Cum să uitați

Când pierzi ceva important pentru tine sau care te-a făcut fericit, poți avea o dorință puternică de a te agăța de trecut. În același timp, doriți să eliminați toate aceste amintiri și să vă salvați de durere. Este o situație emoțională complexă, dar wikiHow vă poate ajuta să vă ocupați de aceasta. Doar începeți cu pasul 1 care este situat mai jos.

pași

Partea 1
Distráete

Imaginea intitulată Porniți un jurnal de recunoștință Pasul 6
1
Aflați o nouă abilitate Învățarea unei noi abilități este o modalitate excelentă și productivă de a vă concentra pe altceva. Gândește-te la ceva ce ai vrut mereu să înveți să faci. Probabil că ați pierdut-o pentru că erați atât de ocupat, nu? Profitați de noua dvs. libertate și faceți ceea ce ați dorit mereu să faceți.
 • Imaginea intitulată Motivați-vă să lucrați cu Pasul 18
  2
  Faceți exerciții! Exercițiul este o altă distragere excelentă. Folosind această ocazie pentru a vă face nu numai că vă oferă altceva de gândit, dar exercițiul are un alt beneficiu important: eliberează endorfinele. Endorfinele sunt substanțele chimice din creier care vă ajută să vă simțiți fericiți. Creierul tău nu poate ajuta să te simți mai bine!
 • Imaginea intitulată Ajutați la Pasul 8 fără adăpost
  3
  Faceți o slujbă de voluntariat. Voluntariatul este un alt mod excelent care te ajută să uiți problemele tale. Nu numai că veți avea un impact pozitiv asupra comunității dvs., dar, de asemenea, vă veți dezvolta încrederea și abilitățile. A face un loc de muncă voluntar în mod constant și pentru o lungă perioadă de timp, de asemenea, arată foarte bine în CV-uri! Puteți lucra ca voluntar într-un adăpost, o bucătărie de supă, o salvare a animalelor sau orice altceva cu care vă identificați.
 • Imaginea intitulată Depășiți plictiseala Pasul 6Bullet1
  4
  Play. Jocul este o modalitate excelentă nu numai de a vă distrage atenția, dar mai multe studii au arătat că ei vă învață, de asemenea, abilitățile fundamentale ale creierului pentru a rezolva problemele. De asemenea, poate oferi un mediu sigur în care să vă eliberați sentimentele și să vă exprimați, în funcție de tipul de joc pe care îl jucați.
 • Jocuri ca "Journey" sau "Flower", în calitatea lor relaxată, sunt de obicei pentru meditație.
  Imaginea intitulată
 • Jocurile de roluri (sau RPG-uri) vă pot face să eliberați sentimente reprimate pe care nici măcar nu le știați că le-ați avut.
 • Jocurile violente pot fi o modalitate sănătoasă de a elibera mânia, atâta timp cât jucați cele corecte (încercați să jucați "Mass Effect").
  Imaginea intitulată
 • Între timp, jocurile de bord și alte jocuri de bord pot fi o modalitate excelentă de a aduce oameni noi în viața dvs. și de a vă ajuta să dezvoltați noi relații sociale.
  Imaginea intitulată
 • Imaginea intitulată Convingeți-vă să nu vă sinucideți Pasul 10
  5
  Scrie ceva Scrierea poate fi o modalitate excelentă de a vă exprima într-un mod sănătos. Scrierea a tot ceea ce vă place vă face să vă simțiți mai bine și mai îndeplinite. Puteți ajuta pe alții prin îmbunătățirea articolelor wikiHow. Puteți să vă dați un sentiment deosebit de realizare scriind o carte (încercați să scrieți fanfic dacă ești un novice în narațiune). Dacă doriți să lucrați cu emoțiile dvs. și să vă ocupați de ele într-un mod sănătos, puteți chiar să încercați să scrieți un jurnal.
 • Imaginea intitulată Deveniți un pas expat 15
  6
  Dacă puteți, călătoriți. Călătoria este, probabil, cel mai bun lucru pe care îl puteți face pentru a vă ajuta să vă simțiți mai bine cu privire la lucrurile care ți s-au întâmplat. Mai ales dacă faci călătorii care provoacă o provocare, cum ar fi să te duci într-o țară străină pentru o perioadă îndelungată de timp, vei descoperi că ești făcut din ceva mai puternic decât tristețea pe care o simți acum. Călătorind, făcându-l în modul potrivit, provocând abilitățile tale, capacitatea de a supraviețui și ceea ce câștigi de la ea este ceva de care ai nevoie chiar acum.
 • Partea 2
  Aflați afirmații

