Cum să nu pierdeți partenerul într-o relație de lungă distanță

Relațiile de lungă distanță pot fi dificile. Nu aveți sursa principală de sprijin acolo pentru a vă mângâia, a râde și a trăi cu cine poate face să vă simțiți deprimați și singuratici. În timp ce nu puteți niciodată să vă pierdeți partenerul, puteți reduce senzația de dorință, ținând legătura cu persoana iubită în mod regulat. Rămâneți conectați într-o manieră reciprocă atunci când planificați vizite și rămâneți susținători și încurajatori. În cele din urmă, asigurați-vă că viața dvs. fără partenerul dvs. apropiat este încă plină de satisfacții, ocupație și distracție.

pași

Metoda 1
Comunicați în mod regulat

Imagine intitulată Nu ratați partenerul dvs. într-o relație pe distanțe lungi Pasul 1
1
Prioritizează comunicarea. Acordând timp pentru a discuta cu partenerul dvs. în fiecare zi este foarte important pentru a menține o relație de lungă distanță. Acest lucru va ajuta să le mențineți conectați, să fiți informați despre ce se întâmplă în viața celuilalt și să fiți mai puțin ratați în moduri reciproce. Implicați-vă să vă apelați partenerul o dată pe zi (sau cât de des permite programul).
 • Acceptați de câte ori o zi sau o săptămână vor vorbi unii cu alții. Încercați să aveți o dată permanentă pentru a vorbi (de exemplu, înainte de a merge la culcare). Informați partenerul în prealabil dacă trebuie să anulați un alt motiv.
 • Ați putea spune ceva de genul "Deoarece nu ne vom mai putea vedea în fiecare zi, vom încerca să vorbim cât mai des posibil. Putem să sunăm în fiecare seară înainte de a dormi? Ar fi frumos să-ți auzi vocea înainte de a merge la culcare.
 • Imagine intitulată
  2
  Aflați programul partenerului dvs. Așa cum este posibil să aveți o idee despre ce face partenerul dvs. în fiecare zi când locuiau în același loc, informați-i despre programul zilnic. Acest lucru va fi util pentru ca aceștia să rămână conectați și să determine momentul în care pot lua legătura.
 • Puteți să păstrați o copie a programului zilnic al partenerului dvs. pe telefon sau pe calendar.
 • Este bine sa te gandesti la ceea ce face cealalta persoana in acel moment. Acest lucru vă va fi util să vă simțiți conectați. În timp ce vă mâncați masa de prânz, ați putea crede ceva de genul "Miguel este probabil că conduce la locul de muncă chiar acum."
 • Imagine intitulată
  3
  Vorbiți de webcam. Utilizați o cameră web este o modalitate excelentă de a vă ajuta să vă simțiți mai bine cu privire la distanță. Doar zâmbind și ascultând vocea partenerului, vă puteți simți mai bine și mai conectat la ea. Apelurile regulate efectuate de webcam pot face ca distanța să fie mai scurtă.
 • Multe calculatoare noi sau monitoare vin cu camere web și microfoane deja instalate. Dacă încă nu aveți niciunul dintre ele, trebuie să știți că acestea nu sunt foarte scumpe și că investiția merită bine dacă aveți o relație de lungă distanță!
 • Puteți utiliza camera web împreună cu o varietate de programe, cum ar fi Skype sau aplicații de rețele sociale cum ar fi Facebook).
 • De asemenea, puteți efectua apeluri video utilizând telefonul dvs. prin aplicații cum ar fi FaceTime sau Google Hangouts.
 • Imagine intitulată Nu ratați partenerul dvs. într-o relație de lungă distanță Pasul 4
  4
  Trimiteți un mesaj text sau un e-mail. Trimiteți mesaje scurte partenerului dvs. în timpul zilei, pentru al informa despre ce credeți despre ea. Informează-l cum merge ziua ta. Puteți să o confirmați la:
 • trimiteți e-mailuri la serviciu în timpul zilei -
 • împărtășiți știri sau glume în aplicații de rețea socială -
 • trimite mesaje text pe drumul spre lucru. Dacă partenerul dvs. este în străinătate, luați în considerare utilizarea acestuia WhatsApp pentru a reduce costurile de mesaje text.
 • Imagine intitulată Nu ratați partenerul dvs. într-o relație de lungă distanță Pasul 5
  5
  Trimiteți e-mailuri Primirea unei scrisori sau a unei cărți prin poștă poate lumina ziua cuiva. Fie că asta scrie o scrisoare sau că ați tăiat un articol din ziarul orașului dvs. despre care știți că partenerul dvs. poate aprecia, este frumos pentru partenerul dvs. să primească o amintire tangibilă a relației dvs. atunci când nu sunteți acolo.
 • Alegeți un card considerat care vă amintește de relația dvs. sau de partenerul dvs.
 • Trimiteți a pachet de provizioane. Este distractiv să le faci și să le primești!
 • Metoda 2
  Rămâneți conectat

