Cum să urăști persoana pe care ai iubit-o foarte mult

Când cineva pe care-l iubești te doare atât de mult, poate fi greu să treci peste asta. Poate te simți că cel mai bun lucru de făcut este transforma iubirea în ură, dar într-adevăr că doar face lucrurile mai dificile pentru tine, pentru că ura nu este opusul iubirii: ambele sunt emoții puternice, care consumă o mare parte din energia . Dacă doriți să opriți sentimentul de durere de a pierde pe cineva te iubesc (fie printr-o despartire, o luptă, o moarte sau alte motive), cel mai bun puteți face este face cu emoțiile și să aibă grijă pentru a continua cu viata ta .

pași

Partea 1
Scapă de mementouri

Imagine cu numele Urăsc o persoană pe care ai iubit-o mult Pasul 1
1
Ștergeți informațiile de contact. Dacă persoana respectivă nu mai face parte din viața dvs., ar trebui să ștergeți informațiile de contact. Acest lucru vă poate împiedica să o apelați, să o trimiteți prin e-mail sau să trimiteți e-mailurile.
 • Poate vă amintiți numărul dvs. de telefon sau adresa dvs. de e-mail, dar eliminarea acestora de pe telefonul mobil, computer, tabletă, calendar etc. poate face mai puțin dificilă comunicarea cu ea rapid.
 • De exemplu, dacă ștergeți informațiile de contact ale fostului dvs. partener de pe telefonul dvs. mobil, va fi mai puțin tentant să faceți clic pe numele său și să îi trimiteți un mesaj text sau să îl sunați. În acest fel, cel puțin te va face să te gândești înainte de ao face.
 • Imagine cu numele Urăsc o persoană pe care ai iubit-o mult Pasul 2
  2
  Blocați numărul de telefon Dacă continuați să apelați sau să trimiteți mesaje text și dacă aveți un smartphone, puteți descărca o aplicație care blochează apelurile și mesajele text, astfel încât să nu primiți notificări.
 • Este foarte util dacă încerci din greu să nu te gândești la asta, de fiecare dată când apelezi sau trimiți mesaje text, o vei aminti și vei fi tentat să răspunzi.
 • Imagine cu numele Urăsc o persoană pe care ai iubit-o o dată Pasul 3
  3
  Filtrează-ți e-mailul Dacă de obicei vă contactăm prin e-mail, trimiteți-vă imediat mesajele către un dosar separat, în loc de caseta de mesaje. Puteți face acest lucru creând un filtru de e-mail, ale cărui indicații vor depinde de furnizor.
 • Imagine cu numele Urăsc o persoană pe care ai iubit-o mult Pasul 4
  4
  Blocați-l în rețelele sociale. Dacă aveți dificultăți în a uita o persoană, aveți-o pe Facebook, pe Twitter etc. Este o idee teribilă. În loc să o ștergeți, blocați-o. În acest fel, nu veți vedea nimic pe care îl postați și invers.
 • Ar putea fi tentant să vezi ce faci pe Facebook, Twitter, Instagram sau pe un alt site de socializare. Evitați dorința de ao vedea, deoarece acest lucru va face mai greu să o uitați și să continuați cu viața voastră.
 • Imagine cu numele Urăsc o persoană pe care ai iubit-o mult Pasul 5
  5
  Ștergeți comunicațiile anterioare. Ștergeți mesajele text vechi și alte comunicări pe care le-ați avut, cum ar fi e-mailurile, mesajele Facebook, chat-urile WhatsApp etc. Aveți mai multe lucruri de a face cu timpul, decât să îl investiți în acele mesaje vechi și să vă simțiți suferind.
 • Imagine cu numele Urăsc o persoană pe care ai iubit-o mult Pasul 6
  6
  Gândiți-vă cu atenție înainte de a șterge fotografiile. Înainte de a scăpa de ele, gândiți-vă dacă descriu o parte a vieții pe care într-adevăr doriți să o uitați pentru totdeauna.
 • Când trece timpul, vă puteți aminti de dragostea relației sau cel puțin acea perioadă din viața voastră.
