Cum să nu vă faceți griji

Există de multe ori când nu vă faceți griji cu privire la lucrurile negative care se întâmplă în viața voastră. Continuați să citiți pentru a afla soluțiile posibile pentru fiecare situație și sfaturi utile pentru a trata negativitatea vieții.

pași

Metoda 1
Când oamenii te judecă

Imaginea intitulată Not Care Pasul 1
1
Construieste-ti opinia despre tine. Adesea, motivul pentru care ne pasă de ce cred alții despre noi este pentru că ne vedem prin ochii lor ... dar nu este bine pentru noi să ne bazăm părerea decât pe ce cred alții despre noi. Cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să vă mândriți, astfel încât, indiferent de ceea ce spun ei, să știți că sunteți o persoană bună merită.
 • Voluntariatul este un mod minunat de a vă simți bine în timp ce oferiți sprijin comunității dvs., de asemenea, neprețuit.
 • Obțineți o anumită abilitate, cum ar fi desenul, jocul unui instrument sau jocul unui sport. Te-ai saturat sa fii singurul tip cu care nimeni nu vorbea? Știu tipul care este uimitor să cânte la bas.
 • Călătorește și vezi lucrurile pe care vrei să le vezi. Călătoria vă va oferi mai multă încredere și vă va oferi amintiri și povesti incredibile pentru a vă spune tot restul vieții.
 • Imaginea intitulată Not Care Step 2
  2
  Fă ce vrei să faci. Nu lăsați opinia altora să vă împiedice să faceți ceea ce vă place să faceți. Fericirea ta nu trebuie să depindă de aprobarea ta. Ignorați-le și veți realiza că mai mult timp petrecut făcând ceea ce doriți, indiferent de ceea ce spun ei, vă va păsa mai puțin. Veți avea atât de multă distracție încât veți realiza că pur și simplu nu vă pasă de nimic altceva.
 • Dedicarea la lucrurile care te fac fericit este, de asemenea, o modalitate bună de a întâlni oameni care gândesc ca tine și cărora le plac aceleași lucruri. Acești oameni noi vor sărbători, în loc să judece lucrurile pe care le iubești!
 • Imaginea intitulată
  3
  Permiteți-i să vă respingă. Un pas bun spre a nu îngriji când oamenii vă judecă este pur și simplu să-i lași să o facă. Lăsați-i să vă judece și, trăind această judecată, veți vedea că nu este sfârșitul lumii. Chiar și așa, te vei ridica în fiecare zi și vei continua să faci tot ce vrei să faci. Opinia ta nu-ți aduce cu adevărat o influență asupra vieții tale.
 • Mai ales nu are nici un rost să ne certăm pentru că va fi aproape imposibil să-i oprim. Oamenii care vă judecă cel mai sever sunt, de obicei, cei care se judecă cel mai grav și vă vor judeca în continuare pentru că îi face să se simtă mai bine. Ei au probleme, dar nu lasa problemele lor sa te afecteze.
 • Imaginea intitulată
  4
  Rețineți că toate acestea nu vor avea importanță pe termen lung. De asemenea, este important să ne amintim că acești oameni au probleme și trăiesc pe cont propriu. În cinci ani, probabil că nici nu vă vor mai aminti, cu atât mai puțin toate lucrurile despre tine, pe care nu le place. Opiniile dvs. nu vor avea niciun impact asupra dvs. în câțiva ani. Dacă vă petreceți timpul bucurându-vă de viața dvs. și profitând de oportunitățile pe care le aveți, veți fi mult mai fericiți pe termen lung decât dacă vă pierdeți timpul încercând să schimbați părerea oamenilor pe care, probabil, nu le veți vedea nici măcar în câțiva ani.
 • Metoda 2
  Când cineva te doare

