Cum să nu te comporți ca un idiot atunci când ești aproape de persoana care îți place

Deci există un băiat sau o fată care vă place? Probabil că nu vrei ca acea persoană să creadă că ești ciudat, nu? Iată câteva sfaturi pentru a ști cum să acționați atunci când sunteți aproape de acea persoană.

conținut

pași

Imaginea intitulată
1
Vorbiți clar. Dacă bâjbâi sau încetezi să vorbești, cineva îți va da seama că ești nervos în prezența unei persoane. Persoana care vă place va evita să vă vorbească pentru că el sau ea va crede că nu puteți vorbi ca o persoană normală. Vorbește cu încredere și spune lucruri cu înțeles.
 • Imaginea intitulată
  2
  Fii atent când râzi. Nu râdeți foarte mult și nu faceți asta cu lucruri care nu sunt amuzante. Dacă râzi la fiecare 30 de secunde, vei exagera. Dar râzi puțin, pentru ca prietena ta / iubita să știe că ești implicat în conversație.
 • Imaginea intitulată
  3
  Nu hărțui Dacă vă căutați de fiecare dată numele dvs. pe computer, cineva se va întreba cu siguranță cum știți atât de mult despre el (numărul pe care îl utilizați pe cămașa dvs. sportivă, numele părinților dvs., telefonul etc.)
 • Imaginea intitulată
  4


  Contactați ochii Uită-te la acel om în ochi. Desigur, îți vei da seama că îți place dacă nu te poți uita la ea / privește în ochi. Împiedicați-vă ochii să nu se miște de la o parte la alta. Priviți ochii și zâmbiți pentru a arăta că sunteți curajoși.
 • Imaginea intitulată
  5
  Contact. Încearcă să vorbești când ai destul curaj. Nu incepeti o conversatie si apoi spuneti lasati "acest ... humm ... uitati". Încercați să vă gândiți "Oh, vorbești cu mine, trebuie să fiu curajos". De asemenea, evitați să începeți o conversație incomodă sau veți crede că sunteți ciudat.
 • Imaginea intitulată
  6
  Practicați-vă să discutați cu prietenul / prietena dvs. Este mai bine să fii pregătit! Practicati in cap ceea ce veti spune atunci cand va intreb ceva si pregatiti intotdeauna sa va dati un raspuns bun. Întotdeauna gândește-te înainte de a vorbi despre cum vei beneficia de ceea ce spui în viitor.
 • Imagine intitulată
  7
  Arata-i ce iti place. Dacă acea persoană știe că vă place și pe el și vă place și el, atunci va fi mai ușor să evitați să-l priviți prost în fața lui / ei. Arătați-i că vă place să vă zâmbiți din când în când, invitând-o / invitându-o la cină sau la o întâlnire.
 • sfaturi

  • Nu fi prea evident Pentru a evita jena, încercați să fiți răcoroși. Râzând la tot ceea ce spune, mai ales dacă nu e amuzant, îi vei da un semnal clar. A fi prea amețit nu ajută la ascunderea faptului că vă place. Fiți vivi, dar nu exagerați.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să săruți pe cineva din școala primarăCum să săruți pe cineva din școala primară
  Cum sa-ti calmezi nervii cand esti in apropierea baiatului care iti placeCum sa-ti calmezi nervii cand esti in apropierea baiatului care iti place
  Cum să vă controlați sentimentele atunci când sunteți aproape de persoana care vă placeCum să vă controlați sentimentele atunci când sunteți aproape de persoana care vă place
  Cum să nu mai placă un băiat pe care îl urăștiCum să nu mai placă un băiat pe care îl urăști
  Cum sa gasesti o prietena daca esti un adolescent bisexualCum sa gasesti o prietena daca esti un adolescent bisexual
  Cum sa-ti placa un adolescentCum sa-ti placa un adolescent
  Cum să vorbești cu un tip pe care-l placi pe FacebookCum să vorbești cu un tip pe care-l placi pe Facebook
  Cum să faci prieteni cu un băiat pe care tocmai l-ai întâlnitCum să faci prieteni cu un băiat pe care tocmai l-ai întâlnit
  Cum sa faci ca cinevaCum sa faci ca cineva
  Cum să-i faci pe băiatul tău să nu mai placă altă fatăCum să-i faci pe băiatul tău să nu mai placă altă fată
  » » Cum să nu te comporți ca un idiot atunci când ești aproape de persoana care îți place

  © 2011—2020 ertare.com