Cum să deranjezi oamenii din jurul tău

Vrei să-i superi pe cei din jurul tău pentru răzbunare sau doar pentru distracție? Sunteți deja o persoană enervantă care vrea să vă perfecționeze abilitățile? Încercați să deranjați o anumită persoană, cum ar fi profesorul dvs. sau prietenul dvs.? Indiferent de motiv, dacă nu doriți să rămâneți enervant, continuați!

pași

Metoda 1
Distrugeți oamenii în public

Imaginea intitulată Oamenii încurcați în jurul tău Pasul 1
1
Sa supărat în transportul public. Oamenii din transportul public sunt țintele principale ale comportamentului tău enervant. Ele sunt adesea obosite după o zi lungă de lucru sau obosite după o zi frustrantă de călătorie. Iată câteva modalități de a le tulbura:
 • Dacă sunteți într-un avion, încercați să ocupați cât mai mult spațiu posibil. Luați-vă brațele și coatele și întindeți-vă brațele până când vă împiedică să vă prezinte scaunul.
 • Dacă stați lângă fereastră, ridicați-vă adesea, astfel încât ceilalți oameni din sala dvs. să se miște. El anunță, "Am o vezică foarte mică!" De asemenea, le puteți face să se ridice și, o dată în hol, spuneți: "Wow, nu contează" și să-i facă să se ridice din nou, ca să puteți sta jos.
 • Dacă stați lângă cineva care este foarte nervos, continuați să întrebați dacă crede că avionul face un sunet amuzant. Când este îndepărtată, intenționează să se roage sau să hiperventilaze.
 • Dacă vă aflați într-un autobuz sau într-un tren, stați lângă o persoană, chiar dacă există o mulțime de locuri disponibile.
 • Au o conversație unilaterală puternică la telefon. Asigurați-vă că toată lumea vă poate auzi. Dacă cineva vă cere să închideți, șopte cu voce tare.
 • Începeți o conversație cu cineva care este evident obosit și vrea să fie lăsat singur. Spune lucruri enervante cum ar fi, "Hei, de ce ești atât de obosită?"
 • Dacă nu există mai multe locuri disponibile, plasați-vă pungile într-un loc suplimentar. Dacă cineva vă cere să mutați lucrurile astfel încât să se poată așeză, să ridice din umeri și să spună: "Îmi pare rău, o salvez pentru un prieten."
 • Imagine intitulată Oamenii încurcați în jurul tău Pasul 2
  2
  Fii clovn în timpul evenimentelor sportive. Evenimentele sportive sunt pline de oameni care sunt foarte fericiți să fie acolo și care doresc să-și vadă echipele câștigătoare. Mulți dintre acești oameni consideră că aceasta este cea mai bună parte a săptămânii. Ce loc mai bun pentru a fi enervant?
 • Vestiți cu voce tare pentru ambele echipe. În primul rând, bucurați-vă doar de echipa vizitatoare până când fanii din jurul dvs. sunt supărați. Odată ce le-ați deranjat suficient, începeți să aplaudați pentru cealaltă echipă! Încurajarea oricărei persoane în orice moment nu face nimic.
 • Acesta poartă o mulțime de accesorii enervant, cum ar fi megafoane sau chiar maracas pentru a face cât mai mult zgomot posibil atunci când vă bucurați.
 • Este dăunător. Ridicați cât mai mult posibil, mai ales dacă stați în mijlocul unui coridor lung. Ridicați punctul de vedere al persoanei din spatele dvs. în momentele cruciale ale jocului. Vorbiți cu voce tare la momente cheie.
 • Turnați-vă mâncarea. Turnați popcornul, sifonul sau chiar nachos-ul în jurul tău. Membrii publicului îl vor iubi. Veți primi puncte bonus dacă îi învinuiți pentru că vă împiedică.
 • Imaginați-vă că nu știți regulile jocului. Aceasta este o modalitate sigură de a enerva fanii devotați. Încurajați violent când nu se întâmplă nimic în joc și cereți celor din jur să vă explice regulile de mai multe ori.
 • Veți fi deosebit de enervant dacă amestecați regulile diferitelor sporturi. De exemplu, dacă cineva înscrie un gol în timpul unui meci de fotbal, striga, "Touchdown!" Dacă cineva verifică în timpul unui joc american, striga, "Acasă alerga! "
 • Imagine cu titlul Annoy People around you Pasul 3
  3
  Acționează ca un nebun într-un muzeu. Muzeele sunt locuri unde oamenii preferă să fie liniștiți și respectabili. Ei vin să admire marea artă și să o ia foarte în serios. Iată câteva modalități de a vă submina comportamentele:
 • Fii zgomotos Răsfoiește-te despre tine, vorbește la telefon sau trimite mesaje text cu voce tare. Toată lumea o va iubi.
 • Taci oamenii cu voce tare. Până când te aruncă afară, se preface că lucrează în muzeu și cere oamenilor să nu vorbească să tacă.
 • Vreți să știți că numărul unu este de a enerva oamenii într-un muzeu de artă modernă? După ce a petrecut mult timp inspectând o sculptură ciudată sau o imagine confuză, exclamă cu voce tare: "Aș putea face asta!"
 • Metoda 2
  Distruge partenerul tău