  Imaginea intitulată
  1
  Determinați motivul pentru care ați fost răniți. Realizând de ce vă rănește cineva vă va ajuta să nu vă pese, vă va ajuta să înțelegeți și să vă empați cu ei și ce au făcut. Dacă înțelegeți motivele pentru care cineva a făcut ceva, este mai greu să le judecați și să vă păstrați o pradă.
  • Poate că te-au rănit pentru că sunt răniți, singuri sau înspăimântați. Poate că te-au rănit pentru că te îngrijorează că poți să le rănești mai întâi. Poate că nu au un bun exemplu în viața lor despre cum să iubească sau să-i trateze bine pe ceilalți oameni. Există o serie de motive pentru care oamenii rănesc pe alții, în mod intenționat sau neintenționat.
 • Imaginea intitulată Care Care Step 6
  2
  Gândiți-vă că le lipsesc. Dacă cineva te doare sau te arată într-un alt mod că nu te apreciază pe tine sau pe rolul tău în viața ta, ei înțeleg pur și simplu că este pierderea lor. Dacă vrei să fii supărat, rănit sau singur, asta te va afecta mult mai negativ pe termen lung decât te va afecta. Rețineți că timpul și starea dvs. pot fi mai bine utilizate în cineva care vă apreciază.
 • Imaginea intitulată
  3
  Apreciați oamenii care vă interesează. Ia timp pentru a aprecia persoanele care au grija de tine. Există mulți oameni care te iubesc și iubesc fiind în jurul tău. Acești prieteni, membri ai familiei, colegi sau profesori merită mult mai mult timp decât cineva care se implică în propriile probleme.
 • Imaginea intitulată Not Care Step 8
  4
  Găsiți oameni noi Când această persoană vătămătoare vă lasă din viață, el găsește oameni noi care să aibă grijă de ea. Acest lucru vă va oferi un nou scop și o fericire și vă va ajuta să uitați lucrurile pe care le-ați făcut. Când găsiți oameni noi și minunați care vă apreciază pentru cine sunteți, veți realiza că toate lucrurile pe care ceilalți idioți le-au făcut brusc nu vă vor contează. E greu să fii rănit și supărat când ești atât de fericit!
 • Metoda 3
  Când lucrurile merg prost

  Imaginea intitulată


  1
  Rețineți că lucrurile ar putea fi mai rău. Când se întâmplă lucruri rele, încercați să vă amintiți că lucrurile ar putea fi mai rău. Acest lucru nu trebuie să diminueze durerea lucrurilor care se petrec în viața voastră: nu, acele lucruri vor continua să pătrundă. Asta nu se va schimba. Dar când înțelegeți că lucrurile ar putea fi mai rău, va fi mult mai ușor să apreciați lucrurile pe care le aveți.
 • Imaginea intitulată Not Care Step 10
  2
  Apreciați lucrurile bune din viața voastră. Deci, știind că ați putea pierde mult mai mult, dar nu a fost cazul, faceți timp pentru a aprecia lucrurile din viața voastră care vă fac fericiți. Îmbrățișează-ți mama, spune-i prietenului tău cât de mult înseamnă pentru tine și privește un apus de soare ... pentru că acum, în acest moment, ești în viață și singurul este uimitor și minunat.
 • Dacă simți că nu ai lucruri în viața ta pe care le poți aprecia sau care te fac fericit, atunci trebuie să ieși și să obții lucruri care să fie fericite. Începeți voluntariatul, faceți un nou prieten sau faceți ceva ce v-ați dorit dintotdeauna. Viețile noastre sunt scurte și nu ar trebui să le petrecem plictisiți sau nefericiți.
 • Imaginea intitulată Not Care Step 11
  3
  Fii sigur că nu este sfârșitul lumii. Lucrurile vor merge prost, asta se întâmplă. De fapt, se întâmplă de multe ori. Dar dacă credeți și înțelegeți că lucrurile merg prost, atunci veți ști că nu este sfârșitul lumii când se întâmplă acest lucru. Problemele noastre par uneori minunate și adesea sunt incredibil de dureroase și greu de manevrat, dar (așa cum spune proverbul) totul va trece. Veți avea alte probleme și veți avea și alte fericire.
 • Imaginea intitulată Not Care Step 12
  4
  Continuă. Nu poți schimba trecutul, nu poți anula ceva care a mers prost. Tot ce puteți face este să vă ridicați și să continuați. Modificați-vă strategia și remediați problema dacă puteți. Dacă nu puteți, continuați pur și simplu cu ceea ce urmează. Oferirea unui nou scop, a unui nou scop și a noilor succese vă vor ajuta să nu vă îngrijiți de eșecurile prin care ați trecut.
 • Metoda 4
  Ocazii în care ar trebui să vă pese

