Cum să nu fiți enervant

De cele mai multe ori, o persoană enervantă nu își dă seama cum îi percep ceilalți comportamentul. Dacă bănuiți că comportamentul dvs. este enervant pentru alții, atunci trebuie să învățați să evitați detaliile care vă deranjează adesea atât de mult. Dacă te deranjează, poate și alții te vor deranja. Desigur, trebuie să vă amintiți că cei care vă iubesc vor continua să facă acest lucru, așa că nu vă schimbați persoana, doar vă îmbunătățiți atitudinea și obiceiurile pentru a evita provocarea disconfortului oamenilor din mediul dvs.

pași

Imagine intitulată Nu este enervant Pasul 1
1
Dezvoltați încrederea în sine. Uneori cineva vă va găsi supărat pentru că faceți ceva care este asociat cu o caracteristică negativă, cum ar fi anxietate, stereotipuri sau sloppiness. Nu trebuie să schimbi ceva despre tine doar pentru că cineva îți interpretează greșit comportamentul (presupunând asta) acest lucru este o judecată greșită). Dar alteori, putem fi enervant pentru că suntem nesiguri sau încercăm prea mult. În astfel de cazuri, puteți să examinați de ce faceți anumite lucruri și să vă dați seama că singurul motiv pentru care le faceți este să faceți o impresie bună și vă afectează!
 • Imagine intitulată Nu este enervant Pasul 2
  2
  Păstrați obiceiurile contraproductive. Să presupunem că ați observat că râzi foarte tare de glumele tuturor, deși nu toate sunt atât de amuzante sau poate că ți-ai luat obiceiul râzi în momente neadecvate. Poate că ați început să o faceți în mod inconștient, deoarece credeți că a fi vesel și jovial vă va face mai plăcut, dar acum tot ce puteți face este enervant. Încercați o abordare diferită: fi autentic și fi tu insuti. Dacă oamenii nu vă plac atunci când sunteți voi, atunci trebuie să găsiți oameni noi și mai toleranți.
 • Imaginea intitulată Nu este enervant Pasul 3
  3
  privințe limitele. Toată lumea are limite: trebuie să înveți ceea ce sunt și să încerci să nu le depășești. Limitele variază foarte mult de la o cultură la alta și chiar de la un individ la altul.
 • Nu mergeți să scuipați oamenii în mod constant. De fapt, nu le atinge deloc dacă nu le place. Desigur, dacă el este un prieten bun al tău și nu-i pasă, atunci bineînțeles că te distrezi. În caz contrar, țineți mâinile încă.
 • Nu vorbiți despre cineva din spatele dvs., mai ales dacă nu v-ați exprimat în primul rând dezacordul față de persoana respectivă. Fiți deosebit de loiali familiei, prietenilor sau partenerilor.
 • Nu vă impuneți sau nu vă prezentați fără invitație. Încercați să vă controlați emoțiile și să nu fiți prea agresivi. Dați oamenilor spațiul lor atunci când au nevoie de el. Nu-i spuneți în fiecare zi. Amintiți-vă: cel mai bun mod de a vă deranja este repetarea.
 • Nu atingeți nimănui lucrurile. Chiar dacă lucrurile nu sunt private, s-ar putea să te simți încălcat dacă atingi lucrurile care se află în spațiul tău personal. Dacă doriți să împrumutați ceva, cereți mai întâi permisiunea și lăsați persoana să vă dea elementul.
 • Intră în afacerile tale. Evitați să intri într-o conversație (de exemplu), spunând: "Despre ce vorbești?". Dacă auziți pe cineva vorbind despre ceva cu o altă persoană și auziți ultima teză, lăsați-o în acest fel.
 • Imagine intitulată Nu este enervant Pasul 4
  4
  Fii umil. Faptul că te simți în siguranță nu înseamnă că trebuie să te comporți ca și când ai fi mai bine decât oricine. Nu faceți sau nu spuneți lucruri care ar putea să vă facă să parați arogant, ca să vă bâjbâiți despre averea sau succesul dumneavoastră.
 • Nu corectați gramatica, ortografia sau greșelile rău ale altora, deoarece majoritatea nu le place să fie corectate.
 • Nu spuneți oamenilor că credințele lor sunt greșite. Menționați cu bunătate că nu sunteți de acord. Au o poziție morală clară și rămân în ea. De exemplu, totul este valabil până când nu cauți rău altei persoane. A ta poate varia, dar încercați să vă asigurați că este folosit în toate domeniile.
 • Nu te plânge tot timpul. Ține minte că lumea nu se învârte în jurul tău. Dacă vă plângeți prea mult, alții vă vor găsi deprimanți și vă vor evita. Se va întâmpla și dacă te insulți în mod constant, ceea ce nu este umil, ci o altă formă de auto-absorbție. Este normal să vă simțiți rău din când în când și să vă exprimați nemulțumirea. Cu toate acestea, trebuie să știți când să o depășiți și să continuați. Citiți mai multe despre cum să fii optimist.
 • Fiți conștienți de modul în care alții percep lucrurile pe care le spuneți. Chiar dacă cuvintele tale sunt atent și importante, vocea poate indica frustrare, iritabilitate, o atitudine condescendentă, frivolitate, aroganță sau orice număr de lucruri care dau impresia greșită de oameni și de a face nu se poate vedea sau pictura.
 • Imagine intitulată Nu este enervant Pasul 5
  5
  Învățați să ascultați. Conversația este o stradă cu două sensuri. Dacă vorbești în mod constant, ceilalți vor fi frustrați și vor înceta să comunice cu tine. Ca regulă generală, ascultați întotdeauna mai mult decât vorbiți. Gândește-te la ceea ce spui înainte de a spune. Evitați să întrerupeți pe cineva în mijlocul unui gând, chiar dacă numai ceva de spus merge prin mintea voastră. Rețineți citatul celebru: "Este mai bine să păstrați tăcerea și să credeți că sunteți nebun decât să vorbiți și să eliminați orice îndoială".
 • Imagine intitulată Nu este enervant Pasul 6
  6
  Fiți conștienți de împrejurimile dvs. Vă rugăm să rețineți că, dacă sunteți în picioare la ușă în timp ce vă aflați în mijlocul unei conversații, în picioare, în mijlocul unei zone în care oamenii încearcă să se plimbe (în mall-uri sau aeroport), sau în cazul în care copiii dumneavoastră sunt neplăcute într-un loc public . Nu cântă prea tare sau ascultați muzică pe care alții o găsesc iritantă. Rețineți cum acțiunile dvs. pot afecta persoanele din jurul dvs. și vă puteți câștiga respect.


