Cum să-ți deranjezi prietenul

Cele mai multe lucruri pe care prietenul tău le găsesc enervante vor fi specifice pentru el și relația ta în particular. Elementele de bază cum ar fi jocurile, trimiterea prea multor mesaje text și atitudinea indecisă sunt foarte frecvente, dar toate au preferințe personale. Unii băieți nu-i plac rasul, alții sunt supărați că le atingi cu picioarele. Cu oricare dintre aceste lucruri, ia în considerare de ce le veți face. Teasingul poate fi distractiv dacă îl faci moderat - cu toate acestea, dacă acesta este planul tău de a încheia o relație, ai putea avea nevoie de cinste și încredere în tine.

pași

Metoda 1
Joacă jocuri psihologice

Imagine cu titlul Annoy Your Friend Pasul 1
1
Faceți o listă de lucruri pe care știți că vă deranjează. Te superi cu un accent deosebit? Nu vă displace trupele sau genurile de muzică în special? Vă deranjează să fiți gata? Acestea sunt lucruri simple, dar lista continuă.
 • Imagine cu titlul Annoy Your Friend Step 2
  2
  Examinați lista dvs. și pregătiți-o pentru data viitoare când o vedeți. Mai ales dacă sunt împreună în mod regulat, deranjarea lui în mod constant este ușoară, atât timp cât vă amintiți lista dvs. și sunteți pregătiți să imități acest accent, puneți muzica la volum maxim și faceți tot gâdila pe care o doriți. Nu uitați să-l deranjez ca pe o glumă și să nu treceți peste limita furiei.
 • Imagine cu titlul Annoy Your Boy Step 3
  3
  Fii nepoliticos. Dacă sunteți inimă și crudă, aceasta trebuie să fie naturală. Uitați că manierele există pentru câteva minute. Vorbiți deasupra lui, fiți odiosi, pretențioși, constant supărat și jucați pentru a-și lua lucrurile. Vedeți dacă îl puteți face să râdă.
 • Fiți precauți dacă aveți un temperament rău și încercați să nu vă răniți cu adevărat sentimentele sau vă veți putea vedea mai mult ca un bully decât o prietena enervantă.
 • Imagine cu titlul Annoy Your Friend Pasul 4
  4
  Fii indecisă. De exemplu, întrebați unde ar trebui să meargă, să-și judece sugestiile și apoi să nu ofere sugestii. Mai bine, oferiți ceva sugerat mai devreme în conversație.
 • Fiți conștienți de timp și loc. Nu le face să ajungă târziu pentru o rezervare sau să încerce să le deranjeze când au avut o zi lungă.
 • Imagine cu titlul Annoy Your Friend Pasul 5
  5
  Jucați nebunul Joaca-te cu parul si priveste-l cu o expresie putin sticlosa pe masura ce te concentrezi pe buze.
 • Când vă cere opinia, râde nebun și spune că nu știi nimic despre asta.
 • Imagine cu titlul Annoy Your Boy Step 6
  6
  Pretindeți-vă că vă abandonați toate hobby-urile și interesele să vă concentrați asupra lui. Cui îi pasă dacă ați fost campion de volei de stat înainte? Îi plac jocurile video, astfel încât singurul exercițiu pe care trebuie să-l faci este să joci FIFA online. Poate fi adorabil să te prefaci că ești ca un băiat.
 • Imagine cu titlul Annoy Your Boy Step 7
  7
  Întreabă-l întotdeauna ce gândește el. Cu cât întrebi mai mult, cu atât te va deranja mai mult. Utilizați abordarea de a fi o fată curioasă. Cu cât întrebi mai mult "de ce?", Cu cât conversația va fi mai scurtă. Adăugați un mic sarcasm pentru a sublinia că încercați doar să-l faceți să râdă.
 • Imagine cu titlul Annoy Your Friend Pasul 8
  8
  Am întârziat Țineți cont de momentul potrivit pentru a executa această strategie. Nu întârziați pentru un eveniment de lucru, dar este posibil să fiți târziu pentru o excursie socială cu prietenii sau familia pentru a vă face să vă rușinați. Nu trebuie să vă cereți scuze, dar ajunge în timp, astfel încât orice disconfort să fie suportabil și puteți râde după fapte.
 • Image title Înghețați-vă prietenul Pasul 9
  9
  Vorbiți, puneți întrebări și faceți multe comentarii în timp ce vă uitați la televizor sau la un film. Încercați să o faceți mai ales în timpul unei secvențe de acțiune sau în părți importante ale povestirii. Mai bine, faceți-o când vedeți sportul și scorul este îngust.
 • Unii tipi sunt mai intensi atunci când urmăresc emisiunile lor preferate, așa că asigurați-vă că evaluați contextul.
 • Imagine cu titlul Annoy Your Boy Step 10
  10
  Utilizați sau nu utilizați cuvintele dvs. Corectați-le cu privire la datele inexacte sau la modalitățile de a face lucrurile. Utilizați legea gheții pentru a obține ceea ce doriți.
 • Nu mai încetați să vorbiți prea mult timp cu el sau puteți crea o situație volatilă. Asigurați-vă că râzi când înțelegeți că este o glumă.
 • Imagine cu titlul Annoy Your Boy Step 11
  11
  Fiți la fel de nevoiași. Caută să câștigi aprobarea sau să pretind că o înăbușești pentru o perioadă scurtă de timp. De exemplu, încercați să-l ajutați cu ceva după ce spune că nu are nevoie de ajutor.
 • Imagine cu titlul Annoy Your Boy Step 12
  12
  Pretindeți-vă să o schimbați. Plângeți ce face el și spuneți-i că vreți să se schimbe. Faceți-l să râdă acționând o parodie a modului în care ar trebui să facă lucrurile în mod corect. Exagerați mișcările și spuneți-i să facă lucrurile în mod greșit, așa că știe că glumești.
 • Imagine cu titlul Annoy Your Boy Step 13
  13
  Fii imatur Lucrurile mici contează întotdeauna. Faceți lucruri enervante, cum ar fi numirea lui de mai multe ori de numele lui, păstrați-l atingându-l când încearcă să se concentreze, etc.
 • Metoda 2
  Utilizați telefonul

