Cum să auzi prin pereți

Conversația tăcută din cealaltă parte a peretelui tău te face curios? Esti curios de ceea ce spun? Poate fi un străin sau un iubit, sau se poate întâmpla la domiciliu sau în altă parte - în orice caz, este probabil o idee proastă de a spiona. Cu toate acestea, dacă alegeți să faceți acest lucru, există multe modalități prin care puteți auzi prin pereți cu o claritate care vă va surprinde. Dacă alegeți să faceți acest lucru, trebuie să știți doar legile și riscurile criminale.

pași

Metoda 1
Utilizați o ceașcă de sticlă

Imagine cu titlul Ascultă prin pereți Pasul 1
1
Luați un pahar de sticlă. Acum că ați decis să faceți acest lucru, cum puteți începe să spionați? O metodă este de a plasa o pahar de sticlă simplu pe perete. Această metodă este utilă deoarece generează o "cuplare acustică" între perete și sticlă, ceea ce permite undelor sonore să se deplaseze de la o parte la alta. Paharele pentru băuturi răcoritoare sau bere sunt cele mai utile. Unii spectatori folosesc și cupe de carton, dar, aparent, ochelarii conduc mai bine decât orice alt sticlă.
 • Încearcă cupe de sticlă de diferite tipuri și forme, astfel încât să determini care este cel mai potrivit pentru a-ți atinge scopul.
 • Dacă aveți un iPhone, puteți descărca aplicația Amplitude Pro și plasați telefonul pe geam, apoi îl sprijiniți pe perete. Această aplicație vă va ajuta să auziți sunetele îndepărtate mult mai clar - cu toate acestea, va înregistra și salva și zgomotele amplificate.
 • Imagine cu titlul Ascultați prin pereți Pasul 2
  2
  Găsiți zonele pe care le auzi foarte clar. Unele zone ale peretelui vor transmite sunete mai clare decât altele, ceea ce se întâmplă datorită structurii sau distanței dintre ele și sursei sunetului. Experimentați pentru a testa calitatea sunetului, până când găsiți cea mai bună zonă. Uneori, puteți avea dificultăți dacă sunetul vine de la tavan. Nu puteți auzi foarte clar dacă sunteți prea departe de sunetul care vine de la perete.
 • Imagine cu titlul Ascultă prin pereți Pasul 3
  3
  Așezați marginea deschisă a cupei de sticlă pe perete. Rețineți că va trebui să conectați acustic zidul și vasul de sticlă, astfel încât această metodă să funcționeze. Pentru a face acest lucru, așezați paharul de sticlă pe perete, cu marginea deschisă în jos. Acum, undele sonore se vor deplasa de la perete la geam, iar tu le vei putea detecta mai ușor.
 • Când geamul este în poziție, plasați-vă urechea pe partea inferioară a acestuia. Dacă nu auziți bine, continuați să mutați paharul pe perete.
 • Metoda 2
  Folosește o gaură

  Imagine cu titlul Ascultă prin pereți Pasul 4
  1
  Trageți o gaură mică. De asemenea, puteți auzi printr-un perete o gaură și o foaie de plastic, o metodă pe care oamenii de știință din Japonia și Coreea de Sud au descoperit-o recent. Pentru a începe, trageți o gaură foarte mică în perete. Cel mai bun instrument pentru acest scop este un burghiu electric cu burghiu lung și mic.
  • Rețineți că nu veți putea auzi prea mult prin gaură singură. În plus, o gaură simplă în perete interferează considerabil cu transmiterea sunetelor.
  • Încercați să forați peretele la o oră când vecinul dvs. nu este acasă. Dacă nu, probabil că veți observa sunetul sau resturile generate de foraj.
 • Imaginea intitulată
  2
  Luați o foaie subțire și acoperiți gaura cu ea. Aceasta va face ca această metodă să funcționeze minunat. Studiile indică faptul că dacă acoperiți gaura cu o foaie subțire pe o parte, transmisia va avea loc aproape ca și când nu ar exista perete, deoarece foaia va egaliza presiunea de pe ambele părți ale orificiului și va permite trecerea sunetelor.
 • Încercați să folosiți un obiect de uz casnic obișnuit, cum ar fi o pungă de plastic. În plus, oamenii de știință care au efectuat studiul inițial au folosit pungi de plastic.
 • Imagine cu titlul Ascultă prin pereți Pasul 6
  3
  Ascultă. Dacă aveți deja gaura și ați pus sacul de plastic, acum puteți asculta! Dacă ați făcut-o corect, veți putea auzi destul de clar ce se întâmplă de cealaltă parte a camerei.
 • Puteți obține rezultate și mai bune dacă utilizați această metodă împreună cu prima. Așezați o ceașcă de sticlă peste orificiu și foaia de plastic.
 • Rețineți că forarea unei găuri în perete provoacă dezavantaje foarte evidente, în special datorită lipsei de discreție. Este probabil ca vecinul dvs. să vă audă forarea, să observați gaura sau să găsiți pe podea deșeurile generate de găurire, ceea ce vă poate face să suspectați. Fii atent!
 • Metoda 3
  Utilizați un stetoscop pentru a spiona

