Cum de a supăra pe cei care gândesc

Unii oameni le place să argumenteze. Este posibil să nu conteze, unii oameni argumentativi simt doar nevoia de a avea dreptate sau par a fi superioară și nu doresc să fie greșit. Cel mai bun mod de a trata acest tip de oameni care se certa nu este acela de a deveni unul. Nimic nu va deranja acest tip de persoană argumentativă mai mult decât să găsească pe cineva care își ia ocazia să se certe, refuză să o ia în serios și să scoată în evidență greșelile lor.

pași

Metoda 1
Evitați argumentele

Imaginea intitulată Annoy People Argumentative Pasul 1
1
Nu te certa Ar putea părea dificil să nu fiți târât într-o dezbatere. Când sunteți confruntat cu o persoană foarte argumentativă, este important să rețineți că antagonistul dvs. probabil nu dorește să vă audă părerea. Nimic din ceea ce spui nu va fi suficient de convingător pentru a rezolva argumentul, iar o persoană controversată probabil că nu o va recunoaște, chiar dacă este greșită. Salvează-ți durerea de cap și spune-ți că nu vei discuta despre asta.
 • Imagine cu titlul Annoy People Argumentative Pasul 2
  2
  Evitați subiectele fierbinți. Când vorbim cu o persoană controversată, este mai bine să păstrăm conversația cât mai trivială posibil. Dacă apare o problemă care cauzează adesea dezacorduri sau că multe persoane dezbat, cum ar fi controlul armelor sau avortul, spune că nu vrei să vorbești despre asta sau nu-i pasă.
 • Schimbați subiectul Dacă simțiți că se apropie un argument, în loc să nu fiți în dezacord, încercați să luați conversația într-o altă direcție.
 • Imaginea intitulată Oamenii argumentelor enervante Pasul 3
  3
  Păstrați calm. Nu te lăsa iritat. Lăsând o persoană care se întreabă să vadă că discuția vă afectează emoțiile îi va da probabil sentimentul de victorie sau superioritate pe care îl vrea în mod secret și îl va încuraja să continue să argumenteze. Dacă nu păreți afectată de dezacord, cealaltă persoană se va simți nemulțumită de rezultate. În cele din urmă putea chiar să se predea și să caute o altă țintă mai excitantă.
 • Ține-ți vocea calmă. Când o persoană ridică vocea, cealaltă se simte forțată să vorbească mai tare. Vorbind liniștit ar putea chiar să te facă să pari mai înțelepți, ceea ce te va deranja pe adversar.
 • Imaginea intitulată Annoy People Argumentative Pasul 4
  4
  Pare plictisitor. Verificați ceasul sau mesajele de pe telefon. Lăsați-l să știe că aveți mai multe lucruri importante și să vă scuzați. Discuțiile dau oamenilor un sentiment de superioritate. Demonstrând lipsa de interes pentru discutarea subiectului, veți pieri superior.
 • Imagine cu titlul Annoy People Argumentative Pasul 5
  5
  Sunt de acord fără a fi de acord. Spuneți ceva de genul: "Probabil că aveți dreptate, dar îmi place modul meu." Odată ce ați spus acest lucru, nu mai este nimic de discutat. De asemenea, puteți bloca fără a fi de acord. Lăsați-o să-și exprime opinia și apoi continuați conversația ca și cum ar fi ajuns la un acord.
 • Faceți sunete de acord fără a fi de acord. Acest lucru vă ajută să vă încetiniți afirmațiile și să mențineți conversația măsurată.
 • Metoda 2
  Spune argumente iritante

  Imaginea intitulată Annoy People Argumentative Pasul 6
  1
  Spuneți celeilalte persoane că vă înșelați. Nu o susțineți cu niciun fapt că puteți dezbate. Doar spune-i că se înșeală și refuză să furnizeze explicații suplimentare. Nimic nu va îndemna o persoană controversată mai mult decât să audă că el greșește, mai ales dacă are dreptate.
 • Imaginea intitulată Annoy People Argumentative Pasul 7
  2
  Ea cere teste. Chiar dacă argumentul celeilalte persoane pare să fie valabil, aceasta necesită dovada pentru orice afirmație pe care o afirmă. Refuzați să dezbateți problema până când vă dovediți revendicarea. Încercați să creați cât mai multe lucrări preliminare pentru antagonistul dvs. Faceți-l prea obositor și consumați prea mult timp pentru a continua să vă certați.
 • Imaginea intitulată Annoy People Argumentative Pasul 8
  3


