Cum să-ți deranjezi vecinul

Aveți un vecin enervant pe care doriți să-l puneți în locul lui? Tot ce trebuie să faceți este să găsiți câteva noi modalități de a fi zgomotoși și de a folosi tactici creative care vă deranjează și vă deranjează cât mai mult posibil. Cea mai bună parte este că poți să-ți conduci vecinul nebun fără a încălca legea și, în unele cazuri, fără a lăsa nici măcar confortul casei tale.

pași

Partea 1
Fii zgomotos

Imagine cu titlul Annoy Your Neighbor Step 1
1
Pruneaza gazonul devreme si de multe ori. Acesta este dreptul proprietarilor unei adrese. Dacă vrei să-ți tai gazonul în zori, chiar dacă e sâmbătă sau duminică, cine are puterea să te oprească? Categoric nu vecinul tău. Explicați că sunteți un riser devreme și nu au timp de tuns iarba în timpul orelor tradiționale, dacă te te rog să nu facă zgomot sau prune gazon mai târziu.
 • Puteți fi mult mai enervant să aveți un zâmbet larg pe fața voastră și să spuneți cu voce veselă: "Oricine se ridică devreme, Dumnezeu îi ajută!".
 • Acesta este un truc perfect pentru că vecinul tău nu va putea argumenta cu faptul că faci zgomot doar pentru a fi enervant, deoarece face parte din treaba de cosire a gazonului.
 • Imagine cu titlul Annoy Your Neighbor Step 2
  2
  Obțineți cât mai multe curenți de vânt pe cât puteți. Difuzoarele de vânt sunt alte obiecte zgomotoase pe care vecinii le iubesc. Fără eforturi suplimentare, după agățat, tot ce trebuie să faci este să aștepți vântul să își facă treaba și să stea și să aștepte pentru aproapele tău complet supărat. Indicați-i că este casa dvs. și că aveți dreptul să-l decorați așa cum doriți, dacă vă cere să scoateți clopotele.
 • Vânturile sunt interzise în unele comunități. Uită-te la regulile comunității tale înainte de a le suspenda.
 • Imagine cu titlul Annoy Your Neighbor Step 3
  3
  Organizați o petrecere în grădina casei dvs. O altă modalitate bună de a deranja pe aproapele tău este alegerea o seară minunată și caldă și să invite cincizeci de cel mai apropiat de casa ta pentru o petrecere în grădină prieteni. Puteți pune la dispoziție un bar, o zonă de joacă și multe scaune pentru oaspeții dvs. pentru a vă simți și a vă lega. Încercați să faceți petrecerea cât mai aproape de casă și să puneți muzică, astfel încât oaspeții dvs. sunt într-o stare bună. Vecinul tău se va înnebuni când te va cere să reduci zgomotul din nou și din nou.
 • Desigur, nu uitați să fiți zgomotoși în rațiune. Vecinii vostri ar putea suna poliției să se plângă de zgomotul pe care îl faceți și nu doriți să faceți față unei astfel de probleme.
 • Imagine cu titlul Annoy Your Neighbor Step 4
  4
  Cântați în grădina dvs. Credeți că sunteți următoarea Christina Aguilera sau următorul Luis Miguel? Chiar dacă nu poți să cânți o melodie, nu vei ști niciodată până nu încerci. Deci, ce loc mai bun pentru a încerca feat în cântând decât în ​​propria grădină. Cântați cu voce tare, adesea și cu cele mai enervante cântece pe care le puteți gândi, ceea ce va face pe vecinul dumneavoastră să se simtă supărat acasă. Explicați-vă vecinului dvs. faptul că aveți dreptul să vă practicați arta dacă vă cere să micșorați volumul cântecului.
 • Pentru o lovitură dublă, poți să cânți la fel de tare cum poți atunci când faci o muncă în curte sau când îți luminezi mașina de tuns iarbă devreme dimineața.
 • Imagine cu titlul Annoy Your Neighbor Step 5
  5
  Asigurați-vă că sunetul muzicii explodează. Muzica este o modalitate bună de a uni oamenii, de a scurta diferențele și de a deranja vecinii. Redați muzică de la pridvor, de la mașina dvs. și de la fereastra camerei dvs. Asigurați-vă mult zgomot poate ajuta să deranjeze pe aproapele tău, după cum se poate reda melodii pop foarte enervant și repetitive, care pot ajunge în capul aproapelui tău și du-te nebun.
