Cum să ascundeți o erecție

Având o erecție într-un loc public poate fi jenant, dar nu vă speriați. Este important să rețineți că erecțiile sunt naturale, în special pentru băieții care sunt la pubertate. Din fericire, există mai multe moduri în care puteți ascunde o erecție sau puteți scăpa de ea. Dacă utilizați metodele potrivite și purtați hainele potrivite, nimeni nu va observa erecția voastră.

pași

Metoda 1
Acoperiți o erecție cu haine sau obiecte

Imagine cu denumirea Ascundeți o Erecție Pasul 2
1
Acoperiți aria picioarelor cu un obiect mare. Puteți acoperi o erecție cu o carte, o pătură, un laptop, un rucsac sau orice poți pune în poala ta. Aceasta va acoperi erecția dvs., astfel încât nimeni nu știe că aveți unul.
 • Este mai ușor să o acoperiți dacă stați.
 • Imagine cu denumirea Ascundeți o montare Pasul 1
  2
  Purtați lenjerie mai strânsă. În loc de a folosi o pereche de boxeri largi face vizibile și cunoscut o erecție, ia în considerare utilizarea lenjerie de corp mai potrivit ca indispensabili sau boxeri care pot prigoni și de a face mai puțin vizibile erectia.
 • Evitați purtarea lenjeriei de mătase deoarece vă poate freca penisul și vă poate face să aveți o erecție.
 • Imagine cu denumirea Ascundeți o montare Pasul 3
  3
  Acoperiți orice erecție cu o cămașă lungă. Un cămașă lungă care acoperă zona de la picioare vă poate ajuta să vă ascundeți erecția. Cumpărați haine libere care atârnă deasupra bustului pantalonilor și a zonei picioarelor dvs. pentru a acoperi erecția nedorită.
 • Imagine cu denumirea Ascundeți o montare Etapa 4
  4
  Puneți o tunică sau un pulover în jurul taliei pentru a vă ascunde erecția. Odată ce faceți acest lucru, acoperiți zona de la picioare cu țesătura. Aceasta vă va ascunde erecția de oricine vă vede.
 • Metoda 2
  Țineți o erecție împotriva corpului

  Imagine cu denumirea Ascundeți o montare Etapa 5
  1
  Țineți erecția cu o mână în buzunar. Puneți o mână în buzunar și folosiți-o pentru a vă împinge erecția împotriva corpului. Păstrați-l în buzunar, astfel încât să nu apară pe pantaloni.
 • Imagine cu denumirea Ascundeți o erecție Pasul 6
  2
  Puneți erecția în talpa pantalonilor. Puneți o mână în buzunar, ridicați erecția și potriviți-o între talie și talie. Acest lucru vă va ascunde erecția când sunteți în picioare sau în picioare. Veți avea nevoie de o curea sau de centura elastică pentru a face acest lucru.
 • Imagine cu denumirea Ascundeți o montare Pasul 7
  3
  Treceți-vă picioarele. Este mai ușor să vă ascundeți erecția în acest mod atunci când vă aflați. Tăiați-vă picioarele și apăsați erecția jos cu coapsele. Poate că este inconfortabil la început, dar mai devreme sau mai târziu va dispărea.
 • Metoda 3
  Scapă de o erecție