  Semnalează gramatica ei proastă. Dacă se pare că adversarul tău folosește cuvinte incorect atunci când discută, asigurați-vă că le opriți și le indicați. Acest lucru nu numai că vă va întrerupe impulsul atunci când vorbiți, ci și vă va face să vă simțiți inferior din punct de vedere intelectual.
 • Imaginea intitulată Annoy People Argumentative Pasul 9
  4
  Fii condescendent. Fiți la fel de condescendenți cum puteți pentru a vă face să arătați superior. De exemplu, puteți oferi cuvinte mai simple, astfel încât să vă puteți înțelege mai bine.
 • Rolați-vă ochii. Uită-te în sus și pe o parte și mișcă încet ochii până când vezi partea opusă a camerei. Este util să vă scuturați ușor capul când rotiți ochii. Această expresie va arăta că adversarul tău pare ridicol și prost.
 • Imaginea intitulată Annoy People Argumentative Pasul 10
  5
  Citește surse ridicole și irelevante. El citează filme, emisiuni de televiziune sau alte figuri fără nici o legătură ca voci acreditate. Citind versurile cântecului funcționează foarte bine. Această metodă este foarte dificil de combătut, deoarece cealaltă persoană va trebui mai întâi să afle dacă sunteți grav sau nu înainte de a putea răspunde.
 • De exemplu, dacă cineva încearcă să înceapă o discuție despre politica externă a SUA, un posibil răspuns ar putea fi "Ei bine, așa cum a spus Billy Joel: nu am pornit focul".
 • Imaginea intitulată Oamenii argumentelor enervante Pasul 11
  6
  Aceasta indică minciuna. Dacă discuția se referă la ceva care nu este important, asigurați-vă că ați subliniat că antagonistul dvs. exagerează din cauza naturii sale minore. Persoanele argumentative doresc să se conformeze ca și cum fiecare discuție ar fi importantă, deoarece într-adevăr înseamnă doar să fii corect. Dacă arăți cum poate fi privit modul în care adversarul tău poate fi văzut ca un defect, ar putea să-i facă mai reticenți să continue să discute cu tine.
 • Imaginea intitulată Annoy People Argumentative Step 12
  7
  Faceți-o personală. Uitați de orice subiect care poate fi discutat și se concentrează pe faptul că este ofensator și lipsit de respect. De exemplu, dacă începeți să pierdeți o dezbatere despre sărăcie, ați putea spune: "Ar trebui să vă petreceți mai puțin timp îngrijorați de sărăcie și mai mult timp în căutarea unei coafuri noi". Acest tip de atac nu ajută deloc să câștige argumentele în sine, dar lovirea insultelor poate adesea să calmeze și să umilească un adversar agresiv. Desigur, ar putea deveni o luptă fizică, așa că fii atent.
 • Metoda 3
  Controlează-ți emoțiile

  Imaginea intitulată Annoy People Argumentative Pasul 13
  1
  Păstrați calm Cei care se certau adesea cu dorința de a vedea un răspuns emoțional din partea oponentului lor. Nu arătați dacă interacțiunea vă deranjează sau vă deranjează.
  • El zâmbește. Arătați antagonistului că nu veți lăsa un argument să vă răstoarne. Uneori, aceasta este o persoană furioasă și argumentativă.
 • Imaginea intitulată Annoy People Argumentative Pasul 14
  2
  Puneți întrebări În loc să încerci să convingi o persoană controversată să vadă lucrurile în felul tău, întreabă-i întrebări pentru a-ți explica punctul de vedere. Adesea, acest lucru vă ajută să ajungeți la rădăcina discuției. De exemplu, puteți să întrebați "Care este motivul din spatele acelei idei?" În afară de faptul că nu trebuie să-ți justifici poziția față de adversar, îi vei da ocazia să te relaxezi și să simți că auzi vocea lui. De multe ori, acest lucru va fi suficient pentru a calma o persoană controversată, chiar dacă nu rezolvă dezacordul.
 • Imaginea intitulată Annoy People Argumentative Pasul 15
  3
  Trebuie să știți când să plecați. Dacă simțiți că o situație nu va fi rezolvată într-un mod pozitiv, trebuie doar să scăpați de ea. Puteți lua oricând subiectul mai târziu, atunci când simțiți că o puteți discuta în mod rezonabil.
 • sfaturi

  • Nu te confrunta cu oameni care sunt mai mari și mai puternici decât tine, în cazul în care discuția merge mai departe decât se aștepta.
  • Întotdeauna asigurați-vă că nu spuneți nimic că veți regreta mai târziu. Alegeți cuvintele cu atenție atunci când discutați.
  • Nu-l lăsa să vadă că ești supărat. Zâmbiți în întreaga conversație. Acest lucru vă va deranja, deoarece veți crede că nu vă deranjează!
  • Nu rupeți contactul cu ochii. El va crede că te convinge într-un fel despre argumentul lui. Rămâi ferm și necondiționat în argumentul tău.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să eviți să spui lucruri crudeCum să eviți să spui lucruri crude
  Cum sa faci un baietel sa te ierte (pentru fete)Cum sa faci un baietel sa te ierte (pentru fete)
  Cum să aplicați legea gheții cuivaCum să aplicați legea gheții cuiva
  Cum să ajuți pe alțiiCum să ajuți pe alții
  Cum să mângâi pe cineva tristCum să mângâi pe cineva trist
  Cum să-i spui pe cineva care greșeșteCum să-i spui pe cineva care greșește
  Cum sa-i spui cui nu esti interesat de el sau de eaCum sa-i spui cui nu esti interesat de el sau de ea
  Cum să scapi de oamenii enervanțiCum să scapi de oamenii enervanți
  Cum să discutămCum să discutăm
  Cum să te cerți cu cineva care crede că are întotdeauna dreptateCum să te cerți cu cineva care crede că are întotdeauna dreptate
  » » Cum de a supăra pe cei care gândesc

  © 2011—2020 ertare.com