vă" După o pauză, mergând în locuri precum India sau Caraibe. Poate că aceste locuri sunt departe și scumpe și pot să nu fie practice, ci să căutați un loc special pentru inima voastră.
 • Du-te undeva unde n-ai mai fost. Așa cum am spus mai devreme, nu trebuie să fie într-adevăr foarte departe sau foarte scump. În timp ce sunteți interesat să mergeți acolo, călătoriile pot fi minunate pentru a uita pe cineva cu care sunteți obsedat.
 • Vorbește cu oamenii, participă la comunitate și se distrează. Când călătoriți, focalizați-vă pe noi noi Noul dvs. este foarte entuziasmat de învățare, va merge acolo și vrea să aibă experiențe noi. Care este scopul călătoriei dacă nu ieși?
 • Imaginea cu titlul Ascultați pasul 5Bullet1
  5
  Ia-ți timp amintiți-vă: uita este nevoie de timp Ar putea dura ani să uiți pe cineva, dar devine mai ușor de fiecare dată. Viața nu este niciodată ușoară, dar cu cât înțelegeți mai mult și cu cât înțelegeți mai mult, cu atât mai ușor va fi. Foarte curând, puteți privi înapoi, râdeți și întrebați-vă: De ce m-am gândit?
 • Metoda 3
  Schimbarea obiceiurilor tale

  Imaginea intitulată Discuție cu oamenii Pasul 3
  1
  Evitați să fiți în același loc cu persoana, dacă este posibil. Evitarea persoanei este o modalitate bună de a-ți spune corpul și mintea ta că există mulți alți oameni din lume care merită atenția ta. Pentru că este adevărat: există mulți oameni acolo și toată viața ta nu trebuie să se rotească în jurul unei singure persoane.
  • Poate că sunteți la școală cu persoana respectivă sau participați la o activitate. Evitați persoana cât de mult puteți. Nu stați cu persoana la masă sau participați la aceleași proiecte. Pe cât posibil, stați într-un alt loc la un moment diferit.
  • Nu vă expuneți în situațiile în care vă puteți întâlni cu persoana respectivă. Dacă mergeți la mai multe concerte în timpul verii, mergeți mai bine să jucați tenis. Dacă de obicei mergeți la mall în zilele de sâmbătă, mergeți la mall în timpul săptămânii.
  • Dacă sunteți obligați să fie în aceeași cameră cu persoana sau ai găsit, doar zâmbește, el vorbește un pic cu ea, dacă este necesar, scuza-te și să se retragă. Spuneți: "Ne pare rău, prietenul meu are nevoie de puțin ajutor pentru temele tale" sau ceva de genul asta ar putea funcționa cu ușurință.
 • Imagine cu titlul Deal cu dragoste nerecuperată Pasul 3
  2
  Ignorați-l. Încercați să nu vorbiți sau chiar să vă uitați la acea persoană. Este dificil gânduri de control, Desigur, dar când faceți ceva pentru a vă atrage atenția sau a vă apropia de voi, încercați să vă uitați la altceva sau să vă aflați în altă parte. Nu veți uita pe cineva pe care îl observați urmând fluxul.
 • Imaginea intitulată Modificați-vă întreaga personalitate Pasul 6Bullet1
  3
  Joacă un joc de armare negativ. Acest lucru arată ca jocul de asociere, dar de data aceasta înseamnă cu adevărat ceva fizic în loc să fie pur mental. Să vedem dacă funcționează pentru dvs.:
 • Puneți o bandă elastică în jurul încheieturii mâinii. De fiecare dată când vă gândiți la acea persoană, trageți și eliberați banda elastică din interiorul încheieturii mâinii. Acest lucru funcționează pentru persoanele care doresc să renunțe la fumat. O obsesie este un obicei de gândire (un mod de gândire stabilit), care poate rupe armătura negativă, adică, durerea a benzii de a lovi împotriva mâinii. În curând veți vedea cum gândiți mai puțin despre persoană. Aceasta se numește progres!
 • sfaturi

  • Nu trimiteți mesaje text. Un mesaj text inofensiv vă poate face să nu reușiți complet să atingeți obiectivul dvs. atunci când îl ignorați. Durerea va fi rău și va duce doar la gândirea mai mult despre situație și nu vă va ajuta să uitați despre această persoană.
  • Iesirea împreună cu prietenii și familia vă poate ajuta să nu vă mai gândiți la lucruri și vă poate ajuta. Încercați să socializați foarte mult.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să rămâi calm când ești criticatCum să rămâi calm când ești criticat
  Cum să înveți să-i ții pe oameni departeCum să înveți să-i ții pe oameni departe
  Cum să vă arăt că nu mai aveți nevoie sau dorițiCum să vă arăt că nu mai aveți nevoie sau doriți
  Cum să determinați de ce cineva te tratează prostCum să determinați de ce cineva te tratează prost
  Cum să te îndrăgostești de o persoană bunăCum să te îndrăgostești de o persoană bună
  Cum să scriu 100 de motive pentru care vreți pe cinevaCum să scriu 100 de motive pentru care vreți pe cineva
  Cum să eviți implicarea romantică cu persoana care nu este corectăCum să eviți implicarea romantică cu persoana care nu este corectă
  Cum să faci pe cineva care nu te iubeșteCum să faci pe cineva care nu te iubește
  Cum să facem față presiunii grupuluiCum să facem față presiunii grupului
  Cum să rezolvați o dezamăgire a persoanei care vă placeCum să rezolvați o dezamăgire a persoanei care vă place
  » » Cum să uitați persoana despre care observați

  © 2011—2020 ertare.com