Cum să arate securitatea în timpul unei lupte

Deși nu este niciodată recomandabil să lupți, fizic sau verbal, uneori este inevitabil. Poate că trebuie să vă apărați într-o situație periculoasă. În timpul unei bătălii, vrei să te uiți încrezător, pentru că dacă arăți zăpăcit sau nervos ar putea face adversarul tău să te vadă ca o persoană slabă, ceea ce ar face să încerce să te rănească mai mult. În timpul unei bătălii, încercați să utilizați limbajul corpului sigur pentru a arăta că nu veți fi intimidat. În timp ce luptați, folosiți doar mișcări de apărare, care vă vor arăta adversarului că nu vă poate intimida. În viitor, să vă străduiți să evitați luptele. Cealaltă persoană vă poate face rău și, dacă este invers, pot exista consecințe juridice grave. Luați în considerare unele modalități de a calma situația în loc să se încheie într-o luptă.

pași

Metoda 1
Utilizați limbajul corpului sigur

Imagine cu numele
1
Fiți conștienți de mușchii dvs. faciali. Fața ta poate dezvălui multe despre sentimentele tale și este ușor să te simți nervos în timpul unei situații tensionate. Fiți atenți la mușchii din față și, dacă vă simțiți tensionați, încercați să vă relaxați. Evitați să vă manifestați teama într-o luptă, deoarece acest lucru poate provoca atacantul dvs.
 • Fiți atenți la frunte. În timpul unei grimase de dezgust, ai putea ridica sprâncenele. Dacă observați că se mișcă încet în sus, încercați conștient să le coborâți.
 • Concentrează-te pe mușchii faciali. Dacă simțiți că fața ta are un tic, acest lucru poate fi văzut ca nervozitate. Asigurați-vă că vă relaxați fața prin menținerea muschilor în continuare.
 • Imaginea intitulată Învinge-ți dușmanii Pasul 15
  2
  Uită-te la partea de sus a corpului tău. Modul în care pozițiile corpului dvs. pot transmite încrederea sau teama. Evitați îndoirea sau înclinarea, deoarece acest lucru arată ca un semn de înfrângere sau teamă. Stați drept în timpul luptei pentru a arăta că nu veți fi intimidat.
 • Asigurați-vă că spatele este drept și căutați-vă umerii, deoarece aceștia ar putea să se învârtă înainte când vă simțiți nervi, dar ei ar trebui să fie în spatele tău.
 • Uită-te și la brațe. În timpul momentelor plictisitoare ale luptei, puteți să vă traversați brațele sau să le așezați pe piept. Aceasta este o mișcare de apărare pe care o fac oamenii atunci când se simt nervoși. Trebuie să vă țineți brațele în fața feței pentru a proteja părțile vulnerabile ale corpului.
 • Imaginea intitulată Învinge-ți dușmanii Pasul 17
  3
  Adoptați poziția unui boxer. Acest lucru nu numai că vă va face să vă încredeți, dar vă va ajuta să vă mențineți echilibrul când luptați. Căderea în timpul unei bătălii poate provoca o vătămare gravă, deci rămâneți în poziția de boxer tot timpul.
 • Îndoiți genunchii și păstrați ușor un picior în față.
 • Separați picioarele până când acestea sunt mai mult sau mai puțin la înălțimea umărului.
 • Imaginea intitulată Beat a
  4
  Mențineți un grad de contact vizual. Acest lucru poate transmite încrederea, dar trebuie să vă uitați la mișcările adversarului. Asigurați-vă un contact vizual în timpul luptei, când există un moment de letargie pentru a vă arăta că nu vă este frică.
 • Totuși, pe măsură ce vă mențineți contactul vizual, asigurați-vă că faceți un efort pentru a vă proteja ochii. Ține brațele în fața ta.
 • Metoda 2
  Luptați cu încredere

  Imaginea intitulată Beat a
  1
  Răspunde fără să reacționeze Dacă aveți o atitudine reacționară într-o luptă, puteți face situația mai gravă, deoarece vă face atacul. Te poate face să pari că nu ai control și să acționezi emoțional, ceea ce te poate face să te simți slab față de adversar. Ea răspunde doar la ceea ce face - nu reacții.
  • Întrerupeți-vă înainte de a reacționa la ceea ce face. Dacă te insultă, nu deveni emoțional și fugi spre el nebun. Stați într-o poziție verticală cu încredere.
 • Imaginea intitulată Beat a
  2
  Lupta doar pentru a te apăra. Dacă vă atacați adversarul atunci când este pe teren, îl puteți răni grav, ceea ce ar putea provoca o problemă juridică. Singura dată când trebuie să lupți este să te aperi.
 • Căutați numai pentru a evita mișcările adversarului. Folosește-ți mâinile pentru a bloca loviturile și loviturile.
 • Nu vă loviți, nu loviți sau atacați adversarul. Încercați să-l împingeți să nu vă rănească.
 • Imaginea intitulată
  3
  Protejează zonele vulnerabile Trebuie să vă asigurați că vă protejați. Dacă te rănești într-o zonă vulnerabilă, ai putea să speri sau să țipi din durere, ceea ce te-ar putea distruge încrederea și chiar te-ar putea face să te rănești fizic.
 • Blocați-vă adversarul dacă vizați ochii, urechile, nasul, gâtul, organele genitale sau genunchii. Suferind un prejudiciu în una din aceste zone poate fi gravă și vă va face să pierdeți lupta. Păstrați întotdeauna brațele în poziție de luptă pentru a vă proteja fața.
 • Uită-te îndeaproape la mișcările adversarului tău. Încercați să prezicați unde se va lovi și vă veți pregăti pentru a vă proteja după cum este necesar.


