Cum să arate respect

Arătarea respectului este esențială pentru menținerea unor relații personale importante. Învățarea de a respecta eforturile, abilitățile, opiniile și excentricitățile celorlalți vă va ajuta să vă mențineți o viață interpersonală fericită și satisfăcătoare. Respectarea dvs. vă poate ajuta să progresați cu încredere pentru a avea obiceiul de a respecta oamenii din jurul vostru și de a le împărtăși.

pași

Metoda 1
Respectați eforturile altora

Imaginea intitulată Afișați respectul Pasul 1
1
Afișați recunoștința El mulțumește în mod regulat oamenilor pentru ajutorul și sprijinul acordat acestora. Este important să ne amintim toți cei care ne-au ajutat pe drum. Afișați respectul exprimându-vă aprecierea. Arată-l în mod regulat va însemna mult pentru acei oameni, chiar dacă nu există o șansă evidentă de a face acest lucru. Trimiteți scrisori, efectuați apeluri, trimiteți e-mailuri și mesaje text celor cărora le-ați pierdut comunicarea. Exprimați-vă că nu trebuie să dureze mai mult de câteva minute. Nu uitați să vă mulțumiți:
 • părinți
 • frați
 • co-lucrătorilor
 • colegii de clasă
 • oameni
 • profesori
 • vecini
 • Imaginea intitulată Afișați respectați pasul 2
  2
  Lăudați realizările celorlalți. Acordați o atenție directă succesului cuiva și celebrați-vă abilitățile și realizările. Învățați să recunoașteți când cineva încearcă mai mult și să obțină ceva și să-l laude cu sinceritate. Luați-o deoparte și faceți-o în mod privat, astfel încât lauda voastră să fie autentică.
 • În loc să ai reacția de a te întreba de ce nu ți sa întâmplat asta, încearcă să spui că este excelent că sa întâmplat. Având o atitudine pozitivă, se va concentra atenția asupra persoanei căreia i sa întâmplat ceva bun și care va răspândi bunăvoința.
 • Încercați mai greu să lăudați efortul, atitudinea sau atributele pozitive ale cuiva pe care îl respectați dacă pare să aveți un timp dificil sau par să aveți mai puține puncte de laudă în comparație cu alții.
 • Imaginea intitulată Show Respect Pasul 3
  3
  Fii cinstit. Deși este adevărat că este important să-i mulțumim și să-l laudăm, cei mai mulți nu respectă de obicei lingușirea. Fiți autentici în recunoștința voastră și demonstrați-vă că îi respectați eforturile. Exprima-te din inimă.
 • Chiar și o simplă expresie ca "Este întotdeauna bine să te văd" Poate inseamna mult si arata mult respect. Nu trebuie să spuneți o frază complicată.
 • Imaginea intitulată Show Respect Pasul 4
  4
  Fă ceea ce spui că vei face. Finalizați un eveniment sau planuri pe care le-ați făcut cu cineva dacă vă angajați să le faceți. Fiind responsabilă demonstrează respectul față de timpul celorlalți și arată că faceți un efort deosebit pentru a vă pune la dispoziție. Respectați eforturile altora care ajung la timp, fiind pregătiți și entuziaști.
 • El vine mereu pregătit pentru muncă, școală sau practică sportivă. Păstrați materialele în ordine și terminați lucrul necesar în avans. Veți arăta respectul pentru oameni prin faptul că nu le pierdeți timpul.
 • Poate pare să-ți spună "nu" Cineva este lipsit de respect, dar veți învăța, de asemenea, să fii consecvent și realist cu abilitățile tale. Amintiți-vă că este dificil să respectați slăbiciunea.
 • Imaginea intitulată Afișați respectul Pasul 5
  5
  Oferiți-vă ajutorul Ajutați-i pe oameni atunci când par să le aibă nevoie, mai ales dacă nu trebuie. Oferiți-vă voluntarilor să vă ajute un prieten să-și petreacă viața sau să stea până târziu pentru a vă ajuta să vă curățați după evenimentele școlare. Depășiți normalitatea. Chiar ajutarea fratelui tău mai mic cu temele lui sau ajutarea tatălui tău să curteze grădina fără a fi cerută să facă acest lucru arată o mulțime de respect.
 • Dați-i încurajarea de care pot avea nevoie prietenii sau vecinii dumneavoastră dacă se simt trist sau trec printr-o situație dificilă. Învață să spui "Poți" Poate crea o diferenta in lumea cuiva care poate trece prin dificultati.
 • Imaginea intitulată Show Respect Step 6
  6
  Respectați abilitățile altora. Oferind o mulțime de ajutor poate fi uneori lipsit de respect. Este inteligent să se retragă și să lase oamenii să se dovedească și să se ocupe de situații sau de probleme de gestionat pe cont propriu.
 • Încercați să recunoașteți când cineva poate face ceva singur și să aibă grijă de a-ți arăta respectul pe care îl meritați. Există o mare diferență între oferirea de a ajuta pe cineva emoțional când trece printr-o despărțire proastă și insistă să ajuți pe cineva să pregătească cerealele.
 • Metoda 2
  Respectați opiniile

