Cum să nu vă stresați de o pauză

Iată câteva sfaturi pentru a depăși o pauză, rapidă, înainte de a se întâmpla ceva.

pași

Imaginea intitulată
1
Ieși cu prietenii tăi. Amintiți-vă, prietenii vă vor face mereu să râdeți. Dacă vrei să depășești acest lucru, trebuie să fii cu prietenii tăi care te pot ajuta să te simți mai bine.
 • Imagine cu titlul Nu stresul peste un Breakup Pasul 2
  2
  Scrieți sentimentele pe o foaie de hârtie. (Întotdeauna ajută)
 • Imaginea intitulată
  3
  Nu fi prieten / prieten al ex-ului tău până nu vei fi sigur (ă) că ai depășit-o.
 • Imagine cu titlul Nu stresul peste o rupere Pasul 4
  4
  Ștergeți notele și mesajele pe care le aveți pe telefon. Ștergeți și numărul dvs. Nu are sens să o ai, dacă vrei să fie o pauză sănătoasă și definitivă.
 • Imaginea intitulată
  5
  Scoateți totul "Plângeți, țipați și vă simțiți rău pentru voi". Rotiți-vă în auto-mila. Cu toate acestea, o zi în timp ce tăvălită spui „Oh, se pare că nu am nici o dorință de a plânge astăzi, și mă simt mai bine.“ Iar a doua zi te vei simți mai bine și în fiecare zi care trece, te vei simți și mai bine. În curând, se va întâmpla ceva grozav și veți descoperi zâmbetul dvs. și veți putea râde de lucrurile pe care le-ați făcut. Dintr-o data te vei simti recunoscator / recunoscator pentru ceea ce te-a invatat experienta.
 • Imaginea intitulată


  6
  Găsiți niște cuvinte de înțelepciune și trăiți cu ele. O frază bună care ma ajutat a spus: "Promite-ți că vei fi tare și nimic nu te va deranja". Citind o simplă expresie ca asta poate ajuta foarte mult. Îți ajută să te simți mai bine și, în câteva săptămâni, durerea va dispărea complet.
 • Imaginea intitulată
  7
  Gândește-te pozitiv. Dacă credeți că ați fost învinși, ați fost. Dacă crezi că nu îndrăznești să faci ceva, atunci nu o vei face. Succesul începe cu voința noastră. Totul este în minte. Luptele vieții nu sunt întotdeauna câștigate de cei care sunt mai puternici sau mai rapizi. Mai devreme sau mai târziu cine câștigă este cine crede că poate câștiga.
 • Imaginea intitulată
  8
  Nu-ți fie rușine de sentimentele tale. La început după o rupere, veți dori să le arătați oamenilor că sunteți în regulă. Acest lucru vă poate face să plecați și să acționați ca și cum nimic nu sa întâmplat. Poți chiar să ai date din nou. Dacă relația a fost importantă pentru tine, atunci vei avea nevoie de ceva timp pentru a plânge pierderea. Nu presupuneți niciodată că trebuie să vă cereți scuze pentru că vă simțiți rău la un moment dat în viața voastră. Când se încheie o relație, este necesar să se întristeze. Luați-vă timp pentru a trece aceste emoții de furie, tristețe și pierdere. Odată ce acceptați unde vă aflați și că relația este în trecut, probabil că sunteți gata / pregătită pentru o nouă relație.
 • Imaginea intitulată
  9
  Începeți un nou hobby sau un hobby. Acest lucru va permite să se concentreze pe ceva nou și interesant și să te gândești la lucruri diferite, în loc să vă tot timpul cu privire la fosta ta.
 • Imaginea intitulată
  10
  Danseaza! Puneți muzica și dansul preferat ca și cum nimeni nu v-ar privi. Indiferent de tipul de muzică pe care o doriți, lăsați toate stresul să iasă!
 • sfaturi

  • Trebuie să faceți tot ce vă face fericiți.

  avertismente

  • Poate că acest lucru nu funcționează pentru dvs., dar uitați-l / uitați-l. Există mulți pești în mare.
  • Nu cădeți în alcool, acest lucru vă va multiplica numai problemele. Poate provoca concedierea de la locul de muncă, vătămarea sănătății dvs. și deteriorarea relațiilor cu prietenii și familia. Dacă ajungeți la punctul în care credeți că aveți nevoie de alcool, aveți o problemă serioasă și ar trebui să căutați imediat ajutor profesional.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să arate o atitudine pozitivăCum să arate o atitudine pozitivă
  Cum să răspundeți când vă cere un prieten (lesbiană) dacă vă simțiți atras de eaCum să răspundeți când vă cere un prieten (lesbiană) dacă vă simțiți atras de ea
  Cum de a spune cuiva că nu mai vrei prietenia lorCum de a spune cuiva că nu mai vrei prietenia lor
  Cum să-i spui ex-ului că nu vrei prietenia lorCum să-i spui ex-ului că nu vrei prietenia lor
  Cum să-i spuneți unui prieten care vă place că doriți să rămână prieteniCum să-i spuneți unui prieten care vă place că doriți să rămână prieteni
  Cum să încetați să plângeți pentru ex dumneavoastră în fiecare ziCum să încetați să plângeți pentru ex dumneavoastră în fiecare zi
  Cum să nu mai gândiți la elCum să nu mai gândiți la el
  Cum să renunțați la o relație de lungă distanțăCum să renunțați la o relație de lungă distanță
  Cum să eviți prieteniile toxiceCum să eviți prieteniile toxice
  Cum să eviți să fii lipicios cu prietenii tăiCum să eviți să fii lipicios cu prietenii tăi
  » » Cum să nu vă stresați de o pauză

  © 2011—2020 ertare.com