Cum să nu te îndrăgostești atât de mult cu un băiat

Deci, te îndrăgostești repede cu un tip și de multe ori îți rupi inima? Acest ghid vă va ajuta să învățați să aveți grijă de inimă și să-i dați dreptului. Acești pași sunt aici pentru a vă ajuta atunci când credeți că ați găsit "dreapta" sau dacă cineva vă atrage atenția.

pași

Imaginea intitulată
1
Păstrați secretul. Când vedeți pe cineva care vă place, nu spuneți nimănui cel puțin câteva săptămâni până când sunteți sigur de sentimentele voastre.
 • Imaginea intitulată
  2
  Evitați să uitați că și copiii fac greșeli. Poate părea surprinzător, dar toată lumea are un defect. Nu uita dacă te face să te plângi sau să-ți spui ceva urât. Cu toții facem greșeli, dar asta te va împiedica să te îndrepți spre el.
 • Imaginea intitulată
  3
  Află cine este cu adevărat. Aspectul nu este totul. Mai întâi fă prietenul tău sau cel puțin vorbi cu el pentru a vedea dacă merită. Ai avut o prietena inaintea ta? De ce / de ce nu? De ce nu a funcționat? Sau dacă mai are o prietena? Ar trebui să stați departe, dacă este cazul.
 • Imaginea intitulată
  4
  Ține-ți ochii deschiși. Nu e iubitul tău! Deci poți să ieși cu alți tipi. Asigurați-vă că aveți mai multe "piese de schimb". În acest fel, inima ta nu va fi prea ocupată cu un singur băiat.


 • Imagine intitulată
  5
  Ia-o ușor. Ce se grăbește? Nu trebuie să-i spui brusc sentimentele tale. Trimiteți semnalele încet că sunteți interesat. Dacă ești foarte direct, îl vei speri.
 • Imaginea intitulată
  6
  Flirtați cu cine vreți, cu cine vreți cu adevărat sau cu oricine. Flirtul cu oameni diferiți vă va face distras și este, de asemenea, foarte distractiv.
 • Imaginea intitulată
  7
  După ce îl cunoști bine, du-te! Spune-i cum te simți. Dacă nu vă întoarce sentimentele, atunci este pierderea lui. Dacă îi întoarce, atunci el menționează că merge la o întâlnire.
 • sfaturi

  • Când simți că te îndrăgostești prea mult cu un băiat, ar trebui să te distragi de un nou hobby și să nu te apropii prea mult de el. Dar nu-l ignorați complet sau o veți confunda cu semnalele dvs. conflictuale pe care le dați.
  • Fiți voi înșivă și vă place mai bine. Și dacă el nu te place, atunci de ce ai vrea să întâlnești pe cineva care nu vrea să fii tu singur?

  avertismente

  • Nu fi niciodată foarte direct. Acest lucru va face ca sentimentele tale să crească și sentimentele sale să scadă.
  • Flirtul foarte mult cu mulți tipi nu este o idee bună. Veți face doar alți oameni să creadă că sunteți ușor și că nu rămâneți cu o singură persoană.
  • Dacă nu sunteți interesat, continuați să continuați. Cu cât mai repede, cu atât mai bine. Încercarea de a vă place sau de a schimba la fel ca niciodată nu funcționează.
  • Nu fi prea timid cu el. Vorbește și fii tu. Dacă sunteți prea timid pentru o conversație simplă, atunci de ce ar vrea să iasă cu voi?
  • De asemenea, nu deveniți prieteni buni, dacă nu atunci când îi spuneți că vă place, lucrurile pot fi complicate.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să vă lăsați tristețeaCum să vă lăsați tristețea
  Cum de a scrie o melodie pentru prietena sau prietenul tăuCum de a scrie o melodie pentru prietena sau prietenul tău
  Cum să-ți faci prietenul să-și lase prietenaCum să-ți faci prietenul să-și lase prietena
  Cum sa te indragostesti de un prietenCum sa te indragostesti de un prieten
  Cum să te îndrăgostești de o persoană bunăCum să te îndrăgostești de o persoană bună
  Cum sa gasesti o prietena daca esti un adolescent bisexualCum sa gasesti o prietena daca esti un adolescent bisexual
  Cum să vă confruntați cu greșelileCum să vă confruntați cu greșelile
  Cum să câștigi inimaCum să câștigi inima
  Cum sa vorbesti cu o fata care iti place daca ai un iubitCum sa vorbesti cu o fata care iti place daca ai un iubit
  Cum să faci un băiat să simtă ceva pentru tineCum să faci un băiat să simtă ceva pentru tine
  » » Cum să nu te îndrăgostești atât de mult cu un băiat

  © 2011—2020 ertare.com