  Imaginea intitulată Show Respect Pasul 7
  1
  Fii un bun ascultător. Practicați ascultarea activă pentru a arăta altora că le respectați opiniile și ideile. Urmăriți și păstrați tăcerea când cineva vorbește și petrece un timp activ în gândirea a ceea ce spune.
  • Foarte des, sperăm să vorbim în loc să ascultăm cu adevărat ideile celorlalți. Încercați să vă gândiți la punctul de vedere al acelei persoane și să simțiți empatia înainte de a răspunde. Veți arăta respect față de cineva ascultându-i și permițându-i să comenteze despre ce vor să vorbească. S-ar putea să fii surprins
 • Imaginea intitulată Show Respect Step 8
  2
  Puneți multe întrebări Faceți asta pentru a arăta respectul față de opiniile oamenilor. Întrebați întrebări sugestive și deschise care arată că sunteți complet interesat de ideile lor și că le ascultați cu atenție. Dacă puneți întrebări, nu înseamnă că încercați să identificați lacunele din povestea acelei persoane sau că nu-l credeți. Puneți mai multe întrebări atunci când se pare că persoana are mai multe de comentat.
 • În loc să cereți mai multe detalii, întrebați cum vă simțiți despre un anumit subiect. Dacă cineva vă spune o poveste, întrebați ce au simțit după ce sa întâmplat. Permiteți-mi să vă spun chiar dacă credeți că știți cum a simțit el. Să fie exprimată.
 • Învățați să răspândiți abundența. Dacă se pare că cineva nu vorbește prea mult într-o conversație de grup, întrebați o întrebare specifică care să îi permită să vorbească. Nu trebuie să atrageți atenția asupra situației, spunând: "Ești foarte liniștită, Pedro", dar puteți spune: "Pedro, ce părere ai despre finala Cupei Mondiale?".
 • Imaginea intitulată Show Respect Pasul 9
  3
  Aflați despre perspectivele celorlalți. Învățând să simțiți empatie pentru cei care au experiențe și perspective foarte diferite în comparație cu ale dvs. vă vor ajuta să învățați să manifestați respect. Fii mândru de opiniile și perspectivele tale, dar nu presupune că toți oamenii se simt la fel și evită să-i pună într-o situație incomodă. Moderați-vă atitudinile și învățați motivul pentru care oamenii acționează într-un anumit fel înainte de a vă împărtăși opiniile, astfel încât să puteți ști cum să răspundeți.
 • Deși este adevărat că poate părea ușor să faci un comentariu neobișnuit cu privire la cât de nesăbuit este fotbalul în timp ce ești într-un grup mixt, nu poți spune dacă bunicul recent al persoanei a fost arbitru, care a iubit foarte mult acest sport.
 • Imaginea intitulată Show Respect Pasul 10
  4
  Gândiți-vă bine înainte de a intra într-o discuție inutilă. Uneori, respectul este arătat prin a vorbi fără frică și prin exprimarea opiniei ca modalitate de a respecta inteligența celorlalți. Pe de altă parte, este uneori mai bine să se rezerve opinii și să se evite argumentele inutile care perturbă răbdarea. În acest fel, veți arăta respect.
 • Încercați să vă calmați argumentele la prima dată când menționați un subiect. Exprimați un mesaj într-un mod respectuos și transferați-l dacă credeți că facultatea de fotbal este un șanț urât, dezgustător care ridică bani. Spune: "Îmi fac griji că o mulțime de bani vor fi canalizați pentru sportivii studenți în detrimentul altor probleme mai importante. Ce crezi?". Arătați respectul pentru opiniile oamenilor prin împărtășirea dvs. și ascultând argumentele lor.
 • Ar putea să nu fie de ajutor să discutați cu unchiul dvs. mare despre căsătoria dintre homosexuali pentru cea de-a unsprezecea oară. Va merita să mănânci cina?
 • Imaginea intitulată Show Respect Pasul 11


