Cum să-i deranjez pe un băiat care este un adolescent sau o fată

Enervarea unui băiat este foarte simplă. Amintește-ți că un băiat, când vede că-l enervezi, își va da seama că-ți place.

pași

Imagine cu titlul Tease a Guy (pentru adolescenți și copii) Pasul 1
1
Faceți lucruri mici să-l deranjeze. Acestea ar trebui să fie lucruri mici, care nu te supără prea mult Ar trebui să fie doar lucruri care te deranjează puțin. Iată câteva exemple:
 • Pune-l cu un obiect în braț.
 • Vino și spui ceva ciudat: "Ai maimuțe care zboară în tine, de aceea te simți tangibil!" Apoi, râde, scuzați-vă repede și fugiți.
 • Luați notebook-ul, stiloul, printre altele, și întoarce-l aproape imediat.
 • Ridicați un bilet în fața lui și-l ispiti să-l ia, dar nu-l dați lui.
 • Aruncați o minge de hârtie la el.
 • Imagine cu titlul Tease a Guy (pentru adolescenți și copii) Pasul 2
  2
  Spune-i tot ce simți despre ce-i place. De exemplu, dacă vă place o trupă muzicală, puteți spune că pare o prostie într-un ton batjocoritor. Acest lucru vă va atrage imediat atenția.
 • Descoperiți mai întâi ceea ce îi place, cum ar fi gusturile lui în general, ceea ce îi place, trupele sale preferate, printre altele.
 • Imagine cu titlul Tease a Guy (pentru adolescenți și copii) Pasul 3


  3
  Petreceți timp cu el. În acest fel, puteți enervarlo un pic mai mult. De exemplu, dacă lucrați la un proiect în orele de curs, începeți să îl împingeți din grup și să vă prefaceți că faceți tot lucrul să-l furiți. Dacă faceți ceva de genul asta, opriți-vă pentru un moment, zâmbiți, râdeți puțin dacă doriți și spuneți "Ne pare rău pentru asta".
 • Imagine cu titlul Tease a Guy (pentru adolescenți și copii) Pasul 4
  4
  Reglați-l cu faptul că vă place o persoană pe care o știți că nu-i place. Puteți folosi cântecul tipic "Tu și ea, stând într-un copac, be-sán-do-se. Se iubesc unii pe alții Se iubesc unii pe alții ", dar nu-ți lăsa mâinile. Nici să fii rasistă. Nu glumeste ca este homosexual si ca ii place un alt baiat sau ceva serios de genul asta.
 • 5
  Grind-o astfel încât să te poată deranja și pe tine. De exemplu, descoperiți numele său intermediar și lăsați-l să-l cunoască și pe dvs., astfel încât să-l puteți spune și să glumiți despre el.
 • Porecle frumoase drăguțe, dar fără a fi porecle de cuplu ca "pastelito". Asta merge prea departe.
 • avertismente

  • Amintiți-vă să faceți acest lucru distractiv pentru a nu vă ofensează. Ar putea fi cu adevărat deprimant că îl insulți în loc să-l faci ca tine. Dacă se întâmplă acest lucru, cereți-mi scuze sincer. Spune-i că nu vrei să-l jignesti și că glumești.
  • Dacă intenționați să deranjați un băiat, el va bănui că te place ca tine Audierea întâmplător despre situație. Aveți grijă să nu creați zvonuri, deoarece acestea pot ruina relația pe care o puteți avea într-o zi!
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să acționați dacă un băiat vă spune urâtCum să acționați dacă un băiat vă spune urât
  Cum să descifrați gesturile și particularitățile unui băiat care vă placeCum să descifrați gesturile și particularitățile unui băiat care vă place
  Cum să trimiteți semnale ușor de văzut unei fete care vă placeCum să trimiteți semnale ușor de văzut unei fete care vă place
  Cum să fii sigur că te plac băieții înainte de al invitaCum să fii sigur că te plac băieții înainte de al invita
  Cum sa-ti placa un adolescentCum sa-ti placa un adolescent
  Cum sa vorbesti cu un tip care iti placeCum sa vorbesti cu un tip care iti place
  Cum să vorbești cu un băiat pe care-l admiri din afarăCum să vorbești cu un băiat pe care-l admiri din afară
  Cum să vorbim cu un băiat emoCum să vorbim cu un băiat emo
  Cum să te oprești un băiatCum să te oprești un băiat
  Cum de a face un băiat vă observa chiar mai multCum de a face un băiat vă observa chiar mai mult
  » » Cum să-i deranjez pe un băiat care este un adolescent sau o fată

  © 2011—2020 ertare.com