  Imagine cu titlul Annoy Your Boy Step 14
  1
  Încercați să aveți conversații prin mesaje text în timp ce lucrați sau cu prietenii. De asemenea, este distractiv să-l facem să sufere cu inconveniente sexuale atunci când nu poate vorbi. De asemenea, puteți trimite emoticoane fără sens ca răspuns la mesajele dvs. text. Nu adaptați canalul de comunicare la conținutul mesajului.


 • Imagine cu titlul Annoy Your Friend Pasul 15
  2
  Sunați repetat. Acordați atenție programului dvs. și, dacă este cazul, îl numiți 2 sau 3 ori la rând chiar dacă nu aveți de ce să discutați despre a doua sau a treia oară.
 • Acest lucru poate fi distractiv atâta timp cât nu conduceți sau nu trebuie să păstrați un program strâns.
 • Imagine cu titlul Annoy Your Boy Step 16
  3
  Trimiteți mesaje ori de câte ori sunteți liberi. Puteți chiar să spuneți ceva de genul "Vroiam să vă deranjez", pentru a vă spune că jucați. Dacă îți spune că e ocupat, poți să-i spui că-l vei deranja numai când va fi liber.
 • Trimiterea datelor aleatoare sau a fotografiilor prin mesaje text poate fi atât distractivă, cât și enervantă, în funcție de dinamica relației.
 • Imagine cu titlul Annoy Your Boy Step 17
  4
  Nu lăsați niciodată telefonul. Indiferent dacă vă trimiteți mesaje prin SMS sau dacă jucați un joc, folosirea constantă a telefonului este enervant când prietenul dvs. dorește să petreacă timp cu dvs.
 • Luând selfies și folosind rețele sociale, ori de câte ori vă puteți permite să vă deconectați de la situație, asigurați-vă că vă implicați odată ce gluma sa terminat.
 • Metoda 3
  Exagerați nesiguranța