 • Dacă există o șansă că veți regreta eliminarea fotografiilor, luați în considerare introducerea acestora într-o cutie sau un stick USB și apoi dați-le unui prieten pentru a le păstra până când vă simțiți suficient de bine pentru a le vedea din nou.
 • Imagine cu numele Urăsc o persoană pe care ai iubit-o mult Pasul 7
  7
  Plasați elementele fizice într-o cutie. Verificați camera sau casa și eliminați tot ce vă aduce aminte de acea persoană. Poate doriți să o puneți într-o cutie până când vă veți simți gata să faceți acest lucru.
 • Poate doriți să donați sau chiar să o ardeți la un moment dat, dar pentru moment, salvați-o astfel încât să nu vă amintiți constant pierderea dvs.
 • Dacă decideți să o ardeți, asigurați-vă că o faceți într-o zonă sigură unde este legală. De exemplu, într-un foc în aer liber, nu pe podeaua camerei.
 • Partea 2
  Rezolvați sentimentele

  Imagine cu numele Urăsc o persoană pe care ai iubit-o mult Pasul 8
  1
  Țineți minte că vă controlați sentimentele. Studiile au arătat că avem o șansă mai bună de a ne regla sentimentele atunci când le vedem științific ca observații controlabile (deși poate neașteptate) ale informațiilor din experimentul de viață.
  • Dacă primiți rezultate neașteptate într-un experiment, îl veți examina, veți vedea unde a variat și veți vedea rezultatele când luați în considerare variația. Apoi, veți institui un plan pentru pașii următori. Poți să te simți sociopatic, dar poate fi cu adevărat util să-ți tratezi inima zdrobită în acest fel.
  • Poate că nu simți că ai controlul asupra sentimentelor tale acum, dar cu o anumită persistență, poți să-ți antrenezi creierul să răspundă într-o manieră controlată. De exemplu, pentru a vedea lucrurile calm și obiectiv, în loc să le luați personal.
 • Imagine cu numele Urăsc o persoană pe care ai iubit-o mult Pasul 9
  2
  Acceptați sentimentele. Pierzându-l pe cineva pe care îl iubești, te poate arunca într-o tornadă de emoții: șoc, insensibilitate, neîncredere, furie, tristețe, frică și chiar ușurare și fericire. Puteți simți chiar și unele dintre acestea în același timp.
 • În loc să vă luptați cu sentimentele, încercați să le acceptați și să le lăsați în pace. Poate fi util să vă retrageți și să încercați să vă respectați emoțiile, să vă scapați de ele. Amintiți-vă că ceea ce simțiți este absolut natural.
 • Ai putea spune "îmi pare rău pentru pierderea acestei relații, și aceste sentimente sunt legate de asta".
 • Imagine cu numele Urăsc o persoană pe care ai iubit-o mult Pasul 10
  3
  Înregistrați-vă sentimentele. Puteți face acest lucru scriind-le sau chiar înregistrați vorbind despre asta. Cel mai important lucru nu este să vă păstrați sentimentele în interiorul dvs., deoarece acest lucru poate face mai greu să treceți mai departe.
 • Unii experți recomandă să scrieți un jurnal în fiecare zi. Acest lucru vă poate ajuta să luați legătura cu sentimentele și chiar să descifrați cum să le depășiți.
 • Dacă sunteți în străinătate și simțiți nevoia de aerisire, utilizați un notebook sau o aplicație pentru note pe telefonul dvs. mobil pentru a scrie ceea ce simțiți.
 • Înregistrați-vă sentimentele pot fi deosebit de utile atunci când doriți să comunicați cu persoana pe care o pierdeți sau cu care sunteți enervant. În loc să comunicați cu ea, scrieți-i o scrisoare sau o înregistrare spunând ce doriți să spuneți. Cu toate acestea, nu trimiteți mesajul. Acest lucru vă va ajuta numai. Este posibil să fie util să distrugi scrisoarea sau înregistrarea când termini să o faci.