  5
  Nu sunt de acord cu respect. Când aveți un dezacord, faceți-o calm și tratați discuția cu tact. Respectați perspectiva altora. Nu-i insultați opinia sau ideile, chiar dacă nu sunteți de acord cu ele.
 • Încercați să recunoașteți punctele comune înainte de a include dezacordul. Lăuda și oferiți-vă contribuția la conversație. Chiar și o expresie la fel de simplă ca "Acesta este un punct bun. Cu toate acestea, cred că o văd diferit ..." Aceasta serveste pentru a calma un dezacord.
 • Fii specific cu critica ta, evita limbajul simplu sau ofensator, cum ar fi "Te înșeli" sau "Asta e prostie".
 • Metoda 3
  Respectați-vă

  Imaginea intitulată Show Respect Pasul 17
  1
  Ai grijă de tine. Încearcă să îți dai aceeași considerație pe care o dai tuturor oamenilor pentru a-ți arăta respectul. Nu vă schimbați ideile și dorințele în detrimentul oamenilor. Meriti.
  • Aflați când să cereți ajutor. Respectați-vă abilitățile și abilitățile, dar învățați să recunoașteți când vă aflați în afara elementului. Nu vă faceți situația mai dificilă decât este necesar.
  • Dă-ți din când în când excursii și daruri merituoase. Petreceți timp cu prietenii și faceți activități distractive în timpul liber.
 • Imaginea intitulată Afișați respectați pasul 18
  2
  Evitați comportamentele auto-distructive. Bea în exces în mod regulat sau dezaprobatoare în mod obișnuit vă va aduce în jos mental și fizic. Încercați să încercați în mod activ să vă creați și să vă înconjurați cu oameni încurajatori, îmbogățiți și folositori.
 • Sunt prietenii tăi genul de oameni cu care te-ai înconjura? Te critică sau încearcă să te reprimească? Luați în considerare continuarea cu viața dvs. și fără acești oameni.
 • Imaginea intitulată Show Respect Pasul 19
  3
  Rămâi sănătos Realizați vizite regulate la medic pentru a vă asigura că sunteți sănătoși și în formă. Aveți grijă de problemele dvs. de sănătate de îndată ce acestea apar și nu întârzie vestele rele. Nu mergeți la medic pentru că nu vă place să nu-ți arate respectul pentru tine și bunăstarea ta.
 • Exercițiu în mod regulat și mâncați bine. Începeți să dezvoltați rutine ușoare, chiar de mers pe jos câteva mile sau câteva mile, sau face unele lumina intinde pentru a avea grijă de corpul dumneavoastră și să-l mențină. Nu mâncați alimente nesănătoase și nu mâncați alimente nutritive diferite.
 • Imaginea intitulată Afișați respectarea pasului 20
  4
  Apără-te Obțineți ceea ce doriți. Nu lăsați teama să împiedice realizarea a ceea ce vă va îmbunătăți viața. Obțineți ceva pozitiv pentru dvs. Împărtășește opinia ta Faceți ceea ce doriți, fie că schimbați locurile de muncă, începeți o trupă sau învățați să acționați la vârsta de 40 de ani. Luați o decizie și completați-o.
 • Imaginea intitulată Show Respect Pasul 21
  5
  Fii ambițios. Toți ne obișnuim cu rutina, dintre care mulți ne creăm. Elaborați planuri pentru dvs. și stabiliți pași specifici pentru a le îndeplini. Procesează o traiectorie ascendentă pentru a vă menține înainte în viață și a rămâne mulțumită. Arătați-vă respectul prin a fi cel mai bun pe care îl puteți fi.
 • Luați în considerare un plan de 5 ani pentru a obține unde doriți. Dacă sunteți student, care sunt planurile dvs. universitare? Care sunt planurile tale după facultate? Cum veți realiza în mod real aceste obiective?
 • Dacă te afli în lumea muncii, ești fericit în munca ta? Faci ce-ți place? Ce trebuie să faci pentru a-ți plăti pasiunea? Cât timp va dura pentru a face acest lucru? Este posibil? Răspundeți sincer la aceste întrebări și dezvoltați în mod specific un plan de succes.
 • Metoda 4
  Respectați-vă "dușmani"