 • Imagine intitulată Nu este enervant Pasul 7
  7
  Fii politicos și igienic. De exemplu, nu arătați sub bluza femeilor, nu evacuați un gaz, nu vorbiți despre funcții biologice în public. Acoperiți nasul și gura cu cotul când strănutați sau tuse. Aveți grijă să vă spălați dinții sau atașatul după mese pentru a nu deranja pe ceilalți cu respirația. Faceți un duș în fiecare zi și puneți haine curate în fiecare zi.
 • Imagine intitulată Nu este enervant Pasul 8
  8
  Aflați cum să citiți reacțiile faciale și mișcările corpului. Acordați atenție expresiilor faciale și limbajului corporal al celor din jurul dvs., depuneți eforturi pentru ao identifica imediat și nu mai faceți ceea ce deranjează pe alții.
 • Imagine intitulată Nu este enervant Pasul 9
  9
  Nu hărțui pe oameni. Dacă cineva are o zi proastă, nu încercați să stați pe el pentru al face să se simtă mai bine (dacă nu vă întreabă, bineînțeles). Dacă ai avea o zi proastă, nu ai vrea ca cineva să te deranjeze cu încercări eșuate de a te înveseli. Întreabă-l dacă ar vrea să fie încurajat, dar nu uitați că "nu" înseamnă "nu". Vorbește doar despre ce te deranjează dacă persoana respectivă atinge subiectul.
 • Imagine intitulată Nu este enervant Pasul 10
  10
  Evitați repetarea inutilă. Repetarea repetată a aceleiași acțiuni de mai multe ori (de exemplu, realizarea de sunete necorespunzătoare sau tragerea părului cuiva) nu este cea mai bună modalitate de a atrage atenția. Dacă cineva spune "opri", înseamnă doar asta. Dacă continuați fără oprire, puteți pierde un prieten.
 • Nu copiați alții. Dacă copiați pe cineva, acea persoană va fi supărată și departe de dvs. De asemenea, nu trebuie să vă copiați prietenii, deoarece aveți riscul de a le pierde.
 • Spuneți lucrurile o singură dată. Nu spuneți ce ați spus de două ori pentru că alții ar putea spune: "Te-am auzit", "este bine!" sau ceva de genul asta. Poate fi enervant pentru ei. Au auzit deja și nu vor să audă din nou.
 • Nu faceți zgomote repetitive Dacă vă aflați bătuți la masă cu creionul, mestecați gheață cu gura deschisă, loviți-vă piciorul împotriva ceva, curățați prea mult gâtul, tuse, opriți-vă!
 • Nu te certa Cei mai mulți oameni nu le place să argumenteze. Pur și simplu spuneți că nu sunteți de acord și nu vă faceți să arătați ca un expert pe această temă. Un know-it-all își scoate oricare dintre cutiile lui. Desigur, puteți avea discuții inteligente sau discuții cu cineva întotdeauna în circumstanțele potrivite și dacă cealaltă persoană este dispusă să participe. Nu forțați pe cineva să intre într-o dezbatere. Dacă cineva vă spune că preferă să nu vorbească despre un subiect, lăsați-l la asta.
 • Imagine intitulată Nu este enervant Pasul 11
  11
  Nu presupune nimic. Când presupui să știi de ce cineva face anumit lucru fără a se deranja să afle motivele reale, este un mod de a spune, aveți acces la cunoștințe secrete sau înțelegeri pe care nici o ființă umană nu are în realitate. Cu alte cuvinte, vei fi arogant și prejudecată. Încercați să observați comportamentele și, dacă este necesar, să întrebați persoana într-un mod neconflict: "Am observat că vă mutați mult când stați. Există un motiv special pentru care o faceți? "Acceptați răspunsul fără a pune întrebări. Dacă spui, de exemplu: „Da, am ADHD și încerc să-l controleze cel mai mult, dar, uneori, eu nu pot,“ nu te uita cu o față sceptic și spune: „Orice ai spune“ nonșalant. Nimeni nu te-a numit judecător, doctor sau ceva de genul ăsta.
 • Nu da sfaturi decât dacă împărtășesc aceeași problemă și poate înțelege cu adevărat celălalt: „? Ei bine, ai încercat Ritalin pentru că“ ar fi un răspuns foarte enervant pentru cineva cu ADHD. Chiar mai rău ar fi: „Poate fi necesar să încercați mai greu de controlat“ sau „Un văr de-al doilea a avut asta, dar a stat pe cap o dată la marți timp de un an în timp ce inhalarea afine, cu un pai si este acum complet vindecat.“
 • sfaturi