  Imagine cu titlul Ascultă prin pereți Pasul 7
  1
  Adună-ți utilajul. Acum vom folosi echipament mai sofisticat pentru a asculta. Puteți crea propriul stetoscop sau puteți cumpăra unul. Dacă obțineți un model gata, puteți economisi timp, dar probabil că va trebui să plătiți multe sute de dolari. Cu toate acestea, în comparație cu un model deja pregătit, crearea unui stetoscop pe cont propriu ar putea costa aproximativ 25 de dolari (sau mai puțin), dacă aveți deja un MP3 player de bună calitate.
  • În general, farmaciile locale vând stetoscoape pentru aproximativ 10 USD. Este puțin probabil ca calitatea stetoscopului să producă o diferență semnificativă.
  • De asemenea, va trebui să aveți microfoane. Este preferabil să obțineți microfoane stereo multimedia, deoarece acestea nu costă prea mult (aproximativ 15 dolari), dar au specificații audio foarte bune. Aceasta înseamnă că acestea vă vor permite să surprindeți sunetul destul de ușor și de bună calitate.
  • În sfârșit, veți avea nevoie de un player MP3 pentru a înregistra sunetul și un cablu adaptor de tip stereo de 3,5 mm (mini). Cablul este destul de ieftin, vă va costa în jur de 3 $ sau 4 $. Cel mai scump element va fi playerul MP3, dacă nu aveți unul. Amintiți-vă că trebuie să aveți funcția de înregistrare, ceea ce ar putea însemna că este posibil să aveți nevoie de un model mai nou, deoarece multe dintre cele vechi nu înregistrează, ci doar redă muzică.


 • Imagine cu denumirea Ascultați prin pereți Pasul 8
  2
  Dezactivați microfoanele. Va trebui să tăiați centrul microfoanelor, astfel încât să puteți accesa cablurile, să extrageți părțile superioare sau capetele și să scoateți microfoanele. Apoi inserați microfoanele expuse în măslitele stetoscopului.
 • O lamă este o unealtă potrivită pentru acest scop. Puteți face o tăietură curată pe părțile exterioare ale microfonului și vă permite să accesați părțile interioare. Trebuie să aveți 2 microfoane și conectori de 3,5 mm (cablurile).
 • Imaginea intitulată
  3
  Dezasamblați și reinstalați măslinele stetoscopului. Scoateți măslinele din stetoscop. Acest lucru este destul de simplu și măslinele ar trebui să iasă ușor. Cu toate acestea, nu le aruncați, deoarece va trebui să le așezați pe microfoane.
 • Acum găuriți cu atenție burdufuri superficiale în fiecare din masele de plastic, până când au un diametru care se potrivește cu cel al capacelor microfonului. Aceste găuri trebuie să aibă o dimensiune exactă, deoarece microfoanele trebuie să se potrivească perfect în interior. Puteți garanta precizia dorită dacă folosiți o mașină de găurit electric sau o mașină de șlefuit.
 • Lipiți microfoanele din măsline. Acoperiți marginile capacelor microfonului cu puțină adezivă și apoi introduceți-le în găurile pe care le-ați forat în măslitele stetoscopului. Înlocuiți măslinele din stetoscop și lăsați adezivul să se usuce.
 • Imaginea intitulată
  4
  Conectați stetoscopul la playerul MP3. Pentru a termina, conectați stetoscopul și microfoanele la playerul MP3. Puteți conecta microfoanele la playerul MP3 cu ajutorul cablului adaptor de tip Y. Acum, microfoanele vor prelua și amplifica sunetul care se varsă prin pereți, le va transmite la MP3 player și le va înregistra sau salva.
 • Plasați conectorul stereo simplu pe playerul MP3. Acum, stetoscopul tău spionat va fi gata.
 • Imagine cu titlul Ascultă prin pereți Pasul 11
  5
  Începe să audă Prima practică cu stetoscopul. Ca un pahar comun, va trebui să experimentați un pic pentru a identifica o zonă adecvată a peretelui sau pentru a vă obișnuiți cu înregistrarea. Cu toate acestea, puteți auzi ceea ce spun ei pe partea opusă a camerei, cu excepția cazului în care pereții sunt geamuri duble sau au izolație groasă.
 • Metoda 4
  Știți care sunt consecințele spionajului

