Cum să vă îmbunătățiți viața sexuală

Sexul este mai mult decât o eliberare fizică - este o modalitate de a se conecta intim cu o altă ființă umană. Dar, uneori, distragerile pot interfera cu abilitatea ta de a te conecta cu partenerul tău. Poate că este vorba de muncă, de școală sau de copii care domină timpul. Indiferent de distragere a atenției, sexul este ceea ce deseori se termină lăsând într-o relație. Cu toate acestea, nu trebuie sa lasati viata sa intre in calea sexului pe care doriti sa-l aveti. Păstrați-vă viața sexuală proaspătă și interesantă este ușor dacă comunicați și faceți un efort ca un cuplu pentru a încuraja un pic de lucruri și a te distra în dormitor (și în altă parte).

pași

Metoda 1
Animați lucrurile

Imaginea intitulată Îmbunătățirea vieții sexuale Pasul 1
1
Explorați propriul corp Pentru a vă simți confortabil și intim cu un partener, vă simțiți confortabil și intim cu dumneavoastră. Aceasta include conectarea la corpul și la sentimentele tale. Simțiți-vă liber să experimentați și să exprimați cum vă simțiți. Aflați cum vă place să fiți atins, ce vă excită și cum corpul dvs. reacționează la diverși stimuli. De asemenea, puteți explora corpul cu partenerul.
 • Folosirea unui vibrator poate ajuta o femeie să-și exploreze propriile reacții sexuale și poate să-i arate partenerului ce îi place.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea vieții sexuale Pasul 2
  2
  Relaxați-vă înainte de sex. Utilizați câteva tehnici de relaxare înainte de a deveni intim cu partenerul dvs. Acest lucru vă va ajuta să vă concentrați atenția asupra performanței. Încercați să vă bucurați de fiecare moment al experienței. Luați câteva respirații profunde și relaxați-vă conștient muschii tensionați.
 • Relaxați-vă cu partenerul dvs. Respirati profund impreuna si intrati intr-un spatiu fizic si emotional relaxat.
 • Dacă aveți dificultăți în anxietatea de performanță, aruncați o privire la articol "Cum să se ocupe de o anxietate legată de performanța sexuală".
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea vieții sexuale Pasul 3
  3
  Concentrați-vă pe jocul anterior. Uneori, sexul poate începe par să urmeze un script ca tine pentru a trece rapid de la A la B la C încet și să se concentreze pe senzualitate înainte de a intra pe deplin în sex. Preludiul este despre incitant atat in mod egal.
 • Schimbați-vă masajele înainte de a face sex și petreceți o anumită perioadă de timp explorându-vă corpurile celorlalți înainte de a vă permite să vă deplasați. Faceți partea tactilă a sexului cât mai lungă și mai luxoasă. Puneți muzică delicată și dedicați o noapte întreagă. Ia-ți timp
 • Concentrați-vă pe satisfacerea partenerului și acordându-i emoție. Apoi, bucurați-vă de plăcere când vi se va întoarce.
 • Multe femei beneficiază mai mult de stimularea clitorală în timpul jocului anterior.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea vieții sexuale Pasul 4
  4
  Ia-ți timp Nu abordați sexul ca ceva ce trebuie făcut și apoi terminați. Încetați și bucurați-vă de fiecare aspect al sexului. Experimentează plăcerea de a fi atins și de a-i da înapoi partenerului tău. Bucurați-vă de joc și de atingere. Practicați atingerea non-sexuală înainte de a vă deplasa la atingerea sexuală. Bucurați-vă de senzația corpului partenerului dvs. și faceți-l ușor.
 • Practicați abordarea sensibilă. Acest exercițiu ajută la dezvoltarea încrederii și a intimității într-o perioadă treptată de timp (20-40 de minute) și ajută la atenuarea anxietății de performanță. La rândul său, exersați relația în creștere cu partenerul dvs. Începe cu atingerea non-sexuală, atingând trunchiul, brațele, picioarele. Apoi, ea include tot mai multă atingere sexuală, în jurul sânilor și sfârcurilor și în zona picioarelor, dar fără a atinge organele genitale. În cele din urmă, practică o atingere mai sexuală, inclusiv stimularea tactilă sau ușoară a organelor genitale. Ei pot alege să facă sex după asta.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea vieții sexuale Pasul 5
  5
  Fii spontan. Una dintre cele mai comune moduri în care o viață sexuală poate deveni mundă este că devine o rutină. Poate că au făcut întotdeauna sex doar dimineața sau doar în zilele speciale când au avut o zi liberă de la muncă, școală sau copii. Bucurați-vă de lucruri făcând sex în momente neașteptate, în moduri neașteptate sau în locuri neașteptate. De asemenea, nu vă fie frică să vă masturbați. Masturbarea poate fi o parte sănătoasă a unei relații.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea vieții sexuale Pasul 6
  6
  Explorați partea fetișului Dacă introduceți jucării și costume în dormitor este interesant și distractiv pentru ambele, faceți-o. Fiți cel mai fetishist pe care doriți să fiți. Atâta timp cât relația ta pune mai întâi onestitate și comunicare, nu există o cale greșită de a face sex.
 • Creșteți fantezia cu jocul de rol. Ambele pot fi deghizate și numite prin nume diferite.
 • Bandajele oculare sunt modalități ușoare de a face sex pentru a vă concentra pe atingere și pentru a fi diferit. Dacă vă place deprivarea senzorială, mergeți așa.
 • Unele cupluri în relații pe termen lung preferă să revină la stadiile incipiente ale relației lor, când nu s-au putut obține suficient unul de celălalt. Planificați să vă întâlniți separat într-un bar pe care îl obișnuiau frecvent și pretindeți că nu se cunosc. Urmați toți pașii primei întâlniri la orb și pretindeți că nu cunosc nimic despre gusturile sexuale ale celorlalți. Continuă să mergi de acolo.
 • Metoda 2
  Vorbește cu partenerul tău

