Cum să vă îmbunătățiți abilitățile de conducere

Un lider este cineva cu adepți. Uită-te în jur, e cineva care te urmărește? Dacă răspunsul este negativ, atunci nu sunteți un lider. Vedeți articolul "Cum să construiești leadership". Pe de altă parte, dacă aveți adepți, darul cel mai important pentru ei este conducerea competentă. Iată câțiva pași pentru a începe să vă îmbunătățiți abilitățile de conducere.

pași

Imaginea intitulată Îmbunătățirea abilităților de leadership Pasul 1
1
Fii foarte clar unde te duci. Dacă nu sunteți sigur de destinul vostru, veți ajunge în altă parte, ca și cei care vă urmează cursul. Liderii au o viziune. Asigurați-vă că viziunea dvs. este clară și scrisă.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea abilităților de leadership Pasul 2
  2
  Fii foarte clar de ce te îndrepți către acea adresă. Nu are sens să faci ceva extrem de bine dacă nu este necesar să o faci. Cine beneficiază? Care sunt consecințele NU făcând această viziune reală?
 • Imaginea intitulată
  3
  Înțelegeți modul în care progresul dvs. este măsurat față de acea viziune. Cum va arăta acea viziune când va deveni realitate?


 • Imaginea intitulată
  4
  Cunoașteți resursele și folosiți-le. Liderii obișnuiți au realizat lucruri extraordinare cu foarte puțin. Lucrați cu ceea ce aveți, în locul în care vă aflați și cu timpul disponibil. Toată lumea are 24 de ore pe zi. Utilizați-le pentru a urmări obiectivele care vă vor duce unde doriți să mergeți.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea abilităților de leadership Pasul 5
  5
  Fii tu insuti Nimeni nu poate fi cine sunteți dacă aveți o istorie unică, o perspectivă și o combinație de puncte forte și puncte slabe. Fii tu insuti, dar da tot ce poti. Caracterele secundare conduc la rezultate secundare.
 • sfaturi

  • Începeți de la mai puțin la mai multe: ghidați copiii, ghidați prietenii, grupuri de ghid.
  • Cei mai buni lideri sunt profesorii. Aflați ceva valoros, spuneți-i altora.
  • Liderii eficienți sunt comunicatori eficienți. Chiar și oamenii răi pot fi lideri buni datorită puterii incredibile a discursurilor persuasive.
  • S-au scris multe despre subiectul conducerii, citiți cărți despre acest lucru. Nu veți reuși să vă îmbunătățiți abilitățile de conducere dacă nu știți care sunt cele esențiale.
  • Încearcă să fii student cu dorința de auto-îmbunătățire. Va dura o viață pentru a vă oferi cele mai bune lucruri și a fi un exemplu demn pentru alții.
  • Închiria un antrenor sau căutați un tutore care să vă monitorizeze progresul spre îndeplinirea unei viziuni.

  avertismente

  • Nu ține frica foarte serios. Lasă-mă să te ghidez, să nu te opresc.
  • Faceți corecții Unii oameni le-ar numi "erori". Un avion leagă puțin un anumit procent din timpul zborului de la punctul A la punctul B. Motivul pentru care avionul ajunge la destinație se datorează instrumentelor de navigație, îl ține pe pilot în curs, informându-l corecțiile corespunzătoare.
  • Liderii adună puterea celorlalți. Liderii nu sunt cei mai deștepți sau, în mod necesar, cei mai talentați. Ei nu trebuie să știe totul, trebuie doar să știe cum să câștige sprijinul oamenilor pentru o viziune.
  • Leadershipul te face o țintă pentru oamenii care nu sunt de acord cu tine. Este o responsabilitate foarte mare, cereți oricui nu a reușit.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se face un clan pe Xbox LiveCum se face un clan pe Xbox Live
  Cum să atragă SupermanCum să atragă Superman
  Cum să înțelegeți un desen tehnicCum să înțelegeți un desen tehnic
  Cum să vă convingeți să puteți face cevaCum să vă convingeți să puteți face ceva
  Cum să dezvolți o gândire pozitivăCum să dezvolți o gândire pozitivă
  Cum de a îmbunătăți viziuneaCum de a îmbunătăți viziunea
  Cum să treci un test de viziune onlineCum să treci un test de viziune online
  Cum se face o tablă de viziuneCum se face o tablă de viziune
  Cum să stimulezi conducerea în studenții talentațiCum să stimulezi conducerea în studenții talentați
  Cum să te ocupi de un prieten sociopatCum să te ocupi de un prieten sociopat
  » » Cum să vă îmbunătățiți abilitățile de conducere

  © 2011—2020 ertare.com