Cum să nu renunți

Noi toți trec prin un moment dat în viață în cazul în care ne-am gândit coborî brațele și lăsați soarta să aibă grijă de ceea ce se apropie, dar nu cel mai bun option.If esti intr-un timp stresant și au făcut totul că ați reușit să întăriți situația, cel mai dificil lucru pentru dvs. trebuie să fie să aveți răbdare și să credeți că lucrurile se vor întâmpla mai devreme sau mai târziu. Ia puțin timp și citiți sfaturile pe care trebuie să vă ajutăm. Veți vedea că merită să continuați să luptați! Viața este magnifică, chiar și cu problemele sale.

conținut

pași

Imaginea intitulată
1
Încercați să vă relaxați, lucrurile se vor îmbunătăți. Dacă vă aflați într-un moment stresant al vieții dvs. și ați făcut tot ce puteți pentru a întări situația, cel mai dificil lucru pentru dvs. ar trebui să aveți răbdarea și să credeți că lucrurile se vor întâmpla mai devreme sau mai târziu.
 • Imaginea intitulată Nu renunța la pasul 2
  2
  Ia timp pentru tine Uneori trebuie să faceți timp pentru a încerca să faceți prea mult, încercați să faceți alte lucruri. Acest lucru vă va clarifica capul și vă va oferi mai multe idei pentru mai târziu când sunteți gata.
 • Imaginea intitulată
  3
  Faceți obiective realiste. Asigurați-vă că scopul dvs. este moral și merită. De exemplu, nu încercați să vă întoarceți la fosta dvs. iubită care este deja căsătorită. Cu alte cuvinte, realizați obiective realiste care depind doar de dvs.
 • Imaginea intitulată
  4


  Fii cinstit să accepte faptul că obiectivul poate fi dificil de realizat. Vor exista dificultăți, urcări și coborâșuri. Ea poate sau nu poate dura ani sau o viață în funcție de cât de repede sunteți dispuși să vă îmbunătățiți șansele și cunoștințele.
 • Nu-Dă-up-Step-5.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată
  5
  Pași mici Gândiți-vă la un plan realist al modului în care veți încorpora timpul pentru a obține abilitățile. Petrece tot timpul trebuie liber pentru a ajunge la obiectivul dvs. poate afecta viața de familie și să ia departe același obiectiv ca rezultat, astfel încât să ia pași mici și de a face tranziții subtile, face cunoscut altora ceea ce ai în minte.
 • Imaginea intitulată
  6
  Gestionați stresul Nu lucrați la obiectivul dvs. în timp ce sunteți stresat, dacă vă dați seama că sunteți stresat, găsiți tehnici și activități care servesc drept terapie. Dați-vă timp și dezvoltați răbdarea. Răbdarea are multe de-a face cu atingerea unui obiectiv.
 • Imaginea intitulată
  7
  Găsiți sprijin sau creați propriul dvs. animator. Realizați faptul că succesul nu este ușor - este rezultatul muncii și efortului depus. Găsirea grupurilor de suport este bună atunci când lucrați la obiectivele de întâlnire. Împărtășește-ți ideile cu prietenii care te susțin, te încurajează și crezi în tine și fii atent cu acei oameni care îți spun că nu pot face ceva. Dacă nu există cineva care să vă susțină, găsiți în interiorul dvs. suportul de care aveți nevoie.
 • sfaturi

  • Întrebați-vă: De ce renunț? Fii specific, scrii pe o bucată de hârtie.
  • Gândește-te la ce se va întâmpla dacă te predai și ce se va întâmpla dacă nu.
  • Vorbiți cu dvs. și faceți comentarii pozitive.
  • Repetați cuvintele "nu renunțați" la dvs. de cel puțin 10 ori. Unii oameni fac 100.
  • Respirați adânc.
  • Gândiți-vă la cei dragi ca la inspirație.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să te ocupi de prietena tatălui tăuCum să te ocupi de prietena tatălui tău
  Cum să se ocupe de un soț care a fost căsătorit anteriorCum să se ocupe de un soț care a fost căsătorit anterior
  Cum să oprești să regreți deciziile taleCum să oprești să regreți deciziile tale
  Cum să nu vă îngrijorați de lucrurile rele care s-ar putea întâmpla cu dvs. sau cu familiaCum să nu vă îngrijorați de lucrurile rele care s-ar putea întâmpla cu dvs. sau cu familia
  Cum să faci ceea ce trebuieCum să faci ceea ce trebuie
  Cum să ne ocupăm de vesti proasteCum să ne ocupăm de vesti proaste
  Cum să facem față unei situații enervanteCum să facem față unei situații enervante
  Cum să vă îmbunătățiți atitudineaCum să vă îmbunătățiți atitudinea
  Cum să nu renunți niciodatăCum să nu renunți niciodată
  Cum să renunț la o prietenie proastăCum să renunț la o prietenie proastă
  » » Cum să nu renunți

  © 2011—2020 ertare.com