Cum de a îmbunătăți intimitatea fizică

Indiferent dacă sunteți bărbat sau femeie, heterosexual sau homosexual, probabil știți că în timp ce intimitatea fizică cu partenerul dvs. poate fi o oportunitate de a vă aprofunda dragostea și afecțiunea, uneori poate fi și o sursă de tensiune mare. Când ne deschidem partenerului prin afecțiune fizică sau sexuală, devenim vulnerabili din punct de vedere emoțional, ceea ce face ca orice greșeală sau dificultate să fie mult mai dureroasă decât normal dacă s-ar fi întâmplat într-o altă zonă a vieții. Prin urmare, acest tip de probleme de intimitate fizică nu ar trebui ignorate, deoarece pot pune o relație în probleme grave.

pași

Metoda 1
Dezvoltarea intimității

Imaginea intitulată Îmbunătățirea intimității fizice Pasul 1
1
Simțiți-vă confortabil afișând afecțiunea dvs. treptat. Dacă nu aveți nici o experiență care să acționeze fizic cu afecțiunea partenerului sau iubitului, nu vă scufundați în cea mai adâncă parte! Făcând acest lucru este formula perfectă care duce la confuzie și rănire a sentimentelor. În schimb, să vă faceți timp pentru a vă dezvolta sentimentul de intimitate fizică cu partenerul dvs., începând cu mici (dar semnificative) afecțiuni și apoi treptat spre cele mai grave forme de afecțiune. Rețineți că emoțiile implicate în intimitatea fizică sunt foarte puternice și reale, așa că nu vă grăbiți să vă grăbiți în forme intense de intimitate fizică până când vă simțiți confortabil cu cei mai puțin intenți.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea intimității fizice Pasul 2
  2
  Participați la activități care implică o apropiere fizică. Dacă nu sunteți sigur cum să începeți relația fizică cu partenerul dvs., începeți încetul cu încetul. A face ceva care impune ca ambii dintre voi sa fiti fizic apropiati este o modalitate perfecta de a incepe obiceiul de a fi afectiv fizic cu partenerul tau si poate fi chiar o "rampa de lansare" pentru alte activitati fizice. Încercați să vă încurcați atunci când vedeți un film, luați-vă un roller coaster împreună, mergeți cu o motocicletă sau un jet de schi sau orice altceva care necesită doi oameni să se înfunde. Chiar și actul simplu de a sta jos, astfel încât o parte a piciorului tău atinge partenerul tău este mai iubitoare decât nu. Toată lumea trebuie să înceapă cumva!
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea intimității fizice Pasul 3
  3
  Apreciați mângâirile. Când se simt confortabil să se afle în bulele personale ale fiecăruia, este posibil ca dvs. și partenerul dvs. să începeți să vă îmbrățișați sau să vă curbați în mod natural. Odihna în timp ce îmbrățișați partenerul dvs. este o modalitate excelentă (și foarte subestimată) de a vă relaxa împreună cu partenerul, deoarece vă întăresc legătura.
 • Nu subestimați timpul petrecut îmbrățișând partenerul. Pe măsură ce relația devine mai gravă, poate doriți să aveți mai multe momente de genul asta.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea intimității fizice Pasul 4
  4
  Țineți mâna ca semn de afecțiune. Țineți mâna partenerului tău poate suna copilărești și nevinovat pentru persoanele cu experiență, dar este un semn de afecțiune importantă, mai ales în situațiile în care alte token-uri de dragoste ar putea fi inadecvate. De exemplu, acest gest este un mod acceptabil din punct de vedere social de a arăta afecțiunea în public, deoarece sărutul cu pasiune poate fi considerat ofensator. Țineți mâna partenerului este, de asemenea, o modalitate foarte bună de a arăta afecțiune atunci când alții sunt gesturi romantice nepractice, ca atunci când sunteți blocat pe bancheta din spate a unei mașini mici. În timp ce țineți mâinile nu este cel mai interesant și interesant mod de a arăta intimitatea fizică, este, fără îndoială, cea mai versatilă.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea intimității fizice Pasul 5
  5
  Saruta-ti partenerul ca un spectacol de pasiune, dar nu iti saruta prea in serios. Acesta este momentul minunat! Saruta partenerul tau este urmatorul pas dupa ce iti iei mainile si imbratisam. Este o modalitate de a arăta că îți pasă cu adevărat partenerul tau si doresc. În mod ideal, prima dată când săruți dragi ar trebui să fie atât de plin de dor Nu va fi dificil să o faceți. Desigur, este foarte nerealist să presupunem că fiecare cuplu va avea un prim sărut perfect sau, de fapt, sărutări perfecte în De cele mai multe ori, deci nu acordați prea multă atenție oricărui sărut. Dimpotrivă, luați în considerare sărutatul ca ceva distractiv și reciproc plăcut în loc de afecțiuni grave.
 • 6
  Fii jucaus! Perspectiva de a te implica în intimitatea fizică cu partenerul tău nu ar trebui să fie intimidantă. Dacă este cazul, poate fi necesar să discutați sincer problema cu ea despre problemele dvs. de intimitate. Intimitatea fizică ar trebui să fie o oportunitate nu numai pentru a vă arăta afecțiunea față de partenerul dvs., ci pur și simplu pentru a avea un moment bun cu ea, așa că vă recomandăm să vă păstrați afișele de afecțiune luminoase și jucăușă. Glumirea cu partenerul dvs. este o modalitate sigură de a ușura starea de spirit. Încercați să o gâlceți în timp ce o îmbrățișați în timpul unei sesiuni de sărutări pasionate. Atâta timp cât glumele sunt făcute cu umor bun și considerați frustrarea sau sentimentele partenerului dvs., este o modalitate bună de a infuza orice act de intimitate fizică cu o pasiune jucăușă.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea intimității fizice Pasul 7
  7
  Rămâi fericit și sănătos Trebuie menționat faptul că atitudinea dvs. nu este singurul lucru care afectează capacitatea dvs. de a avea o relație emoțională intimă cu partenerul dvs. Sănătatea fizică și emoțională influențează de asemenea sentimentul că aveți intimitate cu partenerul. De exemplu, o igienă bună este obligatorie. Nu există altă cale de a spune. Indiferent cât de romantic sunteți - dacă vă stingeți, intimitatea voastră fizică va suferi. Trebuie să lucrați și la starea fizică, astfel încât să vă puteți vedea și să vă simțiți mai bine atunci când sunteți cu partenerul. Pe partea emoțională a ecuației de intimitate, veți dori să vă ocupați în primul rând de sursele semnificative de stres din viața dvs. în care acestea apar, deoarece stresul poate avea un impact profund negativ asupra capacității dvs. de a vă bucura de sesiuni de intimitate fizică.
 • Faceți exerciții în mod regulat. Studiile au arătat că exercițiile fizice regulate vă fac să vă simțiți mai bine deoarece eliberează substanțe chimice numite "endorfine" în creier. Aceste endorfine ajută la producerea unui sentiment de euforie și satisfacție, ceea ce vă asigură că sunteți într-o dispoziție adecvată pentru intimitatea fizică. Ca un bonus suplimentar, exercițiul obișnuit vă poate ajuta să vă îmbogățiți și să vă arătați mai atractivi!
 • Nu vă fie frică să discutați cu alte persoane (inclusiv cu profesioniști instruiți) despre orice stres mental pe care îl aveți în viața voastră. În plus față de prietenii dvs., de cei dragi și de autorități de încredere, cum ar fi profesorii și preoții, consilierii vă pot ajuta să vorbiți despre problemele care vă provoacă stres sau interfera cu capacitatea dvs. de a avea o intimitate fizică satisfăcătoare.
 • Metoda 2
  Confidențialitatea în dormitor