  Imagine cu titlul Annoy People around you Pasul 4
  1
  Vorbește despre ex, cât de mult posibil. Acesta este, absolut, cel mai bun lucru pe care îl puteți face pentru a vă deranja pe cel iubit. Se ridică o problemă în care menționați mereu ex-ul dvs., spunând cât de mare este ex-ul dvs. și bucurându-vă de toate realizările voastre. Unele alte modalități de a vă deranja pe partenerul dvs. atunci când vorbiți despre dvs. pot fi următoarele:
  • Acordați-vă ceva timp pentru a trimite mesaje text primului dvs. și a râde la tot ceea ce el sau ea vă spune. El exclamă cu voce tare: "Este cel mai bun!" Acest lucru funcționează foarte bine dacă sunteți la o cină cu partenerul dvs.
  • Invită-l pe fostul tău să iasă împreună cu tine. Surprinde-ți partenerul invitându-l pe fostul tău să fie cu tine atunci când ar trebui să fii la o întâlnire. De asemenea, puteți să vă invitați la întâlniri mici, deoarece dacă este cineva important pentru dvs., alții vor avea mai multe dificultăți în a-l arunca.
  • Comparați întotdeauna partenerul dvs. cu ex. Spuneți lucruri precum: "Această supă este destul de bună, dar (introduceți numele dvs. ex aici) a fost cel mai bun bucătar pe care l-am cunoscut vreodată!"
 • Imagine intitulată Oamenii încurcați în jurul tău Pasul 5
  2
  Căutați lupte de multe ori și de multe ori. Nimic nu este mai enervant decât o persoană care se luptă mereu, mai ales că nu există niciun motiv. Îți poți perturba partenerul în mai puțin de un minut de luptă pentru nimic. Iată câteva modalități de a fi chiar mai enervante:
 • Discutați într-un moment nepotrivit. Unele momente bune pentru a discuta includ Ziua Îndrăgostiților, ziua de naștere a partenerului dvs. sau când sunteți cu părinții partenerului.
 • Discutați fără motiv. Discutați doar pentru că sunteți în starea de spirit. Angajați-vă cu partenerul dvs. pentru a vărsa o picătură de apă sau pentru a ajunge doar cu un minut înainte de programare.
 • Refuzați să ascultați. Păstrați întotdeauna poziția dvs. în discuție și apoi mergeți, Dacă nu puteți ieși, acoperiți urechile și spuneți: "La La!" până când partenerul tău se preda,
 • Imaginea intitulată Oamenii înfuriați în jurul valorii de dvs. Pasul 6
  3
  Sabotează-ți întâlnirile. Dacă partenerul vostru a lucrat din greu pentru a planifica data perfectă, ce modalitate mai bună de ao deranja decât de a distruge complet această ocazie? Iată câteva modalități de a ruina într-adevăr:
 • Fii foarte nepunctual. Acest lucru este deosebit de enervant dacă urmează să vizionați un film sau un spectacol. Când vă prezentați, acționați la distanță. Spune: "Am venit prea târziu?" sau "Îmi pare rău, vorbeam cu fostul meu!"
 • Plângeți despre ce fac. Dacă vizionați un film, vorbiți continuu despre cât de plictisitor este, dacă sunteți într-un restaurant, vă plângeți în permanență că mâncarea este uscată sau blandă, dacă mâncarea durează mai mult de un minut pentru a ajunge, tunete degetele cu zgomot masa și suspinul.
 • Flirtați cu cineva din jurul vostru. Dacă sunteți la masă, întrebați chelnerița sau chelnerul pentru numărul dvs. de telefon și râziți.
 • Petreceți toată noaptea pe telefon. Nu este nimic mai enervant decât sunetul unui mesaj text.
 • Metoda 3
  Te superi pe prietenii tăi

