Cum să arate afecțiunea unei persoane care are nevoie de ea

Legătura umană poate fi ceva reconfortant, indiferent dacă sunteți supărat sau trăiți viața de zi cu zi. Știind că ai grijă de cineva are un impact mare și arată afecțiunea se va simți bine atât pentru tine, cât și pentru cealaltă persoană. Pentru unii oameni, acesta este un lucru foarte natural, dar alții ar putea avea nevoie de puțin ajutor sau sfaturi pentru a arăta afecțiunea cuiva. Acest lucru se datorează, cel puțin parțial, faptului că diferite persoane au idei diferite despre ceea ce înseamnă afecțiune și cum și când să-i dai.

pași

Metoda 1
Afișați afecțiunea partenerului dvs.

Imagine cu titlul Fii un bun prieten Pasul 14
1
Mai apropiați-vă și aveți contact fizic cu partenerul dvs. de multe ori. Saruta partenerul tau este printre cele mai clare semne de afectiune. De asemenea, veți dori să includeți un contact fizic mai subtil, în special în locurile publice. Ține mâna și îmbrățișați-o Ele sunt semne de afecțiune care sunt mai puțin restricționate în public decât sărutându-ți partenerul.
 • Dacă partenerul dvs. a avut o zi deosebit de stresantă și are nevoie de mai multă afecțiune, oferiți-o masaj spate Poate fi și o modalitate excelentă de a vă arăta dragostea.
 • Chiar și un mic gest, cum ar fi ședința apropiată de ea în timp ce te uiți la televizor, o poate lăsa să știe că îți pasă.
 • Imagine cu denumirea Fii romantic în pat Etapa 9
  2
  Folosește cuvintele bune pentru a te conecta cu partenerul tău. Comunicarea este extrem de importantă pentru o relație sănătoasă. Arătați-vă afecțiunea partenerului lăudând lucrurile pe care le face bine și spunându-i cât de mult vă pasă. De asemenea, ar fi frumos să scrieți o notă sau să trimiteți un mesaj text pentru a vă arăta că vă gândiți la ea chiar și atunci când nu există. Dacă partenerul dvs. trece printr-o perioadă dificilă în viața dvs. personală sau la locul de muncă, acele cuvinte cu bunătate vă vor anunța că o susțineți.
 • Ar putea fi ceva la fel de simplu ca să-i spui partenerului că ți-a lipsit-o de îndată ce ajunge în călătorie.
 • Imagine cu titlul Fii un bun prieten Pasul 19
  3
  Oferiți partenerului dvs. un cadou. Aceasta poate fi în timpul unei zile libere, dar nu este obligatorie. Dacă partenerul dvs. are nevoie de un stimulent, puteți să-i oferiți un cadou ori de câte ori doriți! Asigurați-vă că vă gândiți la darul dvs. și îl adaptați partenerului. Chiar și un articol generic, cum ar fi un CD pe care partenerul tău dorește cu adevărat, poate fi îmbunătățit cu o scrisoare sau o fotografie pentru ao face mai personală.
 • A face un cadou partenerului dvs. este o modalitate foarte bună de a arăta afecțiunea. Acest lucru nu numai că vă cunoaște partenerul suficient de bine pentru a alege un cadou minunat, dar și angajamentul dvs. de a vă dedica timpul pentru a dezvolta ceva ce vă va plăcea.
 • Imagine cu denumirea Fii romantic în pat Pas 14
  4
  Petreceți timp de calitate împreună cu partenerul dvs. Aceasta înseamnă a pune deoparte telefoanele mobile și alte distrageri, oferindu-le partenerului atenția completă pentru un timp. Asigurați-vă că planificați întâlniri regulate cu partenerul dvs. Cu toate acestea, dacă observați că treceți printr-un timp dificil (de exemplu, trecerea la un nou cartier după mutarea recentă), atunci ar trebui să o faceți și mai mult. Veți arăta afecțiunea partenerului dvs., pur și simplu, dându-vă timp și energie, ceea ce va întări legătura.
 • Puteți avea o noapte de programare fără îndoială în centrul orașului. Cu toate acestea, dacă partenerul dvs. are nevoie de o noapte liniștită, aceștia pot rămâne întotdeauna acasă și pot viziona împreună un film.
 • Imagine cu titlul Fii fericit să fii singur Pasul 5
  5
  Asigurați-vă că interacțiunile dvs. sunt semnificative. În această lume cu mesaje text și e-mailuri de mare viteză, suntem "conectați" tot timpul. Problema este că adesea uităm să facem personal acest tip de conexiuni. Atunci când partenerul dvs. are nevoie de o conexiune personală reală, trebuie să fiți conștient de acesta și asigurați-vă că aveți această conexiune. În loc să trimiteți fraze abreviate sau scurte cum ar fi "Vin", ați putea spune ceva de genul "Sunt încântat să vă văd. Voi fi curând acolo. Deși acest lucru este în esență același lucru, primul este foarte frig și impersonal, dar al doilea arată că vă pasă cu adevărat că sunteți pe drum pentru a vedea acea persoană.
 • Mulțumiți partenerului dvs. atunci când face ceva grijuliu sau pentru lucrurile zilnice pe care le face și care ar putea să se gândească să meargă neobservată (ca și cum ar fi scos gunoiul).
 • Faceți complimente care se adaptează partenerului dvs. pentru a le face mai semnificative. În loc să spui "Ești frumoasă", încearcă ceva mai specific ca "Ai cel mai incredibil zâmbet". Evidențiați lucrurile specifice care fac partenerul dvs. cine este. Încercați să spuneți: "Întotdeauna aveți o viziune atât de interesantă asupra lucrurilor. Îmi place să vorbesc cu dvs. "sau" Mă faci să râd mai tare decât oricine altcineva ".
 • Imagine cu titlul Atragerea unui tip 6
  6
  Faceți niște treburi pentru partenerul dvs. Toți avem una sau două sarcini pe care ne place să le facem. În afară de asta, restul sunt doar sarcinile care trebuie făcute. Cand esti stresat de ceva de genul obtinerii unei promotii mari sau nu, a face aceste treburi poate fi uneori descurajatoare. Ajutarea partenerului să termine câteva treburi pentru a putea continua cu ziua lui este o modalitate foarte bună de a-i arăta că vă pasă.
 • Poate fi ceva atât de mic ca spălarea vesela sau ajutându-vă să pictezi casa.
 • Metoda 2
  Afișați afecțiunea familiei și prietenilor