  Image cu titlul Deal cu diferite probleme în viață Pasul 4
  1
  Faceți problema Cu toate acestea, atunci când aveți o problemă, nu veți dori doar să vă distrați și să uitați de ea. Acest lucru nu este bun și veți avea probleme pe termen lung. Faceți problema să vă aducă fericirea adevărată și puterea mentală durabilă.
 • Image cu titlul Deal cu diferite probleme în viață Pasul 1
  2
  Trebuie să înțelegeți problema. Începeți să vă confruntați cu problema atunci când o analizați și înțelegeți ce sa întâmplat. Ai pierdut o relație importantă? Ai trecut printr-o schimbare de mediu care te deranjează? A făcut cineva ceva care te-a rănit? Afla care este sursa problemei durerii tale. Trebuie să fii cinstit și sincer cu tine însuți despre motivul exact pentru care suferi, pentru că nu vei reuși să rezolvi problema dacă nu o recunoști.
 • Image cu titlul Deal cu diferite probleme în viață Pasul 7
  3
  Lăsați vina deoparte. Trebuie să înțelegeți că problema pe care ați avut-o nu a fost de ajuns. Indiferent de problema a fost, cred, a fost la indemana. Este imposibil să controlați fiecare lucru mic care se întâmplă. Chiar dacă ați făcut greșeli, trebuie să înțelegeți că toți oamenii îi angajează. Nu te mai învinovăți și nu te simți vinovat de ce sa întâmplat.
 • Imaginea intitulă Faceți un salt al credinței Pasul 9
  4
  Acceptați realitatea. Trecutul este trecut, adică nu îl poți schimba. Tot ce puteți face este să vă străduiți să faceți lucrurile mai bine. Încetați să încercați să aduceți înapoi ceea ce ați avut și, în schimb, să acceptați posibilitățile de mâine. Prin acceptarea faptului că lumea este așa, poți începe să te simți fericit din nou.
 • Imaginea intitulată Dezvoltați telekineza Pasul 3
  5
  Ține minte ce merită. Nu uita niciodată că, indiferent de lucrurile care ți s-au întâmplat și indiferent de greșelile pe care le-ai făcut, ești încă o persoană bună. Poți să faci oameni fericiți și poți face lucruri grozave. Ești important Nu lăsați experiențele rele să scadă de la lucrurile incredibile pe care le puteți face.


 • Imagine cu titlul Fii calmă Pasul 11
  6
  Găsiți forța ta. Trebuie să înțelegeți că, ieșind din această tristețe, veți fi o persoană mai bună și nouă de cealaltă parte. Când trecem prin astfel de teste, ne fac oameni mai puternici, oameni care au demonstrat că pot sta mai mult. Veți descoperi că, dacă puteți depăși cu adevărat această problemă, atunci veți fi gata pentru aproape orice viată vă prezintă în viitor.
 • Partea 3
  Continuă

  Imagine cu titlul Răsfățați-vă singur Pasul 4
  1
  Concentrează-te pe tine pentru o vreme. Când sunteți gata să fiți fericiți din nou, este o idee bună să vă concentrați asupra dvs. pentru o vreme. Răsfățați-vă, îngrijiți-vă și concentrați-vă asupra schimbărilor pe care doriți să le faceți în viața voastră. Acest lucru vă va ajuta să vă acordați timp și oportunitate de a învăța ceva despre dvs. și de a deveni o persoană mai bună.
 • Imagine cu denumirea Fii aventuros Pasul 3
  2
  Găsiți sensul în experiențele voastre. Vei simți întotdeauna amărât dacă rămâi gândit că suferința ta nu are nici un sens sau că acele amintiri care au fost odată fericite sunt ruinate acum de felul în care lucrurile s-au încheiat. Ajutați-vă să găsiți fericirea viitoare prin găsirea sensului în lucrurile care s-au întâmplat. Găsiți o lecție de învățat sau o cunoaștere pe care să o achiziționați. Trebuie să vedeți că experiențele voastre rele sunt acolo pentru a vă îmbunătăți viața și de aceea trebuie să le acceptați.
 • Imagine cu titlul Fii aventuros pas 14
  3
  Încercați lucruri noi Primul mare pas pentru a duce o viață nouă este să încerci ceva nou. Acest lucru vă va ajuta să simțiți diferența tangibilă între cine ați fost atunci și cine sunteți acum. Vă va ajuta să vă vedeți noua forță. Fă ceva ce ai vrut dintotdeauna să faci. Faceți ceva îndrăzneț. Poți să călătorești, să accepți o slujbă nouă sau altceva în care simți că îți oferă o experiență nouă.
 • Imagine cu titlul Aveți o conversație grozavă
  4
  Faceți cunoștință cu oameni noi În cele din urmă, veți dori să vă vedeți într-o nouă comunitate. Un nou loc de apartenență, un nou grup de prieteni, poate chiar o persoană nouă de iubit dacă asta ai pierdut. Acești oameni noi te vor ajuta să faci lucruri noi și să ai experiențe noi cu care să construiești amintiri fericite. Puteți să întâlniți oameni noi prin a lua o cursă, a vă alătura unui grup sau chiar a vă alătura unei comunități online.
 • Imagine intitulată Deveniți o persoană mai puternică prin Caregiving Pasul 4
  5
  Distrează-te și fii fericit. Puteți simți, chiar dacă nu vă dați seama că, dacă vă distrați sau veți găsi fericirea foarte curând, veți scăpa de ceea ce ați pierdut. Dar asta nu este adevărat și gândirea în acest fel vă împiedică să fii fericit. Permiteți-vă să vă simțiți bine și nu vă simțiți rău. Chiar merită să fii fericit.
 • Imagine cu titlul Iesiti rapid pasul 9
  6
  Obțineți ajutor Dacă vedeți că aveți probleme cu revenirea la normal pe cont propriu și că tristețea dvs. poate fi necontrolată sau neobișnuită, căutați ajutor! Nu gândiți că obținerea unui ajutor profesional înseamnă că sunteți slab sau că sunteți rupți. Așa cum ați merge la medic și luați medicamente atunci când aveți gripa, ar trebui să obțineți ajutor profesional atunci când creierul dumneavoastră nu funcționează foarte bine.
 • Partea 4
  Obțineți ajutor specific

