Cum să nu deveniți obsedat de un băiat

Te simți ca tipii obișnuiți să încheie relația pe care o au cu tine fără un motiv? Aceasta ar putea fi pentru că obsedați foarte mult cu prietenii. Cu toate acestea, nu trebuie să fie așa. Poți învăța să ai o relație cu un băiat fără să-ți pui viața pe el.

pași

Partea 1
Fii o persoană independentă

Imagine cu denumirea Be Alone Pasul 4
1
Au proprii prieteni. Nu fi fata care uita prietenii ei de fiecare data cand are o relatie. Dacă a ta nu funcționează, vei avea nevoie de prietenii tăi să fie acolo pentru tine când sa terminat. Cu toate acestea, chiar mai mult decât atât, băieții sunt interesați de fete care au propria lor viață. Lăsați-l să vadă că aveți prieteni și că ceilalți oameni se bucură să petreacă timp cu voi. Acest lucru vă va face să doriți să petreceți mai mult timp și cu dvs.
 • Imagine cu denumirea Be Alone Pasul 10
  2
  Fă-ți niște planuri fără el. Nu este nimic mai atractiv pentru un băiat decât o fată care nu are nevoie de ea. Nu-i pune la dispoziție în fiecare secundă a zilei. Faceți planuri cu alte persoane și trăiți-vă viața. Acest tip de comportament este ceea ce te-a atras de la început.
 • Sunați-vă prietenii și mergeți la filme sau voluntari în biserica voastră. Fă ce vrei cu timpul, astfel încât să se simtă special când poți petrece timpul cu el.
 • Imagine intitulată Ieșiți din ceva Pasul 3
  3
  Nu te aștepta să te sune. Nu este nimic mai puțin atractiv pentru un băiat decât să știi că o fată sta acasă așteptând să o sune, ceea ce te poate face să arăți cam disperată. Nu există nici o problemă dacă vrei să stai acasă. Cu toate acestea, nu-i spuneți că veți rămâne acasă în cazul în care vă sună.
 • Dacă îți spune asta Te-aș putea suna în seara asta, nu stai acasă așteptând să vezi dacă se întâmplă - pentru asta sunt telefoanele mobile. El poate comunica cu tine în timp ce ești departe de a face ceva. Atunci, dacă nu te sună, nu vei pierde o noapte întreagă, așteptând acasă. În acest fel, nu veți fi deranjați și nu va simți presiunea pe care ați fi pus-o asupra lui dacă nu v-ar fi sunat acasă.
 • Imagine cu titlu Be Alone Pasul 7
  4
  Fii mai asertiv Asertivitatea poate fi o calitate foarte atractivă. Aceasta implică stabilirea de limite și așteptări sănătoase. Aceasta înseamnă că trebuie să știți ce doriți și trebuie să faceți pași pentru ao obține. Nu lăsați oamenii (inclusiv prietenul tău) să dicteze direcția vieții tale.
 • Nu există nici o problemă cu a fi frumos, dar asigurați-vă că aveți propriile opinii, astfel încât oamenii să nu profite de tine.
 • Imaginea intitulată Fii tolerantă la alții Pasul 3
  5
  Luați-vă propriile decizii. Chiar dacă aveți o relație serioasă, sunteți în continuare responsabil de viața voastră. Puteți să vă luați deciziile, fie că sunt mici, cât doriți să luați masa sau ca o universitate la care veți participa. Luați-vă responsabilitatea pentru dvs. și nu lăsați deciziile dvs. să se învârte în jurul unei alte persoane.
 • Partea 2
  Respectați-vă spațiul

  Imaginea intitulată Convinge pe cineva să te încredințeze din nou Pasul 10
  1
  Fiți respectuoși cu timpul. Amintiți-vă că este o persoană cu o viață și nevoi, la fel ca dumneavoastră. Amintiți-vă când vă gândiți la comportamentul dvs. Ar putea să vă ajute să dormiți, așa că nu încercați să-l sunați în mijlocul nopții, așteptând să vă răspundă. Gândește-te cum te-ai simți dacă ți-ar fi făcut același lucru.
  • Nu vă deranjează dacă nu răspundeți dacă aveți nevoie de ea, ca în cazul unei urgențe familiale. Lăsați-i un mesaj și dați-i ocazia să returneze apelul.
  • Apelarea la el sau trimiterea lui prin SMS este o modalitate sigură de a face un tip să te superi cu tine și să crezi că ești obsesiv.
 • Imaginea intitulată Convingeți pe cineva să vă încredințeze din nou Pasul 13
  2
  Nu face ipoteze sau acuzații. Încercați să fiți atenți și să nu vă asumați. Nu te grăbi să faci concluzii dacă vorbește cu o altă fată. Ar putea încerca să fie frumos cu ea. Doar amintiți-vă de ce a început să aibă o relație cu voi pentru a începe prin intermediul unor acțiuni considerate, cum ar fi o notă, un apel telefonic etc., în loc să-l confruntați cu ideea că este necredincios.
 • Amintiți-vă că, de asemenea, vorbiți cu alți copii pe lângă el. Ambii au permisiunea de a interacționa cu alte persoane.