  Imagine intitulată
  1
  Planificați-vă următoarea vizită. Având ceva de dorit vă va ajuta să vă simțiți mai puțin frustrați de distanță. Vorbind despre a fi împreună și de a planifica ceea ce vrei să faci te poate ajuta să simți că relația ta merge undeva.
  • Uită-te la calendar și determină când unul dintre voi poate vizita. Investigați opțiunile de transport dacă este necesar și stabiliți cât va costa o vizită.
  • Amintiți-vă că este mai bine (pentru buzunar și pentru liniștea voastră) să rezervați o călătorie bine în avans.
  • Dacă nu împărțiți un cont bancar, decideți în prealabil cum veți împărți costul călătoriei. Dacă nu împărțiți finanțele și sunteți întotdeauna cel care se deplasează pentru a-ți vedea partenerul, este posibil să nu fie corect să plătiți pentru fiecare zbor numai dvs. Ai putea spune ceva de genul "Yoselin, să vorbim despre bugetul următoarei mele vizite. De când am plătit pentru ultimele două zboruri, puteți plăti pentru următorul zbor? "
  • Vorbește despre lucrurile pe care le vei face cu partenerul tău când se întâlnesc din nou pentru a crea emoție și așteptări.
 • Imaginea intitulată Nu ratați partenerul dvs. într-o relație de lungă distanță Pasul 7
  2
  Surprinde partenerul tău. Relațiile de lungă distanță implică mult efort pentru a le menține. Programarea apelurilor și a vizitelor poate reduce distracția relației. Prin urmare, încercați să surprindeți partenerul dvs. cât mai mult posibil.
 • Trimiteți un cadou fără niciun motiv. Când îi chemați să o mulțumească, ați putea spune ceva de genul "Am auzit că autorul cărții respective este intervievat la radio. Se pare că este ceva pe care ați dori cu adevărat să vă bucurați. Ma făcut să mă gândesc la tine.
 • Sună în mod neașteptat, doar pentru a-i spune că o iubești.
 • Dacă bugetul vă permite, surprindeți-o cu o vizită neașteptată. Faceți o activitate de detectiv înainte de a vă asigura că veți fi liberi atâta timp cât doriți să mergeți.
 • Imaginea intitulată