 • Imagine cu numele Urăsc o persoană pe care ai iubit-o mult Pasul 11
  4
  Nu te duce departe Este nevoie de doi oameni pentru a începe o relație și doi oameni să-l termine. Aceasta înseamnă că nu ai avut control complet asupra relației, deoarece te poți controla doar pe tine însuți.
 • Nu redați relația din nou și din nou în mintea voastră. Nu vă gândiți obsesiv la ceea ce s-ar fi putut face în mod diferit. Sa terminat și puțin ar fi trebuit să fie în legătură cu tine, în orice caz. De exemplu, poate că au vrut lucruri diferite în viață.
 • În loc să întrebați "De ce eu?" Sau spunând "eu sunt lipsit de valoare", gândiți-vă la ceea ce s-ar fi schimbat în modul în care v-ați comportat și l-ați folosi pentru a crește și a continua.
 • În loc să cădeți, aveți grijă de voi înșivă. Puteți începe să vă simțiți mândră de faptul că aveți maturitatea de a dori să creșteți de la această experiență.
 • Imagine cu numele Urăsc o persoană pe care ai iubit-o mult Pasul 12
  5
  Amintiți-vă negativul. Când se încheie o relație, mulți dintre noi obsedăm asupra pozitivului și torturii, gândindu-ne la ceea ce ne dorim. Vă aducem aminte de negativul relației, puteți începe să vedeți pauza de dragoste ca fiind pozitivă.
 • În plus față de ceea ce nu ți-a plăcut despre fostul tău partener și relația, gândește-te dacă ți-a tras lucruri care nu ți-au plăcut. De exemplu, "Când eram cu tine, eram nesigur cu prietenii mei și le-am lăsat mereu pentru tine. Nici eu nu m-am dedicat hobby-urilor mele și m-am simțit că mi-a făcut doar o versiune a ta.
 • Poate fi util să faceți o listă cu tot ceea ce este negativ în relație, trebuie doar să o păstrați într-un loc sigur sau să o distrugeți. Nu arătați-o nimănui, în special celui pe care încercați să îl uitați. Aceasta va provoca drama și va face mai greu să continuați.
 • Imagine cu numele Urăsc o persoană pe care ai iubit-o mult Pasul 13
  6
  Nu o urăști Când o persoană face ceva rău pentru altul, de obicei se datorează unei dureri pe care o simte. Prin urmare, este important să o vedeți cu compasiune.
 • În loc să vă simțiți resentimente sau supărare față de acea persoană, încercați să o regretați. Poate că vă ocupați de ceva pe un nivel conștient sau chiar inconștient despre care nu știți.
 • Imagine cu numele Urăsc o persoană pe care ai iubit-o mult Pasul 14
  7
  Vorbește despre sentimentele tale cu oamenii în care ai încredere. Studiile au arătat că oamenii recuperează mai repede de la o traumă dacă pot vorbi despre asta. Comunicarea cu oamenii pe care îi cunoașteți vă va lua serios sentimentele și vă va consola, indiferent dacă acestea sunt prietenii și familia dvs. sau persoanele cu care aveți o apropiere online.
 • Nu vorbiți cu oameni care vor fi indiferenți față de sentimentele dvs., deoarece vă vor face să vă simțiți mai rău.
 • Dacă aveți cu adevărat dificultăți în ceea ce privește sentimentele, ați putea chiar să vă gândiți la un consilier. Un bun consilier vă poate oferi sfaturi practice pentru a vă deplasa înainte.
 • Deși este adevărat că este bine să vorbim despre sentimentele tale, trebuie să te asiguri că nu e vorba despre tot ce vorbești. În caz contrar, riscați să vă alienați pe cei mai apropiați de dvs. Dacă vă îngrijorați că ați putea vorbi mult despre asta, întrebați persoana cu care vorbiți cum se simte. Un prieten bun vă va spune ce se întâmplă fără să vă deranjeze.