  Imagine intitulată Oamenii încurcați în jurul tău Pasul 7
  1
  Fii neobișnuit Prietenii tai vor fi cu adevarat fericiti atunci cand faci planuri de a face ceva, actioneaza cu mare emotie si apoi spune-le in ultima clipa ca nu poti face asta. Aceasta este o metodă infailibilă pentru a vă deranja pe prietenii noștri, oricât de drăguți sunt. Iată câteva modalități de a fi foarte neobișnuite:
  • Anulați-le când sunt pe cale să se vadă unul pe celălalt. Așteptați până ajung la locul în care au de gând să se întâlnească și le spuneți într-un mesaj text că nu veți putea ajunge acolo. Nu oferi explicații.
  • Înainte de a le lăsa plantate, spuneți: "Știu că sunt foarte neobișnuit, dar jur că o să plec de data asta!"
  • Dacă ați fost singurul care a luat o mașină la un eveniment pe care îl așteptau cu adevărat, spuneți-i că nu puteți merge pentru că ați găsit ceva mai bun de făcut.
 • Imaginea intitulată Oamenii înfuriați în jurul tău Pasul 8
  2
  Spune-le problemele tale și nu asculta a lor. Nimic nu este mai enervant decât o prietenie unilaterală. Practicați-vă plângerea pentru o lungă perioadă de timp și când este timpul ca prietenii dvs. să vorbească, să ignore sau să plece. Iată câteva modalități de a perfecționa această strategie:
 • Plângeți despre lucruri cu adevărat nesemnificative Această tactică este deosebit de enervantă dacă vă plângeți de ceva neimportant, cum ar fi "A" într-o lucrare școlară sau cineva care te depășește pe drum. Cu cât poți vorbi mai mult despre acest subiect omniprezent, cu atât mai bine.
 • Nu luați serios problemele serioase. Dacă sa întâmplat ceva foarte rău prietenului tău, nu-ți acordă atenție și nu te duce. De exemplu, dacă mașina prietenului tău a fost furată, poți spune ceva de genul: "Nu este sfârșitul lumii!"
 • Acest lucru este deosebit de enervant dacă prietenul tău a fost abandonat de prietenul ei de șapte ani. Spune ceva triste și frivol ca, "Există și alte pești în mare!" Comparând situația din relația de două zile cu dvs. este o modalitate sigură de a vă deranja pe prietenii dvs.
 • Imagine intitulată Oamenii încurcați în jurul tău Pasul 9
  3
  Fii un prieten gelos. Nu este nimic mai enervant decât un prieten care este gelos de orice face prietenul său. Acest lucru poate deveni enervant incredibil de rapid. Iată câteva lucruri despre care puteți fi gelos:
 • Partenerul prietenului tău Petrece-ți timpul vorbind despre prietenul prietenului tău "nu este suficient de bun" pentru ea Când ieșiți cu amândoi, încercați să ignorați partenerul. Dacă vă alăturați pentru a merge la filme, stați printre ei cu o cană de popcorn. Mestecați cu voce tare
 • Ceilalți prieteni ai prietenului tău. În mod constant se plâng că ceilalți prieteni ai prietenului tău sunt "complet enervant" Discutați acest lucru cu prietenul cel mai plăcut și mai tolerant pe care îl aveți.
 • Metoda 4
  Distrează-ți părinții

