Cum să vă îmbunătățiți relațiile personale

Dacă aveți o relație pozitivă cu persoanele care vă interesează, aceasta vă va îmbunătăți viața și vă va face mai fericiți. Indiferent dacă este vorba despre prietenii, familia sau partenerul dvs. - uneori puteți avea îndoieli în legătură cu îmbunătățirea unei relații. Din fericire, o puteți realiza dacă vă corectați comportamentul, vă îmbunătățiți abilitățile de comunicare și faceți acte de bunătate pentru persoana în cauză.

pași

Metoda 1
Îmbunătățiți comunicarea

Imaginea intitulată Îmbunătățirea relațiilor dvs. Pasul 1
1
Întreabă-i întrebări. Aceasta va face ca persoana să se deschidă și să-l facă să simtă că sunteți interesat de el. Dacă nu puteți veni cu un subiect de conversație, pune întrebări de orice fel, de la cei despre familia și prietenii ei, chiar și ceea ce a mâncat la prânz sau cum face el la locul de muncă.
 • Poți să spui ceva de genul "Îmi amintesc că mi-ai spus luna trecută că vrei să renunți la slujba ta. Încă mai gândiți la fel?
 • Puteți răspunde cu expresii precum "Într-adevăr? Și cum te simți acum? "Sau" Mare. Crezi că e amuzant?
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea relațiilor dvs. Pasul 2
  2
  Ascultați-l activ. Aceasta constă în înțelegerea și demonstrarea empatiei față de ceea ce trebuie să vă spun. Concentrează-te pe cuvintele tale pentru a-ți înțelege adevărata părere. Nu vă concentrați asupra a ceea ce intenționați să spuneți în continuare - în schimb, ascultați-o într-adevăr.
 • Puteți să-i arătați că îi ascultați din cap, imitând expresiile feței și păstrând contactul cu ochii.
 • O altă modalitate de a face acest lucru este să parafrazați ceva ce ați spus. De exemplu, spuneți "cred că credeți că este lipsit de respect să nu te uiți la tine când vorbești. Înțeleg și îmi cer scuze, este un obicei foarte prost pe care îl am. "
 • Ați putea spune și ceva de genul: "Ce-mi spui este că Kendrick nu-și face parte din proiect? Acest lucru este nedrept. "
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea relațiilor dvs. Pasul 3
  3
  Fiți înțelepți și plini de compasiune. Încercați să înțelegeți opinia celeilalte persoane, chiar dacă nu sunteți de acord cu acestea. Arătați empatie pentru ceea ce simțiți și încercați să înțelegeți. Dacă nu sunteți de acord cu ceva ce ați făcut sau ați spus, vorbiți cu ea fără să strigeți sau să o certați.
 • Poți să spui "înțeleg de ce ai deranjat după ce ai vorbit cu mine și motivul pentru care ai plâns".
 • Metoda 2
  Modificați-vă comportamentul

  Imaginea intitulată Îmbunătățirea relațiilor dvs. Pasul 4
  1
  Exprima cu cuvinte aprecierea pe care o simți pentru ea. În general, oamenii preferă să fie admirați de realizările lor și nu se simt prea bine dacă o ignoră. Identificați lucrurile pozitive pe care le faceți și încercați să arătați că o apreciați. De asemenea, vă puteți arăta aprecierea dacă vă amintiți evenimente importante cum ar fi aniversări sau zile de naștere.
  • Poți să spui "Hei, am observat că ai o pălărie nouă. Îți convine foarte bine.
  • De asemenea, puteți spune următoarele: "Ați făcut acest proiect de artă foarte bine. Bună treabă! "
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea relațiilor dvs. Pasul 5
  2
  Fă-i felul pentru el. Dacă vă pregătiți micul dejun, ajutați-vă cu temele sau cumpărați un cadou, aceasta va fi o modalitate foarte bună de a vă arăta aprecierea. În acest fel, vă puteți întări legătura cu darurile. Ține minte ceea ce-ți place și încearcă să faci ceva bun pentru ea.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea relațiilor dvs. Pasul 6
  3
  Petreceți mai mult timp cu ea. Dacă văd sau vorbesc foarte rar, pot avea dificultăți în menținerea unei relații. Dedicați-vă un timp suplimentar zilei dvs. persoanei cu care doriți să aveți o relație mai bună. Încercați să vă adaptați programului, astfel încât să puteți petrece timpul împreună.
 • Ei pot mânca împreună, pot urmări o emisiune TV, pot juca un joc video, pot asculta muzică sau pot merge la cumpărături.
 • Nu uitați să discutați cu ea în această perioadă.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea relațiilor dvs. Pasul 7
  4
  Cereți permisiunea și stați departe dacă vă deranjează. Dacă observați că vă deranjează, de obicei, același subiect, puteți să vă atrageți emoțiile și să le controlați mai bine. Reflectați pe subiectele care vă fac furioși sau inconfortabili și evitați-i atunci când interacționați cu această persoană. Utilizați mecanisme pentru a face față, cum ar fi respira profund sau cereți permisiunea de a părăsi situația dacă observați că veți fi supărat.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea relațiilor dvs. Pasul 8
  5
  Eliminați distragerile. Distragiile cum ar fi telefoanele mobile, rețelele sociale sau jocurile video pot crea o separare între dvs. și persoana respectivă. Dacă observați că nu vorbesc pentru că una sau ambele dintre voi sunt mereu distras, trebuie să opriți telefonul sau computerul pentru a face acest lucru. Dacă ea este mereu distras, întrebați dacă puteți să dezactivați telefonul, calculatorul sau video de joc, atunci când petrece timp împreună.


