Cum să vă îmbunătățiți relația

Dacă există probleme nerezolvate în relația dvs. și dacă comunicarea nu este clară și sinceră, va exista în mod inevitabil furie, frustrare, vină și multe ipoteze nefondate. La rândul său, coexistența în relație oferă multe situații dificile, deoarece fiecare zi trebuie să facă față nevoilor, dorințelor, cerințelor și așteptărilor celeilalte persoane. Continuați să citiți pașii pe care vi le oferim mai jos, astfel încât să aveți niște instrumente care să vă ajute să vă îmbunătățiți relația.

pași

Imaginea intitulă Efectuați un Intro Blindfold
1
Fiți conștienți de problemele reale care trebuie rezolvate. Scoateți bandajul din ochi și vedeți ce se întâmplă în partenerul dvs. Este posibil ca rutina să provoace haos, gelozie necontrolată, lipsă de entuziasm sau probleme de comunicare. Descoperiți cauza problemei pentru a găsi o soluție.
 • Cupluri drăguțe -_- dragoste-18948424-500-333.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imagine cu titlul Cupluri drăguțe _ dragoste 18948424 500 333
  2
  Găsiți timpul și locul potrivit pentru a discuta cu partenerul dvs. despre subiect. Asigurați-vă că este receptiv. Trebuie să fii calm și suficient de deschis pentru a asculta ceea ce are partenerul tău.
 • Nu vă supărați de ceea ce auziți, uneori adevărul doare, dar acest exercițiu de comunicare este necesar pentru a depăși orice neplăcere.
 • Dacă partenerul dvs. este înălțat, ar trebui să puteți controla situația fără să vă supărați. Ceea ce căutați este să ajungeți la rădăcina problemei, nu să creați unul nou.
 • Când vorbiți, faceți-o din inimă, priviți-vă în ochi, cu corpul tău relaxat, cu mintea voastră calmă, schițând un zâmbet moale cât mai natural posibil, folosind o voce calmă și exprimându-vă în modul cel mai clar și sincer posibil. Când partenerul tău vorbește cu tine, ascultă-o cu toată atenția.
 • Imagine intitulată Arată un băiat timid pe care îl place de el Pasul 3
  3
  Exprimați ce este acceptabil sau inacceptabil pentru dvs. Partenerul dvs. trebuie să știe. Acest lucru vă va împiedica să faceți presupuneri și să creați mai multe neînțelegeri. Dacă partenerul dvs. este străin dorințelor sau așteptărilor dvs., el nu va putea niciodată să vă satisfacă. Același lucru este valabil și pentru dvs., trebuie să știți ce este acceptabil pentru partenerul dvs. sau nu, precum și așteptările și dorințele dumneavoastră.
 • Imaginea intitulată Julia
  4
  Fii un bun prieten al partenerului tău. Aceasta înseamnă că trebuie să fiți dispus să o ascultați, să o ajutați, să o sprijiniți, să o îngrijiți și să o iubești necondiționat.
 • Imaginea intitulată


  5
  Acceptați diferențele lor față de dvs. Dacă în loc să accepți partenerul așa cum este el, încercați să potriviți imaginea ideală pe care o aveți în minte, nu o veți cunoaște, o veți acuza că a eșuat, veți fi supărat și veți simți resentimente.
 • O relație bună se realizează prin acceptarea diferențelor dintre celelalte și privirea la virtuțile lor. Nu vă ajută să vă concentrați asupra greșelilor sau diferențelor lor față de voi.
 • Amintiți-vă că dvs. și partenerul dvs. veniți din familii diferite, cu educație, obiceiuri și experiențe diferite. Toate acestea fac ca oamenii să fie diferiți și aceștia văd cu aceleași situații aceleași ochi.
 • Imagine cu denumirea Fii convingătoare Pasul 4
  6
  Dă-i libertate. Ca ființe individuale, toți oamenii trebuie să se dezvolte și să aibă experiențe proprii. Trebuie să aveți încredere și să permiteți partenerului dvs. să se deplaseze în jurul lumii, fără să se teamă de ceea ce aveți de gând să gândiți sau să spuneți. A avea proprii prieteni, practicarea unui sport sau apartenența la un grup social este ceva sănătos pe care ambii parteneri ar trebui să aibă dreptul să-l exercite.
 • Imaginea intitulată
  7
  Nu judeca sau critica. Cei mai mulți oameni fac lucruri în viața lor, gândindu-se că este cel mai bun pe care l-ar putea face în acel moment. Nimănui nu îi place să primească critici sau să fie judecat, adevărul este că nimeni nu este perfect pentru a judeca sau a critica altcineva.
 • Trăiți prezentul, lăsați trecutul în trecut. Nu există nicio modalitate de a te întoarce și de a schimba trecutul, dar dacă poți avea un cadou bun, astfel încât în ​​viitor trecutul tău să fie așa cum vrei tu ... înțelegi?
 • Critica generează resentimente și sentimente negative. Dacă nu vă place ceva, vorbiți fără a critica.
 • Imagine cu titlul Cuplu roman 2
  8
  Petreceți timp cu partenerul dvs. Că sunt ființe individuale și diferite nu înseamnă că nu au nimic în comun. Găsiți ceva care atât ca și să investească timp pentru a împărtăși cu partenerul tău. Uneori cele mai nesemnificative lucruri pot realiza momente fantastice și de neuitat.
 • De asemenea, pot face schimburi. De exemplu, puteți să o dansați pentru că partenerul dvs. o iubește și ea vă poate însoți să vizionați un joc, ceea ce vă place.
 • Cel mai important este că aceștia ajung la un acord care îi face pe amândoi fericiți. Dacă acestea sunt însoțite de o dispoziție proastă, este preferabil să nu faceți acest lucru.
 • sfaturi

  • Rețineți că relaționând cu partenerul dvs., vă referiți la partea dvs. frumoasă, dar și la aspectele sale mai întunecate. Acceptați partenerul în întregime.
  • Și nu uitați că pentru partenerul dvs. să te iubească, mai întâi trebuie să te accepți și să te iubești.

  avertismente

  • Dacă nu luați măsuri acum pentru a vă îmbunătăți relația, va deveni tot mai dificilă. De-a lungul timpului, modelele neurotice de comportament (dependență și dominație) pot fi consolidate, care pe termen lung sunt foarte greu de vindecat.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să participi la terapia cuplurilorCum să participi la terapia cuplurilor
  Cum să păstrați o relație de iubițiCum să păstrați o relație de iubiți
  Cum să-i spuneți partenerului că aveți o tulburare de dependențăCum să-i spuneți partenerului că aveți o tulburare de dependență
  Cum să nu mai gândiți prea mult la o relațieCum să nu mai gândiți prea mult la o relație
  Cum să determini dacă ți-ai găsit partenerul de sufletCum să determini dacă ți-ai găsit partenerul de suflet
  Cum să determinați dacă o relație pe distanțe lungi funcționeazăCum să determinați dacă o relație pe distanțe lungi funcționează
  Cum să elimini discuțiile toxice în relația taCum să elimini discuțiile toxice în relația ta
  Cum de a alege un loc bun și cuvintele potrivite pentru a încheia o relațieCum de a alege un loc bun și cuvintele potrivite pentru a încheia o relație
  Cum să evitați încheierea unei relațiiCum să evitați încheierea unei relații
  Cum să construiești o relație sănătoasăCum să construiești o relație sănătoasă
  » » Cum să vă îmbunătățiți relația

  © 2011—2020 ertare.com