Cum să ascundeți și să lipiți

Ascundeți și lipiți este practica efectuată de oameni de sex masculin prin naștere (transsexuali, dame regina etc.) pentru a obține un front plat. Fie prin alegere, fie prin nevoie, dacă vă simțiți motivat să faceți acest lucru, puteți utiliza pașii următori pentru a obține un aspect care să corespundă orientării, stilului de viață, nevoilor sau profesiei dvs.

pași

Metoda 1
Ascundeți și lipiți

Imaginea intitulată Tuck and Tape Step 1
1
Shave. Utilizați un aparat de bărbierit bun, cremă sau gel de ras pentru a rade scrotul și zonele din jurul acestuia. Nu cumpărați un aparat de bărbierit ieftin sau plicticos, dacă nu doriți ca această sarcină să dureze mult timp, să aveți un rezultat medioc sau să vă mișcați în timp ce vă bărbiți, deoarece ar provoca dureri în timp ce trageți firele de păr. De asemenea, asigurați-vă că utilizați gel sau cremă pentru bărbierit în loc de săpun, astfel încât aparatul de ras să alunece ușor.
 • 2
  Ascundeți testiculele. Ce trebuie să faceți în acest pas este să vă puneți testiculele în interiorul a ceea ce se numește "canal inghinal". Testiculele se întorc întotdeauna la acest canal în mod natural atunci când există relații sexuale reci sau intense. Lie pe spate și împingeți testiculele spre acest canal cu o mână.
 • O altă alternativă este să o faci în timp ce stați pe o toaletă. Corect, pune-ți picioarele împreună. Se presupune că penisul și testiculele vor fi stoarse între picioarele dvs. și greu le veți putea vedea. Ridică-te, ține totul între picioarele tale, se așează puțin și încearcă să-ți împing testiculele în canal folosind picioarele sau coapsele. Primele câteva ori pot răni, dar nu va face rău după ce ați prins truc.
 • Nu ar trebui să fie foarte inconfortabil, dacă o faceți corect. Dacă vă simțiți slabi, dezgustați sau în durere, opriți-vă. Șansele sunt că faci ceva greșit. Reveniți la poziția de pornire și încercați din nou.
 • Fiind într-o cada de apă rece înainte de a face acest lucru poate ajuta.
 • Imaginea intitulată Tuck and Tape Step 3
  3
  Asigurați-vă totul cu bandă adezivă. Înfășurați scrotul recent gol în jurul penisului și îl înconjurați cu bandă. Aduceți penisul înapoi (acum înfășurat în mai multe straturi de bandă) și lipiți-l la fese folosind o bucată de bandă adezivă de 1 inch (2,5 cm). Puteți utiliza două (câte una pe fiecare parte). Aceasta va menține penisul în centru și înapoi.
 • Există două tipuri de bandă recomandate: banda medicală și banda de ambalare. Medicul este mai puțin dureros de îndepărtat, dar aveți grijă, pentru că dacă se ude, nu va lovi nimic. Se spune că banda de ambalare este preferată de reginele de dragoste din întreaga lume. Adezivul adeziv acceptabil nu face ca siguranța să fie o preocupare, deși poate fi dificil să o eliminați. Puneți-o să se înmoaie într-o baie fierbinte și scoateți-o cu grijă. Evitați utilizarea benzii de ambalare dacă tocmai ați ras, deoarece poate provoca iritații sau erupții.
 • Imagine cu titlul Tuck and Tape Step 4
  4
  Îmbrăcați-vă Puneți pe un gaff, lenjerie special concepută pentru a păstra totul în loc. Puteți, de asemenea, pune pe lenjerie de corp realizate cu spandex sau lycra pentru o aderență suplimentară.
 • Metoda 2
  Ascunde fără autocolante  Imaginea intitulată Tuck and Tape Step 5
  1
  Alege-ți lenjeria. Există diferite tipuri de lenjerie de corp care sunt bine să se ascundă. Prin urmare, experimentați puțin pentru a găsi una dintre preferințele dvs. Alegeți lenjeria de corp care este realizată din spandex bine țesut sau orice alt tip de combinație de microfibre. Formarea și fâșiile scurte pot fi, de asemenea, alternative bune. De asemenea, dacă țesătura este fermă, puteți folosi și partea de jos a unui bikini. Chilotul care este legat de părțile laterale permite ajustarea adecvată a aspectului pe care îl căutați.
  • Stați departe de bumbac sau de mătase. Fibrele naturale sunt alunecoase și pot face lucrurile să se miște când sunt deja la locul lor. De asemenea, bumbacul are tendința de a se întinde pe măsură ce trece timpul.
  Imaginea intitulată Tuck and Tape Step 5Bullet1
 • Încercați un gaff. Puteți cumpăra lenjerie de corp făcut special pentru a vă ascunde. Ele sunt disponibile online și în magazine specializate. Ele pot fi o alternativă bună dacă sunteți nou în această activitate. Cu toate acestea, există opinii care vă vor spune că este o risipă de bani. Pentru a economisi costurile, faceți-le prin tăierea picioarelor unei perechi de chingi de chilot.
  Imaginea intitulată Tuck and Tape Step 5Bullet2
 • Pentru o mai bună aderență, adăugați o chingă de bluză sau o chilă de control peste lenjeria de corp.
  Imaginea intitulată Tuck and Tape Step 5Bullet3
 • Imaginea intitulată Tuck and Tape Step 6
  2
  Hides. Luați-vă penisul și trageți-l înapoi între picioare. Împingeți și testiculele înapoi. Utilizați penisul pentru a ridica și separa testiculele, astfel încât să aveți unul pe fiecare parte și sunt imbricate între coapse.
 • Faceți tot ce este necesar pentru a evita entuziasmul. Dacă penisul este erect, va fi imposibil să-l ascundeți.
 • Imaginea intitulată Tuck and Tape Step 7
  3
  Reglați opțiunea ascunsă. Între fese, trageți chilotul până când ascunzătorul se simte în siguranță. Odată ce sunt bine situate, chilotul va păstra totul imobil.
 • Există opinii diferite cu privire la cât de dureros este acest proces. Unii spun că nu există durere în timp ce ascunsul nu este atât de strâns. Alții spun că este insuportabil, dar ei spun că doare mai puțin în timp, pe măsură ce corpul se adaptează la această nouă dispoziție.
 • avertismente

  • Poate provoca leziuni ale organelor genitale.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa radeti fataCum sa radeti fata
  Cum se rade cu ulei de măslineCum se rade cu ulei de măsline
  Cum se rade cu balsamCum se rade cu balsam
  Cum se rade părul corporal (pentru bărbați)Cum se rade părul corporal (pentru bărbați)
  Cum să ai grijă de părul tău pubianCum să ai grijă de părul tău pubian
  Cum să ai grijă de față (bărbați)Cum să ai grijă de față (bărbați)
  Cum se modelează sprancenele cu o lamă de rasCum se modelează sprancenele cu o lamă de ras
  Cum să ceară picioarele cu cearăCum să ceară picioarele cu ceară
  Cum să depilați fără cremă depilatoareCum să depilați fără cremă depilatoare
  Cum sa scapi de eruptia cauzata de rasCum sa scapi de eruptia cauzata de ras
  » » Cum să ascundeți și să lipiți

  © 2011—2020 ertare.com