Cum să nu te îndrăgostești de cineva

A te îndrăgosti de cineva poate fi copleșitoare. Învățarea de a nu se îndrăgosti de cineva necesită perseverență și perseverență, mai ales când vă simțiți incapabil să vă controlați emoțiile. Poate că încercați să evitați să vă îndrăgostiți de cineva care vă place sau de a scăpa de iubire în general. Puteți încerca să evitați persoana cu care sunteți atrasă și să vă închideți emoțional, pentru ca sentimentele dvs. să nu vă afecteze. Puteți, de asemenea, să vă concentrați asupra propriilor nevoi și interese, ca o modalitate de a vă distanța de persoana cu care vă puteți îndrăgosti.

pași

Metoda 1
Evitați persoana la care sunteți atrasi

Imagine cu titlul Spune unui tip pe care-l placi Pasul 1Bullet1
1
Țineți distanța acelei persoane. O modalitate de a vă împiedica să vă afectează sentimentele este să păstrați cât mai mult posibil o distanță sigură de persoana respectivă. Acest lucru poate însemna șederea departe de acea persoană în situații sociale, cum ar fi întâlniri cu prietenii sau colegii. De asemenea, puteți evita atunci când împărțiți același spațiu, cum ar fi la școală sau la serviciu. Păstrați distanța de la persoana respectivă, astfel încât să nu vă simțiți tentați să interacționați cu ea, deoarece aceasta vă poate adânci sentimentele pentru ea.
 • De exemplu, puteți încerca să evitați să participați la aceleași întâlniri la care participă și cealaltă persoană, mai ales dacă știți că va fi acolo. Puteți planifica să evitați cealaltă persoană, astfel încât să nu fiți prea aproape de ea.
 • De asemenea, puteți evita adăugarea acelei persoane la rețelele sociale, astfel încât să nu fiți tentați să vă revizuiți profilul sau activitățile. În acest fel, nu vă veți uita la activitățile acelei persoane pe site-uri precum Facebook, Instagram sau Tumblr.
 • Imaginea intitulată Actul în jurul unui tip care vă place Pasul 3Bullet1
  2
  Stabiliți limite clare pentru dvs. când sunteți în jurul acelei persoane. Dacă trebuie să fiți aproape de acea persoană, trebuie să stabiliți limite clare, astfel încât să nu vă permiteți emotiilor să vă domine. Poate vă puteți evita să vă atingeți, să vă îmbrățișați sau să vă așezați lângă acea persoană când este aproape de voi. De asemenea, puteți sta la o distanță echitabilă de persoana respectivă, cu un limbaj închis al corpului, astfel încât să nu pari prietenos sau să fiți primit. Acest lucru poate indica faptul că nu sunteți interesat de ea într-un mod romantic.
 • De exemplu, puteți menține o limbă închisă a corpului atunci când vă aflați în jurul acelei persoane, menținându-vă brațele încrucișate peste piept și evitând contactul vizual atunci când vorbiți cu ele.
 • Imagine intitulată Spuneți unei fete pe care o iubești când nu sunteți sigur că vă iubește înapoi Pasul 1
  3
  Nu acceptați gesturi sau daruri romantice de la acea persoană. Este posibil ca această persoană să ajungă să vă ofere daruri pentru a vă arăta afecțiunea pentru voi sau pentru a avea gesturi bune cu voi. Evitați să acceptați sau să încurajați acest tip de comportament. Acceptarea de cadouri sau gesturi de gen de la persoana respectivă vă poate încuraja să mergeți după dvs., pe care nu doriți să o întâmpinați dacă încercați să o evitați.
 • De exemplu, puteți spune politicos "Nu, mulțumesc" și respingeți un cadou pe care încearcă să-l dea. Puteți spune și "Nu, o pot face" sau "Nu, mă voi ocupa de asta" dacă încearcă să facă ceva frumos pentru dvs.
 • Metoda 2
  Închiderea emoțională a acelei persoane

  Imagine cu titlul Lucid Dream Step 1
  1
  Arătați calitățile negative. Închiderea emoțională a celeilalte persoane poate fi un alt mod de a evita să se îndrăgostească de ea. Încercați să vă controlați emoțiile astfel încât să nu vă simțiți copleșiți sau în afara controlului în jurul ei. Faceți o listă a calităților negative, citiți-o și permiteți-vă să vă simțiți descurajați sau dezangajați de cealaltă persoană din cauza acestor calități. Acest lucru vă poate ajuta să evitați îndrăgostirea.
  • Fii sincer și gândește-te la calitățile care pot fi enervante sau o problemă dacă ai avea o relație cu ea. De exemplu, ați putea scrie, despre ea: "Ea este prea concentrată asupra cursei. Ea este calmă și introvertită. În plus, este dificil să se implice în conversația cu un grup mare ".
 • Imagine cu denumirea Câștigați o fată înapoi Pasul 3