 • Imagine cu numele Urăsc o persoană pe care ai iubit-o mult Pasul 15
  8
  Nu gândiți obsesiv la această chestiune. Studiile au arătat că, deși este adevărat că este necesar să vă manifestați sentimentele, dacă obsedați excesiv în ele, puteți suferi aceleași consecințe negative pe care le-ați simți dacă le-ați păstrat reprimate.
 • Studiile au arătat că concentrarea asupra dvs. și nu acționarea pentru a vă opri să vă gândiți și să vă încurajați vă poate face să ajungeți să suferiți o depresie pe termen lung.
 • Imagine cu numele Urăsc o persoană pe care ai iubit-o mult Pasul 16
  9
  Fii răbdător cu tine. Recuperarea dintr-o relație care sa încheiat necesită timp - nu vă așteptați să vă recuperați imediat. S-ar putea să nu încetați niciodată să iubiți complet această persoană, dar în timp, dragostea va dispărea.
 • Este posibil ca într-o zi să o ții minte și vei putea să zâmbești cât de intens te-ai gândit că ai iubit-o, când tot ce e pentru tine acum este o amintire a unui moment foarte diferit în viața ta.
 • Imagine cu numele Urăsc o persoană pe care ai iubit-o mult Pasul 17
  10
  Păstrați o atitudine pozitivă. Pe măsură ce încercați să o uitați, veți avea zile bune și rele. Menținerea unei atitudini pozitive nu înseamnă ignorarea zilelor rele, dar crezând că cei buni vor reveni.
 • Chiar și în câteva zile ar fi dificil să ieși din pat. Nu există nici o problemă cu asta. Au o atitudine pozitivă în legătură cu aceasta. Poate fi util să vă permiteți chiar să aveți o zi întreagă în pat, doar citind sau vizionând filme sau ascultând muzică tristă și plângând foarte mult. Repetați pentru dvs. "Este în regulă, voi lua această zi să-mi confirme tristețea, dar mâine voi alerga. Știu că am atât de multă putere pentru a depăși această situație. "
 • Partea 3
  Aflați trucuri mintale de uitat

  Imagine cu numele Urăsc o persoană pe care ai iubit-o mult Pasul 18
  1
  Mergeți la relația ca experiment. Examinați informațiile din relația dvs. care au eșuat. Unde a fost distrus? Studiile arată că văzând relația dvs. științific vă poate ajuta să vă recâștigați un sentiment mai bun al identității voastre și să vă recuperați mai repede după o rupere.
  • Încercați să faceți un pas înapoi și luați în considerare care au fost factorii care au contribuit la descoperirea. Doar amintiți-vă să nu să-și petreacă prea mult timp pe acest lucru, în timp ce încerca să învețe o lecție și să crească din ea, nu-i aduce în jos în cazul în care stricat relația ta.
  • Asta nu înseamnă neapărat să ne gândim când sa întâmplat. Ar putea chiar să fie "În realitate suntem oameni foarte diferite cu scopuri diferite".
  • Puteți să vă distrați, petrecând câteva ore cu acest lucru și tratați-l cu adevărat ca un experiment, cu diagrame și grafice.
 • Imagine cu numele Urăsc o persoană pe care ai iubit-o mult Pasul 19
  2
  Aflați o lecție Este mai ușor să accepți greșelile noastre în viață când le vedem ca pe niște oportunități de învățat. Văzând sfîrșitul relației ca o ocazie de a învăța, te-ar putea ajuta să o vezi dintr-o perspectivă mai pozitivă.
 • Se întâmplă după o pauză să simți că ți-ai irosit timpul. Dacă vedeți relația ca o experiență de învățare, nu este deloc o pierdere de timp. Ce vă ajută să creșteți și să învățați nu este o pierdere de timp.


 • Imagine cu numele Urăsc o persoană pe care ai iubit-o mult Pas 20
  3
  Separați conceptul de individualitate de celălalt. Când pierzi pe cineva pe care-l iubești, se poate simți ca și cum ai pierdut jumătate din tine. Vă va ajuta să continuați să reconstruiți sentimentul cine sunteți, indiferent de persoana pe care ați iubit-o și ați pierdut-o.
