Cum să nu cădeți pentru minciunile oamenilor

Din păcate, nu Puteți ști întotdeauna cu certitudine dacă cineva minte. Cu toate acestea, atâta cât suferă că cineva pe care îl iubești înșelă, evitarea deschiderii cu alți bărbați în viitor nu vă va face nici un bine. Acest articol vă va arăta un punct de mijloc între a fi prea rău și paranoia, astfel încât să aveți relații mai satisfăcătoare.

pași

Partea 1
Atenție la minciunile comune

Imagine intitulată
1
Fiți atenți la următoarele minciuni pe care oamenii le spun atunci când se află într-o relație. Creatorii acestei liste pentru revista Cosmo sunt un grup de experți în relații:
 • Când spune că e în regulă. Mulți bărbați sunt prea mândri să admită că ceva îi deranjează, în timp ce alții minte pentru a evita drama cu orice preț. În orice caz, este o idee bună să le oferiți un timp să se calmeze înainte de a le întreba din nou.
 • Când se scuză că nu răspunde la telefon. Dacă vă spuneți că telefonul a fost oprit, fără baterie sau că nu are niciun serviciu, poate fi o scuză pentru ignorarea apelului. Poate că nu înseamnă că nu am vrut să vorbesc cu tine, dar minciuna este mai sigură decât să spui adevărul în fața ta.
 • Când se mince despre alcool. Oamenii dintr-o relație spun adesea că beau sau plănuiesc să bea mai puțin decât suma reală într-o singură noapte. Este în principal pentru că ei își asumă (pe bună dreptate) că veți răspunde la adevăr cu dezaprobare.
 • Când spune că este blocat în trafic. Fără îndoială, bărbații nu sunt singurii care folosesc această minciună: atât femeile, cât și bărbații recurg la această simplă înșelăciune pentru a justifica sosirea foarte târziu
 • Când îi chemi pe fosta ta iubită "nebun." Mulți oameni spun această minciună pentru că nu sunt dispuși să accepte responsabilitatea pauzei. Este, de asemenea, un mod clasic de a ascunde comunicarea cu fostul tău spatele. De exemplu, ați putea spune: Nu știu de ce mă cheamă! Este CRAZY!
 • Imagine intitulată
  2
  Luați în considerare următoarele indicații care vă interesează numai sexul. Dacă ați dormit cu un băiat într-un mod casual cu speranța că el va deveni prietenul dvs. într-o zi, fiți atenți la următoarele semne de avertizare:
 • Când îți spune că nu e încă pregătit pentru o nouă relație. Ceea ce înseamnă cu adevărat este că nu dorește să aibă o relație cu tine Un alt adevăr brut este că el a folosit cuvântul chiar și pentru tine să te întorci pentru mai mult. Credeți-ne, momentul în care apare fetița potrivită, va fi mai mult decât pregătit pentru a ajunge pe trenul de monogamie.
 • Când spune că nu vrea să-și ruineze prietenia. Dacă ar fi așa, nu ar fi dormit cu tine în primul rând. Este un mod educat de a vă spune că nu doriți să aveți sentimente iubitoare față de dvs.
 • Când insistă să-și păstreze secretul romantic. Când un bărbat este interesat de o femeie, el încearcă să o arate. Dacă ați dormit cu un tip de mai mult de câteva luni și nu v-ați prezentat prietenilor, probabil că nu veți căuta altceva decât sexul. De asemenea, este foarte posibil să ieșiți împreună cu alte femei și să vă fie frică să le prezentați în același grup.
 • Imagine intitulată
  3
  Fii atent cu dating pe Internet. Următoarele sunt câteva aspecte în care bărbații se află adesea în profilurile lor de întâlniri pentru a atrage mai multe femei:
 • Cum arată Mulți bărbați folosesc fotografii vechi pentru a arăta mai tineri sau fotografii care nu descriu cum arată de fapt. Pentru a fi sincer, femeile comit, de asemenea, acest tip de farsă.
 • Vârsta ta Deoarece mulți bărbați caută să se întâlnească cu femei mai tinere, își reduc vârsta cu câțiva (sau mulți) ani pentru a avea mai mulți parteneri.
 • Ce doresc cu adevărat. Poate fi vorba despre interesele sau hobby-urile lor sau dacă doresc sau nu o familie, dar mulți oameni mințesc despre ceea ce doresc cu adevărat pentru că tot ce vor este o aventură.
 • Cum își câștigă viața Poate că este cea mai necinstit minciună pe care o poate spune omul în profilul său de dating, dar se întâmplă. Din nou, motivul este clar: atrageți mai multe femei.
 • Partea 2
  Creșteți nivelul de încredere în relație

