Cum să rămâi calm când te afli în apropierea ta

Nu contează dacă obiectivul este de a recupera un ex, de a rămâne prieteni sau de a arăta că ați trecut mai departe cu viața dvs. sau chiar și cu cei trei. Cheia este să rămâi calm. Poate fi complicat, dar nimănui nu îi place o persoană disperată sau ostilă.

pași

Stay-Calm-Around-o-Ex-Step-1.jpg" class ="imagine lightbox">
Imaginea intitulată Stați liniștit în jurul unui pas ex 1
1
Învață să rămâi calm. S-ar putea să vă vedeți prea mult, uneori sau aproape niciodată, dar ori de câte ori faceți, ar trebui să utilizați acel moment în favoarea voastră. Pentru a păstra calmul, trebuie să aveți și să arătați o atitudine pozitivă. Chiar dacă el / ea este cu noul partener, prietenii și familia sau singur, nu contează. Dacă încă mai simte ceva pentru tine și vede cât de fericit ești, el / ea ar putea să te vadă mai mult sau să te gândești la tine mai mult decât de obicei și asta este ceea ce vrei.
 • Stay-Calm-Around-o-Ex-Step-2.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Stați liniștită în jurul unui pas ex 2
  2
  Pretindeți până când veți obține. Va fi dificil. Din anumite motive, s-ar părea că nu observa, nu-i pasă sau poate fi mai fericit fără tine. Aceasta ar putea fi o mască, dar nu primiți nici o iluzie. Ultimul lucru de care aveți nevoie este să vă prindeți în emoții false pe care credeți că ar fi putut să apară între voi și ex. Obiectivul principal este să vă mențineți calmul, astfel încât să puteți gândi mai clar și să faceți următorul pas spre ceea ce este mai bine pentru dvs.
 • Stay-Calm-Around-o-Ex-Step-3.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Stați liniștită în jurul unui Ex Pas 3
  3
  Găsește ceva care îți amintește de cât de specială ești. Rămâi ocupați, atingeți noi obiective, indiferent cât de mari sau mici sunt acestea. Este important să o faceți pentru că arată că viața continuă, cu sau fără persoana respectivă, și că sunteți calm. Nu este nimic mai atractiv decât asta. Fie că sunteți fostul dvs. sau cineva nou, aveți grijă să vă păstrați respectul de sine.
 • Stay-Calm-Around-o-Ex-Step-4.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Stați calm în jurul unui pas ex 4
  4
  Dezvoltați o atitudine mai pozitivă Când sunteți ocupat să faceți aceste activități în viața voastră, ar trebui să aveți o atitudine mai pozitivă. Chiar dacă nu obțineți tot ce vă doriți, ar trebui să fiți recunoscător pentru tot ceea ce aveți. Acest lucru vă va oferi mai multă libertate pentru a vă controla acțiunile, chiar dacă interacționați cu ex, el (nou) (a) vă veți îmbunătăți (străluci) și vă veți menține calm (a).
 • Stay-Calm-Around-o-Ex-Step-5.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Stați calm în jurul unui pas ex 5
  5
  Controlul emoțiilor negative Un alt detaliu important pentru a păstra calmul este să scapi de toate emoțiile negative. Când ești singur sau cu un prieten de încredere, ar trebui să-i lași să plece. Scrie-le pe toate și fii total sincer cu tine însuți. Dacă acest lucru nu funcționează pentru dvs., exerciți sau ascultați muzică care este în concordanță cu emoțiile dvs., dar, de asemenea, vă motivează să știți că acest lucru nu este sfârșitul (chiar dacă vă simțiți așa). Nu folosiți droguri sau alcool. Acest lucru va ușura temporar durerea și aveți nevoie de ceva pozitiv care îmbunătățește cu adevărat felul în care vă controlați sentimentele pe termen lung. Doar încercați Ce puteți pierde?
 • Stay-Calm-Around-o-Ex-Step-6.jpg" class ="imagine lightbox">