 • Puteți accesa solicitarea vecinului dvs. pentru a dezactiva muzica dacă el insistă că faceți acest lucru și apoi începeți să cântați cântecul pe care tocmai l-ați oprit imediat.
 • Imagine cu titlul Annoy Your Neighbor Step 6
  6
  Lasă-l pe câinele tău să latră. Vecinii iubesc câinii enervanți și zgomotoși. Dacă aveți un câine în casă, atunci ar trebui să-l încurajați să latreze și să se exprime cât mai des și cât de tare poate, mai ales noaptea târziu sau dimineața devreme. Câinii nu sunt oameni, deci vecinul tău nu se poate plânge. El va sta acasă în timp ce se va supăra din ce în ce mai mult.
 • Dacă vecinul tău se plânge de câinele tău, poți să-i spui: "El este ceea ce este. Solicitarea unui câine de a nu latra este ca a cere unui om să nu respire aer!".
 • Imagine cu titlul Annoy Your Neighbor Step 7
  7
  Puneți o buclă de baschet pe drumul din casă și jucați frecvent baschet. O altă modalitate bună de a face zgomot pentru a atrage atenția vecinului dvs. este să puneți un baston de baschet pe drumul de acces al casei dvs. și să jucați acest sport cât mai des posibil. Dacă vrei să joci singur, să te concentrezi pe bate mingea cât poți și nu-l primești în coș cât poți, așa că poți face mai mult zgomot atunci când lovește aterizarea casei tale sau a garajului tău. Asigurați-vă că strigați tare când loviți mingea dacă jucați cu prietenii și faceți cât mai mult zgomot posibil.
 • Dacă vecinul vostru vă cere să nu faceți zgomot, puteți spune: "Trebuie să repez. Sunt profesionist!".
 • Luați în considerare invitarea unor prieteni zgomotoși pentru a juca un joc de baschet.
 • Partea 2
  Cauzează o problemă

  Imaginea intitulată Annoy Your Neighbor Step 8
  1
  Abonează-te la vecinul tău în multe e-mailuri junk. O altă modalitate de a vă deranja pe vecinul dvs. este să vă abonați la poșta nedorită, indiferent dacă o faceți online sau prin intermediul unor documente la magazinele locale sau farmaciile, pentru a vă asigura că vecinul dvs. obține cele mai bune oferte. Asigurați-vă că vecinul dvs. nu știe de unde vin e-mailurile și că acestea continuă să se acumuleze.
  • Cu cât sunt mai ciudate și mai enervante e-mailurile, cu atât mai bine. Va fi mult mai bine dacă puteți primi e-mailuri nedorite de la magazinele de animale de companie, dacă vecinul dvs. are unul sau e-mailuri nedorite de la echipament de pescuit sau de vânătoare. Puteți să vă abonați la vecinul dvs. pentru a primi un catalog de îmbrăcăminte pentru fete adolescente, astfel încât să fiți mai enervant.
 • Imagine cu titlul Annoy Your Neighbor Step 9
  2
  Comandați pizza pentru vecinul dvs. și lăsați-i să plece la ușa casei lor. Acest truc este vechi, dar bun. Sunați la pizzeria locală, comandați niște pizze mari, aromate, cu o mulțime de usturoi sau hamsii, pentru a le duce la ușa casei vecinului tău și așteptați să ajungă la casa ta. Vecina voastră nu va cunoaște situația și va fi supărată și va fi nevoită să plătească pentru mâncarea pe care nu a comandat-o. Puteți să comandați pizza la domiciliu atunci când nu sunteți al tău, astfel încât vecinul tău are mai puține motive să te suspecteze.
 • Asigurați-vă că locul pizza nu poate să vă urmărească numărul de telefon sau să vă apeleze când vă dați seama că a existat o confuzie.