 • Un exercițiu bun de scriere pentru a construi un concept al individualității este doar să scrieți pe o pagină "Cine sunt eu?" Sau "Ce mă face să fiu eu?" Și apoi scrieți-vă răspunsurile.
 • Imagine cu numele Urăsc o persoană pe care ai iubit-o mult Pasul 21
  4
  Nu vă interziceți să vă gândiți la persoana respectivă. Studiile au arătat că interzicerea gândirii la ceva nu te va face decât să te gândești mai mult la asta.
 • În loc să repetați faptul că nu vă gândiți la persoana pe care doriți să o uitați, când gândul vine în minte, amintiți-vă ușor că nu mai face parte din viața dvs. și apoi acordați atenție unui lucru care vă aduce beneficii.
 • Imagine cu numele Urăsc o persoană pe care ai iubit-o mult Pasul 22
  5
  Permiteți-vă o sumă fixă ​​de minute pe zi să vă gândiți la acea persoană. Când o persoană pe care o iubim ne lasă, mințile noastre pot fi consumate gândindu-se la ele. Repetați pentru dvs. să nu vă gândiți la acest lucru nu funcționează, ci să vă repetați "Nu acum, mai târziu".
 • Când vă gândiți la acea persoană, opriți-o și repetați-vă pentru a vă relua mai târziu, în momentul în care ați putut să vă gândiți la acea persoană.
 • Când vine timpul, poți să stai liniștit și să te gândești la ea cât vrei. Setați un cronometru pentru a vă asigura că nu exagerați. Poate încerci să începi cu două perioade de zece minute pe zi, una dimineața și alta seara.
 • Încercați să nu faceți ultimul lucru pe care îl gândiți în fiecare noapte. Dacă este posibil, citiți o carte de distracție sau faceți yoga înainte de a merge la culcare. Poate că te mai gândești la acea persoană, dar îi poți spune să dispară până la următoarea ocazie pe care ai gândit-o la el.
 • Imagine cu numele Urăsc o persoană pe care ai iubit-o mult Pas 23
  6
  Vizualizați-vă să lăsați amintirile. Stați într-un loc confortabil și încercați să vizualizați o cutie în fața dvs. Pune toate amintirile în cutie și apoi închide-o cu capacul.
 • Țineți cutia imaginară în mâini și apăsați-o pentru a dispărea. Când gândurile se reîntorc în minte, repetați pentru dvs. "Nu, au dispărut" și încercați să vă gândiți rapid la altceva.
 • Imaginea intitulată Urăsc o persoană pe care ai iubit-o mult Pas 24
  7
  Trăiți în acest moment. În fiecare zi, încercați să vă concentrați asupra momentului în care trăiți. Gândirea obsesivă a trecutului sau a viitorului ar putea doar să te facă să vrei să fii altfel. Nu este utilă, din moment ce singura dată este acum.
 • Este încă important să aveți obiective și să depuneți eforturi pentru a le atinge, dar nu trebuie să vă gândiți întotdeauna la ele. Dacă faceți acest lucru, vă puteți concentra atât de mult asupra viitorului încât uitați să faceți ceea ce trebuie să faceți în prezent pentru a le atinge!
 • Nu vrei să-mi amintesc viața ta într-un an și a menționat că anul trecut a pierdut senzație de depresie și de a nu face nimic pentru cât de mult te-ai simtit tristete despre pierderea acestei relații.
 • Imagine cu numele Urăsc o persoană pe care ai iubit-o mult Pas 25
  8
  El zâmbește. Studiile au arătat că doar zâmbind, chiar dacă nu vă simțiți fericit, vă pot ajuta să vă simțiți mai fericiți. Încearcă acum - lasă colțurile gurii să se ridice și să le păstreze în acest fel timp de cel puțin 30 de secunde.
 • Cel puțin, s-ar putea să vă simțiți puțină bucurie pentru cât de nebun vă uitați la computer și să zâmbiți fals în încercarea de a zâmbi cu adevărat.
 • Dacă aveți cu adevărat un timp greu să faceți acest lucru, încercați să vedeți o comedie live sau altceva care vă va face un zâmbet pe față, indiferent de cât de mic.