  • Ceva pe care mulți îl găsesc enervant este dacă loviți pe cineva și nu părăsiți. Înconjurați-vă cu o mulțime de prieteni, astfel încât să puteți petrece timpul cu o mulțime de oameni și să nu vă ia ca pe cineva care se lipeste de o singură persoană, care poate fi enervant.
  • Dacă prietenii și familia dvs. sunt departe de dvs., este posibil să aveți nevoie să lucrați cu abilitățile sociale și limitele personale cu un consilier profesionist sau într-un grup. Experiențele asupra cărora nu avem control au o mare influență în crearea limitelor corespunzătoare. De acord cu aceste experiențe vă poate ajuta să vă asigurați securitatea de care aveți nevoie pentru a crea și respecta limitele corespunzătoare.
  • Continuă să practice aceste abilități până când o faci bine. Acest lucru va fi când vă veți simți mai bine și prietenii sau familia vor vorbi mai mult cu voi.
  • Nu repeta același lucru pe care o spusese o altă persoană, pentru că este foarte enervant.
  • Nu știi dacă ești supărat? Adresați-vă unei persoane care vă poate da un răspuns cinstit și constructiv. Pregătiți-vă pentru critici și arătați-le dispus să le acceptați cu har. Este posibil ca persoana să nu fie dispusă să vi se dea imediat, astfel încât să le oferiți timp pentru a-ți explica situația, gândurile și sentimentele, astfel încât să fie clar că puteți face față criticilor constructive.

  avertismente

  • Unii oameni care au deficit de atentie tulburare de hiperactivitate (ADHD), tulburare de deficit de atenție (ADD), autismul sau sindromul Asperger (AS) poate fi enervant, dar nu e vina lor. Nu criticati si nu incercati. Fiți un prieten și le arătați că vă pasă.
  • Suntem uneori enervanți uneori și unii sunt prea rapizi să critice. Unele sunt foarte enervante foarte ușor.
  • Nu fi prea rapid să te confrunți sau prea arogant dacă un prieten îți spune că ești supărat. Învață să fii umil.
  • Dacă vă place cineva și acea persoană crede că sunteți supărat, încercați să fiți mai întâi prieteni și nu flirtați până nu se cunosc bine. Discutați cu persoana online sau personal, veți fi surprinși cât de mult vă veți cunoaște reciproc.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să vă opriți copilul să-și muște gâtulCum să vă opriți copilul să-și muște gâtul
  Cum să se ocupe de copiii enervanțiCum să se ocupe de copiii enervanți
  Cum să tratăți comportamentul pasiv agresivCum să tratăți comportamentul pasiv agresiv
  Cum să scapi de oamenii enervanțiCum să scapi de oamenii enervanți
  Cum sa scapi de oamenii suparati, fara a le rani sentimenteleCum sa scapi de oamenii suparati, fara a le rani sentimentele
  Cum să determinați de ce cineva te tratează prostCum să determinați de ce cineva te tratează prost
  Cum să vă confruntați cu faptul că vă place o persoană care nu vă respectăCum să vă confruntați cu faptul că vă place o persoană care nu vă respectă
  Cum să eviți unul dintre prietenii tăi enervanțiCum să eviți unul dintre prietenii tăi enervanți
  Cum să eviți atât de mult iritarea prietenilorCum să eviți atât de mult iritarea prietenilor
  Cum să eviți să fii enervant atunci când ești cu prietenii tăiCum să eviți să fii enervant atunci când ești cu prietenii tăi
  » » Cum să nu fiți enervant

  © 2011—2020 ertare.com