  Imaginea intitulată Acceptă un Prieten apropiat`s Sexual Orientation Step 6
  1
  Oferă un contact afectiv. Toate familiile sunt diferite și arată afecțiunea în moduri diferite. Unii părinți se așteaptă la o îmbrățișare de la copii, în timp ce alții se simt mai confortabil cu o strângere de mână. Prieteniile au, de asemenea, o gamă largă de expresii, dar indiferent de gest, acest lucru va arăta unui membru al familiei sau unui prieten că sunteți acolo pentru el.
  • Adesea, copiii caută contact mai mult și, uneori, o cer. Ținând mâna unui copil în timp ce traversați strada sau purtați-l când este prea obosit pentru a merge, trimite un mesaj clar că sunteți acolo pentru el.
  • Pentru familia și prietenii adulți, poate fi potrivit să vă poziționați mâna pe umărul acelei persoane sau să strângeți mâna pentru ai spune că sunteți acolo pentru el și că vă faceți griji.


 • Imaginea intitulată Acceptă un Prieten apropiat`s Sexual Orientation Step 5
  2
  Spune-i celor dragi cum te simți. De obicei, oamenii uită importanța deschiderii în timp ce îmbătrânesc. De multe ori, membrii familiei nu vor mai spune reciproc cât de mult îi pasă de cealaltă persoană, care poate crea distanța între ei. Fiți deschisi și cinstiți cu familia și prietenii, mai ales când aveți o problemă.
 • De exemplu, ați putea împacheta cel mai bun prieten într-o mare îmbrățișare sinceră înainte de a vă retrage din oraș din cauza unui nou loc de muncă.
 • Când vine vorba de copii, ei au nevoie de comentariile tale. Asigurați-vă că le spuneți că le iubești și că le pasă de ele indiferent de ce. Nu cădeți în greșeala de a fi pur și simplu afectuos atunci când faceți ceva bun sau vă răniți. Acest lucru vă va face să vă gândiți că acestea sunt singura dată când vă pasă.
 • Imagine cu titlul Diferențiat între dragoste și prietenie Pasul 13
  3
  Oferiți daruri fără nici un motiv special. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să-ți cheltuiți toți banii sau timpul acordând cadouri prietenilor și familiei tale. Doar asigurați-vă că atunci când oferiți un cadou, este vorba de un membru al familiei. Ar putea fi ceva la fel de simplu ca plata facturii de prânz sau cumpărarea copilului prima mașină.
 • Nu subestimați darul timpului. Timpul petrecut cu cei cărora le pasă poate fi dificil atunci când viața devine ocupată, dar ei vor aprecia efortul depus pentru a le vedea atunci când au nevoie de ele.
 • Imaginea intitulată Acceptă un Prieten apropiat`s Sexual Orientation Step 7
  4
  Ajutați-vă prietenii și familia care au nevoie de ea. Dacă îi ajutați pe mama ta să curețe casa sau să-i ajute pe cei mai buni prieteni să iasă din oraș, ei o vor aprecia. Sarcinile mici sau mari se adaugă și pot copleși pe oricine. Ajutarea unui iubit să-și termine treburile este un semn clar al afecțiunii. Chiar ceva atât de simplu ca sosirea pentru a pregăti cina unui prieten după ce ai un copil poate avea un impact mare.
 • Metoda 3
  Înțelegerea detaliilor afecțiunii