  Imaginea intitulată Stați calmă în jurul unui pas ex 6
  6
  Plânge, plânge, plânge! Nu o faceți în fața ex-ului dvs., se pare că încercați să-l manipulați. Acest lucru va face ca lucrurile să se înrăutățească și îl veți îndepărta.
 • Stay-Calm-Around-o-Ex-Step-7.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Stați calmă în jurul unui pas ex 7
  7
  Străduiți-vă să acceptați situația. Dacă trebuie să se întâmple, se va întâmpla. Nu poți forța nimic, trebuie să fie autentic oricum. Dacă există o posibilitate ca ex-ul tău să te iubească sau dacă sunt încă prieteni, această parte poate fi complicată. Vezi cum te tratează, cum vorbește cu tine sau cum se comportă. Dacă te cheamă să vezi cum faci, minunat - dar nu-i arăta că ești foarte entuziasmat. Nu menționați problemele, nici trecutul, dacă nu este pozitiv. Dacă menționează ceva, este bine, urmăriți fluxul, dar controlați emoțiile și ascultați (mai ales dacă a fost o problemă în trecut). Nu imploră, nu te victimiza și nu pierde controlul. Aceste atitudini îl vor alunga și îl vor face să regrete, chiar dacă au venit. Rămâi calm. Fiți subtil, prietenos și reamintiți-i că, indiferent de ce se întâmplă, o veți sprijini întotdeauna. Dar spune-i doar dacă simți cu adevărat sau o poți dezamăgi. Fii cinstit.
 • Stay-Calm-Around-o-Ex-Step-8.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Stați calmă în jurul unui pas ex 8
  8
  Un alt mod de a rămâne calm este să fii răbdător. Dacă el / ea consideră reluarea relației cu dvs. sau dacă are încă sentimente puternice față de dvs., el / ea va demonstra acest lucru. Și nu vorbesc într-un mod fizic. (Această parte ar putea fi confuză, mulți vor să aibă aurul și moro-ul, să nu devină o altă victimă). Rămâi concentrat, deoarece în această perioadă s-ar putea să fiți foarte vulnerabilă.
 • Stay-Calm-Around-o-Ex-Step-9.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Stați calmă în jurul unui pas ex 9
  9
  (Sfat doar pentru fete) Lasă-l să vină la tine. În acest moment, el ar putea fi confuz și să fie precaut cu privire la orice decizie pe care ar putea să o facă la un moment dat. Indiferent ce se întâmplă, viața ta nu se oprește pentru el. Țineți prioritățile în ordine și continuați să fiți la fel de pozitive pe cât puteți. Dacă vine momentul când acum pare să fie mai deschis cu tine și să vorbească cu tine despre relația sau despre tine, ar trebui să rămâi prudent. Dacă tot vă place, mergeți și spuneți-i ce simțiți. Dar dacă vedeți că trece timpul și nu poate lua o decizie sau pare a fi pe un roller coaster, el acceptă că acesta este sfârșitul sau, cel puțin, lăsați-l să meargă mental. Trebuie să ai grijă de viața ta. Rămâi calm, nu trebuie să-ți pierzi timpul. Ce respect aveți cu adevărat dacă nu înțelegeți asta?
 • Stay-Calm-Around-o-Ex-Step-10.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Stați liniștită în jurul unui pas ex-10
  10
  Rețineți că suntem cu toții diferiți, așa cum sunt cazurile. Dar calmul este ceea ce face procesul de separare mult mai bun, indiferent dacă sunteți destinat să fiți împreună sau să deveniți prieteni sau străini.
 • sfaturi

  • Amintiți-vă cât de mare sunteți și dacă acea persoană nu o vede, atunci nu merită.
  • Nu spuneți lucrurile și scăpați de zvonuri. Pot să apară, dar arată că sunteți mai bine decât asta. Ei nu se dovedesc a fi buni pe termen lung.
  • Dacă practicați o religie sau ceva similar, rugați-vă să vă controlați emoțiile sălbatice și să reduceți durerea la minimum.
  • El sau ea ar putea stabili relații foarte strânse cu ceilalți. Nu vă gândiți la ele, ar putea fi foarte dificil (mai ales dacă auziți multe despre acest lucru), dar rămâneți pozitivi și gândiți-vă la alte lucruri. El / ea are dreptul să facă ceea ce dorește și tu. Respectați-vă și respectați-vă, veți fi fericiți că ați făcut-o.

  avertismente

  • Viața continuă, concentrați-vă asupra obiectivelor personale.
  • Nu vă lipsiți de lumea întâlnirii, dar nu vă gândiți nici la mintea voastră.
  • Nu vorbi rău despre fostul tău pentru orice motiv, să-ți amintești de karma!
  • Aveți grijă dacă relația devine fizică. Dacă această persoană nu sa întors cu dvs. sau nu a făcut un efort complet pentru a reconstrui relația, există mari șanse să vă răniți din nou.
  • Nu pierdeți speranța. Fii răbdător Dar, de asemenea, fiți inteligenți să știți când este timpul să eliberați acea persoană și să continuați viața.
  • Nu te bucura prea mult Există posibilitatea ca ei să nu-și reia relația. Acesta este motivul pentru care, în timp, trebuie să acceptați și să învățați din această experiență. Aceasta este cheia pentru a rămâne liniștită.
  • A fi vulnerabil la acțiuni disperate îi va ajuta doar să profite de tine, dacă el / ea este un fel de persoană.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să rămâi calm în vremuri dificileCum să rămâi calm în vremuri dificile
  Cum să dezvolți o atitudine pozitivă față de viațăCum să dezvolți o atitudine pozitivă față de viață
  Cum să găsești pacea și fericirea adevăratăCum să găsești pacea și fericirea adevărată
  Cum să fii bun prin faptul că ești singurCum să fii bun prin faptul că ești singur
  Cum să eviți rănireaCum să eviți rănirea
  Cum să rămâi calm într-un argumentCum să rămâi calm într-un argument
  Cum să mențină o atitudine pozitivă în fața celor mai grave zileCum să mențină o atitudine pozitivă în fața celor mai grave zile
  Cum să arate o atitudine pozitivăCum să arate o atitudine pozitivă
  Cum să-i spuneți unui prieten care vă place că doriți să rămână prieteniCum să-i spuneți unui prieten care vă place că doriți să rămână prieteni
  Cum să oprești zvonurile rău intenționateCum să oprești zvonurile rău intenționate
  » » Cum să rămâi calm când te afli în apropierea ta

  © 2011—2020 ertare.com