 • Partea 4
  Rămâi sănătos

  Imagine cu numele Urăsc o persoană pe care ai iubit-o mult Pas 26
  1
  Faceți activități Fă ce poți pentru a evita să te dedici tentației de a comunica cu persoana pe care încerci să o uiți. Aceasta înseamnă să faci planuri pentru nopți când știi că o vei pierde mai mult și vei avea grijă de mai multe lucruri.
  • Dacă știți că vă veți simți singuratic vineri seara și doriți să o sunați, faceți planuri pentru acea noapte. Fă-o chiar dacă te simți deprimat și nu vrei să faci nimic. Faceți planuri și încercați să trăiți în timp ce vă aflați împreună cu alți oameni.
 • Imagine cu numele Urăsc o persoană pe care ai iubit-o mult Pasul 27
  2
  Distrează-te pe cont propriu și cu alți oameni. Socializează și învață noi hobby-uri sau să preia cele vechi. Lucrul fundamental este să te distrezi fără persoana pe care ai iubit-o, pentru că, atât de imposibilă cum pare, ești capabilă să o faci.
 • Trebuie să faceți activități pentru a vă încuraja. În caz contrar, veți gândi obsesiv numai la situația dvs. și veți fi deprimat.
 • Unele hobby-uri pe care le puteți avea sunt muzică, artă, sport, dans, filme, jocuri video, lectură, gătit, lucrări sau festivaluri locale, muzee etc.
 • Imagine cu numele Urăsc o persoană pe care ai iubit-o mult Pasul 28
  3
  Au o nouă dependență. Experții spun că cel mai bun mod de a scăpa de un vechi obicei este adoptarea unui nou. Începeți un nou hobby sau redescoperiți-vă iubirea pentru una veche.
 • Când începeți să vă simțiți trist și ca și cum ați pierdut ceva, direcționați energia spre noul obicei, în loc să vă gândiți la iubirea pierdută.
 • Rețineți că acest lucru nu înseamnă că ar trebui să începeți să vedeți pe cineva nou sau că încercați să înlocuiți persoana pe care ați iubit-o cu una nouă. Ar fi un act nesănătos.
 • Imagine cu numele Urăsc o persoană pe care ai iubit-o mult Pasul 29
  4
  Află cine ești Poate fi dificil să continui o relație atunci când simți că ți-e lipsă o parte din tine. Reconstruiți conceptul pe care îl aveți despre dvs. fără acea persoană.
 • O modalitate bună de a face acest lucru este să petreceți ceva timp singur și să explorați hobby-urile, sentimentele, etc. Poate că acest lucru nu este posibil în primele săptămâni sau în primele luni. Veți ști că sunteți gata când nu vă gândiți la acea persoană în fiecare secundă a zilei.
 • Imagine cu numele Urăsc o persoană pe care ai iubit-o mult Pasul 30
  5
  Ai grijă de tine. Când te descurci cu durerea, este foarte important să ai grijă de tine, atât mental cât și fizic. Fă ceea ce te face să te simți bine înăuntru și în afară.
 • Mâncați bine, beți multă apă, dormiți suficient și faceți exerciții fizice, meditați. Puteți chiar să vă cumpărați un costum nou sau să obțineți o coafură frumoasă.
 • Experții spun că stresul este principalul element de declanșare a dependenței, care include și ex-parteneri. Dacă vă simțiți copleșit, oboseala sau stres, au mai multe dificultăți în a rezista tentației de a comunica cu persoana pe care încercați să uite.
 • Studiile arată că îngrijirea părților pe care le-ați neglijat în timpul unei relații vă poate ajuta să progresați.
 • Imagine cu numele Urăsc o persoană pe care ai iubit-o mult Pasul 31
  6
  Evitați mecanismele de coping nesănătoase. Gândiți-vă la comportamentele nesănătoase la care vă deplasați atunci când vă simțiți suferință sau stres și încercați să le evitați. Comportamentele pentru a face față dificultăților comune și nesănătoase sunt:
 • Consumul de alcool, consumul de droguri, a manca prea mult sau prea puțin, izolate de la cei dragi, au un comportament agresiv sau violent, petrec mult timp pe Internet, sau orice alt comportament excesiv (jucând jocuri video, cumpărături, vizionarea de pornografie, exercitii fizice, etc).
