Cum să arătați că valorificați relațiile

Există multe tipuri de relații în lume și fiecare dintre ele este importantă. Poate că nu o observați la început, dar relațiile sunt cu adevărat fundamentale în viața unei persoane. Uneori poate fi dificil să înțelegi cât de importante pot fi relațiile. Iată un ghid rapid pe această temă.

pași

Imaginea intitulată Afișați că aveți relații de valoare Pasul 1
1
Nu ignora niciodată o persoană care îngrijește. Mai întâi de toate, nu ignora niciodată o persoană care chiar îți pasă de tine. În zilele noastre, este extrem de dificil să vă luați timp și să arătați tuturor că vă pasă cu adevărat. Oricine îți pasă de tine încearcă, de asemenea, să facă acest lucru. Nu-l ignorați sau nu vă rănești sentimentele. Ea merită timpul tău.
 • Imagine intitulată Cope cu părăsirea cuiva pe care îl iubești Pasul 16
  2
  Timp separat. De câte ori ați auzit "Ne pare rău, nu pot merge cu tine" sau "Nu am timp"? Persoana care vă cere să ieșiți cu ea are timp, deci de ce nu? Dacă ziua dvs. este plină de activități care sunt destul de inutile, scăpați de ele și faceți timp partenerului. Mergeți la o plimbare într-un loc cu adevărat frumos. Te va prețui pe tine și pe tine.
 • Imaginea intitulată Afișați că aveți relații de valoare Pasul 3
  3
  Ajută-i pe copiii tăi. În loc să le ignorați și să le lăsați să rămână singuri cu viața lor, ajutați-i când cad. Du-te la dormitoare noaptea, pune-le jos și citiți o poveste de somn. Lăsați-i să adoarmă cu sunetul vocii mamei sau tatălui lor. Dacă aveți nevoie de ajutor cu temele, discutați cu ei. Nu le spuneți doar să ceară ajutor de la unul dintre frații lor. Vor să-i ajuți. De asemenea, permiteți-le să vă povestească povestile prostești, pentru că asta îi ajută să dezvolte o relație apropiată de dvs.
 • Imaginea intitulată


  4
  Fii umil. Acest pas se aplică destul de bine în relația dintre angajați și manageri, dar poate fi aplicat cu ușurință în toate tipurile de relații. A fi umil nu înseamnă doar a fi bună. Înseamnă să ajuți oamenii atunci când au nevoie, înseamnă să vorbești cu ceilalți când trebuie să-ți spună despre problemele lor și înseamnă să încerci să te asiguri că toată lumea e fericită. Dacă ești umil cu ceilalți, șansele sunt că ceilalți vor fi umili cu tine.
 • Imaginea intitulată Afișați că aveți relații de valoare Pasul 5
  5
  Fii un bun prieten. Toți oamenii au nevoie de prieteni în viața lor. Prietenia este unul dintre cele mai bune tipuri de relații. Poate fi dificil să găsești un bun prieten și sincer aceste zile, dar asta nu înseamnă că nu există. Când găsești un bun prieten cu tine, trebuie să fii bun și să-i ții prietenia. Dacă nu îl ajutați niciodată și îl ignorați, el nu va mai dori să fie prietenul tău de mult timp. Trebuie să fii mereu lângă el atunci când are nevoie de tine și cu siguranță va reveni la favoarea.
 • Imagine intitulată Îndepărtați-vă de cel mai bun prieten al tău Ex Step 7
  6
  Ascultă. Fie ca mama, tata, profesoara sau prietenul tau, sa inteleaga importanta unei relatii, ar trebui sa le asculti si sa le respecti. Dacă nu le ascultați, nu veți putea niciodată să mențineți o relație suficient de lungă pentru a înțelege pe deplin modul în care relația dvs. cu ei afectează viața și a lor. Întotdeauna păstrați mintea și urechile deschise ideilor noi.
 • sfaturi

  • Creșteți stima de sine a partenerului Dacă simțiți nevoia de ao critica (ceea ce este bine), asigurați-vă că o faceți calm și nu exagerați cu critica. Veți dori să vă protejați stima de sine, să nu o distrugeți.
  • Aveți grijă de propria dvs. relație, deci fiți responsabili. Nu te poți plânge de o relație din cauza idiotului sau a partenerului tău. Nu sunteți o victimă: sunteți responsabil pentru propria fericire. Odată ce îți dai seama de asta, vei fi mai bun și mai fericit.
  • Fii direct și onest. Toți oamenii fac acest lucru: când cineva vă întreabă dacă există ceva în neregulă, răspundeți nu când există cu adevărat o problemă. Acest lucru este frustrant, mai ales că nimeni nu poate citi mintea altora. Dimpotrivă, exprimați-vă sentimentele într-un mod matur, profesional și responsabil. Acest lucru face ca relația să se bazeze pe integritate și nu pe înșelăciune și minciuni.
  • Specificați-vă frustrarea în lucruri mai mari și mai importante. Rezistati tentatiei de a reactiona impulsiv. Acest lucru este important deoarece, atunci când începeți să vă concentrați asupra lucrurilor negative din relație, atunci relația este pe cale de distrugere.
  • Toți oamenii sunt vulnerabili. Cantitatea de vulnerabilitate poate fi diferită, dar toți cei implicați într-o relație sănătoasă și iubitoare cu cineva sunt expuși partenerului. Cele mai bune și mai sănătoase relații sunt cele care sunt cinstite și tolerante. Fii cinstit cu partenerul tău și tolerant când îți spun ceva care te-ar deranja sau poate că nu vrei să asculți. Ea are încredere în tine, așa că nu-ți lua încrederea în ea și nu o abuzează.
  • Utilizați emoțiile Fiecare relație ar putea folosi mai multă emoție. Puneți mai multă dragoste, optimism, generozitate, motivație etc. în relațiile voastre. Nu consumați negativitate.
  • Fii fericit în loc să ai dreptate. În loc să-i spuneți partenerului cu cât știți mai mult despre un subiect decât ea, puteți decide să fiți mai tolerant, să înțelegeți sau să compătimiți și să evitați o discuție în acest proces. În acest fel, veți diminua orice ostilitate în relație și veți avea o interacțiune mai curată.

  avertismente

  • Relațiile vin și pleacă. Trebuie să aveți claritate.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să te comporți ca și cum ți-ar păsaCum să te comporți ca și cum ți-ar păsa
  Cum să arătați un fost partener care vă intereseazăCum să arătați un fost partener care vă interesează
  Cum să înțelegi dragostea și prietenia platonicăCum să înțelegi dragostea și prietenia platonică
  Cum să înțelegem ce înseamnă o relațieCum să înțelegem ce înseamnă o relație
  Cum să eviți implicarea romantică cu persoana care nu este corectăCum să eviți implicarea romantică cu persoana care nu este corectă
  Cum să eviți să-ți pierzi prietenaCum să eviți să-ți pierzi prietena
  Cum să împiedicați partenerul să vă oprească din iubireCum să împiedicați partenerul să vă oprească din iubire
  Cum să evitați relațiile codificateCum să evitați relațiile codificate
  Cum să faci pe cineva care nu te iubeșteCum să faci pe cineva care nu te iubește
  Cum de a face pe oricine să se îndrăgostească de tineCum de a face pe oricine să se îndrăgostească de tine
  » » Cum să arătați că valorificați relațiile

  © 2011—2020 ertare.com