 • Imaginea intitulată Annoy Your Neighbor Step 10
  3
  Spuneți oamenilor că vecinul tău iubește cauze caritabile sau sociale. Dacă cineva se duce în casă în căutarea ajutorului pentru o cauză caritabilă sau socială, spuneți-le că nu sunteți interesați, ci că vecinul vostru este un simpatizant al cauzei lor, indiferent de ce ați menționat. Adăugați faptul că vecinul dvs. este puțin timid și ar putea avea nevoie de ajutor pentru a recunoaște cât de mult vă place această cauză. Spuneți-i acelei persoane să nu piardă mai mult timp cu tine și să vorbească cu vecinul tău cât mai curând posibil.
 • Spune-i: "Vecinul meu Juan Carlos iubește cauza pe care o sprijini. Întotdeauna vorbește despre cât de mulți bani ar dori să dea pentru a contribui la această cauză".
 • Imagine cu titlul Annoy Your Neighbor Step 11
  4


  Aruncă frunzele în grădina vecinului tău. Aceasta este o altă tactică simplă, dar de fapt enervantă. După ce acumulați frunzele grădinii dvs. în toamnă sau folosiți o suflantă cu frunze, asigurați-vă că le aruncați "din întâmplare" în grădina vecinului tău și să-l curățești. Acest lucru va fi foarte eficient dacă vecinul vostru a petrecut recent mai multe ore de curățare a gazonului de frunze. Planificați cu atenție acest truc, deoarece este posibil să nu reușiți să îl repetați mai mult decât o dată fără a ridica suspiciuni împotriva dvs.
 • Cu cât îți enervezi mai mult pe aproapele tău, cu atât mai inocent trebuie să acționezi. Uită-te la el cu un zâmbet larg, pregătește-te și spune-i: "Îmi pare rău! Cred că încă învăț să folosesc acest dispozitiv pentru frunze".
 • Imagine cu titlul Annoy Your Neighbor Step 12
  5
  Petreceți timp în grădina dvs. într-un costum de baie. Dacă vrei să-ți superi pe aproapele, pune-ți costumul de baie chiar dacă nu intenționezi să înoți. Aveți dreptul să vă îmbrăcați orice doriți în grădina dvs., mai ales dacă vecinul dvs. are vizitatori. Puneți costumul de baie când vă aflați pe verandă, în curtea dvs. atunci când lucrați acolo sau în drumul casei dvs. când jucați baschet. Aceasta este o tactică bună, pentru că o să vă stânjeniți vecinul și nu vă pot spune să vă îmbrăcați.
 • Daca vecinul tau are vizite, ar trebui să se plimbe prin peluza din fata, cu voce tare spune salut și să încerce să vorbesc cu invitatii vecine, fără a prezenta nici un semn de modestie.
 • Imaginea intitulată Annoy Your Neighbor Step 13
  6
  Fă o glumă aproapelui tău. Acest joc nu iese niciodată în stil. Dacă vreți să vă deranjezi pe vecinul tău, ar trebui să-ți ascunzi vocea și să-l deranjezi câteva minute. Cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să așteptați până când vecinul dvs. se așează la cină împreună cu familia, pentru a putea să-l sunați și puteți fi destul de supărat. Puteți să vă prefaceți că sunteți un telemarketer al unei organizații de caritate inventate, să-l rog să vorbească cu cineva care nu locuiește acolo sau să-i spună să-și ia premiul în municipalitatea orașului.
 • Practicați întâmplarea de glumă mai întâi cu un prieten, astfel încât să puteți păstra vocea fără a indica cine sunteți.
 • Desigur, puteți bloca numărul de telefon înainte de a efectua apelul.
 • Imagine cu titlul Annoy Your Neighbor Step 14
  7
  Lăsați o urmă de zahăr pe veranda vecinului tău. Această mișcare diabolică vă poate aduce multe probleme, dar dacă într-adevăr vă alăturați cu vecinul și doriți să provocați o mare problemă, așteptați până când acesta va părăsi casa și va lăsa o urmă de zahăr din gazonul său spre pridvor. Acest lucru va atrage furnicile, albinele și alte insecte adorabile care se vor apropia de ușa din față a casei voastre.
 • Când părăsiți traseul, asigurați-vă că vecinul dvs. este pe stradă toată ziua, astfel încât insectele au șanse mari de a provoca daune înainte de a se întoarce.
