Cum să nu fii înfricoșător

În mediile sociale, există o linie subțire între a avea încredere și a fi înspăimântător. Foarte adesea, băieții care au intenții normale sfârșesc să primească un rating de a fi oameni terifianți fără niciun motiv aparent. Acest articol vă va ajuta să identificați ce înseamnă un băiat "înfricoșător" și pentru a evita obținerea acestei calificări în viitor.

pași

Metoda 1
Evitați să fiți înfricoșați atunci când sunteți aproape de femei

Imagine intitulată
1
Nu stați agățat. Dacă vedeți o femeie care crede că sunteți atractivă, nu rămâneți agățat cu prietenii, deoarece încercați să le atrageți atenția. Dacă vedeți pe cineva care vă interesează, ar trebui să vă apropiați de ei imediat și direct, astfel încât încrederea dvs. să fie văzută, pentru că dacă rămâneți în jur, veți părea o persoană terifiantă.
 • Dacă vă este frică să vă apropiați de această femeie, o priviți în ochi, zâmbiți pentru câteva secunde și apoi întoarceți-vă la ceea ce faceți. Acest lucru demonstrează că aveți încredere și interes, pe lângă faptul că această femeie încearcă mai mult să rămână în contact cu dvs.
 • Imagine intitulată
  2
  Nu vă ridicați așteptările. În loc să vă apropiați de o femeie care așteaptă să o ia acasă în acea noapte sau să aibă o întâlnire cu săptămâna următoare, încercați să așteptați să aveți o conversație minunată. Dacă te concentrezi prea mult asupra a ceea ce vei realiza, în cele din urmă te va împiedica să fii prezent în conversație și se pare că nu-ți pasă deloc să cunoști această femeie.
 • Imagine intitulată Nu este înfiorător Pasul 3
  3
  Nu vă apropiați stealthly. Dacă apar brusc, femeia va pleca chiar înainte de a vorbi. În schimb, încercați să-l abordați dintr-un punct în care vă poate vedea. Nu trebuie să fie foarte complicat, trebuie să eviți să apară brusc lângă el și să-i spui ceva.
 • Imagine intitulată
  4
  Evitați contactul fizic imediat. Nu atingeți imediat o femeie pe care tocmai ați cunoscut-o. Evident, îi poți da o strângere de mână atunci când te prezinți, dar după aceea păstrați o distanță subtilă și politicoasă până când vă dă un semnal că vă puteți apropia.
 • Imagine intitulată
  5
  Învață să pleci. Încercați să nu rămâneți cu femeia mult timp, numai până când se termină conversația. După câteva minute, sa terminat, scuzați-vă politicos și reveniți la ceea ce faceți. Cu aceasta veți arăta că nu sunteți disperați. De asemenea, mersul departe va face ca femeia să aibă timp să se gândească la tine. Dacă cei doi sunt congeniali, pot vorbi din nou mai târziu.
 • Metoda 2
  Evitați să fiți înfricoșați atunci când vă aflați într-un grup

  Imagine intitulată Nu fi înfiorător Pasul 6
  1
  Evitați înclinarea. Dacă colțați oamenii, instinctele primare vor apărea și vor dori să fugă. Indiferent de ceea ce spui, te vei vedea ca pe o persoană înspăimântătoare, pentru că se pare că nu poți ține atenția unei persoane, dacă nu este cu forța. Cu toate acestea, această acțiune ar putea fi foarte normală într-un alt context.
 • Imagine intitulată Nu fi înfiorător Pasul 7


  2
  Nu mișcați mâinile. Acest lucru înseamnă nu numai că nu trebuie să atingeți oamenii, dar se aplică și obiectelor. Nu trebuie să-ți așezi degetele pe toate suprafețele care se află la îndemâna ta sau să-ți mângi paharul. Doar nu mișcă-ți mâinile. Luați în considerare traversarea brațelor sau plasarea mâinilor în buzunare dacă nu puteți opri mișcarea. Deși este adevărat că aceste gesturi nu dau o impresie de voință sau de încredere, ele vă împiedică să apară ca o persoană înspăimântătoare. Prin urmare, este mai bine să dai o impresie de a fi o persoană timidă și rezervată.
 • Imagine intitulată
  3
  Nu urmați oamenii. Împărțiți-vă timpul printre oamenii din grupul dvs. Nu urmați un membru sau doi membri în care merg, mai ales dacă nu îi cunoașteți bine. Lăsați-i să aibă spațiul lor de a interacționa cu alte persoane fără să le urmăriți. Dacă există un moment în care nu aveți pe cine să vorbiți, luați ocazia să mergeți la baie sau să vă umpleți geamul înainte de a vă întoarce să participați la conversații diferite.
 • Imagine intitulată
  4
  Nu fi primul care aruncă niște inconveniente sexuale în conversații. Dacă singurul lucru pe care îl puteți contribui la o conversație este un comentariu cu conținut sexual, oamenii vă vor califica drept o persoană rară și înspăimântătoare. Lăsați o altă persoană să dea indicii și să evalueze ceea ce a spus și reacția oamenilor înainte de a face același lucru, dar ușor.
 • Metoda 3
  Evitați să fiți înfricoșați când dansați într-o disco