  Imagine cu titlul Annoy Your Boy Step 18
  1
  Fii conștient de sine. Vorbește despre cât de "urât" sau de "grăsime" credeți că arăți, chiar dacă nu vă simțiți așa. Întreabă-l dacă arată grăsime. Când spun, "Nu", asigurați-vă că continuați să-l deranjez, dar nu-l deranjați prea mult.
  • Căutați complimente. Nu cereți niciodată recunoașterea directă, folosiți în schimb sarcasmul sau tonul vocii pentru a-i spune că ar trebui să vă lingușească.
 • Imagine cu titlul Annoy Your Boy Step 19
  2
  Limitați timpul cu prietenii dvs. De fiecare dată când vrei să pleci fără tine, prefă-te că te plângi și că te iubești. Ca o glumă, întreabă-o dacă va ieși afară și va cuceri fetele, dar o va liniști când o glumă se va termina.
 • Fă-o să aleagă între a ieși cu prietenii ei sau a ieși cu tine. Puteți face decizia evidentă spunând ceva jucăuș: "Poți să joci poker cu prietenii tăi sau să stai acasă cu mine și să cureți garajul".
 • Imagine cu titlul Annoy Your Boy Step 20
  3
  Acționați ca prietena nebună și geloasă. Oamenii urăsc absolut atunci când prietenele lor le întreabă cu cine sunt și cu ce făceau. Suspiciunea nu este un afrodisiac, așa că doar pretindeți că este o prietena nebună și geloasă, fără să o exagerați cu hârtie.
 • Rămâneți la interogatorii suspecte ușoare. Dacă începeți să verificați telefonul și computerul pentru a vă demonstra ce faceți atunci când nu sunteți acolo, este posibil să aveți probleme majore în relație.
 • Pune-o jos puțin dacă ieși cu alte femei.
 • Imagine cu titlul Annoy Your Boy Step 21
  4
  Întreabă-l ce ar face în situații "ipotetice". Efectuați mici teste feminine pentru a obține dovezi că te iubește sau că te-ar alege peste ceva sau pe cineva sau că (Dumnezeu Doamne) aș muri pentru tine.
 • Fii nesigur. Întreabă-ți lucrurile pe care le faci și pretinzi că o faci în mod intenționat să te mângâie.
 • Metoda 4
  Fii diva

  Imagine cu titlul Annoy Your Boy Step 22
  1
  Spune-i că ești prințesă și merită să fii tratat ca unul. Să presupunem că pretindeți că mergeți la cumpărături pentru a găsi cadouri scumpe pe care doriți să le cumpăr. Acest lucru este deosebit de eficient dacă relația dvs. este încă nouă. Când planificați întâlniri cu prietenul dvs., spuneți-i să vă ducă la un restaurant fantezist. Acționați ca și cum nu ați fi fost răsfățați, dar este dreptul dvs. să cereți mese scumpe.
 • Imagine cu titlul Annoy Your Friend Pasul 23
  2
  Fă-mă să te plimb cu mașina. Faceți-l conducătorul personal pentru câteva ore sau o zi. Fă-o să te aștepți în mașină și să faci altceva decât să fii la dispoziția ta. Numai când știți că sunteți pe punctul de a vă atinge limita, trimiteți un mesaj text sau sunați-l și spuneți-i că este o glumă. Nu exagerați și faceți-o să sufere cu voi.
 • Imagine cu titlul Annoy Your Boy Step 24
  3
  Terminați-vă timpul cu el brusc. După o zi lungă ce-l face să-l fugă pentru tine, nu-i oferi șansa de a te face romantic sau de a te apropia de tine. Spune-i să te ducă la tine, ca să dormi. Odată ce vedeți că este supărat, arătați-i că sunteți atenți la el.
 • Imagine cu titlul Annoy Your Friend Pasul 25
  4
  Ieși cu prietenii tăi. Anulează planurile cu prietenul tău și spune-i că este pentru că trebuie să ieși cu prietenii tăi. Asigurați-vă că nu anulați nimic important și nu exagerați și faceți-l să se simtă izolat.
 • Imagine intitulată Annoy Your Friend Step 26
  5
  Faceți un scandal pentru tot. Pretindeți-vă că vă deranjează din cel mai mic motiv și vă faceți rău. Dacă credeți că PMS vă afectează, pretindeți-vă că începeți o luptă deoarece nu înțelegeți și nu știți nimic despre femei.
 • Nu exagerează și mă face să-mi pun la îndoială personalitatea. Faceți-vă clar că exagerezi.
 • Imagine cu titlul Annoy Your Boy Step 27
  6
  Întrebați mereu mai multe. Nimic nu va fi niciodată suficient pentru tine. Îți cumpăr trandafiri, vrei ciocolată. Te îmbrățișează de două ori pe zi, vrei să te îmbrățișezi de 3 ori pe zi. Vorbește o oră cu tine, vrei să fie 3. Sarcasmul și tonul sunt eficiente pentru a preface nemulțumirea.
 • sfaturi