  2
  Determinați de ce sunteți incompatibili cu cealaltă persoană. De asemenea, trebuie să vă gândiți la motivele pentru care dvs. și cealaltă persoană nu sunteți compatibile. Puteți să le enumerați calitățile negative și să scrieți de ce înseamnă că tu și cealaltă persoană nu trebuie să fii împreună. Puteți scrie, de asemenea, cazuri specifice în care tu și ea nu par să se potrivească sau să se înțeleagă împreună. Concentrându-vă asupra incompatibilității cu această persoană, vă puteți ajuta să vă închideți emoțional cu ea și să o vedeți doar ca un prieten.
 • De exemplu, puteți scrie "Suntem incompatibili pentru că cealaltă persoană se concentrează pe cariera lor și prefer să călătoresc" sau "Noi nu vom lucra împreună pentru că cealaltă persoană încearcă să se stabilească într-un singur loc și am de gând să mă mișc frecvent".
 • Imagine cu numele
  3
  Concentrează-te pe aspectele prietenoase ale relației tale. Dacă sunteți deja în termeni prietenoși cu cealaltă persoană, puteți încerca să vă concentrați asupra prieteniei dvs. cu ea în legătură cu orice relație romantică. Poate tu și cealaltă persoană se înțeleg ca prieteni. Amintiți-vă că după o relație romantică cu acea persoană s-ar putea să se rănească niște sentimente și să-i distrugă prietenia. Prin urmare, puteți ajunge la concluzia că este mai bine să mențineți o prietenie cu acea persoană decât o poveste de dragoste.
 • De exemplu, puteți să vă așezați și să scrieți toate momentele distractive ca prietenii pe care i-ați avut cu persoana respectivă. Apoi, puteți lua în considerare dacă merită să riscați ca relația semnificativă și satisfăcătoare cu acea persoană să meargă după o poveste de dragoste.
 • Metoda 3
  Concentrați-vă pe propriile nevoi și interese

  Imaginea intitulată
  1
  Distrează-te cu un hobby sau o activitate. Puteți evita să vă îndrăgostiți, dedicându-vă timpul nevoilor și intereselor proprii, în loc să vă gândiți la cealaltă persoană sau să vă dedicați timpul. Distrați-vă de interesul dvs. romantic concentrându-vă energia într-un hobby pe care vă bucurați. Puteți de asemenea să faceți o activitate care vă absoarbe și vă lasă puțin timp să vă concentrați asupra sentimentelor romantice pe care le aveți pentru cineva.
  • De exemplu, vă puteți concentra energia într-o distracție, cum ar fi vopsirea, scrierea, redarea muzicii sau cântatul. Puteți de asemenea să faceți o activitate sportivă sau să vă alăturați unei echipe la școală pentru a vă ocupa timpul.
 • Imagine intitulată Ajutați un prieten deprimat Pasul 17
  2
  Încredeți-vă pe prietenii și pe cei dragi. Deși este posibil să fiți tentați să păstrați aceste sentimente romantice pentru dvs., puteți încerca să discutați cu oamenii apropiați de dvs. despre ei. Vorbiți cu o rudă apropiată despre sentimentele voastre conflictuale. De obicei, vorbind cu cineva care aude cum te simți, te poți face să te simți mai puțin singur și confuz.
 • Este, de asemenea, posibil să puteți obține perspectiva prietenilor sau a familiei despre situația dvs. Acestea vă pot sfătui sau vă pot sugera cum puteți evita să vă îndrăgostiți de acea persoană.
 • De exemplu, puteți spune unui prieten: "Am sentimente pentru cineva, dar nu vreau să mă îndrăgostesc. Ce ar trebui să fac? De asemenea, puteți spune unui membru al familiei: "Cred că mă îndrăgosesc de cineva, dar nu cred că este o idee bună. Aveți vreo sfat despre ce ar trebui să fac?
 • Imagine intitulată Obțineți o fată pentru a fi prietena dvs. Pasul 3
  3
  Luați în considerare discuția cu acea persoană despre sentimentele voastre. Dacă sentimentele romantice pe care le aveți pentru cealaltă persoană sunt copleșitoare și incontestabile, va trebui să vă gândiți să le spuneți cum vă simțiți. Deși conversația poate fi inconfortabilă, a fi sincer despre sentimentele tale și a spune că cealaltă persoană poate deschide o ușă pentru posibilitatea ca ea să se simtă la fel ca tine.
 • Dacă vă decideți să discutați despre sentimentele dvs., ar trebui să o întrebați dacă pot vorbi atât personal, cât și privat. Apoi, puteți spune ceva de genul "Cred că am sentimente romantice pentru tine. Am încercat să-i resping aceste sentimente, dar cred că este mai bine să fii cinstit cu tine despre cum simt. "
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să înveți să-i ții pe oameni departeCum să înveți să-i ții pe oameni departe
  Cum să vă controlați sentimentele atunci când sunteți aproape de persoana care vă placeCum să vă controlați sentimentele atunci când sunteți aproape de persoana care vă place
  Cum să decideți dacă cineva vă adresează apelulCum să decideți dacă cineva vă adresează apelul
  Cum să nu mai îndrăgostiți în mod repetatCum să nu mai îndrăgostiți în mod repetat
  Cum să nu mai fie frică de dragosteCum să nu mai fie frică de dragoste
  Cum să te îndrăgostești de un bărbat GemeniCum să te îndrăgostești de un bărbat Gemeni
  Cum să te îndrăgostești și să rămâi în dragosteCum să te îndrăgostești și să rămâi în dragoste
  Cum să te îndrăgostești de o persoană bunăCum să te îndrăgostești de o persoană bună
  Cum să te îndrăgostești de cel mai bun prieten al tăuCum să te îndrăgostești de cel mai bun prieten al tău
  Cum să fiți mai aproape de persoana care vă placeCum să fiți mai aproape de persoana care vă place
  » » Cum să nu te îndrăgostești de cineva

  © 2011—2020 ertare.com