 • De exemplu, dacă știți că aveți tendința de a mânca în mod compulsiv, opriți-o atunci când faceți o plimbare sau faceți o alergare sau faceți ceva cu mâinile, cum ar fi desene sau activități manuale.
 • Imaginea intitulată Urăsc o persoană pe care ai iubit-o mult Pasul 32
  7
  Nu încercați să vă răzbuniți. Este comună dorința de dreptate când simțiți că ați suferit rău. Cu toate acestea, studiile au arătat că răzbunarea, în loc să facă pe oameni să se simtă mai bine, crește stresul și dăunează sănătății.
 • Unele studii au arătat că răzbunarea vă poate forța de fapt, pentru a juca situația de peste si peste din nou în minte, în timp ce nu răzbunător vă ajută să situația arate mai puțin semnificativă, ceea ce face mai ușor de uitat.
 • Imagine cu numele Urăsc o persoană pe care ai iubit-o mult Pasul 33
  8
  Cunoaște-ți valoarea Nu sunteți o persoană fără valoare. Persoana pe care ați iubit-o nu a scăpat de tine, lucrurile tocmai nu au ieșit. Nu are o atitudine îndrăzneață dacă știți că sunteți o persoană valoroasă (adică atâta timp cât nu credeți că sunteți o persoană mai valoroasă decât alții).
 • Dacă aveți dificultăți în a vă vedea valoarea, așezați-vă și scrieți o listă a ceea ce vă place despre dvs. Poate că este doar un aspect în prima zi, și chiar asta ar putea fi o dificultate. Cu toate acestea, dacă o faceți în fiecare zi, poate într-o săptămână puteți gestiona cinci aspecte pozitive ale dvs. înșivă. Poate că după câteva luni poți completa o pagină.
 • Partea 5
  avans

  Imaginea intitulată Urăsc o persoană pe care ai iubit-o mult Pasul 34
  1
  Țineți minte că vă controlați viața. Acum sunteți persoana responsabilă pentru propria ta fericire și pentru propriile decizii în viață, nimeni altcineva. Dacă nu faceți nimic pentru a vă încuraja și a vă schimba viața, vă veți simți în continuare trist și puteți chiar să începeți să suferiți de depresie.
  • Dacă o persoană te-a rănit, nu-i lăsa să te rănească mai mult decât a făcut deja, scufundându-te într-o depresie care te-ar putea zdrobi.
 • Imagine cu numele Urăsc o persoană pe care ai iubit-o mult Pas 35
  2
  Stabiliți obiective. Obținerea obiectivelor semnificative pe care vă străduiți să le atingeți vă va oferi un motiv convingător pentru a vă opri gândirea obsesivă despre persoana pe care ați pierdut-o și pentru a începe să vă străduiți să vă îmbunătățiți viața.
 • De exemplu, dacă sunteți pe punctul de a vă deplasa de la liceu la facultate, provocați-vă să obțineți cele mai bune note și să intrați într-un program de colegiu pe care îl veți iubi.
 • Dacă nu sunteți sigur ce doriți să faceți în viață, faceți timp pentru a explora opțiunile. Dacă sunteți la școală, mergeți la un consilier de carieră. În caz contrar, încercați să întrebați pe unii dintre prietenii și familia dvs. apropiați despre punctele forte și despre ceea ce cred că aveți o abilitate bună.
 • Imagine cu numele Urăsc o persoană pe care ai iubit-o mult Pasul 36
  3
  Rețineți că vă veți întâlni pe cineva. Poate că acum nu simți că te vei întâlni cu cineva cu care faci mai bine, dar se va întâmpla. Când vă întâlniți cu această persoană, vă veți simți recunoscător că relația va eșua cu persoana pe care încercați să o uitați acum.