  • Veți pierde probabil prietenia dvs. dacă luați lucrurile prea departe, așadar este recomandabil să vă reconsiderați întregul proces.
  • Dacă ceva face parte din personalitatea voastră, cum ar fi iubirea plimbantă desculțată tot timpul, nu o schimbați pentru prietenul tău. Este mai bine să fii considerat enervant decât să fii cu un băiat care nu te apreciază.
  • Fii cinstit Fii direct Nu te juca cu emoțiile tale. Nu mă face să ghicesc. Au limite pentru mesajele text. Comunicați prin mijloacele corecte. Fă-ți mintea Îți îngrijorează sentimentele, viața în afara relației și visul tău. Faceți toate acestea și niciodată nu veți fi enervant.
  • După toate acestea, dacă el este încă lângă dvs., atunci este cineva util.

  avertismente

  • Nu-l prelungi prea mult sau exagerați. Dacă veți juca o glumă și vă veți supăra cu adevărat, opriți-vă și mărturisiți intențiile voastre. În caz contrar, vă puteți pierde încrederea.
  • Dacă doriți să încheiați relația, fiți conștienți de faptul că aceasta este o metodă foarte frivolă și lașă de ao face. Trebuie să știți că aceasta este o metodă foarte suspectă, care în general nu este acceptată social.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să vă ocupați de un prieten care vă trimite mesaje nedorite sau invitații prin intermediul…Cum să vă ocupați de un prieten care vă trimite mesaje nedorite sau invitații prin intermediul…
  Cum să te comporți când îți plac iubitul celui mai bun prieten al tăuCum să te comporți când îți plac iubitul celui mai bun prieten al tău
  Cum sa obtii un iubit (pentru baieti)Cum sa obtii un iubit (pentru baieti)
  Cum să-ți păstrezi prietenul într-o relație de lungă distanțăCum să-ți păstrezi prietenul într-o relație de lungă distanță
  Cum să te îndrăgostești de cel mai bun prieten al tăuCum să te îndrăgostești de cel mai bun prieten al tău
  Cum să evitați să-ți deranjezi prietenul atunci când este ocupatCum să evitați să-ți deranjezi prietenul atunci când este ocupat
  Cum să eviți să te îndrăgostești de fostul tău iubitCum să eviți să te îndrăgostești de fostul tău iubit
  Cum să excitați un băiat prin trimiterea de mesaje textCum să excitați un băiat prin trimiterea de mesaje text
  Cum să-ți faci prietenul să se despartă de tineCum să-ți faci prietenul să se despartă de tine
  Cum să-ți faci iubitul tău super-sensibil tăiatCum să-ți faci iubitul tău super-sensibil tăiat
  » » Cum să-ți deranjezi prietenul

  © 2011—2020 ertare.com