Cum să observi că un băiat nu mai este interesat de tine

Dacă un băiat care a fost odată foarte atent și afectiv se întoarce brusc înapoi și pași departe de tine, este normal să întrebați ce este motivul. Când un băiat își pierde interesul pentru tine, există, de obicei, unele semne evidente care indică cum se simte el. Încercarea de a identifica aceste semne vă poate ajuta să fiți gata când lucrurile se vor sfârși, astfel încât să puteți avea grijă de voi și să continuați cu viața voastră.

pași

Metoda 1
Acordați atenție schimbărilor în comunicare

Image cu titlul Diferențiat între dragoste și prietenie Pas 20
1
Acordați atenție reducerii comunicării. Acesta poate fi unul dintre primele semne că un băiat pierde interesul. De obicei, dacă un tip dorește să vorbească cu tine, poți presupune în siguranță că te va contacta. Când un tip care vă sună de obicei și vă trimite mesaje text se oprește, ar trebui să observați.
 • Poate fi foarte ocupat, dar dacă acest lucru se întâmplă pentru o perioadă lungă de timp, este un semn clar.
 • Imagine intitulată Spuneți dacă un tip vă place mai mult decât un prieten Pasul 1
  2
  Vedeți dacă au conversații mai scurte. Acest lucru merge mână în mână cu reducerea comunicării. Dacă începeți să observați că atunci când vorbește că fac acest lucru doar pentru perioade foarte scurte de timp, trebuie să fiți conștienți de acest lucru.
 • De exemplu, dacă te duci să vorbești la telefon timp de ore să vorbești doar zece minute, poate fi un semn că pierzi interesul. Poate că încercați să scurtați conversațiile ignorând mesajele text sau apelurile dvs. pentru perioade lungi de timp înainte de a le întoarce sau spunând că trebuie să încetați să vorbiți, dar fără a oferi un motiv clar.
 • Imaginea intitulă Fă-ți un prieten te iubesc cu tine Pasul 6
  3
  Vedeți dacă tonul vocii dvs. se schimbă atunci când vorbiți cu dvs. Acesta este un indiciu clar că nu mai sunteți interesat. Mulți bărbați vorbesc cu oamenii pe care îi interesează cu un ton mai moale și mai flirting decât ar folosi împreună cu alții. Când sentimentele lor se schimbă, tonul lor de voce devine mai puțin afectiv și încep să utilizeze un ton normal.
 • El poate chiar să vorbească cu voi în mod nemaipomenit sau să spună lucruri neprietenoase. Acesta este un semn clar că el nu este interesat de tine. Nu meritați să fiți în jurul unei persoane care vă tratează prost sau vă spune lucruri crude sau neprietenoase. Dacă începe să spună lucruri disprețuitoare despre cum arată, lucrurile pe care le faceți sau modul în care vă comportați, ar trebui să încheiați conversația imediat.
 • Imaginea intitulată
  4
  Ascultați ce spune el. Când vor vorbi, vă pun întrebări despre lucruri semnificative din viața voastră sau vă puteți concentra pe voi înșivă? Un băiat care este interesat va încerca să aibă conversații profunde și va încerca să știe cine sunteți cu adevărat. Când vorbește, vedeți dacă încearcă să mențină conversația superficială sau dacă încearcă să o abreviată.
 • Poate că încearcă să vă sugă subtil dacă este interesat sau nu. Trebuie să acordați o atenție deosebită lucrurilor pe care le spune, precum și modul în care vă spune.
 • Dacă începe să vorbească despre relațiile ei cu alte persoane, mai ales într-un mod romantic, atunci ea încearcă să vă spună că vă vede doar ca prieten.
 • Metoda 2
  Observați schimbările în acțiunile dvs.