  Imaginea intitulată Îmbunătățirea vieții sexuale Pasul 7
  1
  Spune-i partenerului ce vrei. Cel mai sigur, mai inteligent și mai rapid mod de a-ți îmbunătăți viața sexuală este să comunici deschis cu partenerul tău. Spune-i partenerului ce te transformă și ce nu. Discutați-vă limitările și ambițiile pentru viața sexuală. Spuneți partenerului dvs. tot ce trebuie să știți pentru a vă face viața sexuală cât mai plăcută.
  • Nu vă concentrați asupra a ceea ce face partenerul dvs. greșit. În schimb, concentrați-vă asupra exprimării dorințelor. Utilizați instrucțiunile care utilizează prima persoană, cum ar fi "Îmi place când mă atingi așa" sau "M-aș simți mai bine dacă am aștepta asta".
  • Dacă este dificil sau jenant să vorbim despre sex cu partenerul tau, face script-uri gratuite, simultan și împărtăși scrierea lor unul cu celălalt sau stinge luminile și să vorbească în întuneric.
  • Talk dezvoltă încredere și intimitate. În timp ce ar putea părea mai interesant să coborâți la afaceri, discutarea în primele etape ale relației vă va ajuta să evitați disconfortul și să dezvoltați încrederea necesară pentru a facilita o viață sexuală sănătoasă.
  • Nu faceți nimic pentru care nu sunteți gata. Vorbește mai întâi.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea vieții sexuale Pasul 8
  2
  Fii specific Când vorbim despre sex, suntem deseori de rușine și nu vorbim exact așa cum ar fi util. Încearcă să fii cât mai specific posibil, astfel încât partenerul tău nu trebuie să lucreze pentru a decoda mesajele tale.
 • În loc de a spune "Aș fi vrut să avem mai mult sex" sau "Aș vrea să avem sex diferit", spuneți partenerului dvs. cât de mult îți place să fii cu ea și cum vrei să lucrezi pentru a-ți dezvolta intimitatea unul cu altul. Apoi, discutați lucrurile specifice pe care doriți să le faceți împreună sau lucrurile specifice pe care doriți să le schimbați.
 • Nu te preface nimic. Acest lucru distruge încrederea și intimitatea în relație. În schimb, permiteți partenerului dvs. să știe dorințele dvs. și să fiți sincer despre ceea ce funcționează și ce nu.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea vieții sexuale Pasul 9
  3
  Fii sincer cu privire la schimbările din corpul tău. Atât bărbații, cât și femeile experimentează schimbări fizice care le pot afecta viața sexuală.
 • Dacă menopauza îți schimbă libidoul, spui asta. E mai bine dacă partenerul tău crede că nu ești interesat.
 • Dacă întâmpinați disfuncție erectilă, discutați cu partenerul dumneavoastră și cu medicul dumneavoastră. Această problemă este deseori ușor de rezolvat și nu este nimic de rușine.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea vieții sexuale Pasul 10