 • Cu cât crești mai mult, cu atât mai mult știi ce funcționează, ceea ce te va ajuta să găsești pe cineva care este cel mai potrivit pentru tine.
 • Imagine cu numele Urăsc o persoană pe care ai iubit-o mult Pas 37
  4
  Determinați când sunteți gata să începeți o nouă relație. Nu există timp fix pentru a uita o persoană. Acest lucru variază în funcție de persoană și relație - unii oameni pot avea nevoie doar de câteva luni, în timp ce alții au nevoie de ani.
 • Dacă încă mai gândiți în mod regulat despre fostul dvs. partener, nu veți putea să acordați atenția necesară unei relații noi și sănătoase.
 • Este important să vă simțiți încrezători în tine înainte de a începe o nouă relație. Dacă vă temeți de a fi singuri, nu este momentul să începeți ceva nou.
 • sfaturi

  • Dacă într-adevăr aveți dificultăți în găsirea tăriei, încercați să vă conectați cu un model de rol. De exemplu, o celebritate pe care o admirați a depășit dificultățile personale sau un personaj într-o carte sau un film pe care îl admirați pentru puterea sa.
  • Evitați tentația de a încerca să înlocuiți imediat vechea dvs. relație cu una nouă. Este important să vă dați timp să vă simțiți emoțiile, să vă gândiți la ele, să învățați de la ei și chiar să vă întristați de pierderea relației. De asemenea, nu este corect pentru noua persoană dacă încă simțiți ceva pentru o altă persoană.
  • Cititul poate fi o mare evadare din realitate si chiar te poate invata cateva lucruri sau te poate inspira sa-ti scrie propriile povesti. Făcând parte din povestea cuiva, din speranțele și necazurile ei, te poți ajuta să scapi de propriile tale probleme și chiar să le poți clarifica.
  • Călătoria este o modalitate foarte bună de a uita persoana pe care ați iubit-o. Distanța poate să te facă să te simți mai liber, deși poate fi un moment singuratic, o vei depăși și vei avea mai multă încredere în tine pentru că ai făcut ceva într-un loc nou pe cont propriu.

  avertismente

  • Dacă credeți că vă puteți confrunta cu depresie, vă recomandăm să consultați un medic sau un consilier. Este normal să vă simțiți trist, dar săptămânile sau luni de a nu putea să ieșiți din pat nu este sănătos - ar trebui să căutați ajutor.
  • Va trebui să încercați să obțineți asistență medicală dacă simțiți că nu merită să trăiți sau dacă nu puteți avea acea persoană, atunci nimeni nu o poate. Este devastatoare să pierzi pe cineva pe care-l iubești, dar oamenii sunt capabili să avanseze și să crească din experiențele cele mai dificile. Nu pune capăt vieții tale sau al altora.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să vă actualizați informațiile de contact în YahooCum să vă actualizați informațiile de contact în Yahoo
  Cum să căutați contacte în GmailCum să căutați contacte în Gmail
  Cum să vă schimbați adresa de e-mail pe LinkedInCum să vă schimbați adresa de e-mail pe LinkedIn
  Cum să dezactivați un ID AppleCum să dezactivați un ID Apple
  Modul de editare a informațiilor dvs. de contact în ElanceModul de editare a informațiilor dvs. de contact în Elance
  Cum să ștergeți contactele GmailCum să ștergeți contactele Gmail
  Cum să ștergeți contactele de e-mail de pe un iPhoneCum să ștergeți contactele de e-mail de pe un iPhone
  Cum să ștergeți o adresă de e-mail iMessage pe iPhoneCum să ștergeți o adresă de e-mail iMessage pe iPhone
  Cum să ștergeți un cont de e-mail pe iPhoneCum să ștergeți un cont de e-mail pe iPhone
  Cum să trimiteți imagini prin e-mail de pe un telefon mobilCum să trimiteți imagini prin e-mail de pe un telefon mobil
  » » Cum să urăști persoana pe care ai iubit-o foarte mult

  © 2011—2020 ertare.com