  Imaginea intitulată Îmbunătățirea intimității fizice Pasul 8
  1
  Revedeți-vă atitudinile legate de sex. Intimitatea fizică sub formă de sex nu este un spectacol, o activitate sau o competiție. Mai degrabă, este cea mai sinceră expresie a dragostei pentru cealaltă persoană și este o modalitate de a consolida legătura dintre dvs. și partenerul vostru. Cel puțin, ar trebui să fie distractiv, relaxant și satisfăcător - nu stresant! Nu cred că sexul este ceva ce trebuie să faci într-un anumit fel sau altfel nu este „bun“ - dimpotrivă, cred că de sex ca o oportunitate pentru tine si partenerul tau sa fie singur. Această atitudine se extinde și la felul în care vă vedeți partenerul, este o persoană reală cu propriile plăceri sexuale și nemulțumiri!
  • De exemplu, să presupunem că un cuplu heterosexual are probleme de intimitate, deoarece omul din relație este conștient de capacitatea sa de iubit. Omul funcționează cu ipotezele greșite suficiență în principiu masculin, ea crede ca munca unui om este de a fi un „activ“ și „experiență“ partener. În mod ironic, aceeași preocupare este ceea ce vă împiedică să câștigați experiența și încrederea de care aveți nevoie pentru a fi cel mai bun iubitor pe care îl puteți fi. Dacă omul vede mai mult sexul ca pe o formă de auto-exprimare și mai puțin ca o ocazie de a juca un rol predeterminat, probabil că se va bucura mai mult de el.