  4
  Participați la activități plăcute reciproc. Poate nu este important pentru tine să ai un libido mai mare decât partenerul tău, dar poate că nu au un sex interesant pentru ea. Discutați despre ceea ce fiecare îi place cu ceea ce face celălalt. Apoi, discutați despre lucrurile pe care doriți să le introduceți, care ar putea fi noi sau diferite. Scopul este de a asigura satisfacția ambelor părți într-o plăcere reciprocă.
 • Adresați-vă acestei discuții cu o atitudine necritică și nu vă fie teamă de rușine. Simțiți-vă în siguranță discutarea sexualității cu partenerul dvs.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea vieții sexuale Pasul 11
  5
  Împărtășiți fantezii. Discutați despre lucrurile despre care vă imaginați, lucrurile care vă încântau. Scrie-le jos daca te simti jenat si apoi discuta-le cu partenerul tau. Dacă se întâmplă ceva într-o conversație, ca atunci când te uiți la televizor sau citești o revistă, întreabă "Ce crezi despre asta?". Fii sincer și deschis cu partenerul tău. Partajarea fanteziei poate fi revigorantă în viața sexuală.
 • Creierul este cel mai sensibil organ sexual. Discutati fantezii nu neapărat înseamnă că o să le reprezinte în viața reală, ci într-o relație de încredere și deschis, discutând fanteziile de tot felul poate fi o invitație deschisă pentru a explora partea ta sexuală și păstrați ușa proaspătă, spontană și distractiv viața sexuală.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea vieții sexuale Pasul 12
  6
  Conectează-te cu partenerul tău. Înainte de a vă conecta sexual, încercați să vă conectați în moduri diferite. Aceste forme pot diferi de la cuplu la cuplu, deci este important să vă conectați în mod semnificativ ca un cuplu. Găsiți modalități prin care vă conectați semnificativ și apoi participați la aceste interacțiuni înainte de a face sex. Intimitatea poate include conexiune intelectuală, experimentală și emoțională. Trebuie să dezvoltați un sentiment de intimitate și încredere ca bază.
 • Conectați-vă emoțional printr-o conversație sinceră, împărtășind sentimentele și practicând empatia.
 • Conectați intelectual discutarea unui subiect care contează pentru voi doi.
 • Conectează-te fizic cu partenerul tău, așezându-te în față și privindu-te în ochii celuilalt. Poate părea proastă sau ați putea începe să vă simțiți vulnerabili, dar continuați să o faceți și păstrați această intimitate până când sunteți gata să vă deplasați.
 • Metoda 3
  Faceți timp pentru confidențialitate