 • Imagine intitulată Annoy Your Neighbor Step 15
  8
  Trage ziarul vecinului tău. Nu este nimic ce vecinul tău dorește mai mult decât să ai o drăguță drăguță, relaxantă, acasă cu familia ta, să petreci ziua când bei cafea și să citești ziarul. Din acest motiv, trebuie să te ridici mai devreme decât vecinul tău și să intri nevinovat în intrarea mașinii pentru a-ți fura ziarul. Acest lucru vă va distruge cu adevărat ziua, pe lângă faptul că ar putea fi dificil pentru el să vă acuze pentru ceea ce sa întâmplat dacă o faceți cu disimulare.
 • Puteți pretinde că sunteți confuz și spuneți că ați crezut că este ziarul dvs. dacă v-ați prins cu mâinile în aluat.
 • Acest act poate fi mult mai enervant dacă vecinul tău știe că primești același ziar, astfel încât el are mai puține motive să te suspecteze. Puteți să vă furiți ziarul, să vă lăsați în afară și apoi să îl oferiți cu amabilitate, deoarece vă pare că a fost pierdut.
 • Partea 3
  Distruge vecinul tău într-un apartament

  Imagine cu titlul Annoy Your Neighbor Step 16
  1
  Luați loc de parcare a vecinului. Puteți să vă deranjați pe vecinul dvs. dacă vă veți ocupa de spațiul de parcare dacă locuiți într-un apartament cu un spațiu alocat pentru parcare. Acest lucru va fi foarte enervant, mai ales dacă există puține locuri de parcare disponibile. Vecina voastră va trebui să meargă foarte mult după ce a parcat mașina într-un loc disponibil pe stradă. Chiar dacă vecinul tău înțelege că ești tu, acest truc va fi foarte enervant, mai ales dacă te comporți ca și cum nu ai fi știut despre asta. Desigur, va funcționa mai bine dacă altcineva a preluat locul tău de parcare.
  • Puteți fi mult mai enervant dacă aveți locurile de parcare împreună și dacă vă parcați mașina puțin în interiorul vecinului dvs., astfel încât să puteți acoperi cele două spații. Desigur, persoana responsabilă de apartament nu va fi mulțumită de acest nonsens.
 • Imagine intitulată Annoy Your Neighbor Step 17
  2
  Jucați racheta sau tenisul împotriva peretelui vecinului. Dacă sunteți destul de norocoși să locuiți lângă casa vecinului, atunci este timpul să vă transmiteți Rafa Nadal. Scoateți racheta dvs. de tenis sau de rachetă și petreceți timp aruncând o minge în peretele casei. Asigurați-vă că o faceți atunci când știți că vecinul dvs. este acasă și că sunteți foarte persistent și consecvent. Când vecinul vostru vă cere să vă opriți, încercați să arătați cât de serios puteți și să-i spuneți că trebuie să vă pregătiți mult pentru un apel de echipă sau pentru o competiție.
 • Dacă vecinul tău încearcă să te oprească, trebuie să te comporți ca și cum nu îl înțelegi și crezi că este un joc. Loviți peretele de mai multe ori, râziți și continuați să vă practicați sportul.
 • Imagine cu titlul Annoy Your Neighbor Step 18
  3
  Gatiti alimentele mirositoare. Poți să o faci dacă trăiești foarte aproape de vecinul tău și dacă miroasă ce gătești. În acest fel, le puteți atrage atenția. Puteți găti un întreg oală de usturoi sau o mâncare cu un miros foarte puternic. Asigurați-vă că deschideți ferestrele astfel încât vecinul dvs. să miroasă ce gătești. Desigur, partea negativă va fi că va trebui să absorbi și aroma intensă a ceea ce vei pregăti. Puteți minimiza daunele prin pretenția de a fi bucătar chiar înainte de a pleca de acasă pentru câteva ore.
 • Puteți pregăti un întreg vas de usturoi dacă observați că o persoană specială va vizita casa vecinului tău.
