Cum să obțineți primul rând la un concert

Când vine vorba de a obține primul rang râvnit la un concert, trebuie să fii abil și hotărât. Dacă un concert a repartizat scaunele, va trebui să faceți tot posibilul pentru a cumpăra biletele. Biletele de intrare generale, în timp ce, de obicei, cele mai ieftine bilete pe care le puteți cumpăra, au un cost diferit. Atunci când nu există locații atribuite, este "salvează-te cine poate". Nu va fi o călătorie ușoară la primul rând, dar va merita.

pași

Partea 1
Planificați în avans

Imagine intitulată Obțineți un rând frontal la un concert Pasul 1
1
Încercați să cumpărați bilete de primă linie doar pentru vânzare. Dacă locul de concert sau artistul muzical are o listă de contacte, înscrieți-vă. Uneori, acestea vor oferi o vânzare pre-vânzare de bilete, ceea ce poate crește șansele de a obține un loc limitat în primul rând. Dacă sunteți dispus să vă petreceți puțin mai mult, puteți să vă gândiți chiar să cumpărați un pachet VIP care vine adesea cu cele mai bune locuri. Indiferent dacă încercați să cumpărați prin intermediul unei vânzări prealabile sau în mod regulat, asigurați-vă că ați pus o alarmă și că vă aflați pe site-ul web unde biletele sunt vândute doar atunci când sunt vândute. Cu cât sunteți mai rapid, cu atât mai multe bilete trebuie să alegeți.
 • Dacă nu sunt disponibile bilete pentru prima linie, puteți încerca abordarea "riscuri mari, profituri mari" să așteptați până în ziua concertului pentru a verifica din nou. Unii localnici vor elibera mai multe scaune premium chiar înainte de deschiderea ușilor. În mod normal, acestea sunt locurile pe care artistul sau administrația locală le-au rezervat și care au devenit neutilizate.
 • Uneori, puteți găsi chiar bilete de prim rang prin distribuitori sau pe site-uri precum Craigslist. Cu toate acestea, este posibil să nu puteți obține bilete chiar înainte de concert și cumpărarea acestora de la un vânzător neautorizat are riscurile sale.
 • Imagine intitulată Obțineți un rând frontal la un concert Pasul 2
  2
  Ajungeți la deschiderea ușilor dacă aveți bilete de intrare generale. Uneori, aceasta este cu doar o oră înainte de începerea concertului, iar alteori este de câteva ore. În funcție de modul în care trebuie să obțineți un loc în primul rând, trebuie să ajungeți cât mai curând posibil. Puteți localiza un loc bun înainte ca locul să se umple. Desigur, acesta este cel mai simplu mod de a obține un loc în primul rând fără a trebui să lupți cu mulțimea.
 • Uneori, trebuie să faceți acest pas până la extrem și la tabără înainte de un concert important. Este posibil să trebuiască să vă deplasați într-un rând pentru a obține bilete de primă linie. Puteți afla totul despre camping de la o zi la alta aici.
 • Sosirea foarte devreme sau campingul poate transforma un concert simplu într-un eveniment de un weekend întreg. Ia-ți cei mai buni prieteni cu tine și fă-o petrecere.
 • Imagine intitulată Obțineți un rând în fața unui concert Pasul 3
  3
  Luați consumabilele potrivite. Dacă este un loc în aer liber, vă puteți rezerva locul cu pături pentru picnic sau șezlonguri. Protecția solară și o sticlă de apă (dacă este permisă) sunt, de asemenea, utile, astfel încât să puteți rămâne confortabil în locul dvs. Dacă este un local în interior și nu există locuri, va trebui să purtați pantofi confortabili, astfel încât să puteți sta fără durere. Investigați locația în prealabil, astfel încât să știți ce să vă așteptați și ce elemente sunt permise.
 • De asemenea, este important să luați în considerare sediul pentru a vă asigura că vă îmbrăcați corespunzător. Dacă veți fi strânși într-un mic bar, poate doriți să utilizați mai puțin haine, astfel încât să nu supraîncălziți. Dacă mergeți la un concert în aer liber, poate doriți să aduceți un sacou pentru temperaturi mai reci după ce soarele coboară.
 • un alt "aprovizionare" ceea ce trebuie să transportați este o baterie bună pentru telefonul mobil. Veți avea nevoie de un telefon mobil complet încărcat pentru a vă asigura că întregul concert durează. Nu vreți să vă răscumpărați de prietenii dvs. fără un telefon mobil.
 • Imagine intitulată Obțineți un rând frontal la un concert Pasul 4
  4
  Reduceți aportul de lichide cu câteva ore înainte de concert. Asta e ridicol, dar nu poți să-ți salvezi locul dacă te duci în mod constant la baie. Nu spunem doar "Îți cer" Nu funcționează într-un concert, dar trebuie să lupți împotriva unei mulțimi de oameni și să stați în linie lungă. Pentru a evita acest lucru, reduceți numai consumul de apă sau de alcool în avans.
 • Uneori, este inevitabil să mergeți la baie. Nu contează! Dacă nu ești singură la concert, poți să te întorci la baie cu oricine ești. În acest fel, unul dintre voi poate salva locul.
 • Partea 2
  Manevra până când ajungeți la primul rând

  Imagine intitulată Obțineți un rând frontal la un concert Pas 5
  1
  Luați calea cea mai mică rezistență. Probabil că nu este sensibil să se încarce în mijlocul unei mulțimi. În schimb, încercați să vă apropiați cât mai aproape posibil de zig-zag de-a lungul unei părți a mulțimii, de-a lungul perimetrului. Odată ce ați ajuns cât mai aproape de față cu această metodă, încercați să vă răsturnați lateral în mulțime.
  • Este probabil ca oamenii să fie mai dispuși să vă lase să intrați dacă veniți pe partea lor, în loc să le paseți din spate. Probabil cred că sunteți în căutarea unui loc nou în loc să încercați să vă furișați în fața lor.