  Imaginea intitulată Not Care Step 13
  1
  Aveți grijă când cineva este rănit. Există situații în care trebuie să vă faceți griji întotdeauna. Când cineva este rănit, este probabil cel mai important. Este rezonabil să nu vrei să-ți pese când oamenii te înfruntă, dar dacă vezi anumite persoane care agresează pe altcineva, trebuie să le pese mereu de ele. Dacă ne apăram unii pe alții, atunci nimeni nu va fi rănit în acest fel, inclusiv pe tine.
 • Imaginea intitulată Not Care Step 14
  2
  Aveți grijă când puteți răni pe altcineva. Nu poți împușca oameni care nu-ți plac, nu poți fi un bătăuș cu ceilalți și nu-ți poți face griji cu privire la modul în care acțiunile tale rănesc alte persoane. Dacă vrem să trăim fericit în această lume, trebuie să iubim și să avem grijă de ceilalți. Dacă nu-ți pasă că suferi altcineva, trebuie să te gândești la felul în care acțiunile tale vor afecta viața ta.
 • Imaginea intitulată Not Care Pasul 15
  3
  Te îngrijorează când oamenii au nevoie de tine. Adesea, oamenii vor depinde de tine. S-ar putea să nu știți chiar că depind de tine. De-a lungul vieții tale, vor exista oameni care au nevoie de tine din diferite motive. Ar trebui să aveți grijă și trebuie să aveți grijă suficient pentru a vă face ceea ce trebuie să faceți pentru a vă ajuta.
 • Aceștia pot fi prieteni care au nevoie de sprijinul dvs. emoțional în momente dificile sau de membrii familiei tale care au nevoie de dragostea ta pentru a-și lumina viața. Acesta poate fi un refugiu în care vă oferiți voluntar sau pot fi copiii dvs. care au nevoie de tine pentru a supraviețui.
 • Imaginea intitulată Not Care Step 16
  4
  Aveți grijă de viața voastră și bunăstarea voastră. De asemenea, este extrem de important să vă faceți griji cu privire la propria viață și bunăstare. Uneori poate fi dificil, mai ales dacă ți s-au întâmplat lucruri rele, că înțelegi de ce ar trebui să-ți faci griji pentru tine. Dar când vă simțiți trist, amintiți-vă că există mulți oameni care te iubesc (chiar dacă nu știi) și viitorul tău are multe lucruri minunate salvate pentru tine (chiar dacă crezi că nu ți se va mai întâmpla nimic bun). Fii tare, pentru că ești foarte puternic, și așteptați.
 • sfaturi

  • Vechii stoici erau stăpâni de a nu-și face griji pentru lucrurile stupide și de a iubi părțile bune ale vieții. Citiți mai multe despre ele.
  • Când aveți probleme sau vă simțiți deranjați, amintiți-vă că puteți vorbi cu prietenii și familia. Te iubesc și te vor ajuta cu problemele tale.

  avertismente

  • Nu este nimic în neregulă cu îngrijorarea cu privire la lucruri. Este mai important să nu lăsați negativitatea să te facă tristă. Este posibil să conteze ce gândesc oamenii despre tine, să nu se schimbe, să te accepte și să fii fericit!
  • Învățarea că nu-ți pasă de lucruri necesită timp. Nu vă așteptați să se schimbe peste noapte!
  • Dacă îți dai seama că vrei să te rănești sau dacă ai gânduri de sinucidere, te rog să te ajuți. Vrem să continuați să vă împărtășiți spiritul frumos cu lumea! Apelați oricare dintre liniile de mai jos pentru a primi ajutor și sfaturi de urgență:
  • Statele Unite și Canada: 1-800-273-TALK sau 1-800-SUICIDE
  • Regatul Unit: 08457 90 90 90 sau 1850 60 90 90 (ROI)
  • Australia: 13 11 14
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să scapi de oamenii care te urăscCum să scapi de oamenii care te urăsc
  Cum să nu ai un ego mareCum să nu ai un ego mare
  Cum să nu mai simțiți că viața ta nu este suficient de bunăCum să nu mai simțiți că viața ta nu este suficient de bună
  Cum să nu mai simțiți că sunteți inferiori, slabi sau pasiviCum să nu mai simțiți că sunteți inferiori, slabi sau pasivi
  Cum să arate o atitudine pozitivăCum să arate o atitudine pozitivă
  Cum să-ți descoperi talenteleCum să-ți descoperi talentele
  Cum să intri în lumea rapuluiCum să intri în lumea rapului
  Cum să controlezi un narcisistCum să controlezi un narcisist
  Cum să spun nuCum să spun nu
  Cum să arătați un fost partener care vă intereseazăCum să arătați un fost partener care vă interesează
  » » Cum să nu vă faceți griji

  © 2011—2020 ertare.com