 • Imagine cu titlul Annoy Your Neighbor Step 19
  4
  Lasati hainele in masinile de spalat partajate. Una dintre displacerile pe care le au oamenii atunci când trăiesc într-un apartament este atunci când unul dintre locuitori își părăsește hainele în mașinile de spălat sau uscătoare, împiedicându-le să le spele. Umpleți cât mai multe mașini de spălat după cum puteți și lăsați-vă hainele acolo pentru câteva ore, astfel încât să puteți deranja vecinul. Pentru a vă asigura că hainele dvs. nu sunt deteriorate, le puteți pune în mașini fără a le activa. Vecina voastră va trebui să vă atingă hainele murdare dacă vrea cu adevărat să-și spele propria.
 • Încercați să acționați foarte deranjat de invazia aproapelui dumneavoastră în intimitate și începe să provoace un scandal dacă acest lucru ți-a mutat hainele și știe că tu ai fost cel care a cauzat problema.
 • Imagine cu titlul Annoy Your Neighbor Step 20
  5
  Vizionați televizorul cu un volum foarte mare. Un alt mod clasic de a supara pe un vecin este urmarirea televiziunii cu un volum cat mai mare posibil. Puteți să o puneți la maxim și apoi să mergeți la duș, pentru ca vecinul dvs. să nu vă poată cere imediat să opriți televizorul. Puteți viziona un film vechi pe care îl iubești și apoi te distrezi țipând cuvintele pe care actorii spun să le prezinte un mare spectacol vecinului tău. În mod similar, vă puteți uita la televizor noaptea târziu, asigurându-vă că râzi cât de tare puteți, astfel încât vecinul dumneavoastră să știe exact ce faceți.
 • Dacă vecinul vostru vă cere să opriți televizorul, puteți spune: "Ce? Ce ai spus? Scuză-mă, sunt surd la o ureche" să o facă să se simtă rău că ți-a cerut asta.
 • Imagine cu titlul Annoy Your Neighbor Step 21
  6
  Pune vaselina pe mânerul ușii din față a casei vecinului tău. Faceți-o astfel încât să aveți o surpriză neplăcută data viitoare când încercați să intrați în apartamentul dvs. Nu numai că se va lipi de mâna dvs. și vă va face rău, dar va fi, de asemenea, dificil pentru dumneavoastră să luați mânerul și să intrați în apartamentul dumneavoastră. Acest lucru va fi foarte eficient dacă vă întoarceți de la o vacanță lungă sau faceți o mulțime de cumpărături.
 • Asigurați-vă că nu ați blocat blocarea cu jeleu de petrol, altfel va trebui să plătiți pentru reparații dacă îl descoperiți.
 • Imagine cu titlul Annoy Your Neighbor Step 22
  7
  Bateți pe ușa casei dvs. în ore ciudate și cereți-i să vă împrumute ceva. Acesta este un alt mod de a enerva un vecin. Puteți bate la ușă la ora 7 dimineața, cerând cookie-uri cu chipsuri de ciocolată. Spune-i că ai într-adevăr o dorință să le mănânci! În mod similar, puteți bate la ușă târziu noaptea, cerând cartofi. Nu lasa vecinul sa realizeze ca il deranjezi si il faci sa para ca si cum ai vrea cu adevarat si ai nevoie de ele.
 • Când vecinul tău este confuz, îl poți face să se simtă rău dacă îi spui: "Chiar nu aveți cartofi? Ce pacat".
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să spionezi veciniiCum să spionezi vecinii
  Cum să împiedicați urina animalelor dvs. de companie să deterioreze gazonulCum să împiedicați urina animalelor dvs. de companie să deterioreze gazonul
  Cum să faci cainele vecinului să se oprească să latreCum să faci cainele vecinului să se oprească să latre
  Cum să dormi cu mult zgomotCum să dormi cu mult zgomot
  Cum să plasați o margine de gazonCum să plasați o margine de gazon
  Cum să cumpărați o mașină de tuns iarbaCum să cumpărați o mașină de tuns iarba
  Cum să cosi gazonul în mod corespunzător (metoda rând sau coloană)Cum să cosi gazonul în mod corespunzător (metoda rând sau coloană)
  Cum să eliminați buruienileCum să eliminați buruienile
  Cum se poate preveni acumularea gazonului în orice mașină de tuns iarbăCum se poate preveni acumularea gazonului în orice mașină de tuns iarbă
  Cum se instalează o gazon artificialCum se instalează o gazon artificial
  » » Cum să-ți deranjezi vecinul

  © 2011—2020 ertare.com