  Imaginea intitulată Oamenii încurcați în jurul tău Pasul 10
  1


  Petreceți toți banii. Acesta este un mod sigur de a le deranja. Părinții tăi muncesc din greu pentru banii lor și nu iau munca lor în serios este nu numai lipsit de respect, este, de asemenea, foarte enervant. Iată câteva modalități de a lovi unghia:
  • Vorbește tare despre lucrurile frivole pe care banii tăi i-ai cheltuit ca niște haine de designer sau mese scumpe.
  • Dacă sunteți deja prea mare pentru a cheltui banii părinților, pretindeți că sunteți un copil la vârsta de zece ani. Continuă să-ți întrebi părinții pentru banii tăi din indemnizație și întreabă-i de ce nu mai pot lua asta.
  • Dacă sunteți suficient de bătrân pentru a avea o slujbă adevărată, dar nu vă simțiți așa, spuneți: "Sunt un artist, bine? Sunt deasupra regulilor." Dacă continuați să insistați că este datoria dvs. ca adult să aveți un loc de muncă plătit, plângeți, "Ei încearcă să-mi zdrobească sufletul!"
 • Imaginea intitulată Oamenii înconjurați din jurul tău Pasul 11
  2
  Vinați-i pentru că vă distrugeți viața. Aceasta va deranja cu adevărat părinții voștri. Cel mai probabil, ei nu au făcut mai mult decât să încerce să vă facă viața cât mai ușoară posibil. Iată câteva alte modalități de a fi extrem de enervant în acest fel:
 • Spuneți cu voce tare, "Nu am cerut să mă fi născut, bine?"
 • Dacă ei vă cer să faceți ceva mic, cum ar fi scoateți gunoi, să zicem: "De ce mi-ai făcut asta?"
 • Imagine intitulată Oamenii înfuriați în jurul tău Pasul 12
  3
  Nu-i urmați regulile. Părinții dvs. au stabilit reguli dintr-un anumit motiv și nu este nimic mai enervant decât ignorarea lor cu totul. Arătând o lipsă totală și absolută a respectului față de modul în care funcționează casa ta este foarte enervantă. Iată câteva modalități de a lovi unghia:
 • Acționează indiferent de sarcinile lor. Dacă vă întreabă de ce nu ați spălat felurile de mâncare sau nu ați curățat camera, spuneți: "Cine, eu?"
 • Când vă cer să vă curățați propria mizerie, să zicem: "Ce sunt eu, sclav?"
 • Ia oameni enervanți la tine uneori supărat. Ia-ți noul prieten ciudat în cina de naștere a tatălui tău.
 • Organizați petreceri fără a cere părinților dvs. Acest lucru va fi mai eficient în ziua de săptămână.
 • Metoda 5
  Te superi pe profesorii tăi