  Imagine cu titlul Ascultă prin pereți Pasul 12
  1
  Reflectă dacă chiar vrei sau trebuie să spionezi. Dacă auziți printr-un zid, veți spiona o altă persoană și veți încălca conversațiile lor private. Aceasta generează mari probleme juridice și morale. Reflectă serios dacă vrei să o faci, înainte de a-l îndeplini. Merită riscul?
  • Situația este importantă. De exemplu, în Anglia, un bărbat ar putea să-și salveze vecinul în vârstă de un jaf, datorită faptului că a auzit prin perete cu o ceașcă de sticlă. În acest caz, este complet justificat faptul că el a spionat.
  • Cu toate acestea, situația este aproape niciodată atât de clară. Dacă aveți vreo îndoială cu privire la situație, probabil că nu ar trebui să acționați. Dacă alegeți să faceți acest lucru, trebuie să știți consecințele care ar putea apărea datorită acțiunilor dvs.
 • Imaginea intitulată
  2
  Țineți minte legile care interzic spionajul. Spionajul constă în audierea, înregistrarea, exagerarea sau transmiterea în secret a unei părți a unei conversații private fără consimțământul a cel puțin unei persoane implicate. Rețineți că statele americane au legi care interzic spionajul. Ați putea încălca legea dacă spionați sau chiar dacă aveți un dispozitiv de spionaj.
 • Este posibil ca statul în care locuiți să aibă o lege de "consimțământ al unei părți" sau "consimțământ al ambelor părți". Consimțământul unei părți indică faptul că spionajul este un act ilegal, cu excepția cazului în care aveți aprobarea a cel puțin una dintre părțile implicate într-o conversație privată. Consimțământul ambelor părți indică faptul că, dacă doriți să auziți, să înregistrați sau să amplificați o conversație, trebuie să aveți autorizația ambelor părți.
 • De exemplu, statul Michigan are o lege de consimțământ a ambelor părți - adică dacă doriți să "auziți, înregistrați, amplificați sau să transmiteți o parte din conversația privată", trebuie să aveți autorizarea tuturor părților. Acest lucru trebuie să fie adevărat chiar și în casa dvs. Spionajul în casa ta este, de asemenea, considerat o infracțiune.
 • Imaginea intitulată
  3
  Țineți minte toate consecințele negative. Ce se întâmplă dacă spionați pe cineva și această persoană vă descoperă? Ce s-ar putea întâmpla cu tine? Aceasta este o întrebare bună și ar trebui să luați în considerare toate rezultatele posibile, care ar putea fi grave în multe cazuri.
 • În Michigan, sancțiunile pentru spionarea ilegală pot ajunge până la 2 ani în închisoare, amenzi de până la 2.000 $ sau ambele. În California, spionajul poate fi un delict sau unul serios. Dacă este considerat un delict, ați putea petrece până la 364 zile de închisoare și ar trebui să plătiți o amendă de 2500 USD - dacă este considerată o infracțiune, ați putea petrece până la 3 ani în închisoare și ar trebui să plătiți o amendă de 2.500 USD.
 • Evident, o sancțiune penală nu va fi singurul rezultat negativ. Ați putea, de asemenea, să vă confruntați cu un proces civil pentru încălcarea intimității altei persoane, ceea ce vă poate costa mii de dolari. Chiar dacă evitați consecințele juridice, este posibil să aveți de-a face cu o persoană foarte supărată.
 • Lucruri de care ai nevoie

  Pentru metoda vasului de sticlă:

  • Cutie de sticlă
  • perete
  • iPhone cu aplicația Amplitude Pro (opțional)

  Pentru metoda stetoscopului pentru a spiona:

  • stetoscop
  • Microfoane stereo multimedia
  • Cablu adaptor de 3,5 mm tip stereo de 3,5 mm (mini)
  • Lame (sau similare)
  • Unelte mici
  • lipici
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să plasați un ou într-o sticlă de bereCum să plasați un ou într-o sticlă de bere
  Cum se proiectează ochelarii de sticlă de vinCum se proiectează ochelarii de sticlă de vin
  Cum se face decupajul într-o sticlăCum se face decupajul într-o sticlă
  Cum se face un pahar cu o foaie de hârtieCum se face un pahar cu o foaie de hârtie
  Cum sa faci lumanari cu ochelari pentru bauturi scurteCum sa faci lumanari cu ochelari pentru bauturi scurte
  Cum se joacă Beer PongCum se joacă Beer Pong
  Cum se face șampon de bereCum se face șampon de bere
  Cum sa alegi un pahar pentru a bea vinCum sa alegi un pahar pentru a bea vin
  Cum se răcește un pahar de martiniCum se răcește un pahar de martini
  Cum să te prefac că bei alcoolCum să te prefac că bei alcool
  » » Cum să auzi prin pereți

  © 2011—2020 ertare.com