  Imagine intitulată
  1
  Au o bună igienă. Deși este adevărat că acest lucru este important întotdeauna, este mult mai important atunci când veți fi în jurul valorii de cineva în timp ce dansează. Asigurați-vă că utilizați deodorant, periați părul și purtați o cămașă curată înainte de a merge la un club de noapte.
  • Evitați să aveți mâini umede și lipicioase. În plus față de a fi neplăcut, mâinile transpirați sunt asociate cu oameni înfricoșătoare. Dacă știți că mâinile sunt transpirații, luați măsuri preventive înainte de a merge la o discotecă.
 • Imagine intitulată
  2
  Aflați unde să căutați Evitați să vă uitați la clavicula, la gât sau la umerii unei femei. Deși este adevărat că observația ocazională poate fi inofensivă, ea poate fi ușor interpretată greșit atunci când priviți la pieptul unei femei, ceea ce vă va face să arătați ca o persoană înspăimântătoare. De asemenea, ar trebui să evitați să o vedeți în ochi. Deși este adevărat că contactul cu ochii este mai bun decât a vedea sânul unei femei, dacă o faci foarte curând, ar putea să te facă să arăți ca o persoană înspăimântătoare. Ceea ce puteți face cel mai bine este să o vedeți din umăr. Puteți să-l vedeți ocazional la picioare sau să îl vedeți și să faceți un al doilea contact vizual. Dă-i un zâmbet și îndreaptă privirea spre alt loc înainte să pară că te uiți la ea.
 • Imagine intitulată Nu este înfiorător Pasul 12
  3
  Fii adecvat Găsește-te la cuplurile care dansează în jurul tău. Urmăriți bărbații care dansează și observați apropierea lor de partenerul lor, modul în care dansează și modul în care își folosesc mâinile. Încercați să simulați ceea ce majoritatea bărbaților ați văzut și care dansați cu un cuplu care pare să fie fericit. Evitați să vă atingeți prea mult partenerul sau să fiți prea departe de ea.
 • Imagine intitulată Nu fi înfiorător Pasul 13
  4
  Nu vorbi prea mult Deși este adevărat că este important vorbiți, nu faceți asta în timpul întregului dans. Este probabil ca muzica să fie tare, ceea ce va face dificilă înțelegerea și că ea vă va răspunde. Dacă te distrezi când dansezi, întreabă-o pe femeie dacă o poți invita la o băutură și o duci la barul unde vorbește.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să nu te sperii când vezi un film înfricoșătorCum să nu te sperii când vezi un film înfricoșător
  Cum să dormi după ce am văzut, auzit sau am citit ceva terifiantCum să dormi după ce am văzut, auzit sau am citit ceva terifiant
  Cum de a atrage un tomboyCum de a atrage un tomboy
  Cum de a atrage atenția unui băiatCum de a atrage atenția unui băiat
  Cum să atragă atenția unui omCum să atragă atenția unui om
  Cum să ajungeți la un tip fără a fi evidentCum să ajungeți la un tip fără a fi evident
  Cum să obții un tip să vorbească cu tineCum să obții un tip să vorbească cu tine
  Cum să nu mai fiți timizi în fața tipului care vă placeCum să nu mai fiți timizi în fața tipului care vă place
  Cum să descifrați gesturile și particularitățile unui băiat care vă placeCum să descifrați gesturile și particularitățile unui băiat care vă place
  Cum sa-ti placa un adolescentCum sa-ti placa un adolescent
  » » Cum să nu fii înfricoșător

  © 2011—2020 ertare.com