  Imagine cu denumirea Ascundeți o montare Etapa 8


  1
  Flexi coapsele pentru a menține sânge departe de erecție. Flexi mușchii coapselor pentru 30 de secunde sau mai mult. Aceasta va muta sângele departe de acea zonă și erecția va dispărea. Dacă nu funcționează imediat, continuați să faceți push-up-uri și utilizați o altă metodă pentru a scăpa de ea.
 • Imagine cu denumirea Ascundeți o montare Etapa 9
  2
  Pune ceva rece pe erecție. Apa rece din duș îl va reduce. Dacă nu sunteți acasă și nu puteți face un duș, încercați să apăsați ceva rece pe picioare, ca o cană rece de sifon.
 • Un tratament de răcire este utilizat în spitale pentru a elimina orice erecție nedorită care durează mai mult de 4 ore.
 • Imagine cu denumirea Ascundeți o montare Etapa 10
  3
  Urina. Uneori, având o vezică plină poate provoca o erecție. Acest lucru este deosebit de obișnuit dimineața, când unul este nou treaz. Este posibil ca urinarea să te ajute să scapi de erecția ta. Dacă aveți probleme în a face acest lucru, o baie fierbinte vă poate ajuta să urinați.
 • O vezică plină apasă împotriva nervului sacral, ceea ce face ca cineva să aibă o erecție.
 • Imagine cu denumirea Ascundeți o montare Etapa 11
  4
  Antrenează-te. Exercițiile de lumină, cum ar fi de lucru sau de echitatie o bicicletă poate păstra sânge departe de erecție și a face să dispară. Dacă sunteți prea jenat să plecați din cauza erecției dvs., puteți face salturi de foarfece sau leșini acasă.
 • Imagine cu denumirea Ascundeți o erecție Pasul 12
  5
  Mergeți într-un loc izolat până când acesta dispare. În timp, veți înceta să aveți o erecție naturală. Dacă o puteți face, mergeți undeva izolat până când în cele din urmă dispare. Dacă vă aflați într-un loc public, puteți merge la baie până când veți face asta.
 • Imagine cu denumirea Ascundeți o montare Etapa 13
  6
  Concentrează-te pe o activitate non-sexuală. Focus pe o operație matematică sau un sport va face orice gânduri sexuale dispar, care vă poate ajuta să scapi de erectiei. Concentrați cât puteți de mult pe o sarcină sau un joc care urmează să aibă loc pentru a vă elibera mintea de gândurile sexuale. Vă puteți gândi, de asemenea, ceva care credeți că este neplăcut sau dezgustător, cum ar fi vărsături, pentru a îndepărta astfel de gânduri.
 • Imagine cu denumirea Ascundeți o montare Etapa 14
  7
  Strânge-te Strângerea vă poate împiedica să vă concentrați asupra erecției și să o faceți în durerea pe care o simțiți. Alegeți un loc pe braț și fixați-vă până când erecția începe să coboare.
 • Imagine cu denumirea Ascundeți o Erecție Pasul 15
  8
  Masturbezi. Dacă sunteți acasă, masturbarea vă poate face erecția să dispară. Mergeți într-un loc privat și asigurați-vă că aveți un prosop sau un șervețel pentru a vă curăța după finisare. Tăiați-vă penisul până când ajungeți la un orgasm. După ce masturbezi, erecția ta va dispărea.
 • Nu te masturbi în public.
 • avertismente

  • Dacă erecția nu se reduce în 4 ore, solicitați asistență medicală. Discutați cu părinții despre acest lucru, deoarece aceasta ar putea indica o problemă foarte gravă de sănătate.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa alegi lenjeria confortabilaCum sa alegi lenjeria confortabila
  Cum să evitați piciorul cămiliiCum să evitați piciorul cămilii
  Cum să evitați petele cu tampoane feminine în timpul perioadeiCum să evitați petele cu tampoane feminine în timpul perioadei
  Cum sa eviti snooping sub fusta taCum sa eviti snooping sub fusta ta
  Cum să preveniți marcarea liniilor lenjerieiCum să preveniți marcarea liniilor lenjeriei
  Cum să poarte o pereche de boemaniCum să poarte o pereche de boemani
  Cum să vă arătați curbeleCum să vă arătați curbele
  Cum să ascunzi că ai făcut pipi în pantalonii tăiCum să ascunzi că ai făcut pipi în pantalonii tăi
  Cum să mergeți fără lenjeria de corp în clasa de educație fizicăCum să mergeți fără lenjeria de corp în clasa de educație fizică
  Cum să exersați mușchiul pubococcigeusCum să exersați mușchiul pubococcigeus
  » » Cum să ascundeți o erecție

  © 2011—2020 ertare.com