  3
  Afișați amintiri. Aveți amintiri despre relația voastră în casa dvs. Chiar și atunci când partenerul dvs. poate fi departe, punerea de poze sau alte mici amintiri din ea vă poate ajuta să vă simțiți mai conectați. Ele vă pot aminti de importanța partenerului dvs. în viața voastră.
 • Îmbrățișați imaginile celor doi împreună la domiciliu sau la serviciu. Faceți o fotografie a celor două împreună să fie imaginea de fundal a telefonului dvs.
 • Schimbați tricourile. Dacă ai ceva de la partenerul tău, te poți calma și te pot mângâia, mai ales dacă e ceva de genul cămășii pe care ai folosit-o și miroase așa.
 • Imagine intitulată Nu ratați partenerul dvs. într-o relație de lungă distanță Pasul 9
  4
  Planificați viitorul. Discutați despre obiectivele relației odată ce separarea sa încheiat. În timp ce puteți avea o relație de lungă distanță doar pentru câteva luni sau de mai mulți ani, poate fi util pentru dvs. și partenerul dvs. să vă simțiți în siguranță în ceea ce privește relația, dacă aceștia au niște obiective convenite reciproc.
 • Deși probabil nu este posibil în fiecare circumstanță, cunoașterea unei date când se încheie timpul de separare poate fi utilă pentru planificarea următoarelor etape și pentru întărirea relației.
 • Este bine să avem ceva concret pentru a aștepta când obligațiile care le separă se termină. Poate că vă puteți face următorul pas în relația ca, de exemplu, mutați pentru a trăi împreună, sau poate partenerul tau si poti redescoperi și să ia o vacanță de mult timp înainte de a relua activitățile lor de zi cu zi.
 • Exprimați-vă visele despre ceea ce doriți să se întâmple când se întâlnesc din nou. Chiar dacă nu atingeți niciodată aceste planuri, acestea vă pot ajuta să vă distrați de la distanța dintre cele două și să vă faceți să vă gândiți la un viitor împreună. Ați putea spune ceva de genul: "Când mă întorc acasă, vreau să petrecem o zi în oraș, mersul pe jos sau prânzul în restaurantul nostru italian preferat. Ce vrei să faci?
 • Imagine intitulată
  5
  Încurajați-vă reciproc. Unul sau ambii vă puteți simți trist despre durerea separării. Fiți susținători și amintiți-vă partenerului că distanța nu este pentru totdeauna. Ar putea fi un drum lung, dar măsura va fi doar temporară și, în timp, vor fi împreună din nou. Rămâneți pozitivi și iubiți unul pe celălalt.
 • Ai putea spune ceva de genul "Știu cât de mult ne vom lipsi unul de celălalt, dar mă face fericit că ne pasă destul de mult unul de celălalt. Vorbind cu tine în fiecare zi mă va ajuta să mă simt mai bine cu privire la separarea noastră ".
 • Mențineți o evidență a numărului de zile rămase până la terminarea despărțirii. Ai putea spune ceva de genul „Doar patru luni până când sunteți acasă pentru totdeauna!“ Sau „Ne vedem în două săptămâni și va apoi doar șase luni pentru a merge la școală!“.
 • Metoda 3
  Fii ocupat