  Imaginea intitulată Afișați respectarea pasului 12
  1
  Nu judeca oamenii înainte de a le cunoaște. Dați-le beneficiul îndoielii, chiar dacă este vorba de cei care au avut o primă impresie rea. Toți oamenii luptă împotriva unei mari lupte. Să presupunem că au motive bune să fie ceea ce sunt, să facă ceea ce fac și să creadă ceea ce cred.
 • Imaginea intitulată Show Respect Step 13
  2
  Decideți că vă plac cei care nu vă plac. Este foarte ușor să-ți dai seama de motivele de a nu-ți place pe cineva, de lipsă de respect sau de aruncare. În schimb, căutați scânteia și căldura oamenilor. Decideți-vă că vă plac și va fi mai ușor să le arătați respect.
 • Traduceți excentricitățile unei persoane în puncte forte pentru a vă ajuta să vă schimbați atitudinea. În loc să credeți că cineva este drept și egoist, spuneți-vă că într-adevăr exprimați ceea ce credeți și că vă place scânteia aceea.
 • Imaginea intitulată Show Respect Step 14
  3
  Dacă nu puteți spune nimic frumos, Știi ce să faci. Uneori, este mai bine să puneți un capac în gură. Învață să distingi confruntările care trebuie să se întâmple și discuțiile prostești. Rămâneți sănătoși și câștigați respectul celorlalți, învățând să păstrați tăcerea. Păstrați nivelul.
 • Imaginea intitulată Show Respect Pasul 15
  4
  Aveți grijă de dvs. Nu vă îngrijorați în viața altora sau aveți dușmani inuți. În mod normal, cei curioși fac dușmani repede, pentru că nu au nimic să-i țină ocupați. Stai ocupat și să păstreze viața plină de activități interesante, astfel încât să nu aveți timp și energie să vă faceți griji cu privire la ceea ce fac vecinii sau modul în care colegii dvs. de a face temele.
 • Aflați noi hobby-uri și petreceți mai puțin timp pe Facebook. Hărțuirea oamenilor este o activitate bună pentru a trece timpul, dar poate provoca resentimente și gelozie în situațiile în care nu sunt necesare.
 • Imaginea intitulată Show Respect Step 16
  5
  Contact. Arătați indiferență față de cei care nu poate fi plăcut cel mai simplu mod de a evita confruntări, dar poate fi, de asemenea, crud și nepoliticos, mai ales la școală sau locul de muncă în cazul în care toată lumea îi place să fie incluse. Nu trebuie să fii cel mai bun prieten al tuturor, ci să-i respectați prin includerea lor.
 • Obiectivul de a avea o încercare prietenoasă cu cei care nu vă plac. Le puteți spune "Ce mai faci?" și veți dovedi cel puțin că faceți un efort. Vă puteți schimba opinia despre ele.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să trimiteți mesaje video pe KikCum să trimiteți mesaje video pe Kik
  Cum se trimite automat mesaje electronice la diferite e-mailuri din OutlookCum se trimite automat mesaje electronice la diferite e-mailuri din Outlook
  Cum să trimiteți un mesaj text prin e-mailCum să trimiteți un mesaj text prin e-mail
  Cum să-ți faci viața bunăCum să-ți faci viața bună
  Cum să-ți susții iubitulCum să-ți susții iubitul
  Cum de a crește încrederea folosind recunoștințaCum de a crește încrederea folosind recunoștința
  Cum să arătați pe cineva pe care îl apreciațiCum să arătați pe cineva pe care îl apreciați
  Cum sa fii in contact cu fata care iti placeCum sa fii in contact cu fata care iti place
  Cum să câștigi respectul celorlalțiCum să câștigi respectul celorlalți
  Cum să faci prieteni apropiațiCum să faci prieteni apropiați
  » » Cum să arate respect

  © 2011—2020 ertare.com