Cum să îmbunătățiți aptitudinile sociale la copii

Abilitățile sociale sunt abilități foarte importante pe care copiii trebuie să le dezvolte. Ei vor folosi din ce în ce mai mult cursul vieții lor și cu cât vor avea mai multe aptitudini sociale pe care le au, cu atât vor avea mai multă încredere în sine.

pași

Imaginea intitulată Îmbunătățirea abilităților sociale la copii Pasul 1
1
Învățați-i să se joace cu ceilalți când sunt mici. Când faceți acest lucru, copilul dvs. se va simți confortabil jucând cu alți oameni, pentru că ei vor fi făcut-o înainte. Încercați să-l ajutați să se obișnuiască să fie social cu ceilalți copii de vârsta lui. Încercați să îi spuneți să se joace cu alți copii în timpul jocului.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea abilităților sociale la copii Pasul 2
  2


  Programați o întâlnire de joc pentru copilul dvs. O programare a copiilor este atunci când doi sau mai mulți copii mici se întâlnesc pentru a desfășura activități. Dacă unul dintre prietenii dvs. are copii de aceeași vârstă, vă recomandăm să aveți un joc de întâlniri. De asemenea, încercați să întrebați copilul dvs. dacă există cineva la școală / îngrijire de zi cu care ar dori să se întâlnească. Spune-i fiului tău să-i întrebe pe prietenul său pentru telefon, ca să poată vorbi cu părinții tăi. Acesta este un pas important deoarece copilul dvs. va crede că datele jocului sunt distractive și va dori să aibă mai mult, sporind astfel abilitățile sociale.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea abilităților sociale la copii Pasul 3
  3
  Puneți-vă copilul într-o activitate cum ar fi karate, balet, fotbal sau orice altceva interesat. Acolo se vor intalni cu alti copii cu un interes comun, crescand abilitatile lor sociale.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea abilităților sociale la copii Pasul 4
  4
  Răsplătește-ți copiii prin dezvoltarea unor obiceiuri sociale bune. Acest lucru poate fi la fel de simplu ca și dându-le bomboane sau lăsându-le să adoarmă mai târziu. Aceasta trimite copilului mesajul că, atunci când acestea sunt sociale, vor fi recompensați.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să dezvolți abilitățile sociale ale băiatului tăuCum să dezvolți abilitățile sociale ale băiatului tău
  Cum să-i înveți pe copii despre prietenieCum să-i înveți pe copii despre prietenie
  Cum să alegi jocuri de tehnologie educațională pentru copiii tăiCum să alegi jocuri de tehnologie educațională pentru copiii tăi
  Cum să evitați păduchii la copiiCum să evitați păduchii la copii
  Cum de a consolida încrederea copiilorCum de a consolida încrederea copiilor
  Cum să joci un rol activ în educația copilului tăuCum să joci un rol activ în educația copilului tău
  Cum să te descurci cu vina în care copilul tău este un singur copilCum să te descurci cu vina în care copilul tău este un singur copil
  Cum să țineți copiii concentrați?Cum să țineți copiii concentrați?
  Cum să ajuți copiii cu autism să socializezeCum să ajuți copiii cu autism să socializeze
  Cum să vă exersați copilul de 1 până la 2 ani care are o boală cronicăCum să vă exersați copilul de 1 până la 2 ani care are o boală cronică
  » » Cum să îmbunătățiți aptitudinile sociale la copii

  © 2011—2020 ertare.com