  Image cu titlul Deal cu dureri inexplicabile Pasul 12
  1
  Obțineți ajutor pentru a uita o persoană. Dacă încercați să uitați un prieten, un fost prieten sau o fostă iubită, un membru de familie pierdut sau o altă persoană, există anumite lucruri pe care le puteți face pentru a vă ajuta. Uitați emoțiile negative cum ar fi răzbunarea și adoptați emoții pozitive, cum ar fi amintirile fericite.
 • Imaginea intitulată Ajutor Salvați mediul Pasul 23
  2
  Obțineți ajutor pentru a uita un eveniment. Dacă încercați să uitați o memorie proastă, cum ar fi ceva rușinos sau traumatizant care sa întâmplat cu dvs., cel mai bun mod de a aborda această problemă este de a construi noi amintiri pozitive! Cu toate acestea, există și alte lucruri pe care le puteți face.
 • Imaginea intitulată Cope cu gânduri suicidale Pasul 13
  3
  Funcționează cu represiunea și înlocuirea amintirilor. Suprimați și înlocuiți amintirile sunt două tehnici pe care le puteți utiliza dacă doriți, dar faceți-o moderată. Mai ales represiunea se întoarce de obicei să ne persecute de ani de zile. Este mai bine să obțineți ajutor dacă simțiți nevoia de a suprima o memorie.
 • Imaginea intitulă
  4
  Obțineți mai mult ajutor în ceea ce privește lăsarea trecutului în urmă. O parte importantă a uitării lucrurilor rele care ni s-au întâmplat este să lăsăm trecutul în urmă. Nu poți schimba lucrurile care s-au întâmplat, dar poți să-ți faci tristețea ceva. Nu renunta, o poti face!
 • sfaturi

  • Faceți lucruri care vă fac fericiți să uitați, dar și să faceți lucruri care sunt productive. Acest lucru vă va ajuta să vă asigurați că nu regretați niciodată această perioadă de tristețe.

  avertismente

  • Nu folosiți niciodată droguri sau alcool pentru a vă ajuta să uitați această problemă. Făcând acest lucru face ca problema să fie mai gravă, nu o îmbunătățește și eliminați probabilitatea de a găsi o nouă fericire.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să te descurci cu moartea unuia dintre părinții tăiCum să te descurci cu moartea unuia dintre părinții tăi
  Cum să-și petreacă un duel și să meargă mai departeCum să-și petreacă un duel și să meargă mai departe
  Cum să faci față pierderii și dureriiCum să faci față pierderii și durerii
  Cum să te țin fericitCum să te țin fericit
  Cum sa flexati muschiul fericiriiCum sa flexati muschiul fericirii
  Cum să faci față morții pisicii taleCum să faci față morții pisicii tale
  Cum să înveți să nu te întorci în trecutCum să înveți să nu te întorci în trecut
  Cum sa lasi pe omul pe care il iubestiCum sa lasi pe omul pe care il iubesti
  Cum să vă dezvoltați concentrarea folosind exercițiile de navigațieCum să vă dezvoltați concentrarea folosind exercițiile de navigație
  Cum să exerciți plinătatea mentală pentru a fi mai fericitCum să exerciți plinătatea mentală pentru a fi mai fericit
  » » Cum să uitați

  © 2011—2020 ertare.com