Cum să vă îmbunătățiți simțul umorului

Este dificil să se identifice exact ceea ce constituie un simț al umorului. Diferiții oameni găsesc lucruri amuzante diferite, iar ceea ce poate părea hilar pentru unii poate fi foarte ofensator pentru ceilalți. Cu toate acestea, simțul umorului este important pentru a evita stresul, pentru a vă alătura colegilor din birou și a avea mai mult succes cu femeile (sau cu bărbații). Prin urmare, este crucial să vă gândiți la ce puteți face pentru a vă îmbunătăți simțul umorului.

pași

Imaginea intitulată Îmbunătățiți-vă simțul umorului Pasul 1
1
Participă la spectacole de comedie: atmosfera și performanța comediilor vă pot oferi o perspectivă asupra modului în care oamenii reacționează la glume, precum și ce fel de rutine și glume vă fac să râdeți. Dacă nu aveți timp să mergeți fizic, puteți viziona comedianți și emisiuni de comedie la televizor.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți-vă simțul umorului Pasul 2
  2
  Găsiți partea amuzantă a situațiilor: Deși uneori poate fi greu să vezi partea bună a evenimentelor nefericite într-o zi proastă, încercați să vă gândiți la modul în care alte persoane ar putea vedea situația și să încercați din greu să nu vă supărați. Râziți de accidentele mici, căderile și călătoriile vă vor ajuta să evitați să vă pierdeți temperamentul și să-l regretați mai târziu.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți-vă simțul umorului Pasul 3
  3
  Memorați niște glume de bază. Pentru unii oameni este greu să-și amintească glumele și se simt în afara locului atunci când alți oameni le spun. Merită să memorați niște glume pe care le puteți scoate din mânecă atunci când aveți nevoie de ele sau să vă gândiți în mod constant despre cum puteți transforma o situație amuzantă de zi cu zi într-o anecdotă amuzantă după aceea.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți simțul umorului Pasul 4
  4
  Căutați glume sau cărți de umor. Există multe tipuri de cărți de distracție disponibile, de unde puteți fi inspirați să găsiți modalități de îmbunătățire a simțului umorului. Furnizarea unei cărți amuzante adecvate prietenilor și familiei cu ocazia potrivită va arăta că aveți un bun simț al umorului și că vă gândiți la ele.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți simțul umorului Pasul 5
  5
  Desenează desene animate. Este o idee bună să experimentezi cu asta într-o zi că ești frustrat, chiar dacă nu ești atât de bun în desen. O caricatură simplă cu o imagine amuzantă sau joc de cuvinte poate pune o situație proastă în perspectivă.


 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți-vă simțul umorului Pasul 6
  6
  Aflați de la prietenii dvs. Urmăriți-vă prietenii care credeți că au un mare simț al umorului. Cum se ocupă de situații și de ce fel de glume fac? Există ceva ce poți salva de la acțiunile tale?
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți-vă simțul umorului Pasul 7
  7
  Aflați de la copii. Petreceți timp de calitate cu copiii și vedeți dacă puteți găsi umor în situații ciudate. Umorul copiilor poate oferi o perspectivă alternativă și poate fi revigorant dacă doriți ca starea dumneavoastră de spirit să fie mai ușoară, în loc să faceți întotdeauna glume pentru adulți.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți-vă simțul umorului Pasul 8
  8
  Evitați să fiți ofensați. Întotdeauna gândește-te cu atenție la fel de glume pe care le faci și cum ar putea să-i ofenseze pe alții. Ceea ce ar putea fi amuzant pentru tine poate ofensa pe cineva foarte aproape de tine, deși este posibil să nu-l dai seama imediat.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți-vă simțul umorului Pasul 9
  9
  Nu trece peste amuzant. Umorul forțat și inconfortabil nu va fi distractiv pentru nimeni, cu atât mai puțin pentru tine. Ceva planificat în mod clar nu va funcționa într-o situație socială, așa că relaxați-vă și lăsați umorul să vină în mod natural cu timpul. Cele mai bune glume sunt spontane și neplanificate.
 • sfaturi

  • Utilizarea expresiilor faciale amuzante poate fi un mare ajutor.
  • Întâlnirea cu oameni amuzanți vă poate ajuta, de asemenea. Luați notă de modul în care se confruntă cu situații dificile.
  • Citiți cărți amuzante și vizionați seriile de comedie.
  • Cumpărați cărți de glumă și marcați-vă favoritele.
  • Nu grăbiți lucrurile. Nu toți se nasc cu un bun simț al umorului. Poate că ești mai mult din cei care râd de tot, nu încerca so schimbi. Chiar dacă este un pic de clișeu, fii tu însuți.

  avertismente

  • Rețineți că atunci când nu o folosiți bine, umorul vă poate descuraja partenerul romantic potențial.
  • Nu te lua prea în serios. Având un simț al umorului este o calitate valoroasă.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să evitați luarea în serios a glumelorCum să evitați luarea în serios a glumelor
  Cum să răspândi râsulCum să răspândi râsul
  Cum să-ți faci personalitatea să iasă în evidențăCum să-ți faci personalitatea să iasă în evidență
  Cum să nu mai luați glumele personalCum să nu mai luați glumele personal
  Cum să dezvolți un simț al umoruluiCum să dezvolți un simț al umorului
  Cum să începi să faci un spectacol de comedieCum să începi să faci un spectacol de comedie
  Cum de a atrage femeileCum de a atrage femeile
  Cum să ajuți pe alțiiCum să ajuți pe alții
  Cum să obțineți bine instantaneuCum să obțineți bine instantaneu
  Cum să nu mai râzi după fiecare comentariuCum să nu mai râzi după fiecare comentariu
  » » Cum să vă îmbunătățiți simțul umorului

  © 2011—2020 ertare.com