  Imagine intitulată Spune unui tip pe care-l placi Pasul 4
  1
  Vedeți dacă anulați planurile. Dacă anulați în mod constant planurile pe care le-ați realizat fără a le reprogramați, ar trebui să le luați ca pe un semn că nu doriți să ieșiți cu voi. Poate voi opri, de asemenea, să vă invit, care este un semn de vigilență mai mare.
  • Dacă observați că sunteți singurul care sugerează activități și face planuri, ar trebui să vă opriți și să vedeți dacă încearcă să le facă. Dacă sunteți interesat, începeți să faceți planuri și încercați să ieșiți cu voi.
  • Poate oferă scuze generice pentru a anula planurile, ca și alte lucruri de făcut, fără să spună nimic specific. Ar trebui să fiți atenți dacă nu dați niciodată un răspuns clar cu privire la motivele pentru care nu puteți ieși împreună cu dvs. Poate încercați să fiți evazivi în ceea ce privește anularea planurilor. Puteți spune lucruri de genul "Am planuri cu altcineva" sau "Nu pot so fac în seara asta" fără a oferi un motiv clar pentru care anulează planurile.
 • Imagine cu titlul Diferențiat între dragoste și prietenie Pasul 2
  2
  Observați comportamentul lor cu ceilalți. S-ar putea să aveți probleme în a vă distinge dacă vă tratează diferit sau dacă vă tratează în același mod ca și prietenii ei. Observați cum interacționează cu oamenii pe care îi cunoașteți fiind prietenii săi platonici și întrebați-i dacă vă tratează în același mod.
 • Dacă te tratează ca pe orice alt prieten, probabil e doar prietenă cu tine și nu te interesează romantic.
 • Unii bărbați au personalități mai flirtești, în timp ce alții își rezervă coquetia pentru oamenii interesați, așa că încercați să distingeți între primul și cel de-al doilea.
 • Imaginea intitulă Make Out Step 7
  3
  Uită-te la limbajul trupului tău. Limbajul corpului oferă indicii despre ceea ce simte cineva. Când cineva nu este interesat sau se simte inconfortabil într-o situație, ei încearcă să scape cu ușurință de tine și să evite interacțiunile fizice. Acordați atenție indicilor limbajului corporal care indică faptul că sunteți incomod sau nu sunteți interesat de interacțiunile dvs.
 • Puteți încerca să scăpați de dvs., să vă arătați brațele în fața dvs. sau să plecați în timp ce vorbiți. De asemenea, puteți încerca să evitați contactul fizic (cum ar fi îmbrățișarea sau lăsarea brațului atingeți). Probabil nu este interesat de tine.
 • În cazul în care contactul vizual este scurt și se rupe frecvent în timpul conversațiilor, atunci nu sunteți interesat de ceea ce spuneți.
 • Unele semne ale limbajului corporal care indică faptul că nu sunteți interesați sunt: ​​îndreptarea picioarelor și a corpului într-o direcție diferită față de a ta, frecarea gâtului, traversarea brațelor, privirea la podea sau înclinarea corpului departe de a ta.
 • Imagine intitulată Obțineți un tip pentru a vă întreba pasul 9


  4
  Vedeți dacă părăsiți orice contact fizic. Atingerea crește atracția și accentuează apropierea fizică în orice relație. Încercați să identificați orice schimbări în frecvența contactului lor fizic și în tipul de contact pe care îl au împreună.
 • De exemplu, ei se pot îmbrățișa normal când se văd unul pe celălalt. Dacă nu mai este interesat de tine, este foarte probabil să nu te îmbrățișeze sau să pleci când încerci să-l îmbrățișezi.
 • Chiar dacă au încă contact fizic, tipul de contact se poate schimba dacă pierde interesul. Poate că te pun pe braț în loc să te îmbrățișez, ceea ce este un gest neromantic pe care majoritatea bărbaților îl folosesc cu prietenii.
 • Imaginea intitulată Spune unui tip pe care îl iubești Pasul 10
  5
  Vedeți dacă vă acordați atenție. Dacă un băiat este interesat de cineva, el va face un efort să-și amintească lucruri importante despre acea persoană (cum ar fi interesele sale, programul sau anumite date). Băieții vor înceta să acorde atenție și își vor aminti aceste lucruri atunci când vor înceta să fie interesați.
 • De exemplu, dacă vă uitați ziua de naștere chiar și după ce ați vorbit despre ea pentru câteva săptămâni, atunci probabil că nu vă interesează mai mult.
 • Dacă uitați în mod constant despre lucrurile pe care le spuneți, ca și cum ați avea un interviu viitoare sau că familia dvs. vine în oraș, este posibil să nu vă interesați de lucrurile importante în viața voastră.
 • Metoda 3
  Adresați-vă problemei

