Cum să nu te plictisesti de prietenul tău

Există un proverb turcesc care spune că "nici un drum nu se întinde cu o companie bună". Când aveți o relație de durată, de fiecare dată când vă spuneți la revedere este greu. Cheia iubirii rămase este să petreci mai mult timp cu partenerul tău și să începi să te distrezi cu ea. Există multe lucruri care se pot face acasă, dar sunt multe altele dacă decideți să ieșiți.

conținut

pași

Imaginea intitulată
1
Nu te mai tăcea cu prietenul tău tot timpul. Încearcă să fii distractiv. Modul clasic de a te distra cu prietenul tău este să-l duci într-o cantină caldă sau într-un loc unde nu ai fost înainte. Aveți posibilitatea să alegeți un restaurant cu un tip de bucătărie pe care nu ați încercat-o sau să experimentați din când în când viața de noapte din orașul dvs.
 • Imagine intitulată
  2
  Du-te afară. Du-te la filme din când în când, poate fi distractiv. În plus față de vizitarea cinematografului local, există numeroase festivaluri de film unde puteți vedea premiere.
 • Imaginea intitulată
  3
  Fii romantic Rutina și stresul din fiecare zi pot ruina relația. Uneori, florile nu sunt suficiente pentru ca tu să-l iubești la fel de mult ca prima zi. Adăugați o poveste despre relația dvs. Luați mașina și mergeți într-un loc unde clădirile nu vă împiedică să vedeți cerul. O altă idee este să petrecem noaptea pe plajă. Numai cei doi în jurul unui foc și beau vin. Verificați legile locale înainte de a face ceva de genul asta.


 • Imaginea intitulată
  4
  Fii artistică Există multe evenimente în orașul tău. Descoperiți unde va fi următorul festival de benzi desenate, prezentare literară, concert muzical sau poezie.
 • Imagine intitulată
  5
  Călătorește împreună. Vreți să combinați distracția de a merge la noi locuri și de a întâlni oameni noi? Se recomandă călătoria o dată pe an. Ar putea fi o călătorie simplă.
 • Imaginea intitulată
  6
  Fii creativ cu surprize. Du-l la parcul de picnic. Fii spontan și spori distracția.
 • sfaturi

  • Dacă preferați ceva mai puțin nebunesc, cum ar fi jocurile video, nu fiți acasă joci unul împotriva celuilalt. Vă puteți înscrie la campionate și puteți întâlni oameni noi.
  • Fii tu insuti
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a scrie o melodie pentru prietena sau prietenul tăuCum de a scrie o melodie pentru prietena sau prietenul tău
  Cum să-ți păstrezi prietenul într-o relație de lungă distanțăCum să-ți păstrezi prietenul într-o relație de lungă distanță
  Cum să-i spui unui prieten că partenerul tău te insereazăCum să-i spui unui prieten că partenerul tău te inserează
  Cum să spun la revedere celui mai bun prieten care se mișcăCum să spun la revedere celui mai bun prieten care se mișcă
  Cum să te distrezi cu prietenul tău la filmeCum să te distrezi cu prietenul tău la filme
  Cum să te distrezi cu cel mai bun prieten al tăuCum să te distrezi cu cel mai bun prieten al tău
  Cum să eviți a treia răulCum să eviți a treia răul
  Cum să-ți faci prietenul sau prietena să te sărute mai întâiCum să-ți faci prietenul sau prietena să te sărute mai întâi
  Cum să-ți faci iubitul să petreacă mai mult timp cu tineCum să-ți faci iubitul să petreacă mai mult timp cu tine
  Cum să faci iubitul tău să acorde mai multă atenție decât prietenii luiCum să faci iubitul tău să acorde mai multă atenție decât prietenii lui
  » » Cum să nu te plictisesti de prietenul tău

  © 2011—2020 ertare.com