 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea intimității fizice Pasul 9
  2
  Ia ceva timp pentru romantism. Sexul este ca orice altă îndemânare sau hobby. Devotarea timpului și efortului poate face mult mai bine. Poate doriți să încercați gesturi "tradiționale" romantice: de exemplu, lumânări luminoase aromatice, împărtășiți un pahar sau două de vin și au o conversație caldă pe canapea bucurându-se de intimitatea momentului. În mod alternativ, poate doriți să încercați ceva mai puțin obișnuit, care vă convine ca doi. Amintiți-vă că orice veți decide să faceți, toate eforturile vor duce la un moment plăcut și plin de iubire pentru ambii.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea intimității fizice Pasul 10
  3
  Învață să masagezi. Masajele sunt excelente ca semn de afecțiune, ca o metodă a jocului anterior și o modalitate de a vă apropia de partenerul dvs. Poate doriți să utilizați un ulei neutru (cum ar fi uleiul de semințe de struguri), mai ales dacă dumneavoastră sau partenerul dumneavoastră aveți alergii. Cu toate acestea, dacă nici unul dintre dvs. nu le are, aveți opțiunea de a folosi cremă sau ulei parfumat pe care partenerul dvs. preferă. Beneficiile senzațiilor și mirosurilor plăcute pot să vă relaxați și să vă încântați atât partenerul cât și dumneavoastră.
 • A atinge și a fi atins este la fel de importantă, așa că învață să dai și să primești! Dacă sunteți prea nervos pentru a primi un masaj fără a se rupe de râs, încercați să vă relaxați mai devreme cu un exercițiu ușor sau cu o baie într-un jacuzzi.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea intimității fizice Pasul 11
  4
  Fiți deschisi și comunicați despre sex. Din când în când, discutați cu partenerul dvs. pentru a afla mai multe despre plăcuirile și neplăceri. Mulți oameni pot fi timizi în a-și exprima dorințele cele mai adânci în căldura momentului, caz în care vorbesc despre sex în afara actului în sine este fundamental pentru a se asigura că ambii sunt satisfăcuți.
 • Dezvoltarea obișnuinței de a vă concentra pe satisfacția partenerului dvs. este o idee bună. Dacă ambele au această atitudine de dăruire, sexul poate deveni o activitate incredibil de satisfăcătoare și poate, de asemenea, să-și consolideze legăturile.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea intimității fizice Pasul 12
  5
  Du-te în pat împreună. Acest lucru pare evident, dar cu cerințele muncii și îngrijirii copiilor (dacă le aveți), multe cupluri nu au ocazia să se culce în același timp. Mergând la culcare împreună nu este doar o ocazie de a face sex (deși acest lucru contează prea mult!), Este o oportunitate de a avea încredere în partenerul dvs. și de a dezvolta o relație mai intimă între ele. Multe dintre cele mai sincere și sincere conversații ale unui cuplu se întâmplă în pat, deoarece este o parte a zilei în care este practic garantat că nu mai este nimeni în jur. Renunțarea la acest moment special înseamnă renunțarea la o mare oportunitate pentru intimitatea fizică și emoțională.
 • Dacă programul dvs. pur și simplu nu vă permite să mergeți la culcare în același timp cu partenerul dvs., cel puțin încercați să treceți ceva timp în pat cu ea (înainte de a se ridica, de exemplu). De asemenea, încercați să aflați dacă partenerul dvs. este "în starea de spirit", astfel încât puteți fi siguri că sunteți în pat cu ea când este necesar.
 • 6
  El petrece mult timp în jocurile anterioare. Teasingul, sărutările, mângâierea și alte tehnici de stimulare sexuală pot fi instrumente incredibile pentru a crește satisfacția în timpul sexului. Este, de asemenea, o modalitate excelentă de a descoperi ceea ce îi place fiecare dintre ei, deoarece majoritatea oamenilor sunt mai deschisi sexual atunci când sunt "în stare". Nu grăbiți lucrurile, faceți-vă timp pentru a vă bucura cu adevărat de fiecare clipă.
 • 7
  Nu forțați niciodată partenerul să facă ceva care o face să se simtă inconfortabil. Experimentarea în timpul sexului poate fi minunată. Este o modalitate excelentă de a vă extinde orizontul ca un cuplu. Cu toate acestea, dacă o faceți fără a lua în considerare sentimentele partenerului dvs., s-ar putea să-l răniți într-adevăr. Este acceptabil să propuiți partenerilor noștri noi idei, dar nu încercați niciodată să o forțați să facă ceva la care nu vrea să facă parte. Acest lucru poate duce la pocăință adâncă și la daune ireparabile.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea intimității fizice Pasul 15
  8
  Nu vă puneți la încercare limitele. Așa cum este important să nu fiți exigenți sexual cu partenerul dvs., este de asemenea important ca ea nu o cere. Nu simți niciodată că trebuie să-ți exprimi afecțiunea fizică într-un mod care nu te simți confortabil. Rushing în situații sexuale pentru care nu sunteți gata vă poate lăsa răni emoționale și confuze. Dacă partenerul vostru vă cere să faceți ceva sexual pe care nu sunteți dispus să îl faceți, Nu vă forțați să faceți acest lucru fie pentru că vă simțiți obligați sau dorința de a vă face partenerul fericit. Cuplurile respectate vor fi mai mult decât pacient și înțelegere. De-a lungul timpului, pe măsură ce câștigați încrederea ca pe un iubit, vă puteți da seama în cele din urmă că sunteți interesat să încercați lucruri noi care, odată ce v-ați intimidat. Ascultați vocea interioară și nu simțiți nevoia de angajament în acest domeniu.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea intimității fizice Pasul 16
  9
  Satisface curiozitățile și fanteziile. Cu răbdare, timp și respect, vei crește și te vei simți mai confortabil și încrezător ca un iubit. Pe măsură ce dragostea ta ca un cuplu crește, poți începe să îți împărtășești cele mai intime fantezii (și poate chiar să le faci pe niște!). Atâta timp cât este distractiv, recompensat și făcut într-un mod care păstrează dragostea și respectul față de voi înșivă, nu veți avea nici un rău când o veți experimenta.
 • sfaturi