 • Imagine intitulată Obțineți un rând frontal la un concert Pasul 6
  2
  Ia mâna cu prietenii tăi. Acest lucru este deosebit de important în locurile aglomerate, unde există riscul de a vă separa de oamenii cu care ați mers și de a vă pierde. Țineți mâinile astfel încât să poată străpunge mulțimea ca un lanț. Nu veți putea să vă plimbați într-o mulțime, așa că țineți ferm mâinile și țineți-vă împreună.
 • Dacă mulțimea este mai agresivă, există întotdeauna o posibilitate să fii separat de prietenii tăi. În aceste situații, este important ca toată lumea să aibă telefoane mobile, astfel încât acestea să poată fi găsite în siguranță. Dacă nu există serviciu în incintă, asigurați-vă că au un punct de întâlnire desemnat.
 • Imagine intitulată Obțineți un rând frontal la un concert Pasul 7
  3
  Fii agresiv, dar politicos. Acest lucru este mai important pentru persoana din fața lanțului tău uman. Trebuie să fii energic să te miști între oameni, dar trebuie să spui oricum "vă rog" și "mulțumesc". Oamenii vor fi mult mai dispuși să vă ajute dacă le tratați cu respect.
 • Dacă cineva nu se mișcă nici după ce a spus "vă rog", puteți obține un pic mai agresiv.
 • Nu vă fie teamă să vorbiți mai tare și să vă forțați prin oameni. Cel mai probabil, nu veți mai vedea acești oameni din nou, dar veți aminti întotdeauna să vă apropiați de artist.
 • Partea 3
  Apără-ți poziția

  Imaginea intitulată Obțineți un rând frontal la un concert Pasul 8
  1
  Sacrificiați berea. Nu vă veți păstra niciodată locul în rândul din față dacă vă lăsați să se alinieze la standul de mâncare. Chiar dacă trimiteți un prieten pentru a căuta băuturi, riscați să fiți câștigați de un grup mai mare de spectatori sau în permanență separați de prietenii dvs. Dacă puteți, lăsați berea să vă asigurați că vă păstrați locul.
  • Dacă locul este mai puțin aglomerat, mai mic sau pur și simplu mai ușor de navigat în general, nu ezitați să faceți o șansă.
  • Rechinii asistenți pot încerca să aducă o sticlă cu alcool. Dacă nu te confiște când intri, te poate ajuta să-ți păstrezi locul și să economisesti bani.
 • Imagine intitulată Obțineți un rând frontal la un concert Pasul 9
  2
  Adoptați o poziție de putere. Dacă te uiți subiectiv și nesigur, ceilalți participanți din spatele tău și de partea ta nu vor avea nici o problemă să te lupți cu tine și să rămâi cu locul tău. În schimb, stați cu încredere pentru a vă declara spațiul. Păstrați picioarele separate la nivelul șoldurilor și umerilor înapoi. Ține capul sus. Nu vă fie frică să vă ocupați de spațiul dvs. legitim în primul rând.
 • Dacă participanții se ciocnesc cu dvs. sau încearcă să vă fure locul în ciuda poziției dvs. de putere, aveți o atitudine puternică de a vă completa. Vorbiți tare și clar. Faceți un contact ferm cu ochii și spuneți-i să se întoarcă.
 • Imaginea intitulată Obțineți un rând frontal la un concert Pasul 10
  3
  Dansați, cântați și distrați-vă. Dacă vă aflați pe primul rând, trebuie să dovediți că meritați să fiți acolo. Dacă stați solemn cu brațele pliate și arăți indiferent, probabil că cei mai intenți fani vă vor ucide locul. Dance, cântă și du-te nebun la concert. La urma urmei, dacă ești în primul rând, nu există nici un fel nu te distra
 • Salvați telefonul mobil Poate fi distractiv să faceți fotografii sau videoclipuri, dar poate fi și enervant pentru toată lumea din jurul dvs. Bucurați-vă de muzică live și salvați telefonul pentru mai târziu.
 • sfaturi

  • Dacă toate celelalte nu reușesc, bucurați-vă de concert. Indiferent de locul în care stați, veți avea parte de muzică live.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum puteți crește șansele de a câștiga loteriaCum puteți crește șansele de a câștiga loteria
  Cum să câștigi cu bilete de loterieCum să câștigi cu bilete de loterie
  Cum se joacă Monopoly JuniorCum se joacă Monopoly Junior
  Cum să se comporte la un concert rockCum să se comporte la un concert rock
  Cum să furi în concertCum să furi în concert
  Cum să obțineți bilete de concerte ieftine sau gratuiteCum să obțineți bilete de concerte ieftine sau gratuite
  Cum să obțineți cel mai bun loc într-un cinematografCum să obțineți cel mai bun loc într-un cinematograf
  Cum să obțineți bilete gratuite la cinemaCum să obțineți bilete gratuite la cinema
  Cum să furi într-un film C-evaluatCum să furi într-un film C-evaluat
  Cum sa formezi o formatie si sa o faci faimoasaCum sa formezi o formatie si sa o faci faimoasa
  » » Cum să obțineți primul rând la un concert

  © 2011—2020 ertare.com