  Imaginea intitulată
  1
  Fii deschis cu el. Încrederea este o stradă cu două sensuri. Dacă ascundeți mereu lucrurile de la el, nu vă așteptați ca el să fie mereu cinstit cu voi. Ar trebui să vă deschideți cu el și să-i spuneți ce trece prin cap, dacă vreți același lucru în schimb.
 • Imaginea intitulată
  2
  Arătați-i că sunteți o persoană înțelegătoare. Mulți oameni mințesc despre lucruri mici și nesemnificative, deoarece nu doresc să dezlănțuiască drama. Dacă sunteți tipul de persoană care face un tantrum de fiecare dată când ceva nu merge în calea ta, poate e timpul să lucrezi la reacția ta.
 • Data viitoare când spui sau faci ceva care te deranjează, dă-i voie să știe cum te simți într-un mod calm și matur, în loc să țipi la ea și să arunci ușa în față.


 • Imagine intitulată
  3
  Nu o provocați cu întrebări inutile. Într-o relație, unele conversații sunt pur și simplu inutile. De exemplu, întrebarea dacă o fată arata destul sau dacă arăți grăsime într-o îmbrăcăminte vă pune într-o poziție foarte incomodă. În esență, îl rogi să mintă sau să fie ca un idiot complet. Ce se recomandă? Adresați-vă unui prieten
 • Imagine intitulată
  4
  Respectați confidențialitatea Deși este adevărat că o relație este construită cu onestitate și comunicare, fiecare are dreptul de a păstra lucrurile. Amintiți-vă din când în când că nu faceți asta Trebuie să știi fiecare detaliu din viața lui.
 • Partea 3
  Evitați să vă răniți în viitor

  Imagine intitulată
  1
  Nu stați cu cineva care vă minte mereu. Deși sună ca un truism, multe femei stau cu bărbații care îi manipulează cu speranța că într-o zi se vor schimba. Cu toate acestea, dacă l-ați lăsat să vă mintă din nou și din nou și să scape cu el, indicați că comportamentul său este acceptabil.
  • Nu înseamnă că una sau două minciuni albe trebuie să provoace o pauză. Toată lumea se află din când în când, deci trebuie să judecați în mod corespunzător pentru a decide ce este corect și ce nu este.
 • Imagine intitulată
  2
  Crede-ți instinctele. Când cunoașteți pe cineva suficient, este ușor să observați că el minte (chiar și cu dovezi solide). Dacă sunteți invadat de suspiciuni de minciună sau de infidelitate, lăsați-vă grijile deoparte și descoperiți adevărul.
 • Confruntați-vă pentru dvs., întrebați un prieten sau angajați un anchetator privat. Faceți ceea ce este necesar. Dar descoperi adevărul acum.
 • Imagine intitulată
  3
  Alege un om pentru motivele potrivite. Aspectul bun, banii sau faima nu garantează că veți fi tratați bine. Ce surpriză! Dacă ieșiți în mod constant cu copiii care vă mint și înșelă, poate doriți să reevaluați calitățile pe care le căutați într-un partener.
 • Multe femei sunt atrase de imaginea lui băiat rău În fundal, unele dintre ele Vor să fie tratați prost. Din fericire, este un obicei care este depășit cu vârsta (sau așa sperăm).
 • sfaturi

  • Barbatii au o reputatie proasta cand vine vorba de intalniri, dar adevarul este ca femeile sunt la fel de vinovate de cele mai multe sau toate minciunile de pe lista. Țineți cont de acest lucru înainte de a ura pe bărbați.
  • Faptul că un bărbat îți spune ceva care pare Minciuna comună nu înseamnă că minte. Telefoanele mobile sunt oprite și traficul este real. Dați-i beneficiul îndoielii!
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să inventezi o scuză pentru a închide telefonulCum să inventezi o scuză pentru a închide telefonul
  Cum să te descurci cu un adolescent mincinosCum să te descurci cu un adolescent mincinos
  Cum să detectezi un om periculosCum să detectezi un om periculos
  Cum să identificați un psihopatCum să identificați un psihopat
  Cum de a da sfaturi bune de relațiiCum de a da sfaturi bune de relații
  Cum să-i spun că îl iubeștiCum să-i spun că îl iubești
  Cum să descoperiți un mincinos patologicCum să descoperiți un mincinos patologic
  Cum să determinați dacă cineva este demn de încredereCum să determinați dacă cineva este demn de încredere
  Cum să încep o relație cu un băiatCum să încep o relație cu un băiat
  Cum să fii într-o relație secretă cu cinevaCum să fii într-o relație secretă cu cineva
  » » Cum să nu cădeți pentru minciunile oamenilor

  © 2011—2020 ertare.com