  Imaginea intitulată Spune unui tip pe care-l placi Pasul 18
  1
  Lasă-l să fie cel care te contactează. Dacă ați început să observați că nu comunică cu dvs. la fel de mult ca și când obișnuiai, trebuie să vă opriți să îl apropiați. Dacă sunteți singurul care trimite mesaje text, solicită sau încearcă să facă planuri fără reciprocitate, atunci este clar că el nu este interesat să vă vadă.
  • Încercați această strategie timp de o săptămână pentru a vedea dacă începe să se schimbe. Nu fi primul care îl contactează și vede dacă începe conversația cu tine. El va observa că conversația sa oprit și el va căuta pe tine sau nu te va căuta și asta îți va arăta că nu este interesat.
 • Imaginea intitulată Începeți o conversație când nu aveți nimic de discutat despre pasul 2
  2
  Cereți sfatul. Este posibil ca băiatul pe care-l iubești și ai prieteni în comun. Dacă o puteți face, adresați-vă prietenilor dacă sunteți interesat de altcineva sau dacă vă interesează în continuare.
 • În mod invers, vezi dacă cereți sfaturi despre relațiile dvs. romantice cu alte persoane. Acesta este un semn clar că el este interesat de altcineva și că te vede doar ca prieten. Dacă începi să ceri lucruri de genul "Cum o să-l văd pe fata aceea să mă observe?" sau "Ce fel de întâlnire ar trebui să planuiesc pentru ea?", atunci este clar că el nu este interesat de tine romantic.
 • Imaginea intitulată Spuneți unui tip pe care îl plătiți lui Pasul 7Bullet1
  3
  Întreabă-l Acesta este cel mai bun mod de a ști dacă el încă mai este interesat de tine. Speculațiile despre comunicarea, comportamentul sau atitudinea dvs. vă pot ajuta să obțineți o idee despre cum vă simțiți, dar nu veți ști niciodată până când nu vorbiți cu el.
 • Această acțiune poate fi înspăimântătoare și distresivă. Nimeni nu vrea să se simtă respins și această situație vă pune într-o poziție vulnerabilă. Cu toate acestea, este posibil să interpretați semnalele incorecte sau să nu observați ce crede el clar.
 • Puteți menționa subiectul indirect sau direct. Puteți să întrebați: "V-ați interesat încă să ieșiți sau doriți să devenim prieteni?" Această întrebare va aborda rădăcina problemei și vă va oferi posibilitatea de a împărtăși ceea ce simțiți.
 • Imaginea intitulată Modificați aspectul dvs. Pasul 9
  4
  Ai grijă de tine. Acest lucru este foarte important deoarece pierderea unui băiat de care sunteți interesat poate fi o situație emoțională. Dacă băiatul care a pierdut interesul este iubitul tău, cineva care-ți place sau un ex, ar trebui să ai grijă de tine și să fii bun față de tine.
 • Fă lucruri care te fac fericit. Puteți ieși cu prietenii, vă puteți mânca mâncarea preferată, puteți merge la o plimbare pe stradă, puteți picta o imagine sau puteți viziona un film nou.
 • Imaginea intitulată Spune unui tip pe care-l placi Pasul 9
  5
  Ține-ți demnitatea Acceptați că poate că nu mai este interesat de tine cu demnitate și har. Păstrați distanța și încercați să nu risipiți frustrarea sau furia împreună cu prietenii voștri.
 • Este firesc să fii trist pentru pierderea acestei relații și pentru ideea că viitorul va fi împreună. Când opriți bemania, depășiți situația, concentrându-vă asupra celorlalte aspecte pozitive ale vieții voastre.
 • sfaturi

  • Sentimentele băieților se schimbă din mai multe motive. Nu înseamnă că există ceva în neregulă cu tine. Cu toate acestea, înseamnă că începeți să vă ocupați de propriile nevoi și să vă asigurați că puteți ieși din relația cu demnitate.
  • Amintiți-vă să vă iubiți și să recunoașteți că sunteți minunați. Nu lasa niciodata pe cineva care isi pierde interesul sa te faca sa te simti nesigur.

  avertismente

  • Nu gândiți prea mult la "ar". Ce ar fi putut să nu se întâmple, așa că concentrați-vă asupra prezentului și a ceea ce urmează.
  • Încercați să nu vă umpleți de amărăciune. Resentimentele te împiedică să avansezi și nu schimbi ceea ce sa întâmplat.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să determinați dacă un băiat devine nervos când vă apropiați pentru că vă placeCum să determinați dacă un băiat devine nervos când vă apropiați pentru că vă place
  Cum să fii sigur că te plac băieții înainte de al invitaCum să fii sigur că te plac băieții înainte de al invita
  Cum să excitați un băiat prin trimiterea de mesaje textCum să excitați un băiat prin trimiterea de mesaje text
  Cum sa vorbesti cu un tip care iti placeCum sa vorbesti cu un tip care iti place
  Cum să vorbești cu un băiat pe care-l admiri din afarăCum să vorbești cu un băiat pe care-l admiri din afară
  Cum să faci un copil să admită că te placeCum să faci un copil să admită că te place
  Cum să faci un băiat să cadă pe genunchi pentru tineCum să faci un băiat să cadă pe genunchi pentru tine
  Cum de a face un băiat vă observa chiar mai multCum de a face un băiat vă observa chiar mai mult
  Cum de a face un băiat să te sune înapoiCum de a face un băiat să te sune înapoi
  Cum să faci prieteni cu un băiatCum să faci prieteni cu un băiat
  » » Cum să observi că un băiat nu mai este interesat de tine

  © 2011—2020 ertare.com