  • Veți fi doar un cuplu voluntar dacă sunteți cu adevărat confortabil cu persoana cu care vă aflați.
  • Relațiile fizice merg în ambele direcții, la fel ca conversațiile. Țineți cont de preferințele partenerului dvs. și depuneți eforturi pentru a vă mulțumi, atâta timp cât vă simțiți confortabil.
  • Într-o noapte, relațiile pot părea amuzante, dar numai atunci când dezvolți o relație fizică cu cineva pe care îl iubești atunci când sexul devine cu adevărat semnificativ.
  • Spunând lucrurile murdare unii pe alții, vă pot aduce mai aproape ca un cuplu. Dacă vorbești murdar, ambii se vor gândi mai mult la lucrurile murdare, vor mai mult și vor avea curajul să o facă în realitate. O modalitate foarte bună de a începe să vorbești murdar este de a juca întrebări. Puneți o întrebare, răspunde și viceversa. De asemenea, ar trebui să puteți începe cu cele mai mici lucruri și apoi cele mai murdare. Nu vă fie teamă dacă sunteți băiat, fetele sunt mai pervertite decât credeți! Trebuie doar să găsești o modalitate de ao face să se simtă confortabil. De asemenea, puteți obține informații - de exemplu, ceea ce nu vă place, ceea ce vă excitează etc. Oricum, vorbind murdar, viteza e mai rapidă. La început încercați să vorbiți pe Facebook sau pe o rețea socială, pentru că vă puteți simți mai bine.

  avertismente

  • Nu permiteți niciodată partenerului dvs. să vă convingă să faceți ceva pentru care nu vă simțiți pregătit. Luați timp pentru a cunoaște o persoană înainte de a vă lega fizic cu ei și asigurați-vă că este ceea ce doriți cu adevărat. Nu lasa niciodata pe nimeni sa te apese.
  • Asigurați-vă că practicați sexul în condiții de siguranță! Asigurați-vă că utilizați un prezervativ pentru a vă proteja pe dvs. și pe partenerul dumneavoastră de bolile cu transmitere sexuală. Cu toate acestea, rețineți că, chiar și cu prezervativ, transmiterea bolilor cu transmitere sexuală este posibilă.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să discutați cu partenerul dvs. despre tulburarea sexualăCum să discutați cu partenerul dvs. despre tulburarea sexuală
  Cum să mângâiCum să mângâi
  Cum să afli dacă ești lesbiană sau nuCum să afli dacă ești lesbiană sau nu
  Cum să se sărute în publicCum să se sărute în public
  Cum să înțelegi oamenii asexuațiCum să înțelegi oamenii asexuați
  Cum să ții un prietenCum să ții un prieten
  Cum să-i spui partenerului că merge foarte repedeCum să-i spui partenerului că merge foarte repede
  Cum sa te bucuri de o relatie atunci cand esti in liceuCum sa te bucuri de o relatie atunci cand esti in liceu
  Cum să exprimi dragosteaCum să exprimi dragostea
  Cum să promovezi empatie reciprocă în relația taCum să promovezi empatie reciprocă în relația ta
  » » Cum de a îmbunătăți intimitatea fizică

  © 2011—2020 ertare.com