 • Imagine intitulată Iartă-i pe cineva care te-a rănit Pasul 4
  3
  Nu te aștepta să-și petreacă tot timpul cu tine. Ambii au avut vieți și interese înainte de a se întâlni, ceea ce face parte din ceea ce le-a atras de la început. Nu te aștepta să renunțe la toate astea pentru tine. El încă mai trebuie să-și petreacă timpul cu prietenii și să facă activitățile pe care le place.
 • Lăsați-l să aibă o noapte cu prietenii săi. Va fi bine să petreceți ceva timp cu prietenii săi și să îi oferiți o șansă să vă fie dor de tine.
 • Cuplurile sănătoase nu își petrec tot timpul împreună. Ei trebuie să aibă niște interese în afara relației pentru a rămâne sănătoși și fericiți.
 • Imaginea intitulată Fii tolerantă la alții Pasul 3
  4
  Nu vă încălcați confidențialitatea. O relație solidă necesită încredere. Dacă încălcați această încredere urmărind iubitul tău, el ar putea interpreta acest comportament obsesiv. Dar cel mai important lucru este că spionajul pe ea nu te va face decât să dorești să o faci. Și atunci veți fi prinși în ciclul comportamentului negativ.
 • Evitați verificarea telefonului mobil, verificarea mesajului dvs. Facebook sau citirea mesajelor dvs. personale, indiferent de cât de tentant ar fi să vă mirați lucrurile.
 • Partea 3
  Respectați-vă

  Imagine cu denumirea Be Alone Pasul 3
  1
  Nu face totul să se întoarcă în jurul lui. Nu atârnă niste postere cu el în cameră sau dulap și nu ai amintiri aleatorii cu fața lui. Fiți voi înșivă, aveți propriile interese și hobby-uri, în loc să începeți să vă bucurați imediat de anumite lucruri doar pentru că îi place.
 • Imagine cu denumirea Be Alone Pasul 18
  2
  Participați la lucrurile pe care le bucurați. Trebuie să vă permiteți să vă bucurați de lucrurile care te-au făcut fericiți înainte ca prietenul tău să apară în viața ta, indiferent dacă se înscrie într-o echipă sportivă la școală sau când învață să treacă broderia de cusături. Retrageți-vă interesul pentru hobby-urile din trecut și începeți să faceți lucrurile pe care le iubiți.
 • Imagine cu denumirea Be Alone Pasul 1
  3
  Nu te mai referi la relația. Dacă este menit să fie, va fi. Dacă ar trebui să se încheie împreună, vor. Stresul pentru detalii și nebunia cu această obsesie nu vă va garanta dragostea. De fapt, aș putea să te asigur că o pierzi. Când recunoașteți că nu vă controlați totul și că relațiile voastre se dezvoltă mai natural, veți fi înconjurați de oameni care vă iubesc și vă vor completa într-un mod mult mai puternic.
 • Imaginea intitulată Comunică mai bine într-o relație Pasul 6
  4
  Redirecționați-vă gândurile obsesive. Când te gândești obsesiv la el, nu te da de gânduri. Faceți ceva pentru a vă distrage atenția. A gândi obsesiv despre acest tip de gânduri este un comportament negativ care va duce la mai multă nefericire. Cu cât vă permiteți mai mult să renunțați la aceste gânduri, cu atât va fi mai greu să întrerupeți acest obicei la un moment dat.
 • Încercați să vă apelați la un prieten sau să terminați temele. Începeți cu un proiect amuzant pe care l-ați dezamăgit. În același mod, puteți chiar să porniți televizorul pentru a vă distrage atenția.
 • sfaturi

  • Fii tu insuti Nici un copil nu merită să schimbe cine ești.

  avertismente

  • Cu siguranta trebuie sa lasi un baiat atunci cand te cheama obsesiv in spatele tau si il faci prietenilor tai, in loc sa-l confruntati cu asta. Chiar dacă ați fost cel care a făcut o greșeală, nu este o modalitate de a trata oamenii.
  • Dacă te numește obsesiv, nu e de acord cu el! Pleacă, dă-i puțin spațiu și gândește-te din nou la modul în care îl tratezi.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să obțineți un prieten gay (pentru fete)Cum să obțineți un prieten gay (pentru fete)
  Cum să obțineți un prieten în școala primarăCum să obțineți un prieten în școala primară
  Cum să aflăm dacă un băiat are deja o iubităCum să aflăm dacă un băiat are deja o iubită
  Cum sa alegi intre doi tipiCum sa alegi intre doi tipi
  Cum să găsiți tipul potrivitCum să găsiți tipul potrivit
  Cum sa vorbesti cu un tip timid pe care nu-l stii foarte bineCum sa vorbesti cu un tip timid pe care nu-l stii foarte bine
  Cum să faci prieteni cu un băiat pe care tocmai l-ai întâlnitCum să faci prieteni cu un băiat pe care tocmai l-ai întâlnit
  Cum sa faci un baiat sa se indragosteasca de tine (adolescenti)Cum sa faci un baiat sa se indragosteasca de tine (adolescenti)
  Cum să faci un băiat să cadă pe genunchi pentru tineCum să faci un băiat să cadă pe genunchi pentru tine
  Cum să faci un băiat să aibă o relație cu tine când are deja o relațieCum să faci un băiat să aibă o relație cu tine când are deja o relație
  » » Cum să nu deveniți obsedat de un băiat

  © 2011—2020 ertare.com