  Imaginea intitulată Îmbunătățirea vieții sexuale Pasul 13
  1
  Faceți timp pentru a face sex. Puteți să vă gândiți că programarea unui timp pentru sex nu este romantică sau că sexul este mai bun atunci când este spontan, dar încercați. Dacă sunteți întotdeauna "foarte ocupat", aceasta este o modalitate de a vă stabili prioritățile.
  • Planificați o zi în fiecare săptămână în care vă angajați să faceți sex cu partenerul dvs. De-a lungul zilei, dezvoltați entuziasmul și tensiunea. Transformați-l în ceva pe care dvs. și partenerul dvs. așteptăm cu nerăbdare.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea vieții sexuale Pasul 14
  2
  Du-te în vacanță împreună. Chiar și un scurt weekend departe poate ușura povara vieții cotidiene. Uneori, munca, școala sau copiii au prea multe distragere a atenției care interferează cu libidoul tău. Scapa de rutină prin eliminarea distragerii și permițându-vă să vă concentrați asupra partenerului și a relației dvs.
 • Dacă este necesar, găsiți un babysitter (sau un animal de companie) și să ia o vacanță mică. Poate fi la fel de simplu ca și campingul în pădure sau mergi într-un motel mic lângă casa ta.
 • Bugetul dvs. nu vă permite să călătoriți? Du-te în vacanță acasă opriți calculatorul, telefoanele mobile și televiziunea și încercând să vă conectați ca un cuplu.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea vieții sexuale Pasul 15
  3
  Creați un spațiu frumos. Lăsați niște lumânări, investiți în niște foi de mătase și transformați dormitorul într-un sanctuar pentru amândoi. Creați asocieri pozitive în dormitor și a scăpa de orice lucru care nu pare ademenitoare: grămezi de haine murdare, documente de lucru sau jucării.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea vieții sexuale Pasul 16
  4
  Începeți sexul cu partenerul dvs. Dacă ați fost pasiv în preambulul sesiunilor intime, luați controlul pentru o schimbare. Dacă vă simțiți că sunteți cel care inițiază mereu sex, discutați cu partenerul despre ea și spune că nu vrei să se simtă ca un împătimit de sex în relație. Asigurați-vă că totul este în discuție și că ambii sunt mulțumiți de modul în care progresează lucrurile.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea vieții sexuale Pasul 17
  5
  Practicați intimitatea emoțională, precum și intimitatea fizică. Viața sexuală are legătură cu mai mult decât ceea ce se întâmplă între foi. Daca nu sunteti emotional aproape unul de altul, dacă nu petrec timp împreună sau înțeles, sexul va suferi și așa va relația voastră. Ei trebuie să vorbească și trebuie să-și petreacă timpul unul cu altul, având grijă de fiecare aspect al relației lor.
 • Simțiți-vă destul de confortabil cu partenerul dvs. pentru a vă împărtăși speranțele, temerile, visele și dorințele. Experimentează vulnerabilitatea prin deschiderea și acceptarea de către partenerul tău.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea vieții sexuale Pasul 18
  6
  Vizitați un terapeut. Dacă teama dvs. de intimitate sau anxietate influențează foarte mult relația dvs., vă recomandăm să vizitați un terapeut. Un terapeut te poate ajuta să explorezi modalități de a experimenta intimitatea cu partenerul tău, de a rezolva anxietatea și de a comunica mai eficient. Puteți vizita un terapeut ca un cuplu sau o puteți face individual sau ambele.
 • Un terapeut poate ajuta la rezolvarea problemelor care pot interfera cu intimitatea, cum ar fi abuzul sexual în problemele din trecut și emoționale, și pot contribui la promovarea atitudinilor pozitive și sigure fata de sex.
 • Pentru mai multe informații, puteți să căutați Google sau orice alt motor de căutare "cum să găsești un terapeut de sex".
 • sfaturi

  • Nu lăsați miturile despre viața sexuală a altora să împiedice ceea ce se întâmplă în a voastră.
  • Fiți conștienți de faptul că sexul nu este doar despre orgasme.
  • Dacă vă gândiți să utilizați produse pentru a imbunatati viata sexuala, in special pastilele, cremele și spray-uri, investighează siguranța și eficacitatea în primul rând.
  • Amintiți-vă că sexul nu înseamnă doar satisfacerea partenerului. Nu face sex deoarece pare o datorie. Este pentru plăcerea ambelor.

  avertismente

  • pornografie nu este un ghid pentru a face apel la ceea ce femeile doresc să facă sex. Asigurați-vă că întrebați partenerul ce-i place și ce nu-i place.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa vorbesti cu sotia sau prietena ta despre sexul oralCum sa vorbesti cu sotia sau prietena ta despre sexul oral
  Cum să discutați cu partenerul dvs. despre tulburarea sexualăCum să discutați cu partenerul dvs. despre tulburarea sexuală
  Cum se face meditația sexualăCum se face meditația sexuală
  Cum să pierdeți în greutate cu actul sexualCum să pierdeți în greutate cu actul sexual
  Cum să începi să faci din nou sexCum să începi să faci din nou sex
  Cum să te comporți după sexCum să te comporți după sex
  Cum să înțelegi oamenii asexuațiCum să înțelegi oamenii asexuați
  Cum sa-i spui prietenei tale ca vrei intimitateCum sa-i spui prietenei tale ca vrei intimitate
  Cum să-i spui partenerului că merge foarte repedeCum să-i spui partenerului că merge foarte repede
  Cum să eviți violența sexuală în familieCum să eviți violența sexuală în familie
  » » Cum să vă îmbunătățiți viața sexuală

  © 2011—2020 ertare.com