  Imagine cu titlul Fii un bun prieten Pasul 8
  1
  Aflați despre cele cinci limbi ale iubirii. Acesta este un concept care este de obicei folosit pentru a discuta diferitele moduri în care oamenii dau și primesc afecțiune. Acțiunile afective sunt grupate în cinci categorii sau limbi: atingere fizică, cuvinte de afirmare, primirea de cadouri, acțiuni de serviciu și timp de calitate. Trebuie să utilizați aceste "limbi" pentru a înțelege modul în care cei dragi dau și primesc afecțiune.
  • Unii oameni sunt surprinși să afle că partenerii lor vorbesc o altă limbă decât dragostea lor. Dacă chiar vrei să înțelegi ce tipuri de afecțiune are nevoie partenerul tău, va trebui să vorbești cu ea și despre asta asculta activ. Există, de asemenea, teste și chestionare care pot fi făcute, care vă vor spune care limbă de dragoste funcționează cel mai bine pentru dvs.
 • Imagine cu titlul Fii un bun prieten Pasul 4
  2
  Cunoașteți tipul relației pe care o aveți cu persoana care vă interesează. De obicei, când vine vorba de cupluri și chiar de majoritatea membrilor familiei, știi la ce nivel ai relația ta. Cu toate acestea, prietenii pot fi uneori mai complicați. Prietenii vechi arata adesea afectiunea ca si cum ar fi facut parte din familie, in timp ce prietenii mai noi sau mai putin cunoscuti s-ar putea simti inconfortabil cu asta.
 • Cu prietenii și colegii dvs. puteți aplica în același timp aceleași cinci principii, dar trebuie să ajustați acțiunile necesare. De exemplu, dacă un prieten de serviciu te inspiră cu cuvinte pozitive, ai putea spune ceva de genul "îmi place tunsoarea ta nouă", în loc să spui ceva care ar putea fi considerat neadecvat, cum ar fi "picioarele tale arată bine în rochia aceea".
 • Imagine cu titlul Fii fericit să fii singur Pasul 9
  3
  Nu forțați afecțiunea. Când o persoană pare incomodă de afecțiunea ta, ar trebui să nu mai faci asta. Ar putea să vă dea o explicație pentru motivul pentru care afecțiunea dvs. o face să se simtă inconfortabil, dar ea nu este obligată să facă acest lucru. Fiecare persoană trebuie să decidă cine acceptă sau nu acceptă afecțiunea.
 • sfaturi

  • Nu vă așteptați la o reciprocitate imediată a afecțiunii, mai ales dacă persoana care vă pasă este supărată.
  • O persoană surprinzătoare cu unul dintre aceste lucruri vă poate arăta cu adevărat că vă pasă.
  • Dacă acea persoană nu îți place darul tău, nu te poate întâlni într-o bună zi, printre altele, nu o iei personal. Oamenii sunt de obicei foarte ocupați. De asemenea, dacă faceți un efort de a fi afectuos, acea persoană poate să o vadă și să o aprecieze.

  avertismente

  • Asigurați-vă că interacțiunile dvs. sunt potrivite. Vei avea o interacțiune diferită cu fiul tău de cinci ani decât cu fiica ta de cincisprezece ani.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să îmbrățișați un câineCum să îmbrățișați un câine
  Cum să arate afecțiunea unei pisiciCum să arate afecțiunea unei pisici
  Cum să mângâiCum să mângâi
  Cum să săruți pe cineva pentru prima datăCum să săruți pe cineva pentru prima dată
  Cum să săruți pe cineva pe care-l iubeștiCum să săruți pe cineva pe care-l iubești
  Cum să-ți săruți prietena în publicCum să-ți săruți prietena în public
  Cum să te săruți în diferite moduriCum să te săruți în diferite moduri
  Cum să sărutăm gâtul unei feteCum să sărutăm gâtul unei fete
  Cum să se sărute în publicCum să se sărute în public
  Cum să flirtezi fizicCum să flirtezi fizic
  » » Cum să arate afecțiunea unei persoane care are nevoie de ea

  © 2011—2020 ertare.com