 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea relațiilor dvs. Pasul 9
  6
  Cereți terapie dacă nu vă puteți înțelege. Puteți recurge la terapie pentru a repara sau îmbunătăți relațiile familiale sau sentimentale. Dacă observați că cealaltă persoană și că întotdeauna discutați despre același lucru și că nimic nu a funcționat, trebuie să luați în considerare opțiunea de a merge la terapie împreună. Un consilier certificat vă poate ajuta să vă rezolvați problemele și să le rezolvați pe cele care sunt prelungite și pe care le experimentați în mod repetat.
 • Terapia de grup ar putea fi utilă pentru restabilirea legăturii dintre membrii familiei.
 • Metoda 3
  Îmbunătățiți relațiile sentimentale

  Imaginea intitulată Îmbunătățirea relațiilor dvs. Pasul 10
  1
  Du-te la culcare în același timp. Dacă nu petreceți mult timp singur cu partenerul dvs. și trăiți împreună, puteți încerca să mergeți la culcare în același timp. Chiar dacă programele de somn nu se potrivesc, puteți să vă culcați împreună până când adormiți. Aceasta va încuraja dezvoltarea unei legături mai strânse între voi.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea relațiilor dvs. Pasul 11
  2
  Planificați un moment în care aveți confidențialitate. Cuplurile care au intimitate tind să fie mai fericite. Intimitatea se poate întâmpla în mai multe moduri, de la călcarea pe canapea la a face sex. Dacă sunteți foarte ocupat, planificați cel puțin o dată pe săptămână unde puteți fi aproape unul de celălalt.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea relațiilor dvs. Pasul 12
  3
  Păstrează lucrurile interesante. Dacă aceștia urmează aceeași rutină în fiecare săptămână, acest lucru îi poate face să simtă că relația sa oprit. Faceți ceva romantic în mod spontan și planificați zilele din luna în care puteți avea întâlniri nocturne.
 • Metoda 4
  Îmbunătățiți relațiile de familie

  Imaginea intitulată Îmbunătățirea relațiilor dvs. Pasul 13
  1
  Încurajați-i pe membrii familiei să vorbească despre sentimentele lor. Indiferent de vârstă, o familie sănătoasă va încuraja un dialog sănătos despre gândurile și sentimentele lor. Încurajați un dialog deschis și cinstit cu privire la orice problemă, astfel încât să puteți lucra împreună pentru ao rezolva. Nu adoptați obiceiul de a minți sau de a ascunde lucrurile de membrii familiei doar pentru că ar putea dăuna relației.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea relațiilor dvs. Pasul 14
  2
  Dacă sunteți tată, petreceți ceva timp dezvoltând o legătură cu copilul dumneavoastră. Copiii vor necesita o interacțiune și o atenție sporită pentru a le menține fericiți și a avea o legătură solidă cu ei. moduri de idee în care puteți interacționa cu ei la un nivel mai înalt, așa cum vorbești înainte de a merge la culcare sau de a citi o carte împreună. De asemenea, trebuie să depuneți eforturi pentru a merge la evenimentele în care participă, pentru a le sprijini.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea relațiilor dvs. Pasul 15
  3
  Rezervați-vă timp pentru a aduce întreaga familie împreună. Dacă se întâlnește toată lumea, aceștia își pot îmbunătăți legătura de familie și au ocazia să-și petreacă timpul cu cei cu care nu se află în mod normal. Activități cum ar fi grătare, șederea la cină sau vizionarea unui joc sau a unui program împreună vor fi modalități excelente de a face pe toți împreună.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea relațiilor dvs. Pasul 16
  4
  Tratează-ți pe toți rudele în mod egal. Dacă sunteți nedrept sau acordați tratament preferențial uneia dintre ele, acesta va fi un mod simplu de a crea un conflict. Nu fi prea adesea pe partea unei persoane și ascultați pe toată lumea în mod egal. Dacă vă oferiți sprijinul tuturor rudelor, acest lucru va fi util pentru a dezvolta relații cu toți.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să susții o persoană prinsă într-o relație de controlCum să susții o persoană prinsă într-o relație de control
  Cum de a crește încrederea folosind recunoștințaCum de a crește încrederea folosind recunoștința
  Cum să te comporți ca și cum ți-ar păsaCum să te comporți ca și cum ți-ar păsa
  Cum să ai încredere în cineva după ce ai un partener necredinciosCum să ai încredere în cineva după ce ai un partener necredincios
  Cum să te confrunți cu cineva care a aplicat legea ghețiiCum să te confrunți cu cineva care a aplicat legea gheții
  Cum să scapi de oamenii enervanțiCum să scapi de oamenii enervanți
  Cum să înțelegem ce înseamnă o relațieCum să înțelegem ce înseamnă o relație
  Cum să evitați flirtulCum să evitați flirtul
  Cum sa eviti relatiile releCum sa eviti relatiile rele
  Cum să construiești o relație sănătoasăCum să construiești o relație sănătoasă
  » » Cum să vă îmbunătățiți relațiile personale

  © 2011—2020 ertare.com