  Imaginea intitulată
  1
  Creați ceva pentru acea persoană specială. Fii creativ și fa ceva de genul a însemnări sau a colaj de fotografii Nu numai că vă poate ajuta să vă scoateți anumite lucruri din cap, dar vă va aminti și de vremurile bune pe care le-ați împărtășit împreună. Atunci când partenerul dvs. se simte singur, veți putea vedea ceva la care ați dedicat timp și efort și va ști cât de mult înseamnă pentru dumneavoastră.
 • Imagine intitulată
  2
  Obțineți sprijinul prietenilor dvs. Întrebați-vă prietenii pentru a vă ajuta să vă ocupați și pentru a evita obsesia dvs. de dragoste pe distanțe lungi. Păstrați o viață socială activă și completați calendarul cu activități distractive (și divertisment) de făcut.
 • Ai putea să-i spui prietenilor tăi ceva de genul "Te rog, dă-mi voie să știu ce faci în timp ce Luis e plecat. Trebuie să rămân ocupat!
 • Luați inițiativa și planificați evenimente pentru dvs. și prietenii dvs. Nu trebuie să fie evenimente mari. Ați putea spune ceva de genul "Vrei să comandi pizza și să urmăriți un film cu mine mâine seara?"
 • Imaginea intitulată
  3
  Aveți un plan dacă sunteți singuri. S-ar putea să vă dați seama că singurătatea vă copleșește în anumite momente, poate atunci când ieșiți cu un cuplu căsătorit de prieteni sau când conduceți prin locuri care evocă amintiri fericite cu partenerul tău. Gândiți-vă la câteva modalități de a trata singurătatea, astfel încât să puteți fi pregătiți când va apărea.
 • Ai putea suna unui prieten și să te familiarizezi cu unele lucruri cu el.
 • Trimiteți un mesaj text partenerului dvs. și spuneți-i ce credeți despre el. Ați putea spune ceva de genul: "Am mers doar în parc unde am petrecut o zi de câmp în timpul verii. A fost o zi minunată. Mă gândesc la tine!
 • Puteți alege să faceți exerciții, să curățați apartamentul sau să citiți o carte pentru a scăpa de singurătate.
 • Mulți oameni se simt mai singuri noaptea. Dacă sunteți unul dintre ei, luați în considerare crearea unei rutine pentru a merge la culcare pentru a vă ajuta să reduceți anxietatea și pentru a vă face să vă simțiți mai liniștiți. Ai putea să te îmbăiești, să citești o carte, să trimiți un mesaj text bun înainte de a merge la culcare.
 • Imaginea intitulată
  4
  Trăiește-ți viața Nu vă puneți viața în așteptare doar pentru că partenerul dvs. nu este acolo pentru dvs. Partenerul tău nu ar vrea să stai acasă, dorind să se întoarcă (dacă da, ar trebui să aibă o conversație despre așteptările pentru relația de lungă distanță). Timpul va avansa mult mai repede dacă vă deplasați de la un loc la altul, în loc să așteptați la computer pentru chat.
 • Utilizați timpul suplimentar pe care îl puteți avea pentru a vă face să vă simțiți mai bine. Ai putea să începi un nou program de exerciții, să iei niște cursuri sau să înveți o abilitate pe care ai dorit-o dintotdeauna să o ai.
 • Petreceți ceva timp la școală sau la serviciu, încercând să atingeți anumite obiective educaționale sau profesionale.
 • Imagine intitulată
  5
  Continuați-vă propriile interese. Chiar și atunci când vă pierdeți partenerul, nu există nici o îndoială că există lucruri pe care vă veți bucura să le faceți fără a fi în jur. Profitați de absența dvs. pentru a vă urmări interesele pe care partenerul dvs. nu le împărtășește neapărat cu dvs.
 • De exemplu, ați putea fi un mare iubitor de mâncare bună, în timp ce ideea de bucătărie exotică pentru partenerul dvs. ar putea fi un bufet chinezesc. Ai putea petrece timpul doar încercând noi restaurante.
 • Ai putea iubi filmele de science fiction, în timp ce partenerul tău nu le suportă. Fiți la curent cu filmele pe care doriți să le vedeți și care, altfel, ar putea necesita negociere.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să alegi partenerul potrivit pentru viațăCum să alegi partenerul potrivit pentru viață
  Cum să începi o relație casualăCum să începi o relație casuală
  Cum să găsiți partenerul idealCum să găsiți partenerul ideal
  Cum să stabiliți o relație pe distanțe lungiCum să stabiliți o relație pe distanțe lungi
  Cum să evitați încheierea unei relațiiCum să evitați încheierea unei relații
  Cum să formați o legătură puternică în relația voastrăCum să formați o legătură puternică în relația voastră
  Cum sa faci sexul important intr-o relatieCum sa faci sexul important intr-o relatie
  Cum sa faci o relatie de munca indiferent de varstaCum sa faci o relatie de munca indiferent de varsta
  Cum de a face o relație să fie dovada infidelitățiiCum de a face o relație să fie dovada infidelității
  Cum să începi o conversație cu un prieten plictisitCum să începi o conversație cu un prieten plictisit
  » » Cum să nu pierdeți partenerul într-o relație de lungă distanță

  © 2011—2020 ertare.com