 • Imaginea intitulată Beat a
  4
  Păstrați securitatea în tonul vocii. Tonul dvs. de voce poate reprezenta, de asemenea, încredere. Nu vrei să suni ca și cum ți-e frică, intimidată sau isterică, deci acorde atenție tonului tău de voce dacă vorbești în timpul luptei.
 • Păstrați un ton calm dacă trebuie să vorbiți. Nu vorbi prea lent sau foarte încet.
 • Evitați cuvintele nervoase precum "Acest ..."
 • Vorbește cu un ton clar. Cuvintele bâlbâitoare vă pot face nervoase.
 • Imaginea intitulată Înfrângerea dușmanilor dvs. Pasul 3
  5
  Încercați să rămâneți liniștiți. Emoțiile puternice, cum ar fi panica, vă pot face să vă faceți nervi. Dacă începeți să vă simțiți nervos, veți demonstra o limbă a corpului și un ton de voce care transmite frica. Poate fi foarte dificil să rămâi calm într-o luptă, dar este important să faci acest lucru dacă vrei să fii încrezător.
 • Cât de mult posibil, respirați profund, deoarece vă poate liniști. Cu toate acestea, atunci când luptați, aceasta pur și simplu nu poate fi o opțiune.
 • Metoda 3
  Evitați situațiile periculoase

  Imagine cu numele
  1
  Evitați lupta dacă nu este necesar să vă apărați. Nu trebuie să căutați niciodată să luptați cu cineva sau să atacați pe cineva care vă deranjează în calea intimidării. Lupta este periculoasă. Găsirea unei lupte este întotdeauna o idee proastă.
  • Un agresor ar putea avea o armă. Nu puteți ști niciodată dacă cineva poartă un cuțit sau alt obiect ascuțit, deci este preferabil să nu riscați să aveți o luptă.
  • Dacă îndemnați pe cineva să lupte, atunci vă puteți întoarce cu prietenii să vă găsească. Nu doriți să începeți un ciclu de violență.
  • Dacă trebuie să lupți pentru a vă apăra, faceți-o, dar amintiți-vă că este singura dată când trebuie să o faceți. Lupta este justificată numai atunci când este singura modalitate de a evita un accident.
 • Imaginea intitulată Înfrângerea dușmanilor dvs. Pasul 6
  2
  Evitați zonele periculoase în care se pot întâmpla bătălii. Dacă sunteți îngrijorați de luptă pentru că sunteți ținta unei persoane, aveți o atitudine proactivă. Evitați zonele în care credeți că luptele se petrec și rămâneți în zone bine luminate și deschise, unde există o mulțime de supraveghere.
 • Este recomandabil să vă mutați într-un grup, mai ales dacă cineva amenință să vă atace.
 • Dacă sunteți în școală, evitați zonele în care oamenii fac intimidarea întâlni. Este foarte probabil că sunteți atacat în aceste zone.
 • Imaginea intitulată Trace Cell Phone Numbers Pasul 1
  3
  Contactați poliția, dacă este necesar. Dacă cineva te amenință cu violență fizică, contactează poliția. Luptele pot aduce consecințe juridice dacă rănești pe cineva, plus că poți suferi o vătămare gravă. Dacă cineva amenință să vă atace, raportați-l poliției, care poate ajuta la calmarea situației înainte de a deveni necesar să recurgeți la violență.
 • Imaginea intitulată Beat a
  4
  Înscrieți-vă într-o clasă de auto-apărare. Dacă ați fost ținta oamenilor care vă fac agresiunea, autoapărarea vă pot ajuta. Vedeți dacă puteți găsi un centru comunitar local care oferă cursuri de autoapărare. Puteți încerca, de asemenea, karate. Un curs de autoapărare vă poate învăța câteva modalități sigure de a vă apăra într-o luptă și de a evita rănirea.
 • sfaturi

  • Du-te cu prietenii tăi dacă trebuie să te plimbi prin zone periculoase. Dacă sunteți la școală și un băiat vă adresează, adoptați compania de prieteni pentru a vă menține în siguranță.

  avertismente

  • Luptele au consecințe juridice. Ai putea avea probleme în a ataca pe cineva sau la tulburarea păcii. Prin urmare, este întotdeauna preferabil să evitați o luptă dacă este posibil. Luptați-vă numai când este necesar să vă apărați și, chiar atunci, faceți-o doar până la punctul de a vă neutraliza adversarul. Dacă rănești pe cineva în serios, poți să faci acuzații penale.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să vă apărațiCum să vă apărați
  Cum să vă apărați corect într-o luptăCum să vă apărați corect într-o luptă
  Cum să vă apărați și să vă faceți fricăCum să vă apărați și să vă faceți frică
  Cum să bat pe cineva josCum să bat pe cineva jos
  Cum să eviți rănirea într-o luptăCum să eviți rănirea într-o luptă
  Cum să eviți o luptăCum să eviți o luptă
  Cum să eviți o luptă la școalăCum să eviți o luptă la școală
  Cum să câștigi într-o luptă pe stradăCum să câștigi într-o luptă pe stradă
  Cum să lupți murdar și să câștigiCum să lupți murdar și să câștigi
  Cum să lupți cu cineva mai înalt decât tineCum să lupți cu cineva mai înalt decât tine
  » » Cum să arate securitatea în timpul unei lupte

  © 2011—2020 ertare.com