  Imagine intitulată Oamenii înfuriați în jurul tău Pasul 13
  1
  Nu urmați regulile sau instrucțiunile profesorului dvs. Profesorul tău a lucrat din greu pentru a crea regulile clasei tale, și nu e nimic mai enervant decât un student care îi lezează. Acționând complet nedumerit de reguli este chiar enervant. Iată câteva modalități de a face nebunul profesorului tău:
  • El pierde timpul de clasă, cerându-i profesorilor lucruri pe care ți le-a spus în mod clar în mai multe ocazii. Acest lucru va funcționa cel mai bine dacă întrebați ceva care este scris în mod clar pe tablă sau în curriculum.
  • Dacă ați pierdut cursul, în loc să vizionați programul sau să întrebați un coleg de clasă, adresați-vă profesorului dvs.: "Ce mi-a lipsit?"
  • dacă chiar vrei să te superi pe profesorul tău, să zici, "Am pierdut ceva?"
 • Când profesorul te scrot că faci ceva ce ți sa cerut să nu faci, să te comporți ca și cum nimic. Spune: "Îmi pare rău, ultimul meu profesor a spus că este bine!"
 • Imaginea intitulată Oamenii înfuriați în jurul tău Pasul 14
  2
  Întrerupe clasa. Fără îndoială că nu este nimic mai enervant decât un student care nu numai că nu acordă atenție, ci creează și o perturbare și distrage atenția profesorului și a celorlalți studenți. Iată câteva modalități de a crea un scandal:
 • El întârzie și face zgomot. Fugiți în cameră și spuneți cu voce tare, "Îmi pare rău că am întârziat!" Snort și pierdeți lucrurile oriunde cade, creând haos zgomotos. Când vă simțiți în cele din urmă, repetați fraza preferată: "Am pierdut ceva?"
 • Discutați cu ceilalți studenți. Discutați cu alți studenți în timp ce profesorul vorbește, chiar dacă nu vor să vorbească cu dvs. Acest lucru este deosebit de enervant dacă veți pune o întrebare pe care ar trebui să o întrebați profesorului.
 • Dacă doriți să atingeți nivelurile astronomice deranjând, întrebați-l pe profesor și apoi discutați cu colegii de clasă în timp ce încearcă să vă răspundă. Asta va fi grozav!
 • Utilizați telefonul mobil în timpul cursului. Puneți-l pe birou și lăsați-l să vibreze repetat. Nu vă deranjați să o puneți în tăcere. Sau puteți avea și un ton foarte puternic și neplăcut. Lăsați-o să sune atunci când telefonul este îngropat adânc în rucsac, așa că va dura pentru totdeauna să-l opriți. Aceasta va întrerupe cu siguranță clasa și va face pe colegii tăi să râdă, profesorul tău îl va iubi cu siguranță.
 • Imagine intitulată Oamenii încurcați în jurul tău Pasul 15
  3
  Fii un know-it-all Toți profesorii iubesc un student care crede că știe mai mult decât ei. Acest lucru funcționează foarte bine dacă profesorul tău este un expert adevărat pe această temă și nu știi absolut nimic despre el. Iată câteva modalități de a fi un adevărat know-it-all:
 • După ce tot ceea ce spune profesorul tău, spune: "Cum poți fi atât de sigur?" Dacă profesorul urmează jocul și încearcă să explice de ce este adevărat ceva, mârâi sau spune: "Cred că are sens", dar uita-te la profesorul tău fără convingere.
 • Dacă învățătorul tău te laudă, întoarce-ți ochii și suspină. Acest lucru va funcționa minunat!
 • Întrebați întotdeauna alți profesori, părinți sau chiar prietenii tăi ca adevărați experți. După ce tot ceea ce spune profesorul tău spune, "dar tatăl meu spune ..."
 • Lăsați-l pe profesor să știe dacă credeți că meritați un grad mai înalt pentru o sarcină mediocră. Acest lucru vă va aduce multe puncte.
 • Metoda 6
  Pregătiți-vă pentru a face față consecințelor

  Imagine intitulată Oamenii încurcați în jurul tău Pasul 16
  1
  Faceți consecințele de a fi enervant în public. Sigur că ați fi putut petrece mult timp să vă deranjați pe oameni în locuri publice, dar asta nu vine fără consecințe. Oamenii din locurile publice se așteaptă ca ei să-i lase în pace și să nu reacționeze așa cum era de așteptat atunci când îi deranjează. Iată câteva lucruri care s-ar putea întâmpla:
  • Oamenii din transportul public sunt predispuși la furie. Acești oameni au lucrat probabil sau au călătorit toată ziua și răbdarea lor poate fi mică. Ei pot țipa la tine, pot să te denunțe sau chiar să devii violenți.
  • Oamenii de la evenimente sportive pot fi foarte delicați. Dacă echipa dvs. pierde sau dacă a ingerat multă băutură alcoolică, vă pot răni sau vă pot provoca daune ireparabile. Ține minte că joci cu foc atunci când îi enervezi pe oameni pe care nu îi cunoști.
 • Imaginea intitulată Oamenii încurcați în jurul tău Pasul 17
  2
  Faceți consecințele de a fi supărat cu partenerul sau cu prietenii. În timp ce poate fi distractiv să enervezi pe cei cărora le pasă de tine dacă ai de gând să te comporți ca un idiot, oamenii care te interesează pot să scape repede și te vei găsi complet singur. Iată câteva alte lucruri care se pot întâmpla:
 • Partenerul dvs. vă poate lăsa oricând. A fi supărat nu poate fi atât de distractiv dacă sunteți singuri.
 • Prietenii tăi pot să nu te mai întâlnească. Poți fi ușor abandonat de prietenii tăi pentru că se comportă ca un idiot. Fiind enervant nu va fi atât de distractiv dacă nu aveți pe cineva să vă deranjeze.
 • Imaginea intitulată Oamenii înfuriați în jurul valorii de dvs. Pasul 18
  3
  Faceți consecințele a fi supărați de părinții voștri. Părinții tăi ar trebui să te iubească mai mult decât oricine altcineva în lume, dar ei încă sunt oameni. Ei muncesc din greu pentru a vă oferi ceea ce aveți nevoie, și dacă veți continua să acționați rasfatat sau nerecunoscător, va trebui să le întâmpinați. Iată câteva lucruri care se pot întâmpla:
 • Părinții tăi pot veni la tine. Dacă îi deranjezi suficient, ei te pot lăsa în urmă când ajungi la o anumită vârstă, e drept.
 • Părinții dvs. pot să nu mai vrea să petreacă timp cu voi. Odată cu trecerea anilor, s-ar putea să nu vreau să vă vadă la ocazii speciale sau chiar să vă sun. Asta miroase!
 • Imaginea intitulată Oamenii înfuriați în jurul tău Pasul 19
  4
  Faceți consecințele de a fi supărați de profesorul dvs. Este posibil să te distrai să te deranjezi pe profesorul tău, dar profesorul tău se poate apăra reproșându-te. Amintiți-vă că profesorul dvs. are putere asupra notelor dvs., ceea ce poate afecta viitorul dvs. profesional. Iată câteva lucruri pe care le poate face profesorul dvs.:
 • Profesorul tău te poate reproșa. Acest lucru vă poate împiedica să vă promovați într-un grad nou sau chiar să absolviți.
 • Dacă comportamentul tău este destul de rău, profesorul tău poate chiar să te fi expulzat. Încercați să explicați acest lucru unui ofițer de admitere la facultate.
 • sfaturi

  • Repetați tot ceea ce spune cineva sub forma unei întrebări.
  • Dacă întrebați o întrebare, întrebați din nou, dar nu râdeți. Cel mai bun lucru este doar să ai un aspect sarcastic pe față.
  • Când cineva numără, strigă numere aleatorii. Aceasta este o modalitate buna de a cu adevărat deranjează pe cineva.
  • Răspundeți la ceea ce spune toată lumea "Asta crezi tu!"
  • Dacă cineva te pune pe picioare, spune: "wheee!" în timp ce cădeți.
  • Urmați pe cineva în timp ce pulverizați tot ce joacă cu apă.
  • Scrieți sfârșitul surprinzător al unui roman pe prima pagină.
  • Finalizați propozițiile dvs. "Ca un adevărat poet aș spune."
  • La un autoservire, spuneți: "Vreau să plec, te rog!"
  • Refuzați să urmați instrucțiunile decât dacă le repetați de două ori.
  • di "Ce?" după ce tot ceea ce spune cineva.
  • Faceți semnalul că o conversație sa terminat lătrat ca un câine.

  avertismente

  • Dacă continuați să fiți supărat, puteți pierde respectul părinților și prietenilor dvs. și vă pot părăsi ușor.
  • Dacă sunteți supărat în public, ei vă pot răni grav.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să vă deranjați prietenii și rudeleCum să vă deranjați prietenii și rudele
  Cum să evitați sindromul de tunel carpianCum să evitați sindromul de tunel carpian
  Cum să încarci o fată în brațeCum să încarci o fată în brațe
  Cum sa scapi de oamenii suparati, fara a le rani sentimenteleCum sa scapi de oamenii suparati, fara a le rani sentimentele
  Cum să te distrezi cu prietenul tău la filmeCum să te distrezi cu prietenul tău la filme
  Cum să eviți unul dintre prietenii tăi enervanțiCum să eviți unul dintre prietenii tăi enervanți
  Cum să eviți atât de mult iritarea prietenilorCum să eviți atât de mult iritarea prietenilor
  Cum să eviți să fii enervant atunci când ești cu prietenii tăiCum să eviți să fii enervant atunci când ești cu prietenii tăi
  Cum să faci pace cu un prieten după o luptăCum să faci pace cu un prieten după o luptă
  Cum să te ocupi de cineva care te deranjează cu adevăratCum să te ocupi de cineva care te deranjează cu adevărat
  » » Cum să deranjezi